FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 29 dec 2012, 23:48

Fakat pretjerujete pa tema je Sarajevo a ne Željo pa malo ohladite fakat Aco de malo ovo počisti ljubi te brat opet se nerviram bez veze more članaka čitam i to ne o svom klubu nego uglavnom trač i o Želji .
Sarajevo ljubavi moja!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 dec 2012, 23:49

Hajmo pricekati sve zvanicne i konacno sta ce se desiti pa cemo pricati, dotad su samo nagađanja i razni portali koji unose nemire.

High

Post Postao/la High » 30 dec 2012, 01:16

Sutra od 13h u bordo kućici na Holiday Marketu u prodaji HZ KALENDARI po cijeni od 4 KM!

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 dec 2012, 17:16

Sarajevo osvojilo treće mjesto na Hasetovom turniru
U okviru novogodišnjeg malonogometnog turnira Asim Ferhatović Hase, koji se igra u Skenderiji, Sarajevo je u utakmici za treće mjesto savladalo selekciju Austrije rezultat je bio 9:7
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 dec 2012, 17:34

SarajlijaTM je napisao/la:
sekac je napisao/la:Sarajevo osvojilo treće mjesto na Hasetovom turniru
U okviru novogodišnjeg malonogometnog turnira Asim Ferhatović Hase, koji se igra u Skenderiji, Sarajevo je u utakmici za treće mjesto savladalo selekciju Austrije rezultat je bio 9:7
Pa jeste li vi u stanju,bilo sta osvojiti ove godine??
Eto Amar vas pripazio i poslao mladje juniore i starije kadete,da se ne mucite,ali izgleda da je vratnik ipak bio prejak il je braco gumena glava donio opet one felsave lopte :lol:

(aj sad o komplexima,ja vaki-naki :mrgreen: )
da si neko ko bi razumio rado bih, ali sa takvim pačenicima ne vrijedi
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 30 dec 2012, 17:43

Da smo osvojili turnir, palamudili bi da samo to možemo osvojiti i da nam je, tobože, samo to neko mjerilo, a sad kad znate da nismo osvojili turnir, pričate te priče kako ne možemo osvojiti ništa, pa ni ovaj turnir. Od silnih gluposti koje ovdje konstantno ponavljate, ni vi sami ne znate šta ćete prije napisati i u kojoj situaciji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 dec 2012, 17:50

High je napisao/la:Da smo osvojili turnir, palamudili bi da samo to možemo osvojiti i da nam je, tobože, samo to neko mjerilo, a sad kad znate da nismo osvojili turnir, pričate te priče kako ne možemo osvojiti ništa, pa ni ovaj turnir. Od silnih gluposti koje ovdje konstantno ponavljate, ni vi sami ne znate šta ćete prije napisati i u kojoj situaciji.
Niko ne bi ostao živ od njihovog peglanja da su nas ne daj Bože dobili bilo bi vi ne možete ništa ,ovo ,ono- Ne vrijedi High raspravljati, ja sam postavio info radi a ne da se hvalim ali šta god uradimo na jednu našu hiljadu njihovih, ne vrijedi brate nisu oni krivi što ne kontaju ima tu nešto mnogo gore od ne kontanja! :D
Sarajevo ljubavi moja!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 dec 2012, 18:06

Turnir i sve oko toga mi se zgadilo kad su me juce vratili sa ulaza. Kao puno do posljednjeg mjesta, pa ne moze. Bjezi i turnir i sve. Svi pomalo doprinosimo tome da ovi turniri gube na nekom znacaju, prije je i to bio prestiz. Sad vise ljudi ostane ispred Skenderije, nego sto gleda derbi, prijenosa nema, a vise se na turnir ne salju ni druge ekipe nego mladje kategorije...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

High

Post Postao/la High » 30 dec 2012, 18:12

I prije dvije-tri godine je isto bilo, pa i sada. Uvijek peglancija i naguravanje, dosta raje i ne uđe u dvoranu. Ja se svaki put ponadam da će turnir biti bolji i organizovaniji, ali uvijek ista priča. Ekipe skoro svake godine iste, u pet deka je to sve. Ako je ovako interesovanje (a više nego solidno je) kad nastupaju ove osrednje ekipe, ne smijem ni pomisliti kakva bi situacija bila kad bi u igri bili jači klubovi. Paralelno s tim bi se i nešto veća dvorana trebala angažirati. Međutim, vratimo se u stvarnost...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 dec 2012, 18:19

