GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2013, 16:54

Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito

Ti inače voliš da lupaš ko maksim po diviziji i na drugim pdf-ovima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 maj 2013, 17:07

Titova-Juga je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito

Pa pravi navijač će uvijek doći i navijati za svoj klub bez obzira ko taj klub vodi i upravlja njime. Jednom prilikom navijači Uniteda su prosvjedovali protiv Glazera pred stadionom i onda napunili stadion i navijali za United
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 28 maj 2013, 18:02

Sportfanatik je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Pa pravi navijač će uvijek doći i navijati za svoj klub bez obzira ko taj klub vodi i upravlja njime. Jednom prilikom navijači Uniteda su prosvjedovali protiv Glazera pred stadionom i onda napunili stadion i navijali za United
Tako je prijatelju.
Nas je bilo 4500 protiv Porta, 3000 protiv Kyeva i 100 dok su huligani bojkotirali - mi smo pravi navijači!
Ovih 1 000 000 dinamovaca koji su okrenuli leđa ovom atomskom Dinamu su rušitelji Dinama, Hrvatske i Mamića... Budale.
Pošto nas je tako puno koji želimo ići na Dinamove utakmice, Mamić nam je napravio još jedan klub koji je sada drugi, pa možemo i to pratiti...
Evo vam k...c svima!

NKZM!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 maj 2013, 18:16

Titova-Juga je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zanimljivo kako u komentarima stoje dobrodoslice u Granadu i to prije par sati :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2013, 19:01

slika

Dajgle ovog međeda :lol: .. a uša levatinho na neki Thompsonov forum.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 21:47

SiamoNoi je napisao/la:
ciza je napisao/la:
a gdje je dio koji je za njega?
Ne dolaze na utakmice zbog huligana. :(
Nisu ludi. Pa oni djecu bacaju s tribina, yebote, lome kičme djedovima koji dovode unuke, pogode te bakljom sa 100 metara. :roll:
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 21:54

Patniče fanatiče, nije li tebi rečeno da više ne stavljaš copy-paste tekstova po forumu? Stavi samo link, piši vlastitu konstruktivu (mada je to nemoguće).
Hayley <3

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2013, 21:56

badblueboylivno je napisao/la:Patniče fanatiče, nije li tebi rečeno da više ne stavljaš copy-paste tekstova po forumu? Stavi samo link, piši vlastitu konstruktivu (mada je to nemoguće).
:lol: :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 maj 2013, 22:16

Momci smirite se, protestujte protiv Maminja.

Čovjek stvara najjači Dinamo ikad
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 maj 2013, 22:21

Sportfanatik je napisao/la:Momci smirite se, protestujte protiv Maminja.

Svi su ovdje savršeno smireni osim tebe. Tebi, kao i tvom idolu Maminju, treba pomoć psihologa. Prijateljski ti to kažem, nije još kasno... Za tebe, za Maminja je...
NAPRIJED NARODE!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 maj 2013, 22:22

badblueboylivno je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
ciza je napisao/la: a gdje je dio koji je za njega?
Ne dolaze na utakmice zbog huligana. :(
Nisu ludi. Pa oni djecu bacaju s tribina, yebote, lome kičme djedovima koji dovode unuke, pogode te bakljom sa 100 metara. :roll:
hahahahahaha :lol: :lol:

Jbg, covjek je stvorio jaku ekipu sto jest jest... Ali je unistio klub.

U Zagrebu nema vise nikakav interes za klub. Medvescak ima daleko vise gledatelja nego Dinamo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 maj 2013, 22:24

Ma kakav Medveščak, koga zanima hokej, to je samo hir jednog manjeg dijela
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2013, 22:33

Jel ti momak zivis u nekoj bajci. jer iz tvojih postova bi se to dalo zakljucit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 maj 2013, 22:33

Sportfanatik je napisao/la:Ma kakav Medveščak, koga zanima hokej, to je samo hir jednog manjeg dijela
ahan.

Ovako nabrzaka sam nasao statistiku od ove sezone:
Modre u prosjeku gleda 3200 navijača (prosjek diže 11 tisuća gledatalja protiv Hajduka i pet tisuća protiv Zadra)
http://www.index" onclick="window.open(this.href);return false; .hr/sport/clanak/analiza-gledanosti-12-europskih-liga--zvezda-sjajna-druga-hajduk-deveti-dinamo-i-partizan-katastrofalni/652788.aspx
Po podacima Međunarodne federacije hokeja na ledu Medveščak je ove sezone bio 13. najgledaniji hokejski klub u Europi s prosjekom od 7837 gledatelja po utakmici, a u samo četiri utakmice koje je odigrao u Areni privukao je više od 60.000 gledatelja.
http://www.tportal.hr/sport/ostalisport ... osija.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dakle 2,45 vise raje na Medvescaku nego na Dinamu.

