Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

voltron30
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la voltron30 » 27 feb 2013, 23:38

Kad bi fudbal bio pojedinačna igra, mi bi odmah mogli 3 boda u džep staviti, al' fazon je što su Grci kao tim puno bolji, kad kažem tim, mislim na uigranost, ujednačenost ekipe, taktiku, disciplinu u igri. Nama to fali, ali s druge strane mi imamo fenomenalne pojedince, lepršavu igru, igrače poteza...Jbg, teška utakmica za prognozu.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 28 feb 2013, 00:31

gringobih je napisao/la:Pa ko ce vam na lijevog beka :?:
Zar nebi bilo logicno da Mujdza igra lijevog a Vranjes svoju prirodnu poziciju d beka....Spaha i Zuka stoperi.....
Potpis! ;)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 feb 2013, 01:12

Joj kad vidim da Pitari pocnu hvalit Kosevo kosa mi se dize na glavi. Pa jedina prednost tog stadiona je kapacitet,tj. ne bi se moralo j.ebavat s tapkarosima i skupim kartama. Sve ostalo je na strani Zenice. Od neke atmosfere oko utakmice,terena,blizine tribina,akustike do samopouzdanja igraca na tom stadionu. Ovo zadnje je sigurno i najvaznije,to zna svako ko je ikad imao veze sa sportom. Psihologija!
@Dinoze,jarane,mnogo filozofiras! Kakvi kontejneri,p.izde materine?! Trebam jos i kresat administraciju,jel? Sto covjek gradi magistralu? Jel da rijesi siromastvo? Ne,nego planskim razvojem koji ce indirektno donijeti beneficije.
Situacija je prosta,uzmes 2 miliona (lupam) kredita i od toga napravis jos 5000 mjesta koje ti se (gradu) vrate kroz cijene karata,hranu,pive,benzin,suvenire itd. u narednih par godina i ostane ti stadion nacisto za buducnost. Win-win situacija. I ovako se to sve placa,samo sto razlika u cijeni ostaje svercerima. A nesto ne vidim da oni rjesavaju problem bijede u drzavi. Zna se ciji je to problem.
Da ste mi zivi i zdravi i da sacuvate ovo preostalih zivaca do posle utakmice,da slavimo aBd...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 28 feb 2013, 02:22

Jeli zna neko gdje se mogu kupiti karte za utakmicu s Grcima i da li ce se uopste moci kupiti u Tuzli ili ce kao i za Portugal biti podijeljene tapkarosima?

Ja se izvinjavam, ali nisam znao gdje da postavim ovo pitanje, pa eto ako neko zna bio bih mu zahvalan.

Pozdrav,

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 28 feb 2013, 03:16

Pasha_car_aga je napisao/la:Jeli zna neko gdje se mogu kupiti karte za utakmicu s Grcima i da li ce se uopste moci kupiti u Tuzli ili ce kao i za Portugal biti podijeljene tapkarosima?

Ja se izvinjavam, ali nisam znao gdje da postavim ovo pitanje, pa eto ako neko zna bio bih mu zahvalan.

Pozdrav,
Saznat cemo nakon marketinga :mrgreen: eh to ostaje da se vidi :roll: u srijedu popodne ce se znati da li je ko uspio kupiti kartu "regularno". Mislim da ce biti tesko, tesko..

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 28 feb 2013, 10:15

A sta da radimo sa Stevom nemaga ni na mapi zadnje 2/3 utakmice treba gurnuti Viscu ili Misketa opet u ekipu vratiti

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 feb 2013, 12:10

Vijece ministara dalo zeleno svjetlo. Hadzic dobio nase drzavljanstvo.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 feb 2013, 13:08

slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 feb 2013, 13:50

Pasha_car_aga je napisao/la:Jeli zna neko gdje se mogu kupiti karte za utakmicu s Grcima i da li ce se uopste moci kupiti u Tuzli ili ce kao i za Portugal biti podijeljene tapkarosima?

Pozdrav,
Ja sam obišo sve agencije u TZ i nijedna neće prodavati karte,kaže da im savez nije dao i da jedino Centrotrans (kao njihov sponzor) će odrađivati karte i prevoz.

