Zvjezdan Misimović

Jack_Daniels
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Jack_Daniels » 30 sep 2009, 08:31

Miske molim te Vidicu je kroz noge provuci veceras !!!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 30 sep 2009, 09:47

halllllooo ba raja...meni je bilo sam dovoljno jedno..kad je miske rekao ovako citiram.
" JA SAM BOSANAC OD GLAVE DO PETE"
a ovo sto se neki provaljuju nima nek je na cast..sta vam je....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 30 sep 2009, 10:44

jooj ovaj Mostar-velez samo pametuje! :D hajd bolan vise odavde na svakoj temi ti imas nesto izvaliti ! hajde bolan vise vozdra!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2009, 14:50

Ma ne treba se obazirati na Fergusona koga ni mater rodjena nije volila ili ove lektore sa foruma.
Dovoljno je otici na Misketovu web stranicu i pogledati sta je napisao pod znakom nacionalnost.Bosanac......
P.S Mozda se ovaj ,,nas,,sa foruma i koprca zbog toga sto nije stavio i Hercegovac :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 30 sep 2009, 14:59

harishp je napisao/la:Ma ne treba se obazirati na Fergusona koga ni mater rodjena nije volila ili ove lektore sa foruma.
Dovoljno je otici na Misketovu web stranicu i pogledati sta je napisao pod znakom nacionalnost.Bosanac......
P.S Mozda se ovaj ,,nas,,sa foruma i koprca zbog toga sto nije stavio i Hercegovac :lol: :mrgreen:
slika
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 sep 2009, 15:20

seha je napisao/la:Jest mal ne reko u pravu. S ovom konstatacijom moze bit u pravu samo u BiH jer se nacija veze uz vjeru. :evil: Ova vjest je obisla svijet pa ti skontaj kakvu je informaciju dala "normalnom" svijetu za Misimovica. NPR ja da sam sad neki norvezanin ja bi mislio da Misimovic igra za reprezentaciju Srbije
uuu pa ako iko zna za koga miske nastupa onda su to oni. i danas dan se onaj golman trza po noci kad se misketovog slobodnjaka sjeti :D hehe

ma pustite fergosona, senilan covjek. dabogda ga srbin ukopo veceras. i to iz slobodnog :mrgreen:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 okt 2009, 01:22

ne toliko briljantna ali niti losa partija naseg asa Zvjezdana veceras na Old Trafordu.
BosnaE

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 okt 2009, 02:14

Nemoj ga Miske, ima i on majku :D
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 okt 2009, 08:43

ma misketa su bas zatvorili...nije se puno primjetio al kad se pogleda covjek je pretrco 10.76 km...sto nije malo...
al vidjela je se sinoc razlika izmedju engleskog i njemackog nogometa....kolko su samo oni englezi fizicki jaci nevjerovatno...samo sto dzeki nisu mogli nista...momak je stvarno strasan..

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 01 okt 2009, 08:46

miralem444 je napisao/la:ma misketa su bas zatvorili...nije se puno primjetio al kad se pogleda covjek je pretrco 10.76 km...sto nije malo...
al vidjela je se sinoc razlika izmedju engleskog i njemackog nogometa....kolko su samo oni englezi fizicki jaci nevjerovatno...samo sto dzeki nisu mogli nista...momak je stvarno strasan..
nikad u zivotu
njemacki igraci su najspremniji igraci na svijetu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 okt 2009, 09:08

tax je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:ma misketa su bas zatvorili...nije se puno primjetio al kad se pogleda covjek je pretrco 10.76 km...sto nije malo...
nikad u zivotu
ma sinoc se je vidjelo..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2009, 13:40

miralem444 je napisao/la:
tax je napisao/la:
nikad u zivotu
ma sinoc se je vidjelo..
Gdje. Pa Njemca ni za lijeka :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 01 okt 2009, 15:37

ko kaze da nijemci nisu sila u spremnosti:ballack lahm mertesacker borowski schweini klose podolski jansen ..........................................
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 okt 2009, 20:16

tax je napisao/la:ko kaze da nijemci nisu sila u spremnosti:ballack lahm mertesacker borowski schweini klose podolski jansen ..........................................
engleski ritam nijemci ne mogu pratit..sigurno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 okt 2009, 11:47

tax je napisao/la:ko kaze da nijemci nisu sila u spremnosti:ballack lahm mertesacker borowski schweini klose podolski jansen ..........................................
Pa govore o Njemackoj i Engleskoj ligi, a od tih sila Ballack spada u Engleze (Chelsea)
100% sportski i krajnje opušten potpis

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 okt 2009, 23:10

Misimović: Želimo sve završiti u Talinu

Želimo sve riješiti već u Talinu i ne dozvoliti sebi luksuz da zavisimo od ishoda drugih utakmica ili da baraž moramo "ganjati" protiv evropskog prvaka Španije, rekao je juče Zvjezdan Misimović, fudbalski A reprezentativac BiH.