Pa ti zivi u Mamicevoj bajci ako hoces, ja cu ostati u stvarnosti.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 22:37

Kakav hir traje četiri godine? :lol: :lol:

Današnji Medveščak, najuspjeliji sportski projekt na prostoru bivše države, predstavlja sve ono što bi Dinamo trebao predstavljati. :oops:
Hayley <3

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 maj 2013, 22:41

badblueboylivno je napisao/la:Kakav hir traje četiri godine? :lol: :lol:

Današnji Medveščak, najuspjeliji sportski projekt na prostoru bivše države, predstavlja sve ono što bi Dinamo trebao predstavljati. :oops:
Ma koga ta glupost zanima, igrali jednu od slabijih liga u Europi, kako se tu niko ne pita okle gazdi pare i šta čini s njima
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 22:44

Pa ta glupost zanima nekoliko puta više ljudi nego što ih zanima Dinamo. Brojke ne lažu.
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 maj 2013, 22:48

Eto "okle gazdi pare":
KHL MEDVESCAK Zagreb se financira iskljucivo iz vlastitih prihoda bez financijske podrske Grada i Drzave poput mnogih drugih klubova i kao takav gotovo je jedinstven profesionalni sportski klub u Hrvatskoj, ali i EBEL ligi. U slučaju KHL Medveščak Zagreb, klub placa koristenje svih dvorana u kojima igraci tijekom sezone treniraju i igraju. Budget kluba u sezoni krece se izmedu 12 i 15 milijuna kuna. Od prodaje ulaznica, sezonskih i dnevnih te posebnih visokocjenovnih VIP paketa, Medvescak u sezoni prihoduje oko 20% od ukupnog sezonskog budgeta Kluba. Ostatak budgeta, obzirom da nema financijsku podrsku Grada i Drzave, Medvescak je duzan osigurati kroz vlastite kanale - prvenstveno od sponzora, medijskih i marketinskih projekata, posebnih projekata koje organizira, a koji ukljucuje i igranje utakmice u Areni Zagreb i Areni Pula te manji dio od prodaje navijackih artikala.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 maj 2013, 22:55

Sportfanatik je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Kakav hir traje četiri godine? :lol: :lol:

Ma koga ta glupost zanima, igrali jednu od slabijih liga u Europi, kako se tu niko ne pita okle gazdi pare i šta čini s njima
Evo sada su usli u drugu najbolju ligu svijeta.

Sta ces na to reci, bas me zanima.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 maj 2013, 22:59

Taj Medvescak jeste navijacki hir. Nekad se DS punio bez problema, kao i Arena, a sad DS pun samo u doigravanju, dok se Arena ove sezone nije napunila niti jednom. Ja gledam taj Medvescak kad stignem na TV-u, gledao sam ih i u DS i u Areni dok sam bio u Zagrebu, dragi su mi, ali da nisu usli sad u KHL mislim da bi kroz par sezona spali s gledanoscu i dosli na prosjek EBEL-a. Naravno, zato su tu sposobni ljudi koji su napravili korak naprijed i koji ce vratiti navijace na tribine. To se zove marketing, a tog u Dinamu bas i nema, a i kad se napravi neka akcija to se ismije :?

Stvarao je i Tudjamn pa se pjevalo 'Je*i se Croatio', a Mamic Tudjamanu ni djonove cipela nebi mogao lizati da je doticni medju zivima. I dok se neki tjese cinjenicom da se ta borba zavrsila pobjedom ja se uvijek vratim u stvarnost cinjenicom da je ta borba zavrsena smrcu protivnika, a ne njegovom kapitulacijom. Nisam takav covjek koji bi Mamicu pozelio smrt, ali bi volio da se ta saga konacno okonca i da dosta stvari izadje na vidjelo. Ne samo Mamicev prljavi ves, nego i to za koga ce se glasati, kao i kolika i do kad ce biti takva gledanost, a nakon svega ocel se izroditi jos poneka borba. Neki dan bas ugledah neki naslov da je Dinamo uklet klub, tekst citao nisam, ali mi se sve cini da jest.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []