Druga Liga - grupa Centar
Re: Druga Liga - grupa Centar
Svatko ce pricati svoju pricu, to je logicno. Meni su maglajlije susjedi pa sam cuo njihovu stranu price, a sad i od ovih. Najjaca im je ona linija kod ofsajda
Ne zanima me pretjerano ta utakmica, jedini zakljucak je da je golman Bosne rupa. Trebao je braniti i onaj gol koji je ponisten, kod prvog gola Natrona mu ispadne cista lopta, a i drugi gol Natrona smijesan ispao. Jest se lopta odbila, ali se odbila s 10 metara, a ne sa tri, imao je dovoljno vremena da barem pokusao obranit, ali nije uopce reagirao. Da se bacio pa nije stigao rekao bi OK, al covjek nije ni pokusao.

Priluk (Zivinice) - TOSK 1-2
Ovom pobjedom se TOSK plasirao u zavrsnicu kupa BiH.
Ovom pobjedom se TOSK plasirao u zavrsnicu kupa BiH.
FGR !
Tosk - Zepce 3:0 trenutno
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Tri poraza uvezasmo, mada protiv stvarno dobrih ekipa, al ocekivao sam barem koji bod da skupimo.EPL je napisao/la:Tosk - Zepce 3:0 trenutno
Jel znas koliko je zavrsilo, pretpostavljam da ovo nismo stigli?
4:2 je zavrsilo, dobra tekma... TOSK imao 5 -6 cistih prilika da napuni mrezu.. ali nisu... 2 gola iz slobodnjaka od Travancica, drugi kroz golmana.... Zepce je dobro naprijed, nazad losi pravo.Signore je napisao/la:Tri poraza uvezasmo, mada protiv stvarno dobrih ekipa, al ocekivao sam barem koji bod da skupimo.EPL je napisao/la:Tosk - Zepce 3:0 trenutno
Jel znas koliko je zavrsilo, pretpostavljam da ovo nismo stigli?
Imamo dobru vezu, napad je solidan, ali obrana steka. U vezi fale dva igraca. Ivesic jos uvijek ceka papire iz Hrvatske, a Simic je na nekom turniru u Austriji. Proslo kolo nije igrao ni Sliskovic, usao je pred kraj tek. To je onaj sto vam je dao prvi gol. Veza ce za par kola biti sigurno jos puno jaca.
U obrani ne znam tko nam je igrao, al vidio sam sastav iz proslog kola i popricao s momkom koji je bio na utakmici. Na lijevom bocnom je igrao neki junior kojem po prici to nije prirodna pozicija. Nema Milicevica i Preldzica koji su bili odlicni proslu sezonu. Ne znam ni gdje je Marincic, on je isto lijevi bocni, al moze bit da ni on nije bio tu. Tesko mi je vjerovat da su nam sva tri lijeva bocna napustila klub, ali taj mali junior je odigrao dobro.
Na stoperu inace igraju u paru Jukic-Jukic, ali jedan od njih je bio ozlijedjen i na klupi. Igrao je Cancar umjesto njega. Njega znam iz juniora dobar je igrac i dobro je odigrao protiv Radnika, ali ovaj Jukic koji je igrao je kiksao vec u drugoj minuti i skrivio gol s kojim je Radnik i dobio. Pola sata prije kraja nas trener je uveo ozlijedjenog Jukica umjesto ovog i onda je to djelovalo puno ozbiljnije. Inace su njih dvojica Jukica bili odlican tandem, ali sad ne znam sta je bilo. Mozda mi ovaj i pretjeruje, al nisam bio na utakmici pa ne mogu znati.
Na desnom bocnom je igrao Prlic koji je ujedno igrao za prvi tim i juniore. Momak je doslovno letio po terenu, ali nema ni njega. Ne znam zasto, nebi rekao da je fakultet, jer svi ovi s fakulteta igraju, odlaze tek u desetom mjesecu. Tog desnog bocnog sad igra Nikola Tadic koji je bio ozlijedjen i nije igrao skoro godinu dana. Da se Ronaldo vrati nakon godinu nema sanse da bude na pribliznoj razini na kojoj je bio prije ozlijede, ali se nadam da ce se vratiti i igrat kako treba iako nisam cuo da je napravio ikakvu gresku.
U obrani ne znam tko nam je igrao, al vidio sam sastav iz proslog kola i popricao s momkom koji je bio na utakmici. Na lijevom bocnom je igrao neki junior kojem po prici to nije prirodna pozicija. Nema Milicevica i Preldzica koji su bili odlicni proslu sezonu. Ne znam ni gdje je Marincic, on je isto lijevi bocni, al moze bit da ni on nije bio tu. Tesko mi je vjerovat da su nam sva tri lijeva bocna napustila klub, ali taj mali junior je odigrao dobro.
Na stoperu inace igraju u paru Jukic-Jukic, ali jedan od njih je bio ozlijedjen i na klupi. Igrao je Cancar umjesto njega. Njega znam iz juniora dobar je igrac i dobro je odigrao protiv Radnika, ali ovaj Jukic koji je igrao je kiksao vec u drugoj minuti i skrivio gol s kojim je Radnik i dobio. Pola sata prije kraja nas trener je uveo ozlijedjenog Jukica umjesto ovog i onda je to djelovalo puno ozbiljnije. Inace su njih dvojica Jukica bili odlican tandem, ali sad ne znam sta je bilo. Mozda mi ovaj i pretjeruje, al nisam bio na utakmici pa ne mogu znati.
Na desnom bocnom je igrao Prlic koji je ujedno igrao za prvi tim i juniore. Momak je doslovno letio po terenu, ali nema ni njega. Ne znam zasto, nebi rekao da je fakultet, jer svi ovi s fakulteta igraju, odlaze tek u desetom mjesecu. Tog desnog bocnog sad igra Nikola Tadic koji je bio ozlijedjen i nije igrao skoro godinu dana. Da se Ronaldo vrati nakon godinu nema sanse da bude na pribliznoj razini na kojoj je bio prije ozlijede, ali se nadam da ce se vratiti i igrat kako treba iako nisam cuo da je napravio ikakvu gresku.
Kakav je Zenicki Rudar,ako ima neko da detaljnije prati,cisto me onako zanima
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988
Robijasi Zenica 1988
Govore da idu na prvo mjesto, al prve dvije su izgubili i treću bili slobodni, i sad su zadnji, ekipu imaju solidnu al nisu ni za prvih petAdnanRZ je napisao/la:Kakav je Zenicki Rudar,ako ima neko da detaljnije prati,cisto me onako zanima
Hvala na inf.lisander je napisao/la:Govore da idu na prvo mjesto, al prve dvije su izgubili i treću bili slobodni, i sad su zadnji, ekipu imaju solidnu al nisu ni za prvih petAdnanRZ je napisao/la:Kakav je Zenicki Rudar,ako ima neko da detaljnije prati,cisto me onako zanima
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988
Robijasi Zenica 1988
TOSK 4/4 pobjeda u Maglaju 0:1
NK Pobjeda - FK Famos 1:1 (0:1)
NK Žepče - FK Mladost 3-1
NK Natron - NK TOŠK 0 : 1
FK Borac - NK Krivaja 4 : 0
Azot - Bosna Sema 2-0
NK Pobjeda - FK Famos 1:1 (0:1)
NK Žepče - FK Mladost 3-1
NK Natron - NK TOŠK 0 : 1
FK Borac - NK Krivaja 4 : 0
Azot - Bosna Sema 2-0
Imal ko da moze javljat rezultat sa utakmice tosk - podgrmec
Na fb stranici Toska ti uvijek bude neki tekstualni prijenos.dino888 je napisao/la:Imal ko da moze javljat rezultat sa utakmice tosk - podgrmec
4:0Signore je napisao/la:Na fb stranici Toska ti uvijek bude neki tekstualni prijenos.dino888 je napisao/la:Imal ko da moze javljat rezultat sa utakmice tosk - podgrmec
Tosk unistio goste, moglo je i više.. Tosk ovom igrom može u Prvu Ligu bez problema.
