Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Harrison
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Harrison » 07 jul 2009, 00:14

JameS je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Polako Harrison, pomalo nemoj biti previse optimistican, ej sad drhte svi.
hahahha to on malo nabrijan zbog C.R-a i atnosfere na Bernabeu,znas njega smirice se on uskoro :mrgreen:
:mrgreen: Odakle ti to da se ja smirujem, ako mislis na ono sto sam karao katalonce za messija pa prestao onda se varas, nastavit cu ja opet prvom prilikom :mrgreen: :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Ova ti se bas ne rimuje :
A ko je rekao da zelim da se rimuje? :P
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jul 2009, 01:02

Galacticosi ponovo rođeni. Real je velike novce uložio u ove igrače. Da li će mu se to vratiti u potpunosti, ali jedan dio sigurno hoće od prodaje dresova i ostalog. Navijači Reala sada samo misle na nova pojačanja i na sljedeću sezonu. Izgleda da zaboravljaju onih 2-6. Nisam ja nikakav provokator samo vas upozoravam da se malo spustite na zemlju. Real jeste dobar klub i sljedeće sezone bi mogao se ravnopravno nositi sa Barcom. Na porazima se uči i nadam se da ste vi naučili na onom porazu i da više sebi nećete dopuštati onakvo poniženje na sred Madrida. Polako ljudi, ima još do početka nove sezone. Sada se smirite i na miru se veselite dobicima koji ostvaruje vaš klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 07 jul 2009, 01:47

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 59926.aspx

Kralj je predstavljen...intervju sa stadiona mozete procitati tu..

Evo video prezentacije i slike

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 60096.aspx

Ronalda je gledalo 80.000 ljudi na stadionu i oko 20 000 je bilo vani jer nisu uspjeli uci na stadion...

stvarno impresivno

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 07 jul 2009, 03:24

slika

Cris se prvo nadao da ce dobiti sedmicu, ali je sretan i devetkom :)

Zanimljivo je da je Florentino objasnio novinarima kako ce nekima igracima morati "dati nogu" jer klub ima 35 igraca brojeci i dva pojacanja koja ce dovesti u narednih par sedmica, mozda cak i dana...

Real su ovo ljeto vec napustili Julien Faubert koji se vratio u West ham nakon propale polusezone u Realu.. zatim Cannavaro koji se je vratio u Juve nakon isteka ugovora s Realom...poslije njih klub je napustio Javier Saviola koji je u Benficu otisao za €5 miliona, a nakon njega Real Madrid je objavio da je dopustio Jordiu Codini da napusti redove Reala te da ce u narednim sezonama stajati na golu Getafea

Sad se spekulira odlazak sest nizozemaca (El Cazador, Sneijder, RVN, VDV, Drenthe i Robben)...no moguce je da klub napuste Javi Garcia, Heinze i Metzelder...tako da se zasigurno moze ocekivati ostanak nekih od nizozemaca.. ja najvise preferiram ostanak VDV-a i Robbena..zasto VDV-a? - Jer svaki put ada je usao sa klupe se pokazao kao odlicno rjesenje Juandeu Ramosu.. a zasto Robben? - Nemamo kvalitetnih krila koja mogu igrati zajedno s Ronaldom i mjenjati medjusobne pozicije..Marcelo je prekomponovan u odlicno krilo nakon katastrofalnih utakmica na mjestu beka ali nije to ono sto se trazi...Drenthe takodjer..jedno vrijeme dobar, jedno lose.. ni to nije ono sto trebamo...

Kada bih morao odabrati igrace koji ce napustiti klub to bi bili: Michel Salgado (iako je legenda i cetvrti kapiten kluba, njegovo je ipak proslo), Royston Drenthe (nevjerovatan pad forme u drugoj polusezoni sto je dovelo i do nezadovoljstva publike zbog koje je jedno vrijeme i javno plakao), Wesley Sneijder (nakon ozljede se jednostavno poceo povlaciti, nije igrao na risk, nije bilo onog starog wesa), Ruud van Nistelrooy (iako napadac koji je obiljezio real u zadnjih desetak godina uz Morientesa i Raula, ozljeda koljena ga je udaljila sa terena na vise od sest mjeseci a i 33 godine mu je), Javi Garcia (mali igra defanzivnog veznjaka i nikako da se uklopi u igru Reala, sto pokazuje da je dobar za ekipe kao sto su Atletico, Getafe i slicni), Fernando Gago (moj omiljeni igrac u zadnjih nekoliko sezona, no druga polusezona bas kao i u Wesa nevjerovatno katastrofalna... previse gresaka u sredini terena, malo tacnih pasova, nepokrivanje rupa koje su nastale zbog lijenih suigraca a ono sto je najgore, previse je zaradjivao kartone koji uopste nisu bili potrebni) te Klaas-Jan Huntelaar (bilo mi je i vise nego drago kada je stigao, moj omiljeni igrac koji nije igrao u Realu, no 8 golova u 20 utakmica pokazuje da nije dorastao onome sto ga je cekalo u Realu.. u Ajaxu je imao sve sto je potrebnu igracu kao sto je on, a defanzivna igra Reala mu je samo odmagala.. uz to, igrat cemo najvjerovatnije sa dva defanzivna vezna, trojcem ispred njih (jedan ofenzivni vezni i dva krila) te jednim napadacem, tako da bi higuain i raul mogli zauzeti mjesto ispred njega, i bolje je da ide gdje bi mogao igrati.. sem toga, imamo i malog Alvara Negreda, no u njegov stanaka sumnjam s obzirom da mu je vrijednost 18 miliona a dota ga timova zeli, tako da bi mogao biti ukljucen u neki od transfera, kao kompenzacija)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 07 jul 2009, 12:12

