Borussia Monchengladbach
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Borussia Monchengladbach
Igra Domi
jos jedan razlog da se pogleda ova strasna tekma . Arango dva komada i dosta za veceras
koji je to majstor . Nadam se prolasku Borussie .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Kako ljudi igraju. Ring 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Koji trzaj Ringa
Svaka čast, hajde da riješite ovo u prvoj utakmici
Svaka čast, hajde da riješite ovo u prvoj utakmici
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Neiskustvo.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ako su ovi zabili 2 iz ničega onda Gladbach može još bar 2 zabiti.
Ovi su loši i treba to iskoristiti ubacivanjem pod muss Herrmanna umjesto de Jonga koji je fizički i igrački nedorastao zadatku.
Ovi su loši i treba to iskoristiti ubacivanjem pod muss Herrmanna umjesto de Jonga koji je fizički i igrački nedorastao zadatku.
Ma zajebana je ovo ekipa. Remi bi bio ravan pobjedi.
Nije ovo rezultat koji Favreu daje puno taktickih mogucnosti. Jos ovi sve skupo naplacuju i tek ce imati prostora za kontre.
Edit:
Camargo 2x sjevnula ljevica, ali opet nista.
Edit 2:
Hermann i Hanke ulaze. Valjda se posreci.
Nije ovo rezultat koji Favreu daje puno taktickih mogucnosti. Jos ovi sve skupo naplacuju i tek ce imati prostora za kontre.
Edit:
Camargo 2x sjevnula ljevica, ali opet nista.
Edit 2:
Hermann i Hanke ulaze. Valjda se posreci.
Vom Jäger zum Gejagten
De Jong se odma isplatio
Uvjek sam ga smatrao malo precjenjenim,mada naravno ne treba suditi po jednoj utakmici.
Dynamo pokazuje da se ipak nešto nauči kada imate iza sebe godine igranja u ligi prvaka protiv Reala ili Barcelone,izgubiš ali ti to koristi u ovakvim utakmicama.
Uvjek sam ga smatrao malo precjenjenim,mada naravno ne treba suditi po jednoj utakmici.
Dynamo pokazuje da se ipak nešto nauči kada imate iza sebe godine igranja u ligi prvaka protiv Reala ili Barcelone,izgubiš ali ti to koristi u ovakvim utakmicama.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nula opasnosti pred protivnickim golom, ali zato pred svojim.Stefan Effenberg je napisao/la: umjesto de Jonga koji je fizički i igrački nedorastao zadatku.
Vom Jäger zum Gejagten
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Prestao sam gledati.... Ne mogu gledati ovog nazovi igrača od 12 milijuna.... Taj ne vrijedi ni 10 milijuna a kamoli više.geronimo je napisao/la:Nula opasnosti pred protivnickim golom, ali zato pred svojim.Stefan Effenberg je napisao/la: umjesto de Jonga koji je fizički i igrački nedorastao zadatku.
Kako sam razočaran to nije normalno.... Pa daj zamijeni de Jonga a ne de Camarga!!!!!!!!
I ako vadiš de Camarga stavi umjesto njega Herrmanna na polušpicu. Pa to se odmah prepoznaje da fali Schaltzentrale u sredini i da Arango ne može sam!!!!!
Duboko sam razočaran ovim rezultatom!
Sad se sjetih da je Gladbach tražio Raffaela!!!! Pa 100 puta bolje da su uzeli njega nego de Jonga!!!!
Uzese ih ljudi sto bi nas narod reko na caku
Steta neiskustvo jbg i strah pogotovo nakon primljenog prvog gola a onda i ona greska kod drugom
jbg sad ce u BL zapet a i ostaje im i LE
Steta neiskustvo jbg i strah pogotovo nakon primljenog prvog gola a onda i ona greska kod drugom
jbg sad ce u BL zapet a i ostaje im i LE
Thomas Müller - Fußballgott
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slabo, vrlo slabo. Jednostavno nisu dorasli ovom takmicenju, iako ni Kijevljani nisu nesto.
Od necega se mora krenuti, a ovaj put neka to bude Europska liga i prolazak grupne faze a u narednim godinama malo veci zalogaj i borba za grupnu fazu Lige prvaka.
Od necega se mora krenuti, a ovaj put neka to bude Europska liga i prolazak grupne faze a u narednim godinama malo veci zalogaj i borba za grupnu fazu Lige prvaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
to je ta jaka njemačka liga ... gdje ekipa koja se do aprila borila za titulu prvaka biva pometena od strane kijeva ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nije im dugo trebalo. Ko je sljedeci?Genghis je napisao/la:to je ta jaka njemačka liga ... gdje ekipa koja se do aprila borila za titulu prvaka biva pometena od strane kijeva ...
Evo ti dukat ako si gledao utakmicu. Pometena
Pih.
Vom Jäger zum Gejagten
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Moram još malo istresti emocije, nemojte zamjeriti.
Nikako ne razumijem da Favre dovodi de Jonga koji je visoki i spori napadač a već ima takva 2 u Hankeu i de Camargu!!!!!
Pa majstore brzina ti je donijela onakve rezultate u vidu Reusa i Herrmanna a ti sada kupuješ sporog igrača!!!!
Da je kupio nekog brzog igrača Gladbach bi i dalje bio strašno opasan a ovako nikako ne mogu biti u prva 4 Bundeslige jer će ih ta sporost koštati!!!!!
PS.
Genghis care i mi tebe volimo!
Nikako ne razumijem da Favre dovodi de Jonga koji je visoki i spori napadač a već ima takva 2 u Hankeu i de Camargu!!!!!
Pa majstore brzina ti je donijela onakve rezultate u vidu Reusa i Herrmanna a ti sada kupuješ sporog igrača!!!!
Da je kupio nekog brzog igrača Gladbach bi i dalje bio strašno opasan a ovako nikako ne mogu biti u prva 4 Bundeslige jer će ih ta sporost koštati!!!!!
PS.
Genghis care i mi tebe volimo!
dosta los i po meni neocekivan rezultat jer sam ipak dosta vise ocekivao od borusie.Tesko pa gotovo nemoguce je sad da zaigraju u grupama LP,stvarno steta.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Borrusia je platila danak neiskustvu poklonili su tri gola ukrajincima sad se mogu okrenuti EL i BL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne bas sjajna igra u odbrani i na sredini terena . Dosta greski ,od kojih je jedna bila fatalna . Cini mi se da nije bilo igraca koji kvalitetno zna prenijeti loptu na polovinu protivnika . Steta ,mada ocekivano,ipak Dynamo ima mnogo vise iskustva u ovakvim utakmicama
.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskustvo. To je presudilo. Monchengladbach je izgorio u svoj toj želji da dobije ovu utakmicu. Dobro, oni i ne znaju drugačije igrati, jednostavno napadaju i to je to. Koliko dugo Borussija nije igrala Ligu Prvaka? Je l' riječ o nekih 30+ godina?
S druge strane, Kijevljani su redovni učesnici iste i to je razlog zašto ovakve utakmice znaju igrati. No, ništa nije gotovo. Nije ni Evropska Liga za baciti. Ipak je potrebna godina kaljenja u istoj kako bi se posložile neke stvari. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.