SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
lider i najveći favorit prvenstva JOINT_FC je upisao još jednu (očekivanu) pobjedu..moj prvi hat-trick posvećujem ozljeđenom saigraču @butmiranu...ali moji golovi nošta ne bi vrijedili bez ministra odbrane @milky_hz koji je još jednom dokazao zašto se otimaju najveći klubovi evrope za takvu klasu
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
Mi smo najbolji to svako zna, drugi smo na tabeli ali imamo 2 pobjede u dvije utakmice, imamo utakmu manje od vas hahahaha, nadam se već u sljedećem kolu utakmici protiv vas, da vas spustimo malo.
Signed, FC.Spam
Signed, FC.Spam
@Rz
Joint_fc su sljedeće kolo slobodni,vi igrate protiv modova ( Zadnja Klupa )
Tablica je ažurirana,a radi se i na listi strijelaca,moguće previde prijavite.
Joint_fc su sljedeće kolo slobodni,vi igrate protiv modova ( Zadnja Klupa )
Tablica je ažurirana,a radi se i na listi strijelaca,moguće previde prijavite.
Bjaaazi sad pauziramo kad smo u naletu forme,kad bez igraca tarlahamo protivnike,ma bjaaziii savez je korumpiran
Al nema veze moraju nam svi doci na megdan...pauzu cemo iskoristiti za visinske pripreme
taman da nam se oporavi povrjedjen igrac...i onda idemo na fenjerase Blue Train...

Al nema veze moraju nam svi doci na megdan...pauzu cemo iskoristiti za visinske pripreme

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja mislim da bi našu ekipu trebali izbaciti iz takmičenja, jednostavno smo prejaki.
hehe, ma jedva čekam da ih skinemo za te 1 pozicije, ali idemo malo realno. Ja očekujem mjesto u samom vrhu , tj. među prve 4 ekipe, pa bi tako izborili mjesto u kvalifikacije za LP. Siguran sam da mnogi žele među prve 4 ekipe ali samo najbolji to i uspijevaju i opet sam siguran da mi pripadamo u vrh kao jedni od najboljih.
hehe, ma jedva čekam da ih skinemo za te 1 pozicije, ali idemo malo realno. Ja očekujem mjesto u samom vrhu , tj. među prve 4 ekipe, pa bi tako izborili mjesto u kvalifikacije za LP. Siguran sam da mnogi žele među prve 4 ekipe ali samo najbolji to i uspijevaju i opet sam siguran da mi pripadamo u vrh kao jedni od najboljih.
Tablica i Lista strijelaca ažurirane!
Vodeći klub joint_fc a slijedi ga Spamm sa utakmicom manje.Najbolji strijelac lige je csh,a brato i adnan24 su izvanrednim nastupima u zadnjem kolu došli na 2. poziciju.
Za prikaz tablice i liste strijelaca,kao i za izvjštaje možete zahvaliti Kneletu
Vodeći klub joint_fc a slijedi ga Spamm sa utakmicom manje.Najbolji strijelac lige je csh,a brato i adnan24 su izvanrednim nastupima u zadnjem kolu došli na 2. poziciju.
Za prikaz tablice i liste strijelaca,kao i za izvjštaje možete zahvaliti Kneletu
Knele hvala ti
Kako samo podbacio na početku sezone ....Moram da prestanem da igram navijački, i da počnem igrati kako treba. Nema više da me iko potplati.

Kako samo podbacio na početku sezone ....Moram da prestanem da igram navijački, i da počnem igrati kako treba. Nema više da me iko potplati.

SPAM I JOINT FC , ovo je nasa sezona nemojte se dzaba nadati i truditi mozda ipak bude sljedece sezone
MI smo vec prvaci ... BHF BHF BHF

MI smo vec prvaci ... BHF BHF BHF

>>No body likes us but we dont care<<
- RK Gradacac
- Kontakt:
Bice boljebistrikboy je napisao/la:RK Gradacac zakazao u odbrani mi ne mozemo zabiti golova koliko on moze skriviti

Sljedecu smo domacini, red je da pobijedimo

Valjda i mene sreca krene

010 ISN'T JUST A CODE
- Stone Island
- Kontakt:
Na listi strijelaca dva puta D3lux naveden...valjda je trebalo Knele,jer izgleda da on fali !
Ja sam radio listu strijelaca, tako da ću ispravit u toku dana. Imam ja (knele) zadnji na toj listi, nego sam malo pobrko oko DELUX. Srediću u toku dana, kao što rekohStone Island je napisao/la:Na listi strijelaca dva puta D3lux naveden...valjda je trebalo Knele,jer izgleda da on fali !

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hoce li biti jedno kolo sada u srijedu kao sto se to igra i u stvarnoj ligi 

mB!
Ma puno mi je,sad sam trenutno sam u savezu,pa cemo ic jedno kolo tjedno.Mukiol je napisao/la:Hoce li biti jedno kolo sada u srijedu kao sto se to igra i u stvarnoj ligi
- bistrikboy
- Kontakt:
ovaj tempo vikendom je odlican,neka tako i ostane,kad se kup uvede on nek bude tokom sedmice 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ok uredu...Samo neka budu razliciti parovi za ekipe PLS.Eagles je napisao/la:Ma puno mi je,sad sam trenutno sam u savezu,pa cemo ic jedno kolo tjedno.Mukiol je napisao/la:Hoce li biti jedno kolo sada u srijedu kao sto se to igra i u stvarnoj ligi

mB!
NIje tako lako davati golove kada je neko zadnji vezni hehe, moram igrati i ja napad od sada. 

Samo ofanzivno...Rz88 je napisao/la:NIje tako lako davati golove kada je neko zadnji vezni hehe, moram igrati i ja napad od sada.

mB!
I ja sam se već zabrinuo za parove, ali hajde ima još jedan dan.
Trenutno korisnika/ca: SaltCityAttack i 3 gosta.