RIBERY JE VAS ZA 80 MILIONA!!!

Ovako nam porucuju iz Bayerna, ne zele ni euro manje! Moramo ga dovesti po svaku cijenu, samo jos on fali pa da se sve kockice posloze...

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 60347.aspx

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2009, 12:33

Pa izvolite
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 07 jul 2009, 12:37

nemoj da se bezveze smijem :mrgreen:

ne vrijedi ni upola koliko traze

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 jul 2009, 12:51

BrnJeeH je napisao/la:nemoj da se bezveze smijem :mrgreen:

vrjedi od 50 do 60,ali svakako da ne vrijedi 80 :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 jul 2009, 13:00

OFFICIAL: Milan Sign Oguchi Onyewu ...goal.com

ne mogu da vjerujem sta smo proustili,covjek je bio slobodan igrac morali smo ga dovesti...prava steta :(

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jul 2009, 13:03

Ja mislim i ovdje mogu biti igraci Reala relani, da skinu svoju masku sto se Reala tice i da keze da ni jedan igrac ne vrijedi onoliko koliko je Real platio. Klubovi koji su davali igrace vidjeli su da mogu izvuci za sebe vise novca i to je to.

Po mom misljenju i po zaslugama

Ronaldo - 60-70 - znaci Real je dao vise 30 miliona nego sto je trebao
Kaka - 50-65 - ovdje je Real moze se reci platio Realnu cjenu
Ribery - 40-55 - ovdje ce Real isto platiti oko 30 miliona vise, ako se zna kakav je Uli Henes
Benzema - 25-35 - ovdje je Real platio relanu cjenu ako se uzme u obzir da je Benzema mlad i da je dokazao svoj kvalitet i da moze igrati u Realu narednih 10-12 godina, naravno ako bude zadovoljio ukuse celnika kluba
Albiol - 15-20 - relano placena cjena za ovog igraca

Naravno da ne bude zabune Riberya sam naveo ovdje zato sto mislim, ako je tacno sto mediji pisu da moze ici za 80 miliona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 jul 2009, 13:06

A Ronaldo vrijedi 94 mil :roll:
Cijena je tu, na vama je da odlucite isplati li se 8-)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2009, 13:07

JameS je napisao/la:OFFICIAL: Milan Sign Oguchi Onyewu ...goal.com

ne mogu da vjerujem sta smo proustili,covjek je bio slobodan igrac morali smo ga dovesti...prava steta :(
Auuu ovaj je igrac strasan,bas kada sam gledao kup konfederacija bas me cudilo sto neigra u nekom dobrom timu...cudo igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 jul 2009, 13:09

ribery je napisao/la:

A Ronaldo vrijedi 94 mil :roll:
Cijena je tu, na vama je da odlucite isplati li se 8-)
normala da se ne isplati...sto je brate previse,previse je ;)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 07 jul 2009, 13:30

Ribery je igrac kojeg bi najvise volio vidjeti u bijelom dresu. Uvjeran sam 100% da je bolji i od Kake i od C.R. i perfektno bi se uklopio u igru naseg tima. Brz, pokretljiv, prodoran, agresivan, odlican tehnicar, ima jak i precizan sut, dobro izvodi slobodnjake, a sto je najvaznije nije sebican i igra za tim, voli asistirati i uvjek ucestvuje u akcijama, nije los ni u defanzivi, bas igrac kakav nam je potreban. Zato treba odmah pare u kofer i u Minhen po njega.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 jul 2009, 13:34

miky_hz je napisao/la:
JameS je napisao/la:OFFICIAL: Milan Sign Oguchi Onyewu ...goal.com

Auuu ovaj je igrac strasan,bas kada sam gledao kup konfederacija bas me cudilo sto neigra u nekom dobrom timu...cudo igrac
znam...zato mi je i zao sto ga Real nije kupio :(

