Paris Saint-Germain FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Pauleta
Kontakt:

Re: Paris Saint-Germain FC

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 14:25

Mecong je napisao/la:Zna li neko da li igra Thiago Silva?

I ja ocekujem 3 boda, naravno. Medjutim, u PSG je samo par igraca koji su do sada igrali CL, vecana njih prvi put igra CL sto bi mogao biti problem.
Mislim da neće u prvih 11. Nevjerujem da će biti problema, jer je Dynamo samo čvrsta momčad. Da igraju protiv neke razigranije ekipe, moglo bi doci do konfuzije
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 18 sep 2012, 15:14

Pauleta je napisao/la:
Mecong je napisao/la:Zna li neko da li igra Thiago Silva?

I ja ocekujem 3 boda, naravno. Medjutim, u PSG je samo par igraca koji su do sada igrali CL, vecana njih prvi put igra CL sto bi mogao biti problem.
Mislim da neće u prvih 11. Nevjerujem da će biti problema, jer je Dynamo samo čvrsta momčad. Da igraju protiv neke razigranije ekipe, moglo bi doci do konfuzije
Daj Boze da bude kako ti kazes. Ma, upravo se bojim te njihove cvrstine. Treba to probiti. Krenes da probijas sa vise igraca a oni kontru. Za to su specijalizovani. Takodje treba obratiti paznju na njihove suteve iz daljine.
Per aspera ad astra!

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 18 sep 2012, 15:24

I, jos nesto. Parizani su i zaboravili kad su poslijednji put igrali CL. I to njihovo ucesce u CL bilo je nezapazeno. Tako da su sada velika ocekivanja i sve oci Pariza gledaju Ibru. On to, siguran sam, zna. Preveliki je to teret koji moze znacajno uticati na njegovu igru. A od njega skoro sve zavisi.
Per aspera ad astra!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 18 sep 2012, 16:02

Mecong je napisao/la:I, jos nesto. Parizani su i zaboravili kad su poslijednji put igrali CL. I to njihovo ucesce u CL bilo je nezapazeno. Tako da su sada velika ocekivanja i sve oci Pariza gledaju Ibru. On to, siguran sam, zna. Preveliki je to teret koji moze znacajno uticati na njegovu igru. A od njega skoro sve zavisi.
Mislim da je on preveliki profesionalac da bi mu to bio teret. Igrao je on puno puno veće utakmice od ove. Nemoze njega tako nesto smesti
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 18 sep 2012, 19:10

Pauleta je napisao/la:
Mecong je napisao/la:I, jos nesto. Parizani su i zaboravili kad su poslijednji put igrali CL. I to njihovo ucesce u CL bilo je nezapazeno. Tako da su sada velika ocekivanja i sve oci Pariza gledaju Ibru. On to, siguran sam, zna. Preveliki je to teret koji moze znacajno uticati na njegovu igru. A od njega skoro sve zavisi.
Mislim da je on preveliki profesionalac da bi mu to bio teret. Igrao je on puno puno veće utakmice od ove. Nemoze njega tako nesto smesti
Jeste, igrao je, ali u dresovima Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, klubova koji imaju bogatu, veoma bogatu, proslost u CL (svi ovi klubovi su osvajali CL). A, ko je PSG? Do juce niko i nista ne samo u evropskom nego i u francuskom fudbalu. U evropskim takmicenjima je tradicija veoma znacajna. Primjer: Manchester City. Sva sreca pa je Ibrahimovic posebna sorta. Njega boli k.... i za koga, i protiv koga, i gdje igra. On igra svoju igru. Zato ga izuzetno cijenim. Bezobrazan igrac, al' brate, ima bezobrazno lijepe driblinge i daje bezobrazno lijepe golove.
Per aspera ad astra!

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 18 sep 2012, 21:17

PSG 2-0

Ibrahimović i Thiago Silva. Milan ovo lagano odradjuje. Pardon PSG
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 sep 2012, 22:40

4:1 na kraju,sta reci vise nego zasluzeno.. nego nesto krenulo i u ligi prvaka hmm kako je to mogucee :roll: gdje su dusebriznici ???? :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 19 sep 2012, 09:20

Mecong je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Jeste, igrao je, ali u dresovima Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, klubova koji imaju bogatu, veoma bogatu, proslost u CL (svi ovi klubovi su osvajali CL). A, ko je PSG? Do juce niko i nista ne samo u evropskom nego i u francuskom fudbalu. U evropskim takmicenjima je tradicija veoma znacajna. Primjer: Manchester City. Sva sreca pa je Ibrahimovic posebna sorta. Njega boli k.... i za koga, i protiv koga, i gdje igra. On igra svoju igru. Zato ga izuzetno cijenim. Bezobrazan igrac, al' brate, ima bezobrazno lijepe driblinge i daje bezobrazno lijepe golove.
Šta sam ti ja rekao? Razvalili su ih. Slijedi dominacija

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 19 sep 2012, 11:05

Krenula pojacanja da vracaju ulozene milione!Poceo PSG igrati kako se ocekuje(gledajuci sastav),ostaje da se vidi koliko mogu...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 sep 2012, 12:06

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 sep 2012, 12:10

Najbolji napadac na svijetu !
Koji je to ludjak od igraca :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 sep 2012, 12:19

M4kaveli je napisao/la:Najbolji napadac na svijetu !
Koji je to ludjak od igraca :mrgreen:
Dobro to smo znali, ali detalj više na gore postavljenoj slici :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 sep 2012, 12:20

Vidio sam ..
Sta mu bi ? :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 19 sep 2012, 15:08

harry_90 je napisao/la:4:1 na kraju,sta reci vise nego zasluzeno.. nego nesto krenulo i u ligi prvaka hmm kako je to mogucee :roll: gdje su dusebriznici ???? :lol:
ma bjezi tamo kolko su para ulozili trebali su vec osvojit CL...osim toga nije fer da se ovako unistava fudbal...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 sep 2012, 00:55

http://uk.eurosport.yahoo.com/news/psg- ... 53772.html" onclick="window.open(this.href);return false;

a jbt. mislim da trenutno najvise para dobija barca, oko 20 po sezoni. :o

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 sep 2012, 08:59

Donnie Darko je napisao/la:http://uk.eurosport.yahoo.com/news/psg- ... 53772.html

a jbt. mislim da trenutno najvise para dobija barca, oko 20 po sezoni. :o
Barca ima 25 mil funti po sezoni od Qatarana, a United 19.6 mil funti po sezoni od AON-a, a sa novim sponzorom (Chevroletom) United će imati oko 50 mil funti godišnje ;)

Al' PSG sa 3.5 mil po sezoni, na 100 mil po sezoni :lol:

Ko je još čuo za FFP :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 sep 2012, 15:40

LarryDavid je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:4:1 na kraju,sta reci vise nego zasluzeno.. nego nesto krenulo i u ligi prvaka hmm kako je to mogucee :roll: gdje su dusebriznici ???? :lol:
ma bjezi tamo kolko su para ulozili trebali su vec osvojit CL...osim toga nije fer da se ovako unistava fudbal...
Ahahahahahaha licemjerje na vrhuncu, unistavanje fudbala je to sto se pojavila konkurencija na vrhu lanca ishrane :lol: po kojoj matematici si ti izracunao da je psg trebao osvojiti titulu lige prvaka kad su im novi vlasnici tu tek nesto vise od sezone a ovo im je prva sezona u ligi prvaka sa novim vlasnicima, ne znam ako su trebali osvojiti ligu prvaka to onda nije do njih jer su ovu jednu tekmu sto su odigrali, pobjedili ocigledno uefa kasni sa isporukom trofeja. Unistavanje fudbale je smiejsan termin ali ako neko postoji ko unistava fudbal to su dva spanska mesetarska kluba koji su finansijski pojeli konkurenciju i sav novac od tv prava medjusobno dijele dok ostatku ostavljaju mrvice, tako automatski izbacuju nekoliko ostalih klubova iz trke za titule koje takodjer uslijed ovakve politike godinama dijele. ovo se zove unistavanje fudbala i konkurencije.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 sep 2012, 15:43

Pa sta je cudno ljudi se upravo pripremaju za FFP, gdje klubovi nece moci trositi novac koji ne zaradjuju a PSG ce sa novim sponzorskim ugovorima da pocne da zaradjuje i tako i dalje trosi sume novca koje su mu potrebne za osvajanje evrope, sve to u skladu sa FFP.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 21 sep 2012, 21:37

BigBigBang je napisao/la:
LarryDavid je napisao/la:
Ahahahahahaha licemjerje na vrhuncu, unistavanje fudbala je to sto se pojavila konkurencija na vrhu lanca ishrane :lol: po kojoj matematici si ti izracunao da je psg trebao osvojiti titulu lige prvaka kad su im novi vlasnici tu tek nesto vise od sezone a ovo im je prva sezona u ligi prvaka sa novim vlasnicima, ne znam ako su trebali osvojiti ligu prvaka to onda nije do njih jer su ovu jednu tekmu sto su odigrali, pobjedili ocigledno uefa kasni sa isporukom trofeja. Unistavanje fudbale je smiejsan termin ali ako neko postoji ko unistava fudbal to su dva spanska mesetarska kluba koji su finansijski pojeli konkurenciju i sav novac od tv prava medjusobno dijele dok ostatku ostavljaju mrvice, tako automatski izbacuju nekoliko ostalih klubova iz trke za titule koje takodjer uslijed ovakve politike godinama dijele. ovo se zove unistavanje fudbala i konkurencije.
ma zajebajem se brate :mrgreen: ...cuj unistavanje fudbala...moze samo biti poboljsavanje...ffp bi mogao biti unistavanje zapravo...

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 22 sep 2012, 19:26

hattrick Ibre!

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.