Zna li neko za kakav Bosanski klub ili caffe u Minhenu, negdje gdje se organizovano prate repke?
Mozda neko na forumu ima iz Minhena?
Hvala unaprijed
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Bude u Taufkirchenu (zoo park) ima tu jedna hala gdje prenose i bude raje nase. Tu inace i igra FC Bosnia München. Nisam jos isao tamo pratit ali znam da ima i da raja ide, ja radije zasjednem u stanu i gledam ili dodjem u Bosnu da gledam utakmicu.arsengunner je napisao/la:Jedno pitanje.. mozda ovdje dobijem odgovor
Zna li neko za kakav Bosanski klub ili caffe u Minhenu, negdje gdje se organizovano prate repke?
Hvala unaprijed
Bude, bude u Teferičkirchenu, skupi se dosta nasih.BIHfan je napisao/la:Bude u Taufkirchenu (zoo park) ima tu jedna hala gdje prenose i bude raje nase. Tu inace i igra FC Bosnia München. Nisam jos isao tamo pratit ali znam da ima i da raja ide, ja radije zasjednem u stanu i gledam ili dodjem u Bosnu da gledam utakmicu.arsengunner je napisao/la:Jedno pitanje.. mozda ovdje dobijem odgovor
Hvala unaprijed
Tako je. Mada nista od toga najvjerovatnije.Asteriks je napisao/la:Pokazi zube, popusi herojski, tak nekak ispada. Nema od toga nista, taktika se mora prilagoditi protivniku. Naravno da se necemo toliko braniti da bi ti neki omjeri mogli izgledati strasno. Ima tu vjerovatno izbaciti jednog kreativca (Medo), ubaciti trkaca, bekove ograniciti do polovine, a onda udaraj preko Pjane i krila na Dzeksona, te cekati kakav slobodnjak / korner.

dr.van nostrand je napisao/la:[img]http://www.dodaj.rs/f/2Z/Vn/1PHX0zkL/bel.jpg[/img]
prosjecan sastavdr.van nostrand je napisao/la:
ispodprosjecanrio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav smo onda mi, ako su oni prosječan
Strašno to izgleda na papiru, manje strašno na terenu što je važnije, ne igraju imena
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 31 gost.