Nikad ne reci nikad. Italijani više nisu ono što su bili prije 5-6 godine, liga je jednostavno nazadovala kao i klubovi, odnosno u sad su u fazi tranzicije. Platu od 10 miliona € Vidal nikad neće imati u Italiji.Tamo je 6 miliona € po sezoni neki vrhunac, jer niko u Italiji pa ni Juve ne može ponuditi više.Tako da je veliko pitanje šta će biti dalje. Kao što kolega gore reče, kad te Real ili Barca pozovu, to se teško odbija.On nece prije napustiti Juventus jer ima status bozanstva, ima platu koja raste svake sezone, i koja ce ubrzo preci i 10mil a nakon toga jos rasti...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Ibracadabra
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Prodat Benzemu i eto pola para za Pogbu 
opet se brukaš i pokazuješ elementarno neznanjeMozambik je napisao/la:Prodat Benzemu i eto pola para za Pogbu
u ovom remodeliranom sistemu igre Reala, Benzema je beštija, mamoyebac i trpac golova.
Nekoliko igraca Reala je nevjerovatno profitiralo prelaskom sa one ogavne Jozine 4-5-1 na modernu 4-3-3....prije svih Modrić, Benzema i DiMaria
Ja jbte, ja sam zaboravio da se i utajom poreza mogu skupit pare za igracalet3 je napisao/la:opet se brukaš i pokazuješ elementarno neznanjeMozambik je napisao/la:Prodat Benzemu i eto pola para za Pogbu![]()
nemoj to više raditi
u ovom remodeliranom sistemu igre Reala, Benzema je beštija, mamoyebac i trpac golova.
Nekoliko igraca Reala je nevjerovatno profitiralo prelaskom sa one ogavne Jozine 4-5-1 na modernu 4-3-3....prije svih Modrić, Benzema i DiMaria
Benzema je panj, samo je sad panju u formi za razliku od prosle godine.
veze ti nemas ba, vrijeme je da prestanes
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Argument ani Benz: On je panj! Debil! Trebao je Pipita ostati! PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANJ! KLOOOOOOOOOOOOOC! PAAAAAAAAANJ!
Argument pro Benz:
2013/14 Spanish La Liga
GAMES GOALS ASSISTS
24 14 6
Argument pro Benz:
2013/14 Spanish La Liga
GAMES GOALS ASSISTS
24 14 6
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Consigliere
- Kontakt:
Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..
Kad se vrati Khedira, tu smo svakako popunjeni, nama jedino treba konkurencija Benzemi u napadu, ako se vec ne racuna na Moratu.
Kad se vrati Khedira, tu smo svakako popunjeni, nama jedino treba konkurencija Benzemi u napadu, ako se vec ne racuna na Moratu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- SportMaster
- Kontakt:
Jese je zlatni Joker. Moze mjenjati bilo koga od BBC trojke. Mislim da bi se bolje snašao u špicu od Benzeme. Za razliku od nekoliko prethodnih godina igramo strašno. Ovo su sad slatke muke jer nam je i klupa super jaka.Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..![]()
RM & RF
da bolje razmislis vjerovatno bi se i illara bolje snasao u spicu od benzeme
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne vjeruju ovi tvoji Perezisti u toRaul_64 je napisao/la:Matudi nece doci sigurno nakon ovog produzenja.
Jedini konkurent za Gundu ce vam po svemu sudeci biti United, a tu je Kagawa u igri, mada sa ovom povredom/bolestiRaul_64 je napisao/la:I dalje je vjerujem najblizi Gundogan(s kim se navodno ima predugovor) a nije navodno , kad znas da u odnosu na druge klubove imamo prednost zbog Sahina.
No ako frajer ne zaigra do kraja godine kako treba , vjerujem da ce se odustati od istog.
Nasser ce da da bjanko cek Pogbi u ruke, i par naftnih busotinaRaul_64 je napisao/la:A onda ima samo crni dominator iz Torina , gdje se valja sa P$G-om potuci.
