Ovo je nasa kolegica sa foruma @DragonGirl, na balkonu u Zenici uziva u smogu i pomno prati izbor selektora.rishaaa je napisao/la:
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hadzibegic i Bazdarevic vozdra sto bi se reklo. Dva covjeka koji vec 10 i vise godina samo pametuju nesto iz inostranstva.
Barbarez je sigurno zelja vecine nas ali realnije i puno bolja opcija mi djeluje da on preuzme mladu reprezentaciju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
http://sportsport.ba/blabla/kamp-u-zeni ... ste/147830soccerfan je napisao/la:Nego znal neko ima li dovoljno hrane za Salema? Nedaj Boze ako ovo odulji, pozlice covjeku. Dovoljno je velik cirkus napravljen oko samog izbora, ne mora vala jos i hitna posla imati.
Salem nece ostati gladan.
E dobro je ondaGoalgetter je napisao/la:http://sportsport.ba/blabla/kamp-u-zeni ... ste/147830soccerfan je napisao/la:Nego znal neko ima li dovoljno hrane za Salema? Nedaj Boze ako ovo odulji, pozlice covjeku. Dovoljno je velik cirkus napravljen oko samog izbora, ne mora vala jos i hitna posla imati.
Salem nece ostati gladan.![]()
Što ti ne možeš nikako da se suzdržiš od blaćenja Zenice, to nije normalno. Jednostavno viri iz tebe. Isto kao ovi što drvlje i kamenje po Barbarezu prosipaju.Elegant je napisao/la:Ovo je nasa kolegica sa foruma @DragonGirl, na balkonu u Zenici uziva u smogu i pomno prati izbor selektora.rishaaa je napisao/la:
Imam osjecaj da nas "srbin" preuzima..nekako red je na "srbina" ..ako ne Hadzibegic koji je moj favorit,onda Rajevac dolazi..
- plavipatriota
- Kontakt:
zašto hadžibegić, a zašto ne baždarević?harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
Imam osjecaj da nas "srbin" preuzima..nekako red je na "srbina" ..ako ne Hadzibegic koji je moj favorit,onda Rajevac dolazi..
ne gledaj što sam željin navijač!
Meni je svejedno ko god bude selektor imat će veliku podršku.Više me brine izbor onog **** Tulića za pomoćnika, samo sam protiv njega majku mu
- Consigliere
- Kontakt:
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne gledam ja to ko ce vodit repku dal bivsi zeljovac,pitar,velezovac itd.. meni je bitan uspjeh repke,a mislim da vise mozemo uspjeti pod vodstvom Hadzibegica,nego Bazdarevica..plavipatriota je napisao/la:zašto hadžibegić, a zašto ne baždarević?harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
ne gledaj što sam željin navijač!
Ovaj izbor je postao presmjesan,ovdje se najvise diskutuje o tome kako zeljovci hoce nekog ko pripada njihovim klubu,pitari isto tako..
Kako god sve sam vise uvjeren da nas preuzima Rajevac,mora se zadovoljit i treca strana
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Amin!Kaunas je napisao/la:Osim aBd
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Re: Sv: Koga nakon Sušića?
Prosli je bio Jugosloven, pa valjda je red na Bosnjaka.harry_90 je napisao/la:Svi osim Bazdarevica i Osima..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Beli98, Blackwargreymon, boki86, Bordo10, Brazzzoo123, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, DeeWa, DoktorXabaras, DUVNO1921, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, Hafiz00, Hajdeee, HariTz, Imamkarbarum, invincible1921, Invincibles14, J1897, JohannWolfgang, Kapetan, karajlo, Kaunas, labostarmomosa, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Maestro^^, MaroonBjelave, MostarNeretva, napapijri1987, omanovski, Pensioner26, PointBlank, PSV, RaZuti, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, VibeTribeX i 366 gostiju.