5.kolo:
U derbi utakmici 5. kola Druge nogometne lige FBiH grupa “Centar” TOŠK je na Lukama sa 2:0 pobijedi ekipu Ilijaša. Već u 10. minutu Eldin Suljić doveo je Tešnjake u vodstvo. U nastavku utakmice Anid Travančić i Selmir Mahmutović imali su sjane prilike ali okvir gola spasio je goste iz Ilijaša. U 70. minuti na 2:0 iz penala je pogodio Adis Hankić, što je bio i konačan rezultat utakmice. Na žalost po TOŠK, Anid Travančić je prije isteka 90. minute morao pod tuš jer je zaradio crveni karton pa ga sigurno neće biti u naredne dvije utakmice. TOŠK iz pet odigranih utakmica ima maksimalan učinak i 15 osvojenih bodova.
Rezultati odigranih utakmica 5. kola: Župča: Mladost – Natron 1:2, Zavidovići: Krivaja – Rudar Zenica 2:0, Hrasnica: Famos – Borac Jelah 3:1, Hadžići: Radnik – Azot 4:2.
U derbi utakmici 5. kola Druge nogometne lige FBiH grupa “Centar” TOŠK je na Lukama sa 2:0 pobijedi ekipu Ilijaša. Već u 10. minutu Eldin Suljić doveo je Tešnjake u vodstvo. U nastavku utakmice Anid Travančić i Selmir Mahmutović imali su sjane prilike ali okvir gola spasio je goste iz Ilijaša. U 70. minuti na 2:0 iz penala je pogodio Adis Hankić, što je bio i konačan rezultat utakmice. Na žalost po TOŠK, Anid Travančić je prije isteka 90. minute morao pod tuš jer je zaradio crveni karton pa ga sigurno neće biti u naredne dvije utakmice. TOŠK iz pet odigranih utakmica ima maksimalan učinak i 15 osvojenih bodova.
Rezultati odigranih utakmica 5. kola: Župča: Mladost – Natron 1:2, Zavidovići: Krivaja – Rudar Zenica 2:0, Hrasnica: Famos – Borac Jelah 3:1, Hadžići: Radnik – Azot 4:2.
TŽV!
Moguce je da Travancic dobije 1 ili 3 utakmice kazne zbog crvenog kartona,,nikako dvije,,,1 ce dobiti sigurno,,a da li ce dobiti 3 utakmice zavisi od toga sta je sudija napisao u zapisniku poslije utakmice.atomac123 je napisao/la:5.kolo:
Broji li se kup u to?AsimBrkan je napisao/la:Moguce je da Travancic dobije 1 ili 3 utakmice kazne zbog crvenog kartona,,nikako dvije,,,1 ce dobiti sigurno,,a da li ce dobiti 3 utakmice zavisi od toga sta je sudija napisao u zapisniku poslije utakmice.atomac123 je napisao/la:5.kolo:
TŽV!
Pa eto onda dvije maksimalno ligaske. Možda i samo protiv Azota a mozda (daj Bože) i samo protiv Orašja u kupu.
TŽV!
Znaci opet nemanga protiv Azota i protiv Bosne Seme kuci,,aa vjerovatno ce dobiti 3 utakmice,,jer imam saznanje da je u zapisniku napisano namjerno uderanje protivnickog igraca,,,valjda cemo uspjeti bar 4 boda izvuci bez njega,,bod u vitkovicima i kuci tri
A i jest frajer panglu protiv onih amatera u 90.minuti dobit direktni crveni. Hajd vidjet ćemo, nadam se dvije da će dobit. Al hajd, što ne bi izvukli i 6, nije Ronaldo. Samo je Azot upitan, oni se naloze ko da Barca dolazi. Ova Bosna Sema je nepoznanica, al ne bi tu trebalo bit problema, pogotovo ako budemo kompletni.AsimBrkan je napisao/la:Znaci opet nemanga protiv Azota i protiv Bosne Seme kuci,,aa vjerovatno ce dobiti 3 utakmice,,jer imam saznanje da je u zapisniku napisano namjerno uderanje protivnickog igraca,,,valjda cemo uspjeti bar 4 boda izvuci bez njega,,bod u vitkovicima i kuci tri
TŽV!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.