Bitno je da će šaneri imat posla i profita a za nas navijače je najmanje bitno,zato i ne možemo nigdje se kvalifikovat :roll:

A od 6 marta počinje prodaja..
Pobjeda je bolja od orgazma!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 28 feb 2013, 16:24

Zukanovic ne moze igrati stopera protiv Grka od pocetka jednostavno ne moze jer ako Spahu stavimo na Samarasa onda bi Salpingidis "napravio" dijete Zukanovicu koji je prespor da ga cuva i tu bi odmah mogli racunati da cemo primiti gol a ako dodamo jos i da ce Grci imati najisturenijeg napadaca bilo Mitroglua ili Athanasiadisa e tu vec nastaje ogroman problem gdje bi se sigurno oprostili od 3 boda najrealnija opcija je Vranjes na mjestu stopera

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 feb 2013, 17:53

Zar nece u Tz biti karte u Transturistu :? .Nema vise smisla da šanerima sve ode.
Nad tobom sunce najljepše sja

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 28 feb 2013, 18:31

Interista je napisao/la:Zukanovic ne moze igrati stopera protiv Grka od pocetka jednostavno ne moze jer ako Spahu stavimo na Samarasa onda bi Salpingidis "napravio" dijete Zukanovicu koji je prespor da ga cuva i tu bi odmah mogli racunati da cemo primiti gol a ako dodamo jos i da ce Grci imati najisturenijeg napadaca bilo Mitroglua ili Athanasiadisa e tu vec nastaje ogroman problem gdje bi se sigurno oprostili od 3 boda najrealnija opcija je Vranjes na mjestu stopera

i ja sam to rekao ali kad skontamo malo Salihovic vjerovatno nece biti spreman tako da drugog rjesenja i nema nazalost...
-------------Vranjes-------Zukanovic------Spahic-------Mujdza(ako i on bude spreman)

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 28 feb 2013, 19:20

---------------Dzeko--Ibisevic------------------

-----------------Misimovic----------------------

---Lulic----Pjanic-----Zahirovic-------Mujdza-

---------Zukanovic---Spahic----Vranjes--------

Ova 3-5-2 mi najbolje djeluje,a i ne bi igrali prvi put u takvoj formaciji ;)
12.9.2009.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 28 feb 2013, 19:30

ZEno.T. je napisao/la:---------------Dzeko--Ibisevic------------------

-----------------Misimovic----------------------

---Lulic----Pjanic-----Zahirovic-------Mujdza-

---------Zukanovic---Spahic----Vranjes--------

Ova 3-5-2 mi najbolje djeluje,a i ne bi igrali prvi put u takvoj formaciji ;)
Tanko je ovo sa Pjanicem i Zahirovicem na ovim pozicijama protiv Grka...
Pravda za Papeta!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 feb 2013, 19:36

Jel Samaras tako brz ili je Vranjes spor ili sta se desilo u Grckoj ?

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 28 feb 2013, 19:42

-----------------------Begovic---------------------------

Vranjes------Zukanovic---------Spahic--------Mujdza

------------------Zahirovic-------------------------------

Stevanovic(Visca)-----------Pjanic----------------Lulic

--------Ibisevic--------------------Dzeko-----------------

Mislim da bi ovako nekako trebalo izgledati...Znaci ako vazi ono pravilo Papeta ko igra u klubu igrat ce,onda Visca ima prednost....a posto nema Pandze tu ce vjerovatno Zukanovic bit,to mi neodgovara nikako al nema drugih varjanti....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 feb 2013, 19:47

alenko333 je napisao/la:-----------------------Begovic---------------------------

Mislim da bi ovako nekako trebalo izgledati...Znaci ako vazi ono pravilo Papeta ko igra u klubu igrat ce,onda Visca ima prednost....a posto nema Pandze tu ce vjerovatno Zukanovic bit,to mi neodgovara nikako al nema drugih varjanti....
Ova tvoja formacija nema sansu ni na igrici,a ne kod selektora,bez uvrede!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 feb 2013, 19:50

ahmic je napisao/la:Jel Samaras tako brz ili je Vranjes spor ili sta se desilo u Grckoj ?
Ti nisi gledao tekmu ili je pitanje retoricko?Desilo se da je Vranjes bio ispred njega i da ga je ovaj iskusno povukao kako bi ga pretrcao,a da to sudija nije vidio ili nije htio da vidi!Brzi nije sigurno!

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 28 feb 2013, 19:59

NEZALAGANJE je napisao/la:
alenko333 je napisao/la:-----------------------Begovic---------------------------

heh pa eto ti mi reci sta je tu pogresno...problem je jedino Stevanovic,Visca a formacija mislim da se kod grka nemjenja...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 feb 2013, 19:59

NEZALAGANJE je napisao/la:

tako je, izvini,ali u jednoj od najbitnjih utakmica,ne smiju nam igrati ni visca i steva ,igraci koji iskustvom nemaju zajedno pola bitne utakmce,miske je taj koji kakav god je mora igrat

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.