EE sad se već može raspravljati fol je u tom što turnir organizuje Vratnik a ne Sarajevo ( jadno) mada ne mislim da bi nešto bolje bilo ali bi bar za deset % bilo bolje.Meni nije jasna nijedna uprava pa ni navijači koji non stop prozivaju Haseta a uprave znaju ko je on bio. Direktor sjedi u kancelariji ispod Hasetove slike bar je sjedio prije godinu dvije ne znam sad nisam odavno bio u klubu.Niko da se nađe da ovo podigne na neki nivo samo brukaju ime našeg Velikana fuj, eto toliko a jedina draž je utakmica između gradskih rivala a sve ovo je toliko jadno i tužno kao da igraju turnir nekog ne znam ti ni ja ............ :cry:
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 dec 2012, 18:22

High je napisao/la:I prije dvije-tri godine je isto bilo, pa i sada. Uvijek peglancija i naguravanje, dosta raje i ne uđe u dvoranu. Ja se svaki put ponadam da će turnir biti bolji i organizovaniji, ali uvijek ista priča. Ekipe skoro svake godine iste, u pet deka je to sve. Ako je ovako interesovanje (a više nego solidno je) kad nastupaju ove osrednje ekipe, ne smijem ni pomisliti kakva bi situacija bila kad bi u igri bili jači klubovi. Paralelno s tim bi se i nešto veća dvorana trebala angažirati. Međutim, vratimo se u stvarnost...
Kad se sjetim prije par godina kako je to izgledalo, na ovim malonogometnim turnirima i uporedim sa ovim što se sad organizuje padne mi na pamet samo jedna stvar a to je da je ostalo samo ime od tih turnira.Nekad su mnogo ozbiljnije ekipe igrale, većinom prvotimci, pa selekcija novinara ili Legea gdje su igrali ovi igrači iz inostranstva.Ali, izgleda da nema para više za takve manifestacije i onda se ovako organizuje, eto samo onako.Šteta.
DRUG NEBI TI PUNCA

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 dec 2012, 18:25

Oduvjek mi je želja bila da se ovaj turnir u malom fudbalu pretvori u neki AFH Cup koji bi se igrao u toku ljeta, kao pripremni kup (kao npr. Audi Cup u Njemačkoj), pa da se igra na Hasetu...Da to bude nešto, a ne ovako samo brukanje....Ali kao što reče jedan: "Vratimo se u stvarnost"!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 dec 2012, 18:34

hilmo je napisao/la:Oduvjek mi je želja bila da se ovaj turnir u malom fudbalu pretvori u neki AFH Cup koji bi se igrao u toku ljeta, kao pripremni kup (kao npr. Audi Cup u Njemačkoj), pa da se igra na Hasetu...Da to bude nešto, a ne ovako samo brukanje....Ali kao što reče jedan: "Vratimo se u stvarnost"!
U ovoj glupoj drzavi nikome od papaka koji treba da brinu o sportu, kulturi, manifestacijma, događajima nije na kraj pameti da se bilo sta organizuje, da se unaprijedi sport. Pa samo kad vidis da PL nije nista dobro organizovana, da ima milion i jedna greska, sta treba da se prica za neke manje turnire koji nose ime sportskih legendi, doputaju da se gase kosarkaski, rukometni klubovi, samo sto i fudbalski ne pocnu. Nema zelje da se ide naprijed, nema tu pomoci.

To je sve krvinja nekolicne ljudi, par pojedinaca sjedi u foteljama oni imaju sve, a ono sto je namjenjeno da se ulozi u boljitak cak i to uzmu.

Sta imas pricati kada grad Sarajevo za FK Sarajevo i za FK Zeljeznicar izdvoji ukupno 5.000 KM.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 30 dec 2012, 18:38

Elegant je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Oduvjek mi je želja bila da se ovaj turnir u malom fudbalu pretvori u neki AFH Cup koji bi se igrao u toku ljeta, kao pripremni kup (kao npr. Audi Cup u Njemačkoj), pa da se igra na Hasetu...Da to bude nešto, a ne ovako samo brukanje....Ali kao što reče jedan: "Vratimo se u stvarnost"!
U ovoj glupoj drzavi nikome od papaka koji treba da brinu o sportu, kulturi, manifestacijma, događajima nije na kraj pameti da se bilo sta organizuje, da se unaprijedi sport. Pa samo kad vidis da PL nije nista dobro organizovana, da ima milion i jedna greska, sta treba da se prica za neke manje turnire koji nose ime sportskih legendi, doputaju da se gase kosarkaski, rukometni klubovi, samo sto i fudbalski ne pocnu. Nema zelje da se ide naprijed, nema tu pomoci.

