KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

bosnas_
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la bosnas_ » 18 okt 2009, 23:38

fera je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Losa utakmica,stvarno smo igrali lose,ustvari igrali smo mi odlicno kakve igrace imamo!
Cestitke na pobjedi,ali imamo groanu ekipu,sa svega 3/4 kvalitetna igraca!
Bosna i Siroki nikada nisu bili losiji! Posjeta u dvorani sramotno mala,treba uloaiti jos mnogo truda da stvari dodju na svoje mjesto,a VUCKO treba dobiti otkaa i dovesti na njegovo mjesto nekog ozbiljnijeg,ili vratiti IKONICA!
p.s.
Ovcina je plafon za Bajica!
bajić je u takvoj formi da bi ga zimic da se ne glupira mogao lagano izbaciti iz prvog tima. ivanovic ne igra odbranu nikako šeha je previse opterecen igrom u odbrani.... vucko.... ja ne znam kako je moguce da je on jos clan kk bosne... koliko cemo ga cekati ? jel opet kao prosle sezone do pred kraj da proradi... samo ne znam kako ti zamisljas da se vrati ikona pa nije on dijete neko maloumno da ga se voda tamo vamo... kad ga je trebalo popljuvati 90% ljudi je to uradilo preskup bio nije se zalagao... a kako bi nam sad dosao jedan takav igrac samo da uveze 2-3 trica kao sto je to ikona radio.
Slazem se s tobom da nije realan povratak Ikonica,i upravu si,vecina navijaca se slozila s tim da on napusti Bosnu jer je bio preskup,ali svi ti navijaci Bosne ni slutili nisu da nasa nesposobna i amaterska uprava na njegovo mjesto nece dovesti nekog igraca! Uprava napolje!
Nije bitno hoce li taj famozni bek suter ili nisko krilo biti iz beobasketa ili ne,bitno je da napokon dovedemo igraca adekvatnog imenu kkbosna! Vucko je zajedno sa Bajicem najslabiji dio naseg tima! To znaci da imamo skandalozne igrace na poziciji 5 i 3 ! Naravno da dobar dio krivice snosi i Vukoicic,ali obzirom da on odgovara za rezultat vidicemo kako ce se ova sapunica oko bivseg evropskog prvaka zavrsiti! Bosna realno ima najslabiji tim u posljednih 7 godina,ali i najboljeg trenera,ali opet ne moze nam trener zabijati koseve nego to rade igraci,a mi kvalitetne igrace jednostavno nemamo! Seha,Ivan,Zlatko i donekle Hajric,(a vjerovatno i Sarajlija kada udje u formu) su jedini igraci koji ista vrijede u kkbosna! Zato snose odgovornost nesposobnjakovici iz uprave i trener Vukoicic,mada sumnjam da je i sam trener zadovoljn igracima koje ima,ali zasto ne kaze,imamo lose igrace,ljudi ne dolazite na utakmice,brukat cemo se u ligi,ne bi li napravili od Zimica ili Boze neke igrace,naustrb rezultata,i ok to bi bilo posteno! Publika nije glupa,davno su prepoznali obmanu rukovodecih ljudi u klubu,i zato je Zetra prazna,i atmosfera u dvorani je poput nekog seoskog kluba,gdje cujes kako treneri disu,a o navijanju se moze samo sanjati!
Uprava napolje!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 okt 2009, 23:51