Najbolji bh. fudbaleri već četvrti dan u Sarajevu se pripremaju za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Estonije u Talinu (10. oktobra) i Španije u Zenici (14. oktobra). Svi su složni da pitanje plasmana u baraž treba riješiti pobjedom u subotu.

"Svi imamo istu želju. Međutim, ne zavaravamo se da će biti lako u Talinu. Znamo njihove kvalitete, bez obzira što smo ih u Zenici porazili sa uvjerljivih 7:0. Naravno, još nije sigurno da će i Tuska pobijediti u Belgiji. U slučaju pobjede Belgijanaca mi smo sigurni u baražu, bez obzira na ishod sureta u Talinu, ali ipak moramo gledati samo na nas jer ne želimo zavisiti od drugih", rekao je Misimović.

Prvotimac njemačkog prvaka Volfsburga naglasio je da subotnjeg protivnika treba shvatiti maksimalno ozbiljno.

"Opuštanja u Estoniji sigurno neće biti. Svi znamo da nam je ovo velika šansa. Estoniju moramo doživjeti kao da igramo sa Španijom. U svaku utakmicu ulazimo jedanako motivisani i tako će biti i sada. U prilog nam ide i odlična forma cijele ekipe. Svi naši reprezentativci su nosici igre u svojim klubovima. Vedad Ibišević je proradio, Edin Džeko je ponovo u staroj formi, tako da se ne bojim gostovanja u Estoniji. Vjerujem u nas i u našu pobjedu", dodao je Misimović.

Miralem Pjanić uz golmana Nemanju Supića, zbog žutih kartona neće imati pravo nastupa u Talinu, ali vjeruje u pobjedu svojih kolega.

"Pred nama je i više nego važna utakmica. U prilici smo da u Talinu ispišemo nove stranice istorije bh. fudbala. Zato ne smijemo dozovoliti sebi da Estonci naprave iznenađenje i dovedu nas u situaciju da protiv evropskog prvaka Španije rješavamo pitanje drugog mjesta u Grupi 5. Moramo pobijediti u Estoniji, a drago mi je što će i naši navijači biti uz nas. Trebaju nam ta tri boda iz Talina, jer bi nam onda utakmica sa Špancima mogla biti i neka vrsta priprema za baraž. Moramo pobijediti u Estoniji. Bez obzira što Supić i ja ne možemo igrati, a Salihović i Spahić imaju lakše povrede, vjerujem da nećemo biti oslabljeni. Naša ekipa ima niz izvrsnih igrača i svaki od nas može biti odgovarajuća zamjena za bilo koga", rekao je Pjanić, koji se takođe žalio na manje bolove u mišiću, ali će biti spreman za Španiju.

Nakon duže pauze zbog povrede, odnosno napuknuća tetive, u A tim konačno se vratio i golman Kenan Hasagić. Selektor Miroslav - Ćiro Blažević još ranije je najavio da će on braniti u Talinu.

"Iako još nisam počeo braniti za svoj klub i još osjetim bolove pri degažiranju lopte ipak ću biti spreman za Talin. Najvažnije da sam fizički potpuno spreman. Selektor daje konačnu odluku hoću li stati na gol ili ne. Na njemu je da odluči, a na meni da opravdam povjerenje", istakao je Kenan Hasagić.

Otkazano sa Bosnom
Test utakmica između A reprezentacije BiH i niželigaša sarajevske Bosne je otkazana. Susret se trebao igrati sinoć na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" u Sarajevu, ali je selektor Misroslav Blažević zbog tragičnog slučaja u Širokom Brijegu i pogibije Vedrana Puljića, odlučio otkazati ovaj test. Jedan od razloga otkazivanja utakmice je i što selektor nije želio rizikovati, jer bi se neko od igrača mogao povrijediti uoči važnog susreta u Talinu.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 okt 2009, 10:17

Sa 24sata.info:

Zvjezdan Misimović srce i duša naše fudbalske reprezentacije, u Estoniji će biti jedna od glavnih karika naše igre u Talinu. Zamjenik kapitena našeg tima, spreman je za duel sa Estoncima.

