Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Boston Celtics
slobodna u zadnjoj cetvrtini dosad miami 11,boston 2
- Paraglajder
- Kontakt:
Nevjerovatno šta sudije rade i jednima i drugima, al' fakat...
Valjda ćemo mi ovaj put izaći kao pobjednici u produžetku.
Valjda ćemo mi ovaj put izaći kao pobjednici u produžetku.
YNWA
- Paraglajder
- Kontakt:
opet sudije,opet pierca izbacuju bezveze,ista utakmica ko u miaimu utakmica broj 2
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
hehehehhehe Rondo legenda
kako izofira igrace miami-a , a jest vala samo se nesta bune , placu , kukaju , a sami su takvi
Ali sumnjam da Boston moze nesta vise , ovo im je maximum , ili ce ih sudije unistit kao u 2-oj ili jednostavno nemaju snage , Allen povrdjedjen , Pirce isto , Garnett vuce sve ali nemoze ni on u ovim godinama da mjenja igru kada se nikad nije gurao pod kosem sad ga tjeraju , zasad to radi ali vidi se da se pati. rondo je misterija , covjek toliko ima prednosti kada podje u dribling a nekad je totalno pasivan , pelja loptu na vrhu rekata 15-18 sec cuvar mu odmaknut 3m a on onda nekome dodaje ko je dobro pokriven , nekada totalno izgubi samopouzdanje u sebe i svoj sut , a nekada ima mu*a i samo pouzdanje samo takvo , nikad neznas sta ce uraditi
btw. serija sa ovoliko pormaseni slobodnih bacanja , pa u nasoj ligi se sutaju bolja slobodna
lebron je bas tanak u seriji sa slobodnih mislim da je suto nesta 44/28
, a opet miami ima probleba da zatvori seriju i tekmu ako nema pomoci sudija , pa to im se ponavlaj jos iz finala prosle godine , jednostavno su im akcije katastrofa , jos ova trica za pobjedu wade je i licila na nesta
, ali im se boston nudio na pladnju , jednostavno su ostali bez gasa , a ove siliedjije nisu znale to iskoristiti , dovoljno govore poeni celticsa u drugom poluvremenu 30 + 4 produzetak
, a samo u 1/4 je bilo 34 
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
hehehehhehe Rondo legenda
kako izofira igrace miami-a , a jest vala samo se nesta bune , placu , kukaju , a sami su takvi
Ali sumnjam da Boston moze nesta vise , ovo im je maximum , ili ce ih sudije unistit kao u 2-oj ili jednostavno nemaju snage , Allen povrdjedjen , Pirce isto , Garnett vuce sve ali nemoze ni on u ovim godinama da mjenja igru kada se nikad nije gurao pod kosem sad ga tjeraju , zasad to radi ali vidi se da se pati. rondo je misterija , covjek toliko ima prednosti kada podje u dribling a nekad je totalno pasivan , pelja loptu na vrhu rekata 15-18 sec cuvar mu odmaknut 3m a on onda nekome dodaje ko je dobro pokriven , nekada totalno izgubi samopouzdanje u sebe i svoj sut , a nekada ima mu*a i samo pouzdanje samo takvo , nikad neznas sta ce uraditi
btw. serija sa ovoliko pormaseni slobodnih bacanja , pa u nasoj ligi se sutaju bolja slobodna
lebron je bas tanak u seriji sa slobodnih mislim da je suto nesta 44/28
IKad mi kažu lebron je bolji od Kobea...nemogu ih ni poredit nadam se samo da će Boston
uspjeti da se plasira u veliko finale
uspjeti da se plasira u veliko finale
- LarryDavid
- Kontakt:
LarryDavid je napisao/la:
atrakcija je gledati ronda
HAHA! opet ih je zeznuo na isti fazon!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- storm_raider
- Kontakt:
Volio bih da Boston prodje... ali vidjecemo hoce li ih umor stici. Ja jos uvijek dajem prednost Miamiju o ovoj seriji. Nazalost, opet, mislim da imaju vise energije u nogama. Ali vidjecemo, nisu ni "starci" za odbaciti. Valjda ce Ray uci u neku seriju.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
kakav ba R. Allen, kad sam vidio da on iz coska sam na sutu pogadja okvir table, ili kada profula oba slobodna vidis da nesta nije u redu, ipak je imao naj ljepsi i jedan od naj precizniji skok shuteva.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zbog obaveza, nazalost
nisam bio u mogucnosti gledati direktno tekme u ovoj seriji sa Vrucinom, ali sam pogledao snimke i imamo odlican rezultat kome se nisam mogao nadati ni u snu
nakon 4 tekme u seriji sa favoriziranim zvjezdicama iz South Beacha
Momci u cvijetu mladosti
pokazali da nisu za starog gvozdja i da ima u njima jos snage, kada smo to najmanje ocekivali
RR nastavio sa odlicnim tekmama u PO i jedan je od najzasluznijih za ovaj rezultat u seriji, a i sam prolaz u finale Istoka
Malo detalja sa tekmi iz TD Gardena