bosnas_ je napisao/la:
fera je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Losa utakmica,stvarno smo igrali lose,ustvari igrali smo mi odlicno kakve igrace imamo!
Bosna i Siroki nikada nisu bili losiji! Posjeta u dvorani sramotno mala,treba uloaiti jos mnogo truda da stvari dodju na svoje mjesto,a VUCKO treba dobiti otkaa i dovesti na njegovo mjesto nekog ozbiljnijeg,ili vratiti IKONICA!
p.s.
bajić je u takvoj formi da bi ga zimic da se ne glupira mogao lagano izbaciti iz prvog tima. ivanovic ne igra odbranu nikako šeha je previse opterecen igrom u odbrani.... vucko.... ja ne znam kako je moguce da je on jos clan kk bosne... koliko cemo ga cekati ? jel opet kao prosle sezone do pred kraj da proradi... samo ne znam kako ti zamisljas da se vrati ikona pa nije on dijete neko maloumno da ga se voda tamo vamo... kad ga je trebalo popljuvati 90% ljudi je to uradilo preskup bio nije se zalagao... a kako bi nam sad dosao jedan takav igrac samo da uveze 2-3 trica kao sto je to ikona radio.
Slazem se s tobom da nije realan povratak Ikonica,i upravu si,vecina navijaca se slozila s tim da on napusti Bosnu jer je bio preskup,ali svi ti navijaci Bosne ni slutili nisu da nasa nesposobna i amaterska uprava na njegovo mjesto nece dovesti nekog igraca! Uprava napolje!
Nije bitno hoce li taj famozni bek suter ili nisko krilo biti iz beobasketa ili ne,bitno je da napokon dovedemo igraca adekvatnog imenu kkbosna! Vucko je zajedno sa Bajicem najslabiji dio naseg tima! To znaci da imamo skandalozne igrace na poziciji 5 i 3 ! Naravno da dobar dio krivice snosi i Vukoicic,ali obzirom da on odgovara za rezultat vidicemo kako ce se ova sapunica oko bivseg evropskog prvaka zavrsiti! Bosna realno ima najslabiji tim u posljednih 7 godina,ali i najboljeg trenera,ali opet ne moze nam trener zabijati koseve nego to rade igraci,a mi kvalitetne igrace jednostavno nemamo! Seha,Ivan,Zlatko i donekle Hajric,(a vjerovatno i Sarajlija kada udje u formu) su jedini igraci koji ista vrijede u kkbosna! Zato snose odgovornost nesposobnjakovici iz uprave i trener Vukoicic,mada sumnjam da je i sam trener zadovoljn igracima koje ima,ali zasto ne kaze,imamo lose igrace,ljudi ne dolazite na utakmice,brukat cemo se u ligi,ne bi li napravili od Zimica ili Boze neke igrace,naustrb rezultata,i ok to bi bilo posteno! Publika nije glupa,davno su prepoznali obmanu rukovodecih ljudi u klubu,i zato je Zetra prazna,i atmosfera u dvorani je poput nekog seoskog kluba,gdje cujes kako treneri disu,a o navijanju se moze samo sanjati!
Uprava napolje!
nemoj zezati navijali smo sad protiv radnickog mozda smo svi po jednom rekli BOSNA BOSNA :D
You are someone else I am still right here

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 19 okt 2009, 08:22

mnogi su na forumu govorili kako ikonu treba otjerat jer je preskup...ja garantujem da je covjek htio ostat i za manje pare...al eto...bilo pa proslo...sad vidimo kakav je rezultat takve politike vodjenja kluba....bez obzira na losu sezonu covjek je bio motorna snaga ove ekipe...potez uprave koji se odnosio na tjeranje ikone me i ne cudi jer su mnogo puta do sada pokazali da nisu sposobni za prave stvari...al ono sto me najvise cudilo jeste reakcija navijaca na forumu kojom su podrzavali taj potez i prepirali se sa neistomisljenicima...vrlo brzo se zaboravilo kako je ikona bio strpljiv za vrijeme MB-a i sta je znacio za ekipu nakon dolaska VV-a i Zdovca...
I feel devotion!!

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 19 okt 2009, 09:25

bosnas_ je napisao/la:
fera je napisao/la:
p.s.
Uprava napolje!
Sta ocekivati kad su nas koji smo kupili godisnje (vecinos raja koja fakat vole bosnu i kupe godisnju, dok je oni u parteru uglavnom dobiju) zgurali na tribinu iza kosa, dok su tribine sa strana poluprazne, i jos nam natakli one mreze da i ono sto mozemo da vidimo ne vidimo. Bruka i sramota. Iduce godine cu dobro razmisliti da li cu kupiti godisnju.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 19 okt 2009, 09:42

