1. HNL
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Sta ce na Dinamovoj presici kad znaju da je Mamic svoj show danas zakazao u Drazenovu domu na skupu HDZ-a

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Hajduk opet nemocan protiv Istre. U zadnjih sedam utakmica imaju samo jednu pobjedu. Jesul opet suci krivi, uvijek su oni i uvijek s Poljuda lete neke optuzbe, a tambura ih tko ih stigne
Nebi se cudio da na Maksimir i ove sezone stignu oba trofeja, iako je Dinamo ispao iz Kupa, al Lokomotiva je ozbiljna prijetnja Hajduku, od kad su usli u Prvu ligu imaju pozitivan omjer s Hajdukom. Nebi volio da to oni osvoje, iako je realnije nego da ce Hajduk, jer ce se obrukat u Europi, a i s Poljuda ce opet price o nekim namjestanjima.
Nebi se cudio da na Maksimir i ove sezone stignu oba trofeja, iako je Dinamo ispao iz Kupa, al Lokomotiva je ozbiljna prijetnja Hajduku, od kad su usli u Prvu ligu imaju pozitivan omjer s Hajdukom. Nebi volio da to oni osvoje, iako je realnije nego da ce Hajduk, jer ce se obrukat u Europi, a i s Poljuda ce opet price o nekim namjestanjima.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Vrhbadblueboylivno je napisao/la:Na Dinamovoj pressici jutros samo dva novinara.![]()
- Jack777Pott
- Kontakt:
Znal itko do kad HNL ima ugovor s Max tv-om? Nadam se da nije jos dugo i da ce se nakon toga vratit HRT-u.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Četiri sezone, dakle poslije ove još dvije.
Neće se HNL nikad vratiti na HTV. I neka, kako su se odnosili prema njemu, ni ne zaslužuju ga.
Dogodine sve utakmice (36 X 5 = 180) na MexTV-u.
Neće se HNL nikad vratiti na HTV. I neka, kako su se odnosili prema njemu, ni ne zaslužuju ga.
Dogodine sve utakmice (36 X 5 = 180) na MexTV-u.
Hayley <3
Sta bi se vracali kad nisu ni kune dobijali od HTV-a (ako jesu to je bilo nesto mizerno). Ovo na Areni barem djeluje mnogo profesionalnije.
Najbolje jos da Baloga slusam 2-3 tjedno
Najbolje jos da Baloga slusam 2-3 tjedno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Jack777Pott
- Kontakt:
Pitam zato jer nemam Arenu, a i ne moze se bas svaki put nac stream. Znam da su ovi iz Udruge prvoligasa trazili vise para i veci broj prijenosa, al je to HTV odbio i zato se preslo na Max tv. Malo je onih zaljubljenika u HNL, zato HTV vjerojatno nije htio ni prenosit, iako se sjecam onih objava da su neke utakmice HNL-a (ne derbiji) bile gledanije nego i sama LP. Meni je nekako zao, koliko god los HNL bio volio sam subotom sjest, pogledat utakmicu, spremit se i onda vani, al jbg. A i je*u me s terminom nedjelja 18:00, kad igra Dinamo moram ujutro ustat na misu, ne mogu na vecernju
Inace, znal itko postojil u BiH ijedna kablovska mreza il neki tv preko interneta koji nudi cijeli komplet Arena?
Inace, znal itko postojil u BiH ijedna kablovska mreza il neki tv preko interneta koji nudi cijeli komplet Arena?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Za ovo s arenom ne znam, kad sam je imao, nisam mogao gledati HNL.
HNL je uvijek imao bolju gledanost od LP, ne samo za derbije.
HNL je uvijek imao bolju gledanost od LP, ne samo za derbije.
Hayley <3
Pa imate na sportska.tv uvijek prijenose sa Arene.
Eto ja iako imam Arenu radije to gledam preko laptopa, lakse mi je komentirat utakmicu na forumu onda
Eto ja iako imam Arenu radije to gledam preko laptopa, lakse mi je komentirat utakmicu na forumu onda
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma ima sad opcija da za 30 kn gledaš tekmu u HD, na kompu, lapu ili iPadu, bez ikakvih smetnji, i to koju god hoćeš (od ovih koje se prenose, jasno). Samo što, do nekih boljih vremena u Dinamu, to neću koristiti.
