Bilo bi sasvim normalno, niste živina da se poubijate, šta bi falilo da pozovete jedan broj Veležovih navijača da vam se pridruže u bodrenju Zrinjskog protiv, npr. moje Slobode ili Zvijezde, a vi odete njima da pomognete navijati na utakmici Veleža protiv npr. Želje ili Olimpica ili Rudara ili Širokog. Ili ste vi još uvijek pećinski navijači. Da se malo potrudite bilo bi sasvim normalno da igrate i jedni i drugi pod Bijelim brijegom kao Sarajevo i Olimpic na Gradskom stadionu u Sarajevu.jacky09 je napisao/la:Zato što je stanje takvo kakvo je. Šta bi bilo da Velež igra domaće utakmice na 'drugom' dijelu grada? Mislim da je pametnije ovako. Bolje spriječiti nego liječiti.Raz_ba je napisao/la: Nisi upoznat sa situacijom. Ako je gradski stadion što ne bi na njemu mogao igrati i VELEŽ, na primjer.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
A đe da znam?!
Kao 1. zar si tako smušen da nisi skužio da ja nisam Ultras i da nemam pretjerane veze sa Zrinjskim pa sam i napisao da nisam upućen baš u tu situaciju.Raz_ba je napisao/la:
Bilo bi sasvim normalno, niste živina da se poubijate, šta bi falilo da pozovete jedan broj Veležovih navijača da vam se pridruže u bodrenju Zrinjskog protiv, npr. moje Slobode ili Zvijezde, a vi odete njima da pomognete navijati na utakmici Veleža protiv npr. Želje ili Olimpica ili Rudara ili Širokog. Ili ste vi još uvijek pećinski navijači. Da se malo potrudite bilo bi sasvim normalno da igrate i jedni i drugi pod Bijelim brijegom kao Sarajevo i Olimpic na Gradskom stadionu u Sarajevu.
Čuj da navijaju jedni za druge.

Idu li Horde Zla navijati za Slaviju?

Kao Sarajevo i Olimpic hmm.. bili Sarajevo išlo svoje domaće utakmice igrati u Istočno Sarajevo? Hmm..
...što je više lome to je volim jače...
Sarajevo je od formiranja samo jednu ili dvije sezone igralo na Skenderiji i nakon izgradnje Koševa preselilo se tamo gdje je i danas i neprirodno bi bilo da Sarajevo ide u istočno sarajevo koje se nalazi na južnoj strani Sarajeva. Velež je kao i Sarajevo na Koševu, čitav život igrao pod Bijelim Brijegom i neprirodno je da ne igra tamo više kao što je neprirodno da se Zrinjski odjednom ekskluzivno useli pod Bijeli Brijeg. Nemam ništa protiv neka ga dijele ali mi smeta što su izbacili ljude sa njihovog stadiona (iako je gradski, pa i Velež je dio grada kao i Zrinjski). Nisam skužio da nisi ultraš, izvinjavam ti se ako sam te bilo čime uvrijedio. Meni bi bilo drago da se ljudi jedni drugima približavaju na bilo koji način. Ne bi meni bilo neprirodno da navijači Sarajeva odu bodriti Slaviju protiv nekog trećeg kluba koji je izvan Sarajeva. Što da ne?jacky09 je napisao/la:Kao 1. zar si tako smušen da nisi skužio da ja nisam Ultras i da nemam pretjerane veze sa Zrinjskim pa sam i napisao da nisam upućen baš u tu situaciju.Raz_ba je napisao/la:
Bilo bi sasvim normalno, niste živina da se poubijate, šta bi falilo da pozovete jedan broj Veležovih navijača da vam se pridruže u bodrenju Zrinjskog protiv, npr. moje Slobode ili Zvijezde, a vi odete njima da pomognete navijati na utakmici Veleža protiv npr. Želje ili Olimpica ili Rudara ili Širokog. Ili ste vi još uvijek pećinski navijači. Da se malo potrudite bilo bi sasvim normalno da igrate i jedni i drugi pod Bijelim brijegom kao Sarajevo i Olimpic na Gradskom stadionu u Sarajevu.
Čuj da navijaju jedni za druge.Pa ti si valjda još manje upućen nego ja.
![]()
Idu li Horde Zla navijati za Slaviju?![]()
Kao Sarajevo i Olimpic hmm.. bili Sarajevo išlo svoje domaće utakmice igrati u Istočno Sarajevo? Hmm..
A đe da znam?!
Normalno je prije bilo da npr. navijači Sarajeva bodre Želju na tekmama protiv Crvene Zvezde, ili drugih klubova iz drugih gradova. Pa i zajedno su se tukli protiv Grobara, Delija, BBB-a itd. Ali sad ništa nije normalno, tako da...
Raz_ba je napisao/la:Sarajevo je od formiranja samo jednu ili dvije sezone igralo na Skenderiji i nakon izgradnje Koševa preselilo se tamo gdje je i danas i neprirodno bi bilo da Sarajevo ide u istočno sarajevo koje se nalazi na južnoj strani Sarajeva. Velež je kao i Sarajevo na Koševu, čitav život igrao pod Bijelim Brijegom i neprirodno je da ne igra tamo više kao što je neprirodno da se Zrinjski odjednom ekskluzivno useli pod Bijeli Brijeg. Nemam ništa protiv neka ga dijele ali mi smeta što su izbacili ljude sa njihovog stadiona (iako je gradski, pa i Velež je dio grada kao i Zrinjski). Nisam skužio da nisi ultraš, izvinjavam ti se ako sam te bilo čime uvrijedio. Meni bi bilo drago da se ljudi jedni drugima približavaju na bilo koji način. Ne bi meni bilo neprirodno da navijači Sarajeva odu bodriti Slaviju protiv nekog trećeg kluba koji je izvan Sarajeva. Što da ne?jacky09 je napisao/la:Kao 1. zar si tako smušen da nisi skužio da ja nisam Ultras i da nemam pretjerane veze sa Zrinjskim pa sam i napisao da nisam upućen baš u tu situaciju.Raz_ba je napisao/la:
![]()
momak baljezgaš,pričaš gluposti!
kad pričaš o kradjama onda jednom i spomeni kako u stari grad nitko od prijeratnih vlasnika (vecinom hrvata i srba) nije došlo do svoje imovine! znači ne gradske nego svoje! nadam se da si shvatio šta hocu da ti kazem.
i dodji zivjeti u mostar 30 dana da jednom shavtis i vidis kakav je to grad pa nećeš takve gluposti da pišeš.
ko bi to pratio veleža da igra pod bb-om?
bilo bi mrtvi svaku utakmicu ili bi grad bankrotiro...svaki vikend utakmica ko će platit to osiguranje!
Bijeli Brijeg je izgrađen 1971. kojom logikom je Velež mogao na njemu igrati "čitav život" ?Raz_ba je napisao/la:
Sarajevo je od formiranja samo jednu ili dvije sezone igralo na Skenderiji i nakon izgradnje Koševa preselilo se tamo gdje je i danas i neprirodno bi bilo da Sarajevo ide u istočno sarajevo koje se nalazi na južnoj strani Sarajeva. Velež je kao i Sarajevo na Koševu, čitav život igrao pod Bijelim Brijegom i neprirodno je da ne igra tamo više kao što je neprirodno da se Zrinjski odjednom ekskluzivno useli pod Bijeli Brijeg. Nemam ništa protiv neka ga dijele ali mi smeta što su izbacili ljude sa njihovog stadiona (iako je gradski, pa i Velež je dio grada kao i Zrinjski). Nisam skužio da nisi ultraš, izvinjavam ti se ako sam te bilo čime uvrijedio. Meni bi bilo drago da se ljudi jedni drugima približavaju na bilo koji način. Ne bi meni bilo neprirodno da navijači Sarajeva odu bodriti Slaviju protiv nekog trećeg kluba koji je izvan Sarajeva. Što da ne?
A ovo za Slaviju i Sarajevo je presmješno. Pa toga nema i u puno liberalnijim društvima, a kamoli će biti na zatucanom i primitivnom Balkanu. Navijači su posebna vrsta ljudi. Uostalom, možeš navijati samo za jedan klub, druge možeš simpatizirati.
Zašto nisu došli do svoje imovine nije problem fudbala. Ako te zanima moj stav o tome, evo ga: Ja bih prijekim odlukama u roku odmah, svim ljudima vratio njihovu imovinu, a one koji su to sprječavali pozatvarao u zatvore. A to što bi bilo mrtvih ako bi Velež igrao pod bijelim brijegom govori o onima koji trenutno uživaju blagodati igrališta pod Bijelim brijegom. Da ima kritična masa normalnih ljudi da o tome samo počnu pričati to bi se jednog dana ostvarilo. Da ima normalnih....... na žalost još uvijek je većina takvih kao što si ti!mostar94 je napisao/la:
kad pričaš o kradjama onda jednom i spomeni kako u stari grad nitko od prijeratnih vlasnika (vecinom hrvata i srba) nije došlo do svoje imovine! znači ne gradske nego svoje! nadam se da si shvatio šta hocu da ti kazem.
i dodji zivjeti u mostar 30 dana da jednom shavtis i vidis kakav je to grad pa nećeš takve gluposti da pišeš.
bilo bi mrtvi svaku utakmicu ili bi grad bankrotiro...svaki vikend utakmica ko će platit to osiguranje!
A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:Zašto nisu došli do svoje imovine nije problem fudbala. Ako te zanima moj stav o tome, evo ga: Ja bih prijekim odlukama u roku odmah, svim ljudima vratio njihovu imovinu, a one koji su to sprječavali pozatvarao u zatvore. A to što bi bilo mrtvih ako bi Velež igrao pod bijelim brijegom govori o onima koji trenutno uživaju blagodati igrališta pod Bijelim brijegom. Da ima kritična masa normalnih ljudi da o tome samo počnu pričati to bi se jednog dana ostvarilo. Da ima normalnih....... na žalost još uvijek je većina takvih kao što si ti!mostar94 je napisao/la:
nisi u pravu! mene iskreno boli **** i nije mi 12 godina da se gonjam s nekim po gradu. samo hocu da ti kazem da sitvacija nije baš najbolja i da bi stalno bilo neko sranje,što normalnim gradjanima koje boli **** za nogomet ne odgovara!
a što stari grad nije problem nogometa i tu griješiš u mostaru je sve problem! ne nogometna tema je nogometna i nemoš pričat da jedno s drugim nema veze!
figurativno.....njima nema na stadion niti nama u stari grad!
baš tako. može se pričati što se želi, dubiti na glavi ali Mostar je podjeljen grad. fluktuiraju ljudi sa jedne strane na drugu ali svak se opet vrati na svoju. Na zapadu ima pokoji Musliman koji navija za Velež a na Istoku nema niti jedan koji navija za Zrinjski što je najbolji pokazatelj podjeljenosti.mostar94 je napisao/la:figurativno.....njima nema na stadion niti nama u stari grad!
Momče Hercegovče
ne treba biti veliki genije da bi se shvatila sljedeca situacija!!!
ako je stadion GRADSKI, onda na njemu mogu igrati svi mostarski klubovi!
to sto na njemu igra samo zrinjski je DISKRIMINACIJA ostalih mostarskih klubova!
to sto na njemu igra samo zrinjski je DISKRIMINACIJA ostalih mostarskih klubova!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
nerealno je da ekipa koja je tek pocela da igra nakon jedno 50 godina neigranja uzme gradski stadion pored ekipe koja na njemu igra odkad je napravljen
sad kome je ovo ok(sa zrinjski igra) ja predlazem da malo odu kod psihologa
sve je to cista logika
zao mi je radi mostara da je podijeljen al jbga to je greska naroda jer padaju na glupe politicke price lafo treci entitet i njesra druga
kako se prije rata zivjelo zajedno????
smatram da je normalno da Velez igra na bijelom brijegu
a to sta je kome vraceno sta nije to me ne zanima
fudbal/sport je iznad politike
eno primjer olimpica igra na gradskom stadionu
ako moze olipic moze i Velež!!!!!
ionako vise Veležovih navijaca dodje na taj stadion
jbga realnost boli

sve je to cista logika

zao mi je radi mostara da je podijeljen al jbga to je greska naroda jer padaju na glupe politicke price lafo treci entitet i njesra druga
jbga realnost boli
tm84 je napisao/la:ne treba biti veliki genije da bi se shvatila sljedeca situacija!!!
ja ti opet ponavljam. stadion je bio gradski! isto ko sto je mostar bio naj multi kulti grad! al toga vise nema!
mostar vise nije multikulti niti je stadion gradski nego je unajmljen zrinjskom na koristenje na 100 godina!
niti se velež želi vratit pod bb jer mu nije u interesu(kako ce onda kukat na nas ako se varte)
jbg nepravda znam da jeste,svugdje ima nepravde željko komšić zar ne!

sektm87or je napisao/la:nerealno je da ekipa koja je tek pocela da igra nakon jedno 50 godina neigranja uzme gradski stadion pored ekipe koja na njemu igra odkad je napravljen
sad kome je ovo ok(sa zrinjski igra) ja predlazem da malo odu kod psihologa
sve je to cista logika
![]()
jbga realnost boli
to kome šta nije vraćeno me ne zanima jer to nije fudbal (kakva rečenica)

pa nije vracen ni stadion na korištenje! nije ni to fudbal nego politika,što znači da je u biti sve politika jarane moj
Željko Komšić je bog.
Dajte ba, kao Veležu stalo do oporavka. Jes' moj racku. Mostarci već godinam biraju i sa one i sa ove strane ljude koji ih hanrde neprestano. Sam pao, sam se ubio.
Dajte ba, kao Veležu stalo do oporavka. Jes' moj racku. Mostarci već godinam biraju i sa one i sa ove strane ljude koji ih hanrde neprestano. Sam pao, sam se ubio.
Ja mislim da ti namjerno odbijaš da razumiješ šta ja pokušavam reći pa, stoga mislim, da je ova naša rasprava neproduktivna, no probaću još ovaj put: Kad sam poredio Sarajevo i Velež i tada sam mislio da je Sarajevo "čitav život" igralo na Koševu (dakle od izgradnje stadiona jer je Sarajevo već postojalo kad je stadion izgrađen i pušten u upotrebu) kao i Velež da je "čitav život" igrao pod Bijelim Brijegom (dakle od izgradnje stadiona jer je Velež već postojao kad je stadion izgrađen i pušten u upotrebu).jacky09 je napisao/la:Bijeli Brijeg je izgrađen 1971. kojom logikom je Velež mogao na njemu igrati "čitav život" ?Raz_ba je napisao/la:
Sarajevo je od formiranja samo jednu ili dvije sezone igralo na Skenderiji i nakon izgradnje Koševa preselilo se tamo gdje je i danas i neprirodno bi bilo da Sarajevo ide u istočno sarajevo koje se nalazi na južnoj strani Sarajeva. Velež je kao i Sarajevo na Koševu, čitav život igrao pod Bijelim Brijegom i neprirodno je da ne igra tamo više kao što je neprirodno da se Zrinjski odjednom ekskluzivno useli pod Bijeli Brijeg. Nemam ništa protiv neka ga dijele ali mi smeta što su izbacili ljude sa njihovog stadiona (iako je gradski, pa i Velež je dio grada kao i Zrinjski). Nisam skužio da nisi ultraš, izvinjavam ti se ako sam te bilo čime uvrijedio. Meni bi bilo drago da se ljudi jedni drugima približavaju na bilo koji način. Ne bi meni bilo neprirodno da navijači Sarajeva odu bodriti Slaviju protiv nekog trećeg kluba koji je izvan Sarajeva. Što da ne?
A ovo za Slaviju i Sarajevo je presmješno. Pa toga nema i u puno liberalnijim društvima, a kamoli će biti na zatucanom i primitivnom Balkanu. Navijači su posebna vrsta ljudi. Uostalom, možeš navijati samo za jedan klub, druge možeš simpatizirati.
Ovo sa Sarajevom i Slavijom sam mislio kao inicijativu "dobrih" ljudi i tvrdim da je to moguće. Znam pouzdano da je moguće jer ja znam šta mi je u duši a evo dio toga ću i tebi reći: kako je moguće da ja navijam za tvoj Zrinjski kad igra u Evropi, a navijam svaki put kao i za ostale BiH klubove. I znam da nisam sam. Kako je moguće da ja navijam za reprezentaciju Hrvatske kad igra protiv nekog drugog osim BiH, a moguće je. Svaki put mi se to dešava. Ista je stvar i sa Srbijom ili Slovenijom. Evo neki dan mi je bilo puno srce kad je Crna Gora odigrala onih sjajnih 0:0 protiv Engleske. Ja sam siguran da je to moguće. Naravno da mi je jasno da samo za jedan klub možeš navijati a druge možeš simpatizirati..... pa o tome ti ja i pričam čovječe. Ali da se mi dalje ne raspravljamo, možda se ni dalje nećemo razumjeti, ja sam siguran da će ovo doći kad tad a do tada želim ti svako dobro!
A đe da znam?!
- masinovodja
- Kontakt:
O cemu bolan ti pricas? Ko nije doso do imovine?!mostar94 je napisao/la:Raz_ba je napisao/la:Sarajevo je od formiranja samo jednu ili dvije sezone igralo na Skenderiji i nakon izgradnje Koševa preselilo se tamo gdje je i danas i neprirodno bi bilo da Sarajevo ide u istočno sarajevo koje se nalazi na južnoj strani Sarajeva. Velež je kao i Sarajevo na Koševu, čitav život igrao pod Bijelim Brijegom i neprirodno je da ne igra tamo više kao što je neprirodno da se Zrinjski odjednom ekskluzivno useli pod Bijeli Brijeg. Nemam ništa protiv neka ga dijele ali mi smeta što su izbacili ljude sa njihovog stadiona (iako je gradski, pa i Velež je dio grada kao i Zrinjski). Nisam skužio da nisi ultraš, izvinjavam ti se ako sam te bilo čime uvrijedio. Meni bi bilo drago da se ljudi jedni drugima približavaju na bilo koji način. Ne bi meni bilo neprirodno da navijači Sarajeva odu bodriti Slaviju protiv nekog trećeg kluba koji je izvan Sarajeva. Što da ne?jacky09 je napisao/la: Kao 1. zar si tako smušen da nisi skužio da ja nisam Ultras i da nemam pretjerane veze sa Zrinjskim pa sam i napisao da nisam upućen baš u tu situaciju.
![]()
S kim se ja druzim po starom gradu i s kim zivim, ti doso da mi kazes da to nije tako, da ne vjerujem svojim ocima?! Shta vama tamo servriaju.
kako me razpizdi u sekundi!
Dodji pa cu ti pokazat kako u starom gradu nema srba i hrvata.
Inace,
U starom gradu su komunisti oduzelimali imovinu _muslimanskim_ zanatlijama, izmedju ostalih i mom djedu su oduzeli obucarsku radnju. Kome je to 'dodjeljeno' poslije... pogadjaj!
I sad ti nesto palamudis ovdje...
Pored toga, hajd ukljuci malo mozak. Truci osnovali grad, upravljali njime 500 godina.. i onda u tom gradu (koji se danas zove opstina stari grad) vecinski vlasnici srbi i hrvati. Kako?
[/quote]
O cemu bolan ti pricas? Ko nije doso do imovine?!
S kim se ja druzim po starom gradu i s kim zivim, ti doso da mi kazes da to nije tako, da ne vjerujem svojim ocima?! Shta vama tamo servriaju.
Inace,
U starom gradu su komunisti oduzelimali imovinu _muslimanskim_ zanatlijama, izmedju ostalih i mom djedu su oduzeli obucarsku radnju. Kome je to 'dodjeljeno' poslije... pogadjaj!
Pored toga, hajd ukljuci malo mozak. Truci osnovali grad, upravljali njime 500 godina.. i onda u tom gradu (koji se danas zove opstina stari grad) vecinski vlasnici srbi i hrvati. Kako?[/quote]
o čemu pričam!
pričam o svojoj imovini i imovini drugih ljudi ako te baš zanima!
a u starom gradu moze biti onaj ko i zivi na toj strani! žalosno al je tako
nemoj me molimte tjerat da citiram lika iz staroga grada šta je reko i izjavio!
a nebi grada taj lik vidio da prokletog rata nije bilo......čoban jedan
[/quote]
O cemu bolan ti pricas? Ko nije doso do imovine?!
Inace,
Pored toga, hajd ukljuci malo mozak. Truci osnovali grad, upravljali njime 500 godina.. i onda u tom gradu (koji se danas zove opstina stari grad) vecinski vlasnici srbi i hrvati. Kako?[/quote]
o čemu pričam!
pričam o svojoj imovini i imovini drugih ljudi ako te baš zanima!
a u starom gradu moze biti onaj ko i zivi na toj strani! žalosno al je tako
nemoj me molimte tjerat da citiram lika iz staroga grada šta je reko i izjavio!
a nebi grada taj lik vidio da prokletog rata nije bilo......čoban jedan
Naravno da možeš navijati za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju ali si u manjini. Ne pričam ti ja bajke, to je realnost.Raz_ba je napisao/la: Ja mislim da ti namjerno odbijaš da razumiješ šta ja pokušavam reći pa, stoga mislim, da je ova naša rasprava neproduktivna, no probaću još ovaj put: Kad sam poredio Sarajevo i Velež i tada sam mislio da je Sarajevo "čitav život" igralo na Koševu (dakle od izgradnje stadiona jer je Sarajevo već postojalo kad je stadion izgrađen i pušten u upotrebu) kao i Velež da je "čitav život" igrao pod Bijelim Brijegom (dakle od izgradnje stadiona jer je Velež već postojao kad je stadion izgrađen i pušten u upotrebu).
Ovo sa Sarajevom i Slavijom sam mislio kao inicijativu "dobrih" ljudi i tvrdim da je to moguće. Znam pouzdano da je moguće jer ja znam šta mi je u duši a evo dio toga ću i tebi reći: kako je moguće da ja navijam za tvoj Zrinjski kad igra u Evropi, a navijam svaki put kao i za ostale BiH klubove. I znam da nisam sam. Kako je moguće da ja navijam za reprezentaciju Hrvatske kad igra protiv nekog drugog osim BiH, a moguće je. Svaki put mi se to dešava. Ista je stvar i sa Srbijom ili Slovenijom. Evo neki dan mi je bilo puno srce kad je Crna Gora odigrala onih sjajnih 0:0 protiv Engleske. Ja sam siguran da je to moguće. Naravno da mi je jasno da samo za jedan klub možeš navijati a druge možeš simpatizirati..... pa o tome ti ja i pričam čovječe. Ali da se mi dalje ne raspravljamo, možda se ni dalje nećemo razumjeti, ja sam siguran da će ovo doći kad tad a do tada želim ti svako dobro!
Prisjeti se SP 2006. kada je u Mostaru bilo više navijača Brazila nego u Brazilu, ili dvije godine kasnije u Zenici i Sarajevu navijača Turske?
Opet mi prisvajaš Zrinjski nepotrebno.

Ovo za Sarajevo i Slaviju sam dao kao primjer i uvjeren sam da je neizvedivo. A ti možeš misliti šta hoćeš.
Navijaš za Zrinjski? Svaka čast ako je istina, ali mislim da prvenstveno navijaš (ako uopće navijaš) zbog toga što tvojoj državi diže koeficijent i što brani boje BiH htio - nehtio.
Nema nikakvog smisla dalje pojednostavljivati. Valja prihvatiti da neko nešto neće ili ne može razumjeti. Evo ja to prihvatam!jacky09 je napisao/la:Naravno da možeš navijati za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju ali si u manjini. Ne pričam ti ja bajke, to je realnost.Raz_ba je napisao/la: Ja mislim da ti namjerno odbijaš da razumiješ šta ja pokušavam reći pa, stoga mislim, da je ova naša rasprava neproduktivna, no probaću još ovaj put: Kad sam poredio Sarajevo i Velež i tada sam mislio da je Sarajevo "čitav život" igralo na Koševu (dakle od izgradnje stadiona jer je Sarajevo već postojalo kad je stadion izgrađen i pušten u upotrebu) kao i Velež da je "čitav život" igrao pod Bijelim Brijegom (dakle od izgradnje stadiona jer je Velež već postojao kad je stadion izgrađen i pušten u upotrebu).
Prisjeti se SP 2006. kada je u Mostaru bilo više navijača Brazila nego u Brazilu, ili dvije godine kasnije u Zenici i Sarajevu navijača Turske?
Opet mi prisvajaš Zrinjski nepotrebno.Iako su mi drag klub.
Ovo za Sarajevo i Slaviju sam dao kao primjer i uvjeren sam da je neizvedivo. A ti možeš misliti šta hoćeš.
Navijaš za Zrinjski? Svaka čast ako je istina, ali mislim da prvenstveno navijaš (ako uopće navijaš) zbog toga što tvojoj državi diže koeficijent i što brani boje BiH htio - nehtio.
A đe da znam?!
Nego ko bi trebao?masinovodja je napisao/la: Pored toga, hajd ukljuci malo mozak. Truci osnovali grad, upravljali njime 500 godina.. i onda u tom gradu (koji se danas zove opstina stari grad) vecinski vlasnici srbi i hrvati. Kako?
Znaš li kad su Turci otišli sa ovih prostora?
Uostalom, Mostar je osnovan za vrijeme herceg Stjepana, to je osnovna kultura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.