Pred nama su dvije utakmice s Estonijom i Španijom. Kako ćemo proći?

Estonija nije nikakav favorit, mi jesmo. Španija je druga priča. Oni su najjača reprezentacija u grupi. Ali, nama je Estonija posljednja velika prilika da izborimo baraž. Ne smijemo tu da kiksamo, pa da se vadimo protiv Španije. To bi bilo bezveze. Nakon ove dvije utakmice ćemo znati sve.

Poznajete li Estonce? U Zenici ste im zatrpali mrežu golovima.

Ma, dobro imali su loš dan, mi smo bili odlični, sve nam je polazilo za nogom. Znamo se, i oni nas i mi njih. Nema tu tajni. Trebamo biti na visini zadatka, trebamo igrati našu igru. I, rezultat neće izostati. Estonija će biti prilika da se ova generacija potvrdi, da pokažemo zrelost.

Očekuje se najezda naših navijača u Talinu?

Pred našim navijačima je milina igrati. Nema gostovanja na kojem nas nisu bodrili, davali nam nemjerljivu podršku. Ja sam uzbuđen svaki put kad igram za reprezentaciju pa je tako i sada. Jedva čekam da utakmica počne. Samo bi poručio navijačima da ne bude nikakvih prekida, da nas bodre dlanovima i grlima, nikako petardama i bakljama.

U kakvoj ste formi?

Igram dobro, zadovoljan sam. Sve mi ide od noge, trener je zadovoljan, ekipa dobro "gura", pa tako se ne mogu ni na šta požaliti. Nakon osvajanja šampionske titule, Wolfsburg opet igra dobru sezonu. - Možemo biti zadovoljni sezonom. U gornjem smo dijelu tabele, igramo Ligu prvaka. Sve je dobro, a možemo i bolje sasvim sigurno.

Pretpostavljam da ste prezadovoljni svojim statusom u klubu?

Naravno. Uživam igrati u Wolfsbugu. Zadovoljan sam statusom, trenerom, sve je super. Imam ugovor do 2013. godine, ljetos sam ga produžio i zaista se nemam na šta požaliti.

Iako niste kapiten ekipe, da li se osjećate kao lider?

Igram na takvoj poziciji da, na neki način, moram biti lider. Međutim, ne umišljam da sam neki veliki lider, da se "laktam" da budem vođa. Najvažnije je da igramo dobro, a ko će biti vođa, to je najmanje bitno. Imamo dobru atmosferu u ekipi. Tandem Misimović - Džeko funkcioniše fantastično. - Edin je odličan igrač. Prošle sezone je napravio puno, dokazao se, postigao puno golova. Još je mlad, pa može puno napredovati. Ne sjećam se da je neko u tim godinama ovako dominirao u Bundesligi, osim Braco Salihamidžić.

Ipak, lakše mu je igrati kada ste mu Vi iza leđa?

Sigurno da jeste, iz iste smo države, govorimo isti jezik, prijatelji smo... Međutim, svakako sam zadužen za asistencije, za organizaciju igre, tako da je sve to nekako normalno - kazao je Misimović za San.

Zvjezdan je svojevremeno igrao za mlađe selekcije Srbije. "Da, za kadetsku i juniorsku reprezentaciju. Bio sam četvrti sa tadašnjom SR Jugoslavijom na EP-u u Finskoj. Nakon toga me godinu i pol dana niko nije zvao. Onda je došao poziv iz U-21 selekcije. Selektor je bio Vladimir Petrović Pižon. Igrao sam protiv Francuske, ustvari, ušao sam nekoliko minuta na teren. Izgubili smo, a Pižon je rekao nakon meča da sam predebeo i da sam arogantan.

"Ne mogu reći da mi je uzor, ali Zinedine Zidane je najveći majstor kojeg sam gledao. On, definitivno. Kažu mi i da podsjećam na Papeta Sušića. To mi je još davno rekao Elvir Baljić. Žao mi je, ali Sušića nikada nisam gledao, iako sam čuo da je bio svjetski igrač".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 okt 2009, 14:14

Principatus je napisao/la:Sa 24sata.info:

Zvjezdan Misimović srce i duša naše fudbalske reprezentacije, u Estoniji će biti jedna od glavnih karika naše igre u Talinu. Zamjenik kapitena našeg tima, spreman je za duel sa Estoncima.

Pred nama su dvije utakmice s Estonijom i Španijom. Kako ćemo proći?

