SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Jesul ono Švabe one godine kad su domaćini bili, uz pomoć sudija u finalu uzeli Poljake?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A šta ako osvoje? Šta će tad dobit? Avion? Državu? 
Idemo Danska i Francuska!
Idemo Danska i Francuska!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne vidim tu stvarno problem, ljudi ulazu u sve sportove tako i u rukomet, zasto ne premirati svoje igrace? I ta prica oko stranaca u Katru, logicno po meni. Mala je to nacija, mislim da njih ima tek oko 250.000. Mislim na Katarcane u Katru, Crnogorci su za njih Kinezi.Kaunas je napisao/la:milion dolara, sva vrata otvara![]()
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 28 jan 2015, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Scouser1892
- Kontakt:
Da. Ne samo finale,gurali ih cijelo prvenstvo.samocelik je napisao/la:Jesul ono Švabe one godine kad su domaćini bili, uz pomoć sudija u finalu uzeli Poljake?
ne baš... jedino protiv francuske u 1/2...samocelik je napisao/la:Jesul ono Švabe one godine kad su domaćini bili, uz pomoć sudija u finalu uzeli Poljake?
ali i njih su krali par puta, 2002 protiv švedske npr..
ipak treba naglasiti da je njemačka ispala u baražu od poljske i da je tu bila poptuno nezasluženo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kad Sara uparkira maseratija u Doboj,haha svaka cast,milion dolara,tesko koji rukometas tolike pare u karijeri zaradi a Saric ih cusnu za jedno prvenstvo....
- skyisthelimit
Head je napisao/la:Katarani dobise stan, maseratija i po milion eura. Grob te ne yebo i ja bih igro za njih i pjevo himnu
Sve cisto burazeru. Nisu oni krivi sto im glupa rukometna pravila to omogucavaju.
Ocekujem da se i ostale zemlje zaljeva ukljuce u kupovinu igraca i prvenstava.
15.10 - 15.06 ...
hocel ovo strasni bht prenositi francusku pored do sad najjace tekme na ovom prvenstvu ?
FORZA MARŠAL !!!
dahodža je napisao/la:hocel ovo strasni bht prenositi francusku pored do sad najjace tekme na ovom prvenstvu ?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Utakmicu Hrvatska Poljska je prelomio gol Jurkiewica sa 2 igraca manje i odlicno odglumljen kontakt s Kopljarom,a taj kontakt su sudije popusile i iskljucile Kopljara. Uz odbrane Smala u zadnjih 5 minuta,ovo je potez koji je okrenuo vodu na mlin Poljaka.
Naime, za plasman u polufinale Katrani će biti nagrađeni s 32 milijuna eura, koje će međusobno podijeliti, a također će dobiti i po namješten stan i Maserati!
15.10.2013.
šarić je branio za srbiju, pa trebao čini mi se za španiju, pa za bih i sada za katar.... pravila pravila sve su nas podavila... da je ovo dopušteno u košarci(ne računam turke), kakve bi selekcije kupili katar, kuvajt i UAE, pa yebali bi kevu amerima... kad bi ono za njih igrali melo, james, howardskyisthelimit je napisao/la:Head je napisao/la:Katarani dobise stan, maseratija i po milion eura. Grob te ne yebo i ja bih igro za njih i pjevo himnu
Sve cisto burazeru. Nisu oni krivi sto im glupa rukometna pravila to omogucavaju.
Ocekujem da se i ostale zemlje zaljeva ukljuce u kupovinu igraca i prvenstava.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Consigliere
- Kontakt:
Nije ova.... Nacu je kasnijeakisarajevo92 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:dajte onu hrvaticu oko 14. minute![]()
kakav gol onog poljaka![]()
Hajde Njemacka!
@Effe
Na kom kanalu su Njemci? koji njemacki kanal prenosi?
Qatar
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisu dovoljna samo imena, prije svega Rivera je odradio sjajan posao sa njima i za to je propisno nagrađen 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Iko link za Danska vs Spanjolska ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Na pocetku sam napisao da je Valero Rivera najbolji trener. 50 % ove ekipe je Rivera,25 % su golmani,pa tek onda igraci. Eto smatram se nekim ok poznavaocem rukometa. Pa mi imena Zarko Markovic, Capote, Roine,Damjanovic,Memisevic uopste ne znace puno.
Daj neko link ili sopcast link za Danska-Spanija
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Omeyeru 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- BeyKopites
- Kontakt:
S jedne strane Katar ili Poljska, sa druge Španija, Danska ili Francuska (Sloveniji ne dajem velike šanse)
Učinit će se sve da Katar prođe u finale u to ne sumnjam.
Učinit će se sve da Katar prođe u finale u to ne sumnjam.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-