To je sve krvinja nekolicne ljudi, par pojedinaca sjedi u foteljama oni imaju sve, a ono sto je namjenjeno da se ulozi u boljitak cak i to uzmu.
jest da je ovo zadnje sto treba da se desi a opet ,ima i druga stranu medalje da publika ili navijaci(koji su jos ostali da se brinu za klubove) nisu nista uradili ili pokusali uraditi da do toga ne dodje,ne kazem da bi sprijecili te stvariali bi potakli na razmisljanje odgovorne kad vide da ima neko kome je stalo! primjer zato mije kad izadje clanak kako npr.torcida jos uvjek drzi hajduk na zivotu na nasim forumima izaziva smjeh i sprdnju ovaj mi je primjer prvi naumpao jer da njih nema klub bi davno bio zakljucan i nikom nista

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 dec 2012, 18:45

Sistem je kriv, a tih par pojedinaca su dio tog sistema, koji su na neki način primorani prilagoditi se
sistemu, u suprotnom na njihovo mjesto došli bi neki drugi pojedinci. Zatvoreni krug.
F.K.SARAJEVO

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 dec 2012, 18:52

Ma krivi smo mi. Ne cuvamo ono sto vrijedi u nasem gradu, nema toga puno, al svejedno se pustamo u ruke ljudi koji nas ne smiju vodit. Ugasi se muzej, na protestima 12 ljudi. Behmen ti otvara Vijecnicu, a na drugoj strani skela stoji, svi znamo da su izbori brzo i da je to zato, al prelazimo preko toga. Sad da predjem na sportski aspekt, nemas u gradu stadiona da valja, al su generacije odgajane po principu "dobro je dok ne puca", pa se onda niko vise i ne obazire. Nema otpora medju ljudima, nema elana, sve ide niz brdo, pa tako i sport, manifestacije, infrastruktura. Ova duga pauza tacno u meni probudi zelju da dodjem na neku utakmicu, da opet vidim bar juniore Zelje, al ni to cak nisam uspio. Oko mene je bilo desetine Hordi koji su se isto poljubili vrata. I onda se cudimo sto je sve manje ljudi na stadionima, sto sve vise momaka idole trazi u Messiju i Ronaldu, a ne u igracima Zelje ili Sarajeva. Politika je dotukla sve aspekte drustva, pa i sport. Iako cesto cujem da se politika ne smije mijesati u sport, ipak se to desava. Skracenje lige, dovodjenje pravih ljudi na prava mjesta, ulaganja i investicije sa svih strana, bolja infrastruktura... Sve ovo i puno vise je potrebno da se izdignemo iz ovog sivila. Al Boga mi, nisam optimista..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 dec 2012, 19:28

exbabilon je napisao/la:Ma krivi smo mi. Ne cuvamo ono sto vrijedi u nasem gradu, nema toga puno, al svejedno se pustamo u ruke ljudi koji nas ne smiju vodit. Ugasi se muzej, na protestima 12 ljudi. Behmen ti otvara Vijecnicu, a na drugoj strani skela stoji, svi znamo da su izbori brzo i da je to zato, al prelazimo preko toga. Sad da predjem na sportski aspekt, nemas u gradu stadiona da valja, al su generacije odgajane po principu "dobro je dok ne puca", pa se onda niko vise i ne obazire. Nema otpora medju ljudima, nema elana, sve ide niz brdo, pa tako i sport, manifestacije, infrastruktura. Ova duga pauza tacno u meni probudi zelju da dodjem na neku utakmicu, da opet vidim bar juniore Zelje, al ni to cak nisam uspio. Oko mene je bilo desetine Hordi koji su se isto poljubili vrata. I onda se cudimo sto je sve manje ljudi na stadionima, sto sve vise momaka idole trazi u Messiju i Ronaldu, a ne u igracima Zelje ili Sarajeva. Politika je dotukla sve aspekte drustva, pa i sport. Iako cesto cujem da se politika ne smije mijesati u sport, ipak se to desava. Skracenje lige, dovodjenje pravih ljudi na prava mjesta, ulaganja i investicije sa svih strana, bolja infrastruktura... Sve ovo i puno vise je potrebno da se izdignemo iz ovog sivila. Al Boga mi, nisam optimista..
dobar text aferim
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 31 dec 2012, 14:18

Drugovi, sretna Nova godina, da nam bude bolja od ove.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 dec 2012, 15:00

High je napisao/la:Drugovi, sretna Nova godina, da nam bude bolja od ove.
Gora ne može, šalim se. Takođe i ja želim svim normalnim navijačima sretno Novu... :)
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

alibi

Post Postao/la alibi » 31 dec 2012, 17:45

BORDO NACIJO SRETNA VAM NOVA GODINA.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.