1. HNL

Jack777Pott
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Jack777Pott » 09 mar 2013, 15:52

Sta ce na Dinamovoj presici kad znaju da je Mamic svoj show danas zakazao u Drazenovu domu na skupu HDZ-a :lol: :lol: :lol:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 09 mar 2013, 23:43

Hajduk opet nemocan protiv Istre. U zadnjih sedam utakmica imaju samo jednu pobjedu. Jesul opet suci krivi, uvijek su oni i uvijek s Poljuda lete neke optuzbe, a tambura ih tko ih stigne :lol:
Nebi se cudio da na Maksimir i ove sezone stignu oba trofeja, iako je Dinamo ispao iz Kupa, al Lokomotiva je ozbiljna prijetnja Hajduku, od kad su usli u Prvu ligu imaju pozitivan omjer s Hajdukom. Nebi volio da to oni osvoje, iako je realnije nego da ce Hajduk, jer ce se obrukat u Europi, a i s Poljuda ce opet price o nekim namjestanjima.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2013, 13:52

badblueboylivno je napisao/la:Na Dinamovoj pressici jutros samo dva novinara. :( :lol:
Vrh :mrgreen:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 mar 2013, 14:45

Znal itko do kad HNL ima ugovor s Max tv-om? Nadam se da nije jos dugo i da ce se nakon toga vratit HRT-u.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 mar 2013, 16:18

Četiri sezone, dakle poslije ove još dvije.

Neće se HNL nikad vratiti na HTV. I neka, kako su se odnosili prema njemu, ni ne zaslužuju ga.

Dogodine sve utakmice (36 X 5 = 180) na MexTV-u.
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 mar 2013, 16:29

Sta bi se vracali kad nisu ni kune dobijali od HTV-a (ako jesu to je bilo nesto mizerno). Ovo na Areni barem djeluje mnogo profesionalnije.

Najbolje jos da Baloga slusam 2-3 tjedno :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 mar 2013, 16:36

Ja, dosta ga je jednom mjesečno. :lol:
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 mar 2013, 00:05

Pitam zato jer nemam Arenu, a i ne moze se bas svaki put nac stream. Znam da su ovi iz Udruge prvoligasa trazili vise para i veci broj prijenosa, al je to HTV odbio i zato se preslo na Max tv. Malo je onih zaljubljenika u HNL, zato HTV vjerojatno nije htio ni prenosit, iako se sjecam onih objava da su neke utakmice HNL-a (ne derbiji) bile gledanije nego i sama LP. Meni je nekako zao, koliko god los HNL bio volio sam subotom sjest, pogledat utakmicu, spremit se i onda vani, al jbg. A i je*u me s terminom nedjelja 18:00, kad igra Dinamo moram ujutro ustat na misu, ne mogu na vecernju :lol:

Inace, znal itko postojil u BiH ijedna kablovska mreza il neki tv preko interneta koji nudi cijeli komplet Arena?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 mar 2013, 00:15

Za ovo s arenom ne znam, kad sam je imao, nisam mogao gledati HNL.

HNL je uvijek imao bolju gledanost od LP, ne samo za derbije. ;)
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 mar 2013, 00:20

Pa imate na sportska.tv uvijek prijenose sa Arene.

Eto ja iako imam Arenu radije to gledam preko laptopa, lakse mi je komentirat utakmicu na forumu onda :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 mar 2013, 00:32

Ma ima sad opcija da za 30 kn gledaš tekmu u HD, na kompu, lapu ili iPadu, bez ikakvih smetnji, i to koju god hoćeš (od ovih koje se prenose, jasno). Samo što, do nekih boljih vremena u Dinamu, to neću koristiti.
Hayley <3