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 07 jul 2009, 15:01

Moje licno misljenej je da je Ribery bolji od svakog koga je Real doveo ! Ronaldo jest dobar, ali on ima samo sut i brzinu , i neke folove ,sto moze samo sebe izvrnut , Kaka - njegovo je vrijeme proslo , nema ga nigdje , u MIlanu se nije vidio zadnnje 2 sezone , ima 27 , i mislim da vrijedi oko 30 do 35 miliona ! Ronaldo oko 50- 55 ! Dok Ribery vrijedi kao ROnaldo , stim da je kompletniji od njega i timski igrac kao sto neko maloprije rece , dok je Ronaldo sebicni gad ! AL da napomenem , Ribery je ruzan i on nemoze igrat u Realu , tu igraju samo manekeni koji ne vrijede ni u pola koliko su placeni , zivi bili pa vidili ! Opet ce oni doc na Camp Nou po lekciju !

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 07 jul 2009, 15:12

alldenn je napisao/la:Moje licno misljenej je da je Ribery bolji od svakog koga je Real doveo ! Ronaldo jest dobar, ali on ima samo sut i brzinu , i neke folove ,sto moze samo sebe izvrnut , Kaka - njegovo je vrijeme proslo , nema ga nigdje , u MIlanu se nije vidio zadnnje 2 sezone , ima 27 , i mislim da vrijedi oko 30 do 35 miliona ! Ronaldo oko 50- 55 ! Dok Ribery vrijedi kao ROnaldo , stim da je kompletniji od njega i timski igrac kao sto neko maloprije rece , dok je Ronaldo sebicni gad ! AL da napomenem , Ribery je ruzan i on nemoze igrat u Realu , tu igraju samo manekeni koji ne vrijede ni u pola koliko su placeni , zivi bili pa vidili ! Opet ce oni doc na Camp Nou po lekciju !
E ima ovdje i pametnih ljudi, ali evo samo trazim od miky_hz-a :D da se slozi samnom :D on je za mene strucnjak i jedini kojeg nisam uspio isprovocirati

Ti si se sad prosuo,osramotio,ispao glup,dokazao da nemas pojma,haj igraj odbojke,jel te ribry pravio? :mrgreen:

Cuj Kaka se nije pokazao u Milanu zadnje dvije sezone. Prosle sezone je imao dosta povreda, a moramo gledati i to da je milan igrao kup uefa tako da ti nisi gledao ni jednu utakmicu milana, i nemoj reci da jesi kad nisi :mrgreen: , Kaka ima godina kao Ribery koji se je proslavio prije dvije godine...

ronaldo je prosle sezone proglasen najboljim igracem svijeta, bio je najbolji strijelac ma sve... nema price :) igra na istoj poziciji gdje i ribery, i jos je ucinkovitiji a igra u manchesteru.. i ja ne viidim u izboru za najboljeg igraca sviejta francka riberya..nego ronalda i kaku...

Kazes ribery kompletniji od ronalda..ronaldo je manchester odveo do 18 naslova premiershipa do osvajanja lige prvaka itd itd..

ja sam se tebi fkt nasmijao i ti nemas pojma od nogometa,tebi je max 15 godina, a ako imas vise ti si zaostao i pratis samo barcelonu i to na teletekstu.. i nekad kad bude utakmica...

Haj obali ga

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 07 jul 2009, 15:33

BrnJeeH je napisao/la:
alldenn je napisao/la:Moje licno misljenej je da je Ribery bolji od svakog koga je Real doveo ! Ronaldo jest dobar, ali on ima samo sut i brzinu , i neke folove ,sto moze samo sebe izvrnut , Kaka - njegovo je vrijeme proslo , nema ga nigdje , u MIlanu se nije vidio zadnnje 2 sezone , ima 27 , i mislim da vrijedi oko 30 do 35 miliona ! Ronaldo oko 50- 55 ! Dok Ribery vrijedi kao ROnaldo , stim da je kompletniji od njega i timski igrac kao sto neko maloprije rece , dok je Ronaldo sebicni gad ! AL da napomenem , Ribery je ruzan i on nemoze igrat u Realu , tu igraju samo manekeni koji ne vrijede ni u pola koliko su placeni , zivi bili pa vidili ! Opet ce oni doc na Camp Nou po lekciju !
E ima ovdje i pametnih ljudi, ali evo samo trazim od miky_hz-a :D da se slozi samnom :D on je za mene strucnjak i jedini kojeg nisam uspio isprovocirati

Ti si se sad prosuo,osramotio,ispao glup,dokazao da nemas pojma,haj igraj odbojke,jel te ribry pravio? :mrgreen:

Cuj Kaka se nije pokazao u Milanu zadnje dvije sezone. Prosle sezone je imao dosta povreda, a moramo gledati i to da je milan igrao kup uefa tako da ti nisi gledao ni jednu utakmicu milana, i nemoj reci da jesi kad nisi :mrgreen: , Kaka ima godina kao Ribery koji se je proslavio prije dvije godine...

ronaldo je prosle sezone proglasen najboljim igracem svijeta, bio je najbolji strijelac ma sve... nema price :) igra na istoj poziciji gdje i ribery, i jos je ucinkovitiji a igra u manchesteru.. i ja ne viidim u izboru za najboljeg igraca sviejta francka riberya..nego ronalda i kaku...

