bistrikboy je napisao/la:Treba mi google translate za postove viteza

Nikakav si poliglota

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
bistrikboy je napisao/la:Treba mi google translate za postove viteza
Najvise mi se svidja ovaj odbojkaski tim za oba covjeka i zene,sta god to bilolegenda reala je napisao/la:Valjda je Kemo večeras ranije lego, da se bolje spremi za sutra![]()
![]()
bistrikboy je napisao/la:Treba mi google translate za postove viteza![]()
![]()
![]()
Nikakav si poliglota![]()
To ti je ona odbojka na pijesku, muški i ženski timbistrikboy je napisao/la:Najvise mi se svidja ovaj odbojkaski tim za oba covjeka i zene,sta god to bilolegenda reala je napisao/la:Valjda je Kemo večeras ranije lego, da se bolje spremi za sutra![]()
![]()
bistrikboy je napisao/la:Treba mi google translate za postove viteza![]()
![]()
![]()
Nikakav si poliglota![]()
gdje gledas to?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Puca Fazlija, od 20 pogodio 17 centara i trenutno je 24.
Sad pokušavaju da plasiraju Fazliju u finale, pa su okrenuli kriteriji, što si lošiji, ustvari si bolji. Hajde Fazlija, ovo ti je šansa !!!likma23 je napisao/la:Koje skontao ovo bodovane, mislim kako je ko plasiran? Jedan ima 580 bodova i negdje oko 20. pozicije je plasiran, a dok 1. Ima oko 400 bodova![]()
![]()
Kad ga baca?bistrikboy je napisao/la:Kemal Mesic nastupa u kvalifikacionoj grupi A,koja je mnogo jaca od B.Mislim da sa 20.50 ima finale.Sretno!
likma23 je napisao/la:Koje skontao ovo bodovane, mislim kako je ko plasiran? Jedan ima 580 bodova i negdje oko 20. pozicije je plasiran, a dok 1. Ima oko 400 bodova![]()
![]()
Kvalifikacije pocinu za 10 minuta,on nastupa kao 11 u svojoj grupiBatko je napisao/la:Kad ga baca?bistrikboy je napisao/la:Kemal Mesic nastupa u kvalifikacionoj grupi A,koja je mnogo jaca od B.Mislim da sa 20.50 ima finale.Sretno!
Znači neće do tamo 11:10 početibistrikboy je napisao/la:Kvalifikacije pocinu za 10 minuta,on nastupa kao 11 u svojoj grupiBatko je napisao/la:Kad ga baca?bistrikboy je napisao/la:Kemal Mesic nastupa u kvalifikacionoj grupi A,koja je mnogo jaca od B.Mislim da sa 20.50 ima finale.Sretno!
http://www.london2012.com/shooting/even ... -093123453Stipe je napisao/la:gdje gledas to?NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Puca Fazlija, od 20 pogodio 17 centara i trenutno je 24.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.