Saljite ga u United, dok se nije vratio u staru formuRaul_64 je napisao/la:Di Maria dobiva 10-godisnje produzenje
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Khediri daleko kuća od Madrida bila.Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znaci ti ne bi doveo najboljeg mladog igraca svijeta i potencijalnu Zlatnu loptu jer nije napravio neku razliku u 6 utakmice Lige prvaka?Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..![]()
Mislim da je htio reci zasto trosit vjerovatno velike pare na poziciju gdje ste dobro popunjeni.geoxx je napisao/la:Znaci ti ne bi doveo najboljeg mladog igraca svijeta i potencijalnu Zlatnu loptu jer nije napravio neku razliku u 6 utakmice Lige prvaka?Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..![]()
RIP CITY!
- Consigliere
- Kontakt:
Ti si onaj sto je o Modricu pisao da je bezveze igrac i da ce biti flop?Kawhi je napisao/la:Khediri daleko kuća od Madrida bila.Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..![]()
Dovodjenje Pogbe za neke velike pare (a drugacije nece moci) godinu dana nakon dovodjenja Illarre nema nikakvog smisla.geoxx je napisao/la:Znaci ti ne bi doveo najboljeg mladog igraca svijeta i potencijalnu Zlatnu loptu jer nije napravio neku razliku u 6 utakmice Lige prvaka?Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..![]()
Pa upravo je protiv vas pravio razliku koliko se sjecam.Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..![]()
Illara ja tu da bude nasljednik Xabia ida nesta nauci od njega, Pogba je drugi tip igraca vec sad Ballac zz Khediru.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
Bod u dvije utakmice? Ispadanje u grupnoj fazi? Neki forumasi ovdje od njega prave vanzemaljca, pa kontam u paru sa Vidalom bi trebao ciniti najbolji tandem na sredini trenutno, a ustvari je daleko od toga.FaLcoN je napisao/la:Pa upravo je protiv vas pravio razliku koliko se sjecam.Consigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku..![]()
Dobar je Pogba, ne kazem ja nista, ali Realu on ne treba u ovom trenutku. Neke druge pozicije na terenu su veci prioritet.
Khedira i Pogba nisu isti tip igraca tako da nema smisla porediti ih,matuidi je tu isti igrac kao khedira,ista uloga,pozicija ,itd..O Psgu se nesto pisalo da i oni hoce vidala/pogbu,tako da sam tu vidio mozda mogucnost dovodjenja matuidija,a ne znam jel 100% potpisao ugamovor,znam da se spominjalo,a psg ima podosta igraca na sredini.
Khedira je nezamjenjiv igrac kod 3 trenera bio prije povrede,tako da o njegovim kvalitetama i bitnosti nema potrebe pricati,hejteri mogu traziti zamjerke uvijek. On kad se oporavi ako brzo vrati formu,ne treba nam CM ,al opet imamo samo jedan pravi klasicni backup na sredini,a to je llara. Casemeiro ce vjerovato ici na kraju sezone.
Gundo ima najvece sanse ,to stoji,al ne bih volio jos jednog playmakera na sredini,nema taktickog smisla.
Khedira je nezamjenjiv igrac kod 3 trenera bio prije povrede,tako da o njegovim kvalitetama i bitnosti nema potrebe pricati,hejteri mogu traziti zamjerke uvijek. On kad se oporavi ako brzo vrati formu,ne treba nam CM ,al opet imamo samo jedan pravi klasicni backup na sredini,a to je llara. Casemeiro ce vjerovato ici na kraju sezone.
Gundo ima najvece sanse ,to stoji,al ne bih volio jos jednog playmakera na sredini,nema taktickog smisla.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Juventus nije bio nista losiji rival od Madrida, cak su vas ljudi nadigrali na Bernabeu ( ili ce biti na Juventus areni
), to sto vi imate Ronalda i Klempu je druga stvar.
Ne moze Pogba sam vaditi ekipu ( bar ne jos ) ali da je pravio razliku protiv vas to jeste. Ja ne pricam i ne mislim o njemu kao o nekom vanzemaljcu ili najboljem tandemu sredine terena. Zakacio sam se na tvoj post koji sam boldirao.
Ne moze Pogba sam vaditi ekipu ( bar ne jos ) ali da je pravio razliku protiv vas to jeste. Ja ne pricam i ne mislim o njemu kao o nekom vanzemaljcu ili najboljem tandemu sredine terena. Zakacio sam se na tvoj post koji sam boldirao.
Evo na ovajConsigliere je napisao/la:Koji ce nam qurac Pogba? Gdje je on u evropskim utakmicama? Sto tu nije napravio razliku
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.