RR i njegova tradicija

Jedna za @amera, velikog Kelta

Momci u cvijetu mladosti
RR nastavio sa odlicnim tekmama u PO i jedan je od najzasluznijih za ovaj rezultat u seriji, a i sam prolaz u finale Istoka
Malo detalja sa tekmi iz TD Gardena

RR i njegova tradicija

Jedna za @amera, velikog Kelta
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:kakav ba R. Allen, kad sam vidio da on iz coska sam na sutu pogadja okvir table, ili kada profula oba slobodna vidis da nesta nije u redu, ipak je imao naj ljepsi i jedan od naj precizniji skok shuteva.
http://espn.go.com/boston/conversations ... -just-time" onclick="window.open(this.href);return false;
Ray Allen arrives just in time
I think we need to check Ray Allen's passport. Did he make a quick trip to Lourdes when we weren't paying attention? Did he make a secret overnight visit to Bosnia-Herzegovina to worship at the shrine at Medjugorje?
We are not seeing vintage Allen in this Eastern Conference finals series between Boston and Miami. No one is even suggesting that. Vintage Ray wouldn't have hit the side of the backboard with a 3-point attempt, as he did Sunday night in the Celtics' 93-91 victory over the Heat ...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Paraglajder
- Kontakt:
Kakva serija!
Pietrus i Dooling za +5 na kraju treće. Možemo ovo dobiti definitivno...
YNWA
15-1 ruuuun mafuckaa
- Paraglajder
- Kontakt:
Boze molim te da uzmemo, rondo fenomenalan veceras kakvi samo pasovi

edit:Pierce ide ga sut veceras samo da nastavi tako
edit:Pierce ide ga sut veceras samo da nastavi tako
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 06 jun 2012, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Kobe Bryant
- Kontakt:
valjda ce malo pomoci neko Garnett-u ? Covjek sam igra, Ronda zatvorili, Allen i Pirce tanko.
- Paraglajder
- Kontakt:
Joj šta mi sebi radimo, umjesto +5 da se vrati kontrom 2 na 1, Cole sa drugog kraja terena uzima Rondu loptu iz ruke, pa ima li komunikacije ikako, iko da mu kaže pazi i sl.?

@emir18
Čuj Pirsa ide šut, frajer 2 sa distance pogodio i to preko ruke, odvratan procenat ima večeras, slaba partija...
@emir18
Čuj Pirsa ide šut, frajer 2 sa distance pogodio i to preko ruke, odvratan procenat ima večeras, slaba partija...
YNWA
jao koliko kompliciramo . a James ostaje sam za 3 
edit:ou rondo samo 3 poena veceras, haj bar ima 12 asista
edit:ou rondo samo 3 poena veceras, haj bar ima 12 asista
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.