Hayley <3
- Jack777Pott
- Kontakt:
Sto se tice Sportske tv. Ne mogu ni oni bas sve uhvatit. Neki dan sam bas gledao neku utakmicu i na chatu su komentirali da se neka utakmica prenosi, al ovi sa Sportske tv to ne mogu stavit. Neka sra*a oko hrvatske/srpske arene, ne znam ni ja. Nadam se da ce iducu sezonu imat neku dobru semu, jer ce bit samo 5 utakmica i sve ce se prenosit. Buduci da svi imaju reflektore da se mene pita ja bi stavio da se sve utakmice igraju u 18:00 i 20:00. Petkom dvije, subotom dvije i derbi kola nedjeljom u 20:00. Valjda nece tu Sportsku tv ukidat, jer sav HNL sto pogledam je na njoj.
I ne bas.Ove polusezone svaka utakmica koja je bila na prenosu je isla i na STV.Imaju oni i srpske i hrvatske Arene.Jack777Pott je napisao/la:Sto se tice Sportske tv. Ne mogu ni oni bas sve uhvatit. Neki dan sam bas gledao neku utakmicu i na chatu su komentirali da se neka utakmica prenosi, al ovi sa Sportske tv to ne mogu stavit. Neka sra*a oko hrvatske/srpske arene, ne znam ni ja. Nadam se da ce iducu sezonu imat neku dobru semu, jer ce bit samo 5 utakmica i sve ce se prenosit. Buduci da svi imaju reflektore da se mene pita ja bi stavio da se sve utakmice igraju u 18:00 i 20:00. Petkom dvije, subotom dvije i derbi kola nedjeljom u 20:00. Valjda nece tu Sportsku tv ukidat, jer sav HNL sto pogledam je na njoj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ne znam onda u cemu im je tad bio problem. Znam da su na chatu raspravljali da se nesto nece prenosit, jer nisu u mogucnosti. Al dobro, to je jedna od pedeset, kao da je i bitno.Devil je napisao/la: I ne bas.Ove polusezone svaka utakmica koja je bila na prenosu je isla i na STV.Imaju oni i srpske i hrvatske Arene.
Buduci da sam gore pominjao programsku semu. Jel mozda netko zna tocnu, kako ce ic il je to jos na razmatranju buduci je iduca sezona jako daleko?
Nadam se da će se vratiti na HRT, ne znam tko sad domaći nogomet uopće prati preko TV ekrana, tih arena i kako li se vec zovu ti novi sportski programi. Nisam pogledao domaću utakmicu (osim Hajduka, a i to šteka preko interneta), ne pamtim.
Bila su to lijepa nedjeljna (i subotnja) popodneva. Mila (bez onog arogantnog Brune Kovačevića), pa razni gosti, nagradne igre
, uvijek nešto zanimljivo.
Nemojte mi protiv Baloga, dobar je
Bila su to lijepa nedjeljna (i subotnja) popodneva. Mila (bez onog arogantnog Brune Kovačevića), pa razni gosti, nagradne igre
Nemojte mi protiv Baloga, dobar je
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Devil je napisao/la:Je li gledamo Slaven-Osijek ?![]()
joj tesko i mucno.divim se tebi ako to mozes gledat.pogledam svako kolo 2,3 utakmice hnl-a, ali ove petkom s uuvijek najgore.
Ja samo petkom i gledam.nate je napisao/la:Devil je napisao/la:Je li gledamo Slaven-Osijek ?![]()
![]()
joj tesko i mucno.divim se tebi ako to mozes gledat.pogledam svako kolo 2,3 utakmice hnl-a, ali ove petkom s uuvijek najgore.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Jack777Pott
- Kontakt:
Gledamo, iako sam se nadao da cu pogledat Zagreb - Lokomotiva, jer su i jedni i drugi u dobroj formi, dok su u preostale dvije utakmice ekipe koje ne mogu meda. Cast Splitu, al na gostovanju to nisu oni 
Teren u Koprivnici
U ovoj utakmici nista, osim opet cudesnog Mikule, ne ocekujem
Teren u Koprivnici

U ovoj utakmici nista, osim opet cudesnog Mikule, ne ocekujem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.