Slazem se s tobom da nije realan povratak Ikonica,i upravu si,vecina navijaca se slozila s tim da on napusti Bosnu jer je bio preskup,ali svi ti navijaci Bosne ni slutili nisu da nasa nesposobna i amaterska uprava na njegovo mjesto nece dovesti nekog igraca! Uprava napolje!fera je napisao/la:bajić je u takvoj formi da bi ga zimic da se ne glupira mogao lagano izbaciti iz prvog tima. ivanovic ne igra odbranu nikako šeha je previse opterecen igrom u odbrani.... vucko.... ja ne znam kako je moguce da je on jos clan kk bosne... koliko cemo ga cekati ? jel opet kao prosle sezone do pred kraj da proradi... samo ne znam kako ti zamisljas da se vrati ikona pa nije on dijete neko maloumno da ga se voda tamo vamo... kad ga je trebalo popljuvati 90% ljudi je to uradilo preskup bio nije se zalagao... a kako bi nam sad dosao jedan takav igrac samo da uveze 2-3 trica kao sto je to ikona radio.bosnas_ je napisao/la:Losa utakmica,stvarno smo igrali lose,ustvari igrali smo mi odlicno kakve igrace imamo!
Cestitke na pobjedi,ali imamo groanu ekipu,sa svega 3/4 kvalitetna igraca!
Bosna i Siroki nikada nisu bili losiji! Posjeta u dvorani sramotno mala,treba uloaiti jos mnogo truda da stvari dodju na svoje mjesto,a VUCKO treba dobiti otkaa i dovesti na njegovo mjesto nekog ozbiljnijeg,ili vratiti IKONICA!
p.s.
Ovcina je plafon za Bajica!
Nije bitno hoce li taj famozni bek suter ili nisko krilo biti iz beobasketa ili ne,bitno je da napokon dovedemo igraca adekvatnog imenu kkbosna! Vucko je zajedno sa Bajicem najslabiji dio naseg tima! To znaci da imamo skandalozne igrace na poziciji 5 i 3 ! Naravno da dobar dio krivice snosi i Vukoicic,ali obzirom da on odgovara za rezultat vidicemo kako ce se ova sapunica oko bivseg evropskog prvaka zavrsiti! Bosna realno ima najslabiji tim u posljednih 7 godina,ali i najboljeg trenera,ali opet ne moze nam trener zabijati koseve nego to rade igraci,a mi kvalitetne igrace jednostavno nemamo! Seha,Ivan,Zlatko i donekle Hajric,(a vjerovatno i Sarajlija kada udje u formu) su jedini igraci koji ista vrijede u kkbosna! Zato snose odgovornost nesposobnjakovici iz uprave i trener Vukoicic,mada sumnjam da je i sam trener zadovoljn igracima koje ima,ali zasto ne kaze,imamo lose igrace,ljudi ne dolazite na utakmice,brukat cemo se u ligi,ne bi li napravili od Zimica ili Boze neke igrace,naustrb rezultata,i ok to bi bilo posteno! Publika nije glupa,davno su prepoznali obmanu rukovodecih ljudi u klubu,i zato je Zetra prazna,i atmosfera u dvorani je poput nekog seoskog kluba,gdje cujes kako treneri disu,a o navijanju se moze samo sanjati!
Uprava napolje!