bosnas_ je napisao/la: Slazem se s tobom da nije realan povratak Ikonica,i upravu si,vecina navijaca se slozila s tim da on napusti Bosnu jer je bio preskup,ali svi ti navijaci Bosne ni slutili nisu da nasa nesposobna i amaterska uprava na njegovo mjesto nece dovesti nekog igraca! Uprava napolje!
Uprava napolje!
ja sam ubijedjen da kada bi promjenili kompletan roster i upravu da se to ne bi bas puno odrazilo na posjetu u Zetri...jer jednostavno mi smo takvi...nlb liga je bila u modi prve dvije godine...isto kao i domaca liga prvu godinu nakon dolaska bajramovica, parezanina, williamsa..i to je to...svaka naredna godina je bila sve slabija dok se nije doslo na ovaj nivo na kojem smo danas...nivo posjete u Zetri moze podici samo jedan dobar sezonski nastup u Euroligi ili Eurocupu...naravno pored navedenog potreban je i dobar marketing...nazalost je tako...
I feel devotion!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 okt 2009, 23:33

ja mislim da jepotrebno jedno zvucno ime da bi donekle vratilo publiku ,a vjerovatno i rezultat ,ali to kosta kao kao citava prva petorka ,pa i malo vise ,zato se ne zamajavajmo ,kada sredstava nema ni za zakasnjele plate...
A cinimi se ako Imamovic zagrize u politiku kao sto je krenulo nece dati ni kao dosada ,jer je covjek usao u jos mnoge investicije ....
Pare pare i tek onda moze rezultat..........
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 20 okt 2009, 23:48

30.10.09. 20:15 tu noć treba vratiti publiku protiv širokog
SAFET SUŠIĆ

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 21 okt 2009, 18:45

moze li se gdje pratiti BOSNA Olimpija ??????
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 okt 2009, 20:46

bosna se drži na poluvremenu. 38:33 za olimpiju.
na kraju 1. četvrtine bilo je 20:21 za bosnu.

http://www.goalzz.com/main.aspx?region= ... team2=5229

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 21 okt 2009, 21:06

Bosnas ima li kakvih novosti iz LJUBLJANE ???

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 okt 2009, 21:40

57 : 54 dobro se bosna drzi :lol:

-22 ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 okt 2009, 21:57

89-67 hahahahahaa, drammmmmmmmma
Cuva Bog Zelju svog!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 21 okt 2009, 21:59

Kevin je napisao/la:57 : 54 dobro se bosna drzi :lol:

-22 ;)
e vise se ne drzi

porazena 89:67

prednost domaćina povećavala se u nastavku, pa je na isteku treće četvrtine bila i dvocifrena (60:50), a igra Studenata raspala se u finišu susreta što je dovelo do konačnih 89:67.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 okt 2009, 23:11

Rezultat je odlican kakve igrace imamo!
Pod hitno vec veceras dati otkaz Ceskovicu,Bajic i Vucku,i na te pozicije dovesti igrace adekvatne imenu kkbosna,ili igrati sa juniorima,svakako je sezona upropascena,publika je davno okrenula ledja klubu,opravdano,i juniori poput Camdzica,Buze,Klinca sigurno ne mogu odigrati losije od ovih igraca! Sramota! Uprava napolje!

Vedo01
Kontakt:

Post Postao/la Vedo01 » 22 okt 2009, 08:03

Oh kakva sramota!! Bosna izgubila u gostima od jednog euroligasa!? Kako je to moguce?? Jedan tako levatski klub kakav je Olimpija nas je pobijedio!? Drama, treba rasformirati klub. A sutra kad pobjedimo kuci nekog iole jaceg, bice dajte Lakerse da se s njima igramo. Samo kad se sjetim starta prosle sezone i kako se pljuvao Ivanovic, kako veze nema, levat, ne zna hodat, a covjek na kraju sezone bio nas najbolji igrac.

