Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

emir18
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la emir18 » 27 feb 2014, 15:42

Ma samo Pogba ili Vidal,ako Di Maria bude ovako igrao netreba nam niko,ako dodje ponuda za njega koa za Ozila prodati i kupiti dvojicu navedenih.
Ovaj sistem je savrsen za nas.Carlo je ovo furao za Celzijem i znamo sta je uradio u EPL samo sto sad ima mnogo bolje igrace za taj sistem igre,ja sam poslje Barcelone govorio da smo na dobrom putu, prvi na tabeli,u finalu kupa,cetvrtfinale LP obezbjedjeno,a igra moze jos napredovati 8-)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 27 feb 2014, 16:19

emir18 je napisao/la:Ma samo Pogba ili Vidal,ako Di Maria bude ovako igrao netreba nam niko,ako dodje ponuda za njega koa za Ozila prodati i kupiti dvojicu navedenih.
Ovaj sistem je savrsen za nas.Carlo je ovo furao za Celzijem i znamo sta je uradio u EPL samo sto sad ima mnogo bolje igrace za taj sistem igre,ja sam poslje Barcelone govorio da smo na dobrom putu, prvi na tabeli,u finalu kupa,cetvrtfinale LP obezbjedjeno,a igra moze jos napredovati 8-)
Igra mora napredovati :P

Ma mora doci CM pravi,i protiv schalkea smo imali problema na pocetku kad su izasli visoko,nismo mogli kroz sredinu nista,kruzili okolo na krila vazda ,treba tu neko ko ce vazda trcati ,jer mi doslovno nemamo pravu zamjenu tu ,llara moze samo alonsa mjenjati,al je jako los prema napred kad igra,a tesko da ce od jednom boostati skill :D

Tu dolazi pojacanje 100% na kraju,sad ko ,vidjecemo .

Ja bi volio matuidija,njegov profil je perfektan ovdje za ovu poziciju.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 feb 2014, 16:36

Vi zaboravljate da mi imamo Isca, Varane-a i Jesea na klupi, 3 igrača koja su u top 5 najboljih mladih igrača.

Doći će još jedno pojačanje u veznom redu, kakva 2 ili 3 pojačanja od toga nema ništa. Pogba ili Gundogan i to je to.

Ovaj tim ima i glavu i rep, a to se nije desilo unazad mnogo godina, štoviše nije se desilo nikad za vrijeme Perezove "vladavine", i tu se jasno vidi da se on opametio i skontao da ne može ići po njegovom nego onako kako trener kaže.
Da je po njegovom Isco bi igrao u prvoj postavi već sad. ;)

(Pitao se i Mourinho, ali on je sam od sebe vukao previše negativnih stvari sa sobom tako da ta era nije mogla biti previše uspješna.)

Ja sam prezadovoljan, ne samo rezultatima, nego općenito ovim projektom, zamislima, te ovom talijanskom igrom gdje je odbrana osnova za sve, a napadački potencijal koji ova ekipa ima garantuje da Real svakom može utrpati najmanje jedan gol. To je jedina ispravna logika i zato se nadam da će Ancelotti ostati sve i da doživimo neuspjeh u LP i Primeri, mada mislim da je Primera već blizu riješenja, jer su Atletico i Barca u velikom padu forme..

Di Maria brat 8-) Kako mi je drago što je postao ovakav igrač, oduvijek sam ga gotivio, samo zbog trčanja i znoja kojeg je prolio za klub, iako ga je većina ovdje pljuvala, a sad dokazuje da nije samo trkač nego i mnogo mnogo više od toga. Jako jako bitan igrač u ovom sistemu ;)
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 27 feb 2014, 16:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 feb 2014, 16:39

Cap17an je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Prodat Benzemu, dovest Radamela ili Cavanija i dovest Pogbu ili Gundogana, ako se oporavi i to je to ;)
Mimo Radamela ili Cavanija, svakako trebamo osnažiti naše krilne pozicije, te u klub dovesti po mogućnosti Hazarda i Riberya, a njima kao ispomoć u vezni red mimo Pogbe ili Gundogana uzeti i Fabregasa. Obzirom da nam odbrana nije baš ove godine konstantno bila dobra, pretpostavljam da bi nas zadovoljio dolazak Lahma, Thiaga Silve i po mogućnosti Courtoisa iz Atletica.

Naravno ne smije izostati ni pomoć Ancelottiju, pa na mjesto njegovog zamjenika postaviti Capella i Hiddinka.

I na to sve sagraditi stadion od 250.000 sjedećih mjesta, sa popratnim sadržajima poput Messija u kavezu da nas zabavlja na poluvremenu.
:lol: stvarno ste nekad i zeza pravo
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 27 feb 2014, 19:36

Jedino navijači Real Madrida imaju bolje za rasprave o potencijalnim pojačanjima nakon što nekom zabiju 6 golova na gostovanju u LP. :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 feb 2014, 20:50

Daj netko mi pošalji u PP neki dobar snimak od sinoć, bar 720 p :mrgreen: .. Nisam bio u mogućnosti da pogledam ono tabananje Švaba :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 feb 2014, 21:59

[youtube][/youtube]

a tajming 8-) 8-)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 feb 2014, 08:55

[youtube][/youtube]

da se prisjetimo 8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 feb 2014, 10:50

suhi je napisao/la:
Matuidi je produžio ugovor do 2018, tako da možeš zaboraviti na njega :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 28 feb 2014, 11:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:
suhi je napisao/la:
Matuidi je produžio ugovor do 2018, tako da možeš zaboraviti na njega :)
Pored presidentea današnjeg zaboravi na zaboravi ;) impossible is nothing :D,takve transfere Perez rješava prije jutarnje:kafe: .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 feb 2014, 14:16

cuj nemoguce, pa pero moze dovesti papu da bude psiholog u klubu samo da hoce i da mu naumpadne tako nesto

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 feb 2014, 14:21

Matudi nece doci sigurno nakon ovog produzenja.

I dalje je vjerujem najblizi Gundogan(s kim se navodno ima predugovor) a nije navodno , kad znas da u odnosu na druge klubove imamo prednost zbog Sahina.
No ako frajer ne zaigra do kraja godine kako treba , vjerujem da ce se odustati od istog.

A onda ima samo crni dominator iz Torina , gdje se valja sa P$G-om potuci.

Naravno , ako se digne LP
Di Maria dobiva 10-godisnje produzenje :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 28 feb 2014, 16:06

Gundogan :? pa taj lopte ne igra zbog povr. hoces jos jednog Sahina.
A sa Sahinom jos pod ugovorom.

Vidal i Pogba u paketu.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:roll: :mrgreen:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 feb 2014, 16:39

Ja kazem kako dobro informisani izvori navode , da Real ce imati Gundu prije drugih ako ga bude zelio , sto je sada usljed ove hronicne povrede upitno.
Vidala su produziili i Vidal ostaje.

Svjestan je i Juve da moze za zlatnu koku Pogbu izvuci najvise para.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 28 feb 2014, 17:15

Lakše će Real dovesti Pogbu ili čak Vidala nego Matuidia. Jer italijanski klubovi nisu pri parama kao nekada, rođenu rodbinu bi prodali za ponudu od 40-50 miliona €. Matuidi možda vrijedi manje, ali je u strašno bogatom klubu koji nema potrebe da prodaje svoje najbolje igrače.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 28 feb 2014, 19:07

Ibracadabra je napisao/la:Lakše će Real dovesti Pogbu ili čak Vidala nego Matuidia. Jer italijanski klubovi nisu pri parama kao nekada, rođenu rodbinu bi prodali za ponudu od 40-50 miliona €. Matuidi možda vrijedi manje, ali je u strašno bogatom klubu koji nema potrebe da prodaje svoje najbolje igrače.
Jesi siguran za Juventus da mu trebaju pare (trenutno je toliko klub stabilan za nepovjerovati, kakav je bio prije 2 god, i stadion je cak otplacen).. msm svakom trebaju pare, al nece njega Juve dati Realu za neki sitnis, a u ovom slucaju 40-50 mil za buducu Zlatnu loptu jest itekako...... Pero kad ga bude, i ako ga bude dovodio, morati ce obarati nove rekorde jer ovi u Juventusu itekako znaju izmusti.. Pa Sunderlandu Gicka su prodali za vise od 10mil....

