Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kad bi fudbal bio pojedinačna igra, mi bi odmah mogli 3 boda u džep staviti, al' fazon je što su Grci kao tim puno bolji, kad kažem tim, mislim na uigranost, ujednačenost ekipe, taktiku, disciplinu u igri. Nama to fali, ali s druge strane mi imamo fenomenalne pojedince, lepršavu igru, igrače poteza...Jbg, teška utakmica za prognozu.
Potpis!gringobih je napisao/la:Pa ko ce vam na lijevog beka![]()
Zar nebi bilo logicno da Mujdza igra lijevog a Vranjes svoju prirodnu poziciju d beka....Spaha i Zuka stoperi.....

-
- Kontakt:
Joj kad vidim da Pitari pocnu hvalit Kosevo kosa mi se dize na glavi. Pa jedina prednost tog stadiona je kapacitet,tj. ne bi se moralo j.ebavat s tapkarosima i skupim kartama. Sve ostalo je na strani Zenice. Od neke atmosfere oko utakmice,terena,blizine tribina,akustike do samopouzdanja igraca na tom stadionu. Ovo zadnje je sigurno i najvaznije,to zna svako ko je ikad imao veze sa sportom. Psihologija!
@Dinoze,jarane,mnogo filozofiras! Kakvi kontejneri,p.izde materine?! Trebam jos i kresat administraciju,jel? Sto covjek gradi magistralu? Jel da rijesi siromastvo? Ne,nego planskim razvojem koji ce indirektno donijeti beneficije.
Situacija je prosta,uzmes 2 miliona (lupam) kredita i od toga napravis jos 5000 mjesta koje ti se (gradu) vrate kroz cijene karata,hranu,pive,benzin,suvenire itd. u narednih par godina i ostane ti stadion nacisto za buducnost. Win-win situacija. I ovako se to sve placa,samo sto razlika u cijeni ostaje svercerima. A nesto ne vidim da oni rjesavaju problem bijede u drzavi. Zna se ciji je to problem.
Da ste mi zivi i zdravi i da sacuvate ovo preostalih zivaca do posle utakmice,da slavimo aBd...
@Dinoze,jarane,mnogo filozofiras! Kakvi kontejneri,p.izde materine?! Trebam jos i kresat administraciju,jel? Sto covjek gradi magistralu? Jel da rijesi siromastvo? Ne,nego planskim razvojem koji ce indirektno donijeti beneficije.
Situacija je prosta,uzmes 2 miliona (lupam) kredita i od toga napravis jos 5000 mjesta koje ti se (gradu) vrate kroz cijene karata,hranu,pive,benzin,suvenire itd. u narednih par godina i ostane ti stadion nacisto za buducnost. Win-win situacija. I ovako se to sve placa,samo sto razlika u cijeni ostaje svercerima. A nesto ne vidim da oni rjesavaju problem bijede u drzavi. Zna se ciji je to problem.
Da ste mi zivi i zdravi i da sacuvate ovo preostalih zivaca do posle utakmice,da slavimo aBd...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jeli zna neko gdje se mogu kupiti karte za utakmicu s Grcima i da li ce se uopste moci kupiti u Tuzli ili ce kao i za Portugal biti podijeljene tapkarosima?
Ja se izvinjavam, ali nisam znao gdje da postavim ovo pitanje, pa eto ako neko zna bio bih mu zahvalan.
Pozdrav,
Ja se izvinjavam, ali nisam znao gdje da postavim ovo pitanje, pa eto ako neko zna bio bih mu zahvalan.
Pozdrav,
Saznat cemo nakon marketingaPasha_car_aga je napisao/la:Jeli zna neko gdje se mogu kupiti karte za utakmicu s Grcima i da li ce se uopste moci kupiti u Tuzli ili ce kao i za Portugal biti podijeljene tapkarosima?
Pozdrav,

A sta da radimo sa Stevom nemaga ni na mapi zadnje 2/3 utakmice treba gurnuti Viscu ili Misketa opet u ekipu vratiti
-
- Kontakt:
Vijece ministara dalo zeleno svjetlo. Hadzic dobio nase drzavljanstvo.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja sam obišo sve agencije u TZ i nijedna neće prodavati karte,kaže da im savez nije dao i da jedino Centrotrans (kao njihov sponzor) će odrađivati karte i prevoz.Pasha_car_aga je napisao/la:Jeli zna neko gdje se mogu kupiti karte za utakmicu s Grcima i da li ce se uopste moci kupiti u Tuzli ili ce kao i za Portugal biti podijeljene tapkarosima?
Pozdrav,
Bitno je da će šaneri imat posla i profita a za nas navijače je najmanje bitno,zato i ne možemo nigdje se kvalifikovat