Smirite ba malo, ocito nisu dostigli kvalitetan nivo forme, mali Sarajlija jos pomalo rovit i tek stigao, bice to puno bolje. Jedino sto se slazem za Vucurovica da ga se nema vise sta cekati, lik je zadnjih 30 trica promasio. Dvorana jeste sramotno prazna, ali samo zato sto nije vise moderno ici na utakmice, i to je tako vec trecu godinu. Ono punjenje dvorane od prije nekoliko sezona je bila samo pocetna euforija dobrim dijelom izazvana povratkom Nene u Bosnu. Nas koji redovno pratimo Bosnu ima nekoliko stotina i to je to, nazalost.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 okt 2009, 08:21

remistarmo je napisao/la:

-22 ;)
e vise se ne drzi

prednost domaćina povećavala se u nastavku, pa je na isteku treće četvrtine bila i dvocifrena (60:50), a igra Studenata raspala se u finišu susreta što je dovelo do konačnih 89:67.
cim je zlaja izasao zbog 5 faula igra se raspala.
@mirzza sta dramis jel znas ko sve igra za olimpiju ?
juce cibona izgubi 40 razlike od siene i skoro ista se prasina digla kao oko ovog poraza bosne.
mi prvo trebamo znati gdje je nase mjesto
You are someone else I am still right here

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 okt 2009, 09:34

fera je napisao/la:

-22 ;)
e vise se ne drzi

juce cibona izgubi 40 razlike od siene i skoro ista se prasina digla kao oko ovog poraza bosne.
45 :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 22 okt 2009, 14:29

fera je napisao/la:

-22 ;)
e vise se ne drzi

Slucajno sam vido da me prozivas u svom postu kada je Kevin citirao,
za mene si na listi blokiranih, tako da tvoje komentare ne citam i ne vidim pa bih te zamolio da me ne prozivas u istim.
Dramim je zbog toga sto sam uzeo kes na kladionici jer sam igrao da bosna gubi vise od 11 razlike.

Bilo bi lijepo kad ne bi odgovorio na ovaj post, stvarno sa tobom ne zelim nikakvu vrstu komunikacije i rasprave.

Hvala
Cuva Bog Zelju svog!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 okt 2009, 16:01

Bosna ce se ove sezone unistiti,ako uprava po hitno nesto ne poduzme! Imamo najlosije igrace u posljednih 7 godina,Bajic je najlosiji centar koji je ikad igrao u Bosni ,kao i Ceskovic(koji je vjerovali ili ne doveden kao zamjena za Ikonica!!) da nije smjesno bilo bi zalosno! Bukvu treba bojkotovati,od raje koja ide na utakmice(ja sam prestao ici) predlazem da se podju nositi transparenti protiv Bukve i ovakve politike u klubu koja bivseg evropskog prvaka vodi u ponor! Sramota je da na tribinama bude po 100 gledalaca,pa Grude i Posusje na svakoj utakmici prati oko 300 ,znaci 3 puta vise nego sto Bosna trenutno ima navijaca,cak KK.Vitez na svojim domacim utakmicama ima 1000 ljudi,znaci 10 puta vise nego sto na svojim utakmicama ima kkbosna,TRAGEDIJA!
Vucurovic je u zadnjih 6 utakmica(ukljucujuci i turnir Mirza Delibasic) vjerovali ili ne sutao 46 trojki od kojih je pogodio samo 1(jednu)! I o cemu mi pricamo ovdje,Uprava mu ne smije dati otkaz jer je on beobasketov igrac i naravno drug Misko nece ni da cuje da mu na grbacu dodje jos jedan u nizu igraca koji svakodnevno dobijaju otkaze! Ova politika kluba je grozna,skandalozna,nesto sto bivsi evropski prvak nezaSLuzuje! Bukva kretenu sta uradi od nekadasnjeg najuredjenijeg sportskog kolektiva u drzavi kojeg je na domacim utakmicama pratilo po 7-8 hiljada navijaca,NAPOLJE!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 22 okt 2009, 18:45

S duznim postovanjem ,a da se ne uvrijedis moram da ti kazem da Beobasket nema nikakve veze sa VUCKOM , jer iz pouzdanih izvora znam da MISKO nije njegov menadzer,, ali eto izgleda da je kod nas normalno samo da se nesto pise pa i ako nije istina ...
Raspala se igra u cetvrtoj cetvrtini PA STA ????
Jeli se neko mozda nadao pobjedi i bodovima iz LJubljane??
U njih Dule drugi plej bolji je od naseg prvog ,Golubovic , Slokar , Ozbolt, i Wals,samo mi napravi poredjenje na kojoj smo poziciji JACI.....
Netreba -SRATI- po igracima ,koliko smo teski finansijski toliko smo i jaki .....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.