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 mar 2013, 00:37

Sto se tice Sportske tv. Ne mogu ni oni bas sve uhvatit. Neki dan sam bas gledao neku utakmicu i na chatu su komentirali da se neka utakmica prenosi, al ovi sa Sportske tv to ne mogu stavit. Neka sra*a oko hrvatske/srpske arene, ne znam ni ja. Nadam se da ce iducu sezonu imat neku dobru semu, jer ce bit samo 5 utakmica i sve ce se prenosit. Buduci da svi imaju reflektore da se mene pita ja bi stavio da se sve utakmice igraju u 18:00 i 20:00. Petkom dvije, subotom dvije i derbi kola nedjeljom u 20:00. Valjda nece tu Sportsku tv ukidat, jer sav HNL sto pogledam je na njoj.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 01:02

Jack777Pott je napisao/la:Sto se tice Sportske tv. Ne mogu ni oni bas sve uhvatit. Neki dan sam bas gledao neku utakmicu i na chatu su komentirali da se neka utakmica prenosi, al ovi sa Sportske tv to ne mogu stavit. Neka sra*a oko hrvatske/srpske arene, ne znam ni ja. Nadam se da ce iducu sezonu imat neku dobru semu, jer ce bit samo 5 utakmica i sve ce se prenosit. Buduci da svi imaju reflektore da se mene pita ja bi stavio da se sve utakmice igraju u 18:00 i 20:00. Petkom dvije, subotom dvije i derbi kola nedjeljom u 20:00. Valjda nece tu Sportsku tv ukidat, jer sav HNL sto pogledam je na njoj.
I ne bas.Ove polusezone svaka utakmica koja je bila na prenosu je isla i na STV.Imaju oni i srpske i hrvatske Arene. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 mar 2013, 01:13

Devil je napisao/la: I ne bas.Ove polusezone svaka utakmica koja je bila na prenosu je isla i na STV.Imaju oni i srpske i hrvatske Arene. ;)
Ne znam onda u cemu im je tad bio problem. Znam da su na chatu raspravljali da se nesto nece prenosit, jer nisu u mogucnosti. Al dobro, to je jedna od pedeset, kao da je i bitno.

Buduci da sam gore pominjao programsku semu. Jel mozda netko zna tocnu, kako ce ic il je to jos na razmatranju buduci je iduca sezona jako daleko?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 mar 2013, 14:01

Nadam se da će se vratiti na HRT, ne znam tko sad domaći nogomet uopće prati preko TV ekrana, tih arena i kako li se vec zovu ti novi sportski programi. Nisam pogledao domaću utakmicu (osim Hajduka, a i to šteka preko interneta), ne pamtim.
Bila su to lijepa nedjeljna (i subotnja) popodneva. Mila (bez onog arogantnog Brune Kovačevića), pa razni gosti, nagradne igre :D, uvijek nešto zanimljivo.

Nemojte mi protiv Baloga, dobar je :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 16:45

Je li gledamo Slaven-Osijek ? :mrgreen: :?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 15 mar 2013, 16:54

Devil je napisao/la:Je li gledamo Slaven-Osijek ? :mrgreen: :?
:lol:

joj tesko i mucno.divim se tebi ako to mozes gledat.pogledam svako kolo 2,3 utakmice hnl-a, ali ove petkom s uuvijek najgore.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2013, 16:57

nate je napisao/la:
Devil je napisao/la:Je li gledamo Slaven-Osijek ? :mrgreen: :?
:lol:

joj tesko i mucno.divim se tebi ako to mozes gledat.pogledam svako kolo 2,3 utakmice hnl-a, ali ove petkom s uuvijek najgore.
Ja samo petkom i gledam. :lol:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 15 mar 2013, 17:02

Gledamo, iako sam se nadao da cu pogledat Zagreb - Lokomotiva, jer su i jedni i drugi u dobroj formi, dok su u preostale dvije utakmice ekipe koje ne mogu meda. Cast Splitu, al na gostovanju to nisu oni :mrgreen:

Teren u Koprivnici slika

U ovoj utakmici nista, osim opet cudesnog Mikule, ne ocekujem :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.