1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Belgija uzima 3-1 (Hazard2x i Origi - Higuain ) 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Kako mislite tehnologija bi ubila draž fudbala tako što bi pružila fer sudjenje objema stranama.
Draž fudbala je što je Bosna poslata kući upravo zbog takve jedne situacije je l' ?
Draž fudbala je što je Bosna poslata kući upravo zbog takve jedne situacije je l' ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Fifa je jedva uvela Goal line challenge zato sto je to MAFIJA.Pored sve te tehnologije mi se zajebavamo sa sudijama AMATERIMA i glupim podizanjem zastavice tih amatera.Nikad nije dobro kad sudija odluci tekmu u neciju korist .
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jučer su obje ekipe koje sam podržav'o ispale.
Danas sam uz Bene(lux), valjda me oni malo obraduju. Holandija je favorit, a Belgija itekako ima šanse da prođe i nadam se da hoće.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Samo da ne budu obe ciganske ekipe u polufinalu.
Ajmo Belgijaaaaaaaaa
Ajmo Belgijaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
S obzirom da Holandija prolazi 90%, dvije ciganske ekipe su u polufinalu neovisno o ovoj utakmici.Otelo je napisao/la:Samo da ne budu obe ciganske ekipe u polufinalu.
Ajmo Belgijaaaaaaaaa
Za razliku od Argentine Holandija je pokazala nesto dok Lessi & co. nista.Donnie Darko je napisao/la:S obzirom da Holandija prolazi 90%, dvije ciganske ekipe su u polufinalu neovisno o ovoj utakmici.Otelo je napisao/la:Samo da ne budu obe ciganske ekipe u polufinalu.
Ajmo Belgijaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne vidim kakve veze to ima sa ciganlukom.Otelo je napisao/la:Za razliku od Argentine Holandija je pokazala nesto dok Lessi & co. nista.Donnie Darko je napisao/la:S obzirom da Holandija prolazi 90%, dvije ciganske ekipe su u polufinalu neovisno o ovoj utakmici.Otelo je napisao/la:Samo da ne budu obe ciganske ekipe u polufinalu.
Ajmo Belgijaaaaaaaaa
Radije bih da gledam cigane koji znaju igrati nego one koji ne znaju 
Ako pobjedis sve utakmice od pocetka onda si pokazao nesto, barem sjajnu igru na rezultat sto je i poenta ove vrste turnira.Argentina nije odusevila ali Messi jeste,kao takvi pretenduju za samu zavrsnicu jer najbolji igrac Svijeta je prevaga koja moze donijeti finale Gaucosima...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Belgija lici na BiH, mislim po obliku i granicama
Haaaaaajmoooooooo

Haaaaaajmoooooooo

jedino su dobro odigrali protiv Španjolske,ovo ostalo prosječno a Meksiko su dobili nepostojećim penalom.Otelo je napisao/la:Za razliku od Argentine Holandija je pokazala nesto dok Lessi & co. nista.Donnie Darko je napisao/la:S obzirom da Holandija prolazi 90%, dvije ciganske ekipe su u polufinalu neovisno o ovoj utakmici.Otelo je napisao/la:Samo da ne budu obe ciganske ekipe u polufinalu.
Ajmo Belgijaaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Donnie Darko
- Kontakt:

MVP prvenstva
" onclick="window.open(this.href);return false; tačno ovako nekako
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Hocemo li se oprostiti danas od Messija i drugova
to je to, ja mislim....zadnja stanica četvrtfinale, kao što sam i najavljivao mjesecima prije mundijala....Belgija je prejaka ,a Argentina oslabljena u ionako slaboj zadnjoj liniji (ovaj put nema standardnih Fernandeza i Roja, a umjesto njih Demcihelis na stoperu
i Basanta na lijevom beku
).
A sredina koju drže Gago i Mascherano
je posebna prica.
Dosta ih je Messi vadio, protiv Belgije nece to ici tako.
to je to, ja mislim....zadnja stanica četvrtfinale, kao što sam i najavljivao mjesecima prije mundijala....Belgija je prejaka ,a Argentina oslabljena u ionako slaboj zadnjoj liniji (ovaj put nema standardnih Fernandeza i Roja, a umjesto njih Demcihelis na stoperu
A sredina koju drže Gago i Mascherano
Dosta ih je Messi vadio, protiv Belgije nece to ici tako.
- chelsea358
- Kontakt:
Ajmo Belgija
Vrijeme je da ufurani Belgijanci spakuju kofere. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Re: $: 1/4 finala: SVI DUELI
Steta zbog neymara, steta za prvenstvo:(
Ajmo sad gauchosi
Ajmo sad gauchosi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.