Al opet nesto ne vjerujem da ce u Real, PSG je dosta realnija opcija... Klub ce ponuditi koliko zines, a jos plus Pogba je Parizanin, i to moze biti presudno....

Vidal je nemoguca opcija i on ostaje u Juventusu do kraja karijere.... To je milijardu posto.... Cak i momciluka 3 zvijezde istetovirao na vratu... A plata mu svake god po progresije raste....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 feb 2014, 19:20

Zaboravljaš jednu stvar - Raiolu. :mrgreen:

Frajer je u stanju izmajmunisati transfer do bola. Jednostavno, tražit će za Pogbu neku platu koju mu niko neće ponuditi, Juventus će onda pristati na ponude (Reala, PSG-a ili nekog trećeg kluba) i eto ga. Ne kažem da će se to 100% desiti, ali Raiola je budaletina. Valjda znaš kakvim se sve sredstvima služi taj lik. :mrgreen:

Usput, ne bih se ja kladio da će neki igrač do kraja karijere ostati u određenom klubu. Posebno ukoliko igrač nije ponikao tu. Jednostavno, sam znaš šta Del Piero znači Juventusu, pa je otišao. Fudbal je biznis. Mada, da budem potpuno iskren, ne bih volio da Vidal napusti Italiju (Juventus).

Ali, zov najvećih (Barcelona/Real) se ne odbija. To su klubovi koji će vazda "nagovarati" najbolje igrače da ime se pridruže + imaju platežnu moć, lijepo vrijeme, a riječ je svakako o klubovima koji su SAN svakog fudbalera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 28 feb 2014, 19:33

Pa i ja kazem da ce Pogba kad-tad otici iz Juventusa.. Mozda vec ovo ljeto.... Raiola jest pogan igrac, i to vrlo, al' on itekako ima dobar odnos sa Juventusom, koji mu je ''uhljebio'' dosta igraca.... Nece on sra.ti u ovom slucaju toliko.. Mada naravno da ce traziti i za sebe najveci kolac i za Pogbu najvecu platu.... Al ne ucjenama kao sto to obicno radi....

I zato kazem Real a i PSg (za mene jedina dva ozbiljna konkurenta za njegovo dovodjenje, onaj ko smatra Arsenala konkurentnim za ovaj transfer je ocigledno na nekim drogama i to teskim) ce se dobro morati isprsiti, a u ovom slucaju od krucijalne vaznosti ce biti to ide li se kuci Pogbi jer on moze dobiti platu u Parizu koliko napise na blanko ceku, msm moze i u Realu, al zov domovine i kuce moze presuditi...

Kad sam za King Artura spomenuo i kraj karijere, msm dok ozbiljno igra fudbala.. dakle negdje otprilike 33-34 god.... On nece prije napustiti Juventus jer ima status bozanstva, ima platu koja raste svake sezone, i koja ce ubrzo preci i 10mil a nakon toga jos rasti.... A i voli coja Juve, zato kazem nemoguca misija, ne sto ga ne može niko platiti, vec on sam nece nigdje.... Vjerovatno da ce karijeru zavrsiti u Colo Colu gdje je i poceo, sezonu-dvije... I to je to od njega...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 28 feb 2014, 19:38

Ako Gundogan odpadne Pogba ce biti glavna meta,Khedira i 40 mil bi bilo dovoljno,smunjam da ce Pero opet obarati neke rekorde stadion se planira tako da ce se malo stediti...a i ovoj ekipi nedostaje eventualno jedno pojacanje na cm mada i to je upitno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 feb 2014, 19:58

kakav crni gundogan, podba i niko vise, mozda neki napadac za klupe i da morata ode konacno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.