Kazes ribery kompletniji od ronalda..ronaldo je manchester odveo do 18 naslova premiershipa do osvajanja lige prvaka itd itd..

ja sam se tebi fkt nasmijao i ti nemas pojma od nogometa,tebi je max 15 godina, a ako imas vise ti si zaostao i pratis samo barcelonu i to na teletekstu.. i nekad kad bude utakmica...

Haj obali ga
prvo vrijdzas , ja uzvracam Nek ti ga tvoj jadni tatica koji te takvog napravio obali bjedinice ! Zivi bili pa vidili taj "Veliki" Real sa toliko "Velikih" IMena , kako ce se snaci kad upadnu u masinu zvanu Barcelona , prosle god su primili " Samo " 8 , mogli su i mnogo vise ali bi bio ukinut prenos tacnije bi pisalo RP !
Najebem se svih ovih Realovih fanova ! JEl vas stid 90% vas navija za Real dolazkom ovih " Velikih " i "mocnih " Igraca ! jer za Real je nemoguce srcem navijat , jer ti ljudi sami p sebi nemaju srca , pocev od Franca , do Pereza pa sve redom i djela koji su nanjeli prvenstveno Barceloni pa onda i citavom fudbalu , pa do poremecaja u transfer marketu i sotalim sranjima koje prave ove godine ! Najebem taj klub ! Napravitze svog igraca , uh zaboravio sam napravili ste Palanku ,veliki izdanak , buduci Zizu ako se nevaram ,haha , smesna ekipa !

Mes que un club !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 07 jul 2009, 15:43

alldenn je napisao/la: prvo vrijdzas , ja uzvracam Nek ti ga tvoj jadni tatica koji te takvog napravio obali bjedinice ! Zivi bili pa vidili taj "Veliki" Real sa toliko "Velikih" IMena , kako ce se snaci kad upadnu u masinu zvanu Barcelona , prosle god su primili " Samo " 8 , mogli su i mnogo vise ali bi bio ukinut prenos tacnije bi pisalo RP !
Najebem se svih ovih Realovih fanova ! JEl vas stid 90% vas navija za Real dolazkom ovih " Velikih " i "mocnih " Igraca ! jer za Real je nemoguce srcem navijat , jer ti ljudi sami p sebi nemaju srca , pocev od Franca , do Pereza pa sve redom i djela koji su nanjeli prvenstveno Barceloni pa onda i citavom fudbalu , pa do poremecaja u transfer marketu i sotalim sranjima koje prave ove godine ! Najebem taj klub ! Napravitze svog igraca , uh zaboravio sam napravili ste Palanku ,veliki izdanak , buduci Zizu ako se nevaram ,haha , smesna ekipa !

Mes que un club !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebo te Palanca :D nije dzabe katalonac :D onaj vise nikad nece zaigrati :mrgreen:

nemam ja tatice - mene su dvi lezbace posvojile :mrgreen:

Taj ronaldo je skuplji od barcinog prvog sastava - citavog :D i ostatka klupe a ti pricaj sta hoces :mrgreen:

Na vasu zalost napravili smo najboljeg evropskog napadaca svih vremena :) napravili smo jednog od najboljih golmana svih vremena :D a ako ti nastavim govoriti imena realovih legendi koje su potekle iz realove skole, bice problem, jer ti ne znas ni jednog :D kod kuce preko tv karte snimao utakmicu barce da uhvatis one sastave da ih naucis napamet :mrgreen:

a da samo znas sta si napisao hahahahaha :D sta je ono, suosjecanje s riberyem :D ruzan ko on pa onda da ga branis (ne mislim na moderatora - ne moras me upozoravati preko pp odmah :mrgreen: )

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 07 jul 2009, 15:54

alldenn je napisao/la:Moje licno misljenej je da je Ribery bolji od svakog koga je Real doveo !
:oops: :oops: :oops: :mrgreen: Toliko zelim to da procitam da je Ribery dosao u Real da mi se pocelo prividjati :oops: Molim vas editujte vase postove gdje me citirate kao da se nista nije dogodilo :oops:
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 07 jul 2009, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.