A od 6 marta počinje prodaja..
Pobjeda je bolja od orgazma!
Zukanovic ne moze igrati stopera protiv Grka od pocetka jednostavno ne moze jer ako Spahu stavimo na Samarasa onda bi Salpingidis "napravio" dijete Zukanovicu koji je prespor da ga cuva i tu bi odmah mogli racunati da cemo primiti gol a ako dodamo jos i da ce Grci imati najisturenijeg napadaca bilo Mitroglua ili Athanasiadisa e tu vec nastaje ogroman problem gdje bi se sigurno oprostili od 3 boda najrealnija opcija je Vranjes na mjestu stopera
Zar nece u Tz biti karte u Transturistu
.Nema vise smisla da šanerima sve ode.

Nad tobom sunce najljepše sja
Interista je napisao/la:Zukanovic ne moze igrati stopera protiv Grka od pocetka jednostavno ne moze jer ako Spahu stavimo na Samarasa onda bi Salpingidis "napravio" dijete Zukanovicu koji je prespor da ga cuva i tu bi odmah mogli racunati da cemo primiti gol a ako dodamo jos i da ce Grci imati najisturenijeg napadaca bilo Mitroglua ili Athanasiadisa e tu vec nastaje ogroman problem gdje bi se sigurno oprostili od 3 boda najrealnija opcija je Vranjes na mjestu stopera
i ja sam to rekao ali kad skontamo malo Salihovic vjerovatno nece biti spreman tako da drugog rjesenja i nema nazalost...
-------------Vranjes-------Zukanovic------Spahic-------Mujdza(ako i on bude spreman)
---------------Dzeko--Ibisevic------------------
-----------------Misimovic----------------------
---Lulic----Pjanic-----Zahirovic-------Mujdza-
---------Zukanovic---Spahic----Vranjes--------
Ova 3-5-2 mi najbolje djeluje,a i ne bi igrali prvi put u takvoj formaciji

12.9.2009.
Tanko je ovo sa Pjanicem i Zahirovicem na ovim pozicijama protiv Grka...ZEno.T. je napisao/la:---------------Dzeko--Ibisevic------------------
Pravda za Papeta!
Jel Samaras tako brz ili je Vranjes spor ili sta se desilo u Grckoj ?
-----------------------Begovic---------------------------
Vranjes------Zukanovic---------Spahic--------Mujdza
------------------Zahirovic-------------------------------
Stevanovic(Visca)-----------Pjanic----------------Lulic
--------Ibisevic--------------------Dzeko-----------------
Mislim da bi ovako nekako trebalo izgledati...Znaci ako vazi ono pravilo Papeta ko igra u klubu igrat ce,onda Visca ima prednost....a posto nema Pandze tu ce vjerovatno Zukanovic bit,to mi neodgovara nikako al nema drugih varjanti....
Mislim da bi ovako nekako trebalo izgledati...Znaci ako vazi ono pravilo Papeta ko igra u klubu igrat ce,onda Visca ima prednost....a posto nema Pandze tu ce vjerovatno Zukanovic bit,to mi neodgovara nikako al nema drugih varjanti....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ova tvoja formacija nema sansu ni na igrici,a ne kod selektora,bez uvrede!alenko333 je napisao/la:-----------------------Begovic---------------------------
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti nisi gledao tekmu ili je pitanje retoricko?Desilo se da je Vranjes bio ispred njega i da ga je ovaj iskusno povukao kako bi ga pretrcao,a da to sudija nije vidio ili nije htio da vidi!Brzi nije sigurno!ahmic je napisao/la:Jel Samaras tako brz ili je Vranjes spor ili sta se desilo u Grckoj ?
heh pa eto ti mi reci sta je tu pogresno...problem je jedino Stevanovic,Visca a formacija mislim da se kod grka nemjenja...NEZALAGANJE je napisao/la:Ova tvoja formacija nema sansu ni na igrici,a ne kod selektora,bez uvrede!alenko333 je napisao/la:-----------------------Begovic---------------------------
tako je, izvini,ali u jednoj od najbitnjih utakmica,ne smiju nam igrati ni visca i steva ,igraci koji iskustvom nemaju zajedno pola bitne utakmce,miske je taj koji kakav god je mora igratNEZALAGANJE je napisao/la:Ova tvoja formacija nema sansu ni na igrici,a ne kod selektora,bez uvrede!alenko333 je napisao/la:-----------------------Begovic---------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.