Da ponovimo, u 1/2 finalu LP i EL 4 od 8rio_Ferdy88 je napisao/la:Primera dominira

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da ponovimo, u 1/2 finalu LP i EL 4 od 8rio_Ferdy88 je napisao/la:Primera dominira

Treba dodati da ih je moglo biti i vise.Jer su se sukobili Barcelona i Atletico u LP , kao i Betis - Sevilla u EL.rio_Ferdy88 je napisao/la:Da ponovimo, u 1/2 finalu LP i EL 4 od 8rio_Ferdy88 je napisao/la:Primera dominira
Istina.. Evo, barem Juve mora ozbiljno ove sezone zbog finala u Torinu. Ali, nece ni njima biti lako do finala, sve 4 ekipe su jake.akisarajevo92 je napisao/la:Nevjerovatno kako svake sezone klubovi iz Portugala, Spanije dominiraju u EL. To je ta strast kod njih u svakoj utakmici, dok englezi, talijani ,pljuju' ovo takmicenje.
Fenerbahce..Blue_He4rt je napisao/la:Koga je prošle sezone izbacila Benfica u polufinalu?
Fenerbahce - Benfica 2:3Blue_He4rt je napisao/la:Koga je prošle sezone izbacila Benfica u polufinalu?
Ne ide nigde ni Parejo, ni ova omladina Bernat,Paco,Fede jer Valencia dobija novog vlasnika tako daParadajz je napisao/la:Ima ova Valencia neke bas dobre igrace, pre svega mlade, Bernat je bas talenat, Fede takodje, Paco ne treba trositi reci. Ne mogu izostaviti Pareja, covek je sjajan igrac, mislim da ce uskoro on igrati u vecem klubu.
Ko je gledao utakmicu u Svicarskoj , svjedok je da je Valencia bila ravnopravan tim i mogla sigurno zabiti 2-3 gola.Totalno nerealan rezultat je bilo tih 3:0 za Basel.Celtic je napisao/la:Volio bih da Valencia osvoji,stvarno ne mozes vjerovati sta su nocas uradili,mnogi ce reci glupo takmicenje ali opet stici 3-0 ,nije da se to vidi svaki dan,i jos pored toga,tako talentovana ekipa,jos neki igraci ,igraju na posudbama i slicno,Banega npr,prejak igrac,a ljudi ga pustili,ovo nocas sto su uradili,svaka im cast,da je Siroki igrao,ja mislim da bi uspio sacuvati tri gola prednosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.