cuj francuzi se usrali jarane moj molimo boga da nas francuska ne zapadne u barazuNerko_Juventino je napisao/la:Pa francuzi se usrali da nece nas dobit u barazu,pa pricaju svakakve gluposti...
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Sa Spahom ili bez njega mi ce mo pojesti Estonce,pa valjda idemo po pobjedu tamo sto ce nam branici necemo se zar braniti u Talinu....
Ovaj put nam je potrteban raspolozen Dzeko i Ibisevic a za odbranu ce mo mi lako....
SPAHA JE BETON I ON CE IGRATI SVE JE OVO SUPLJA KAO I PRED ARMENIJU...
Ovaj put nam je potrteban raspolozen Dzeko i Ibisevic a za odbranu ce mo mi lako....
SPAHA JE BETON I ON CE IGRATI SVE JE OVO SUPLJA KAO I PRED ARMENIJU...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ja bih volio vise Francusku nego Portugal,Rusiju il Njemacku. Pa bolan od njih je ostalo samo ime. Imaju najgoreg trenera na SVIJETU,dok je on tu, francuzi ce i dalje najvise pobjedjivat po 1-0 i to Farska Ostrva,Litvaniju i tako tu buraniju. Ja molim Boga da ne dobijemo Portugal (ako prodje u baraz) jer onda su nam stvarno minimalne sanse.mrzim_ulizice je napisao/la:cuj francuzi se usrali jarane moj molimo boga da nas francuska ne zapadne u barazuNerko_Juventino je napisao/la:Pa francuzi se usrali da nece nas dobit u barazu,pa pricaju svakakve gluposti...
P.S. Sorry za offtopic
Spaha kralju znamo da ces i sa stakama istrcat protiv Estonije...
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jarane protiv srbije su francuzi igrali sa 10 igraca i bili duplo bolji............a portugal nemoze nista da napravi protiv danske pa nebi mogo ni protiv nasNerko_Juventino je napisao/la:Ja bih volio vise Francusku nego Portugal,Rusiju il Njemacku. Pa bolan od njih je ostalo samo ime. Imaju najgoreg trenera na SVIJETU,dok je on tu, francuzi ce i dalje najvise pobjedjivat po 1-0 i to Farska Ostrva,Litvaniju i tako tu buraniju. Ja molim Boga da ne dobijemo Portugal (ako prodje u baraz) jer onda su nam stvarno minimalne sanse.mrzim_ulizice je napisao/la:cuj francuzi se usrali jarane moj molimo boga da nas francuska ne zapadne u barazuNerko_Juventino je napisao/la:Pa francuzi se usrali da nece nas dobit u barazu,pa pricaju svakakve gluposti...
P.S. Sorry za offtopic
Spaha kralju znamo da ces i sa stakama istrcat protiv Estonije...
Realno od svih ovih je Franc najkvalitetnija,mozda bi bilo dobro da ih zaobidjemo...Rusi su takodje opasni...Grcka ,pa njih mozda lakse prodjemo nego li ove prije ...
poslije slucaja 'svinjska gripa' ubjedjena sam da ce Spaha i sa rakom u metastazi igrat... (gluho bilo, pomaknite se s mjestaVirtu4l je napisao/la:Mediji opet prave dramu, ne nasjedajte na to.

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Kao i ostali na ovu povredu (ne znam koliko je ozbiljna) gledam pozitivno, nešto tipa "ma bit će bolje". Al' hajde da vidimo ko bi našeg kapitena mogao zamijeniti u slučaju da francuski mediji budu u pravu.
Nadarević i...
Možda opet Rahimića kao protiv Turske?
Nadarević i...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema zamjene.Knele je napisao/la:Kao i ostali na ovu povredu (ne znam koliko je ozbiljna) gledam pozitivno, nešto tipa "ma bit će bolje". Al' hajde da vidimo ko bi našeg kapitena mogao zamijeniti u slučaju da francuski mediji budu u pravu.
Nadarević i...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bosanac723
- Kontakt:
Emir Spahic je igrao za repku sa svakakim povredama, i nikad nije dao treneru ni da pomisli da ga zamjeni il da ne igra. Kako se ja sjecam on je imao povredu kad smo igrali protiv Armenije u Zenici, i opet je izasao i majstorski obavio posao. Tako isto protiv Belgije. Hajmo biti iskreni, ovaj Patriot bi igrao na minskom polju za svoju drzavu, kad je njega nesta prije sprijecilo da igra za nas? NIKAD.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- rob do bagro
- Kontakt:
Emir spahic nece biti spreman za estoniju
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- miralem444
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Emir spahic nece biti spreman za estoniju
gdje si procito..jel...jesul to pouzdane informacije..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- rob do bagro
- Kontakt:
sad ja sluso na radiju da nece nazalost biti spreman...kao mozda ni salihovic koji ima probleme sa preponama,daj boze da nije tacno,al treba sacekat jos koji dan pa da se vidimiralem444 je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Emir spahic nece biti spreman za estoniju
gdje si procito..jel...jesul to pouzdane informacije..
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- miralem444
- Kontakt:
gdje si procito..jel...jesul to pouzdane informacije..[/quote]
sad ja sluso na radiju da nece nazalost biti spreman...kao mozda ni salihovic koji ima probleme sa preponama,daj boze da nije tacno,al treba sacekat jos koji dan pa da se vidi[/quote]
uh sranje onda...nedaj boze...dajte na informacije sportsport.ba..
sad ja sluso na radiju da nece nazalost biti spreman...kao mozda ni salihovic koji ima probleme sa preponama,daj boze da nije tacno,al treba sacekat jos koji dan pa da se vidi[/quote]
uh sranje onda...nedaj boze...dajte na informacije sportsport.ba..
danas je okupljanje reprezentativaca, pa će se sve znati. očekujte službene informacije oko 14h.
- miralem444
- Kontakt:
evo spha stigo..znaci bit ce spreman..konacno svjetlo u tunelu tame..
- rob do bagro
- Kontakt:
dobro je ondamiralem444 je napisao/la:evo spha stigo..znaci bit ce spreman..konacno svjetlo u tunelu tame..

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Spahic predvodi zmajeve u Tallinu...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma Spahic mora slomit nogu da ne bi igrao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- bayernovac
- Kontakt:
Znatr kad Spaha neće igrati kad u repki završi karijeru 

zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen