Jel i tiBarbarossa je napisao/la:Nevjerovatno je koliko su Hou i Russ postali simpaticni poslije trejda
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt:
Bgm sjajan fit , love story
Moze ih mrzit samo ko navija za lal
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
KompleksiBarbarossa je napisao/la:Bgm sjajan fit , love story
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jel to puko čir? Il se ipak filipu smiješEpidaurus je napisao/la:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pucat ce cirevi kad indijanac i mundzos popuse u prvoj rundi. Ako im LeBron il Steph dohakaju onda ce pak biti suicide watch 
Al bar imate intelektualca Besica kao dostojnog partnera GOATu.
Slabo bogme. Bar se svi mozemo radovati sto su Spursi 3. tim TeksasaEpidaurus je napisao/la:Pucat ce cirevi kad indijanac i mundzos popuse u prvoj rundi. Ako im LeBron il Steph dohakaju onda ce pak biti suicide watch
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
da,obicno se smije onom ko vise od sat vremena nije napisao post i poslije tog posta napisano vise od deset postova,ne do bog pomisliti da je smijeh upucen na zadnji post prije,za to treba malo mozak ukljuciti
Sto me mrzis
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- camparinho
- Kontakt:
Lebrona bih i mogao zamislit, al Curry sa ovom klupom, Greenom kao najboljim drugim igracem i Russellom da mu pomaze u odbrani stvarno jedva cekam da vidim.Epidaurus je napisao/la:Pucat ce cirevi kad indijanac i mundzos popuse u prvoj rundi. Ako im LeBron il Steph dohakaju onda ce pak biti suicide watch
Posto sam upratio sta pises u postovima odmah cu ti dat odgovor na pitanje Klaya. Klaya vrate li sl sezone mogu mu odmah rezervisat jos jednu operaciju.
Clutch city be safe rage hard!
Naravno pod uslovom da Klay bude na svom nivou, po najaama ga planiraju vratit poslije AS pauze pa ostaje da se vidi.camparinho je napisao/la:Lebrona bih i mogao zamislit, al Curry sa ovom klupom, Greenom kao najboljim drugim igracem i Russellom da mu pomaze u odbrani stvarno jedva cekam da vidim.Epidaurus je napisao/la:Pucat ce cirevi kad indijanac i mundzos popuse u prvoj rundi. Ako im LeBron il Steph dohakaju onda ce pak biti suicide watch
Posto sam upratio sta pises u postovima odmah cu ti dat odgovor na pitanje Klaya. Klaya vrate li sl sezone mogu mu odmah rezervisat jos jednu operaciju.
Raja, je li vi zezate ovog lika pod nickom GOAT kad kazete da je pisao knjigu o kosarci ili on vas zeza? Vise citam nego sto pisem, obicno komentarisem na podforumu Dallasa, ali nikako da se poistovjetim s ovom pricom, a zivo me interesuje?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Oikamid je napisao/la:
- Barbarossa
- Kontakt:
brutalno teško je i bilo s najboljim igračem današnjice , u dvije serije (2018 , 2019) , možeš misliti kako bi im tek bilo bez njega u eventualnoj seriji , još su ovi jači za Wessa. Al hajd. Ja se nadam zbog neizvjesnosti play offa , da se LAC I Hou neće sastati prije finala.camparinho je napisao/la:
Lebrona bih i mogao zamislit, al Curry sa ovom klupom, Greenom kao najboljim drugim igracem i Russellom da mu pomaze u odbrani stvarno jedva cekam da vidim.
ustvari kad bolje razmislim ovo je i za očekivati , zavisi kakav će biti PG , može li odigrati 70utakmica, s njim od početka sezone LAC sigurno 1 seed ,Rakete 2. Ostali neka se redaju kako hoće.
Zadnja izmjena: Barbarossa, dana/u 13 jul 2019, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Napapijri je napisao/la:Raja, je li vi zezate ovog lika pod nickom GOAT kad kazete da je pisao knjigu o kosarci ili on vas zeza? Vise citam nego sto pisem, obicno komentarisem na podforumu Dallasa, ali nikako da se poistovjetim s ovom pricom, a zivo me interesuje?
tvrdi da je napisao knjigu o kosarci,za koju niko nikad čuo nije,i da ima sajt o nba,clutchpoints cini mi se,na kojem pišu samo ameri,i to sa samo 21 godinom života,pa ti vidi sad kakvog znalca imamo na forumu,ili ipak nemamo,valjda kopa ugalj u sjveroistocnoj bosni
Ahaaa, a i ja upravo zavrsih basket sa McGradyem, jeste u penziji, ali jos uvijek je svemirski brod za obicnu raju.filip13 je napisao/la:Napapijri je napisao/la:Raja, je li vi zezate ovog lika pod nickom GOAT kad kazete da je pisao knjigu o kosarci ili on vas zeza? Vise citam nego sto pisem, obicno komentarisem na podforumu Dallasa, ali nikako da se poistovjetim s ovom pricom, a zivo me interesuje?
tvrdi da je napisao knjigu o kosarci,za koju niko nikad čuo nije,i da ima sajt o nba,clutchpoints cini mi se,na kojem pišu samo ameri,i to sa samo 21 godinom života,pa ti vidi sad kakvog znalca imamo na forumu,ili ipak nemamo,valjda kopa ugalj u sjveroistocnoj bosni
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Nema GOATa al je Besic tu da nadoknadi 
Napapijri je napisao/la:Ahaaa, a i ja upravo zavrsih basket sa McGradyem, jeste u penziji, ali jos uvijek je svemirski brod za obicnu raju.filip13 je napisao/la:Napapijri je napisao/la:Raja, je li vi zezate ovog lika pod nickom GOAT kad kazete da je pisao knjigu o kosarci ili on vas zeza? Vise citam nego sto pisem, obicno komentarisem na podforumu Dallasa, ali nikako da se poistovjetim s ovom pricom, a zivo me interesuje?
Ni Iggija nemaju da cuva Bradu-Wessa.camparinho je napisao/la:Lebrona bih i mogao zamislit, al Curry sa ovom klupom, Greenom kao najboljim drugim igracem i Russellom da mu pomaze u odbrani stvarno jedva cekam da vidim.Epidaurus je napisao/la:Pucat ce cirevi kad indijanac i mundzos popuse u prvoj rundi. Ako im LeBron il Steph dohakaju onda ce pak biti suicide watch
Jos je WB legitimna prijetnja, trpat ce preko 20, a ne 14
Znaci preso si na stranu Wessa, nisam ni sumnjo
Lakersi na aparatima mislili su se prosetat zapadom/ligom kad 2 poteza ih sje.base skroz Kawhi i Wess, jebga tako je kako je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.