Estonija nije nikakav favorit, mi jesmo. Španija je druga priča. Oni su najjača reprezentacija u grupi. Ali, nama je Estonija posljednja velika prilika da izborimo baraž. Ne smijemo tu da kiksamo, pa da se vadimo protiv Španije. To bi bilo bezveze. Nakon ove dvije utakmice ćemo znati sve.

Poznajete li Estonce? U Zenici ste im zatrpali mrežu golovima.

Ma, dobro imali su loš dan, mi smo bili odlični, sve nam je polazilo za nogom. Znamo se, i oni nas i mi njih. Nema tu tajni. Trebamo biti na visini zadatka, trebamo igrati našu igru. I, rezultat neće izostati. Estonija će biti prilika da se ova generacija potvrdi, da pokažemo zrelost.

Očekuje se najezda naših navijača u Talinu?

Pred našim navijačima je milina igrati. Nema gostovanja na kojem nas nisu bodrili, davali nam nemjerljivu podršku. Ja sam uzbuđen svaki put kad igram za reprezentaciju pa je tako i sada. Jedva čekam da utakmica počne. Samo bi poručio navijačima da ne bude nikakvih prekida, da nas bodre dlanovima i grlima, nikako petardama i bakljama.

U kakvoj ste formi?

Igram dobro, zadovoljan sam. Sve mi ide od noge, trener je zadovoljan, ekipa dobro "gura", pa tako se ne mogu ni na šta požaliti. Nakon osvajanja šampionske titule, Wolfsburg opet igra dobru sezonu. - Možemo biti zadovoljni sezonom. U gornjem smo dijelu tabele, igramo Ligu prvaka. Sve je dobro, a možemo i bolje sasvim sigurno.

Pretpostavljam da ste prezadovoljni svojim statusom u klubu?

Naravno. Uživam igrati u Wolfsbugu. Zadovoljan sam statusom, trenerom, sve je super. Imam ugovor do 2013. godine, ljetos sam ga produžio i zaista se nemam na šta požaliti.

Iako niste kapiten ekipe, da li se osjećate kao lider?

Igram na takvoj poziciji da, na neki način, moram biti lider. Međutim, ne umišljam da sam neki veliki lider, da se "laktam" da budem vođa. Najvažnije je da igramo dobro, a ko će biti vođa, to je najmanje bitno. Imamo dobru atmosferu u ekipi. Tandem Misimović - Džeko funkcioniše fantastično. - Edin je odličan igrač. Prošle sezone je napravio puno, dokazao se, postigao puno golova. Još je mlad, pa može puno napredovati. Ne sjećam se da je neko u tim godinama ovako dominirao u Bundesligi, osim Braco Salihamidžić.

Ipak, lakše mu je igrati kada ste mu Vi iza leđa?

Sigurno da jeste, iz iste smo države, govorimo isti jezik, prijatelji smo... Međutim, svakako sam zadužen za asistencije, za organizaciju igre, tako da je sve to nekako normalno - kazao je Misimović za San.

Zvjezdan je svojevremeno igrao za mlađe selekcije Srbije. "Da, za kadetsku i juniorsku reprezentaciju. Bio sam četvrti sa tadašnjom SR Jugoslavijom na EP-u u Finskoj. Nakon toga me godinu i pol dana niko nije zvao. Onda je došao poziv iz U-21 selekcije. Selektor je bio Vladimir Petrović Pižon. Igrao sam protiv Francuske, ustvari, ušao sam nekoliko minuta na teren. Izgubili smo, a Pižon je rekao nakon meča da sam predebeo i da sam arogantan.

"Ne mogu reći da mi je uzor, ali Zinedine Zidane je najveći majstor kojeg sam gledao. On, definitivno. Kažu mi i da podsjećam na Papeta Sušića. To mi je još davno rekao Elvir Baljić. Žao mi je, ali Sušića nikada nisam gledao, iako sam čuo da je bio svjetski igrač".

Kralj mogu reci samo ponosan sam na ovakovg covjeka sto igra z nasu reprezentaciju svaka cast Miske kralj si majke mi da zabijes jos mnogo golova i das asistencija sve najbolje ti zelim od srca
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 08 okt 2009, 14:37

Misketove kopačke... slika
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 okt 2009, 20:52

„Na domaćem terenu smo favoriti protiv svakoga, preciznije, možemo pobijediti apsolutno svaku momčad na svijetu. Makar, moram reći da nam još nešto nedostaje da dođemo na viši nivo kakav imaju velike svjetske momčadi", istakao je Misimović.

Ovo je odlicno rekao¨!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 8 gostiju.