FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Batva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Batva » 23 apr 2015, 19:47

RUDARSKA2 je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:@RUDARSKA2

Mislim da niko nije rekao da je nezadovoljan bodom, vec smo vecina nezadovoljni igrom sa igracem vise, gdje smo strahovali za bod do poslednjeg sudiskog zvižduka!
Po tebi napadač ne mora davati golove, samo neka je borben, to druze moze važiti za beka, ali za napadača ne, napadač mora davati golove, to mu je posao i primarni cilj.

Za napadaca davanje golova nije pod moranjem , bitno je da NEKO zabije , nije bitno KO ... bitno je da se napadac dobro krece , da se nudi , da puca od snage , da je spreman za dvije utakmice , a to sve Krpic i JESTE , golovi ce doci , samo polako , primjentio sam da se puno osporava kvalitet krpica , a boljeg napadaca dugo nismo imali , ako cemo realno .... polako , doci ce golovi .

p.s. slazem se bitno je zadrzati ovaj kostur ekipe , i samo provjerena pojacanja tipa Zebe dovoditi , ja ocekujem da Ahmetovic udje u formu ,i da u slejdecoj sezoni bude pravi ubica ...
Posto je Krpic veliki trkac, ja bih mozda protiv Viteza Krpica zamijenio sa Mujicem, ili cak Mujica na klupu, a Ahmetovica u spic.
A jbg valjda na treningu Husref isprobava i te varijante, mada trening je jedno, a utakmica nesto sasvim drugo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 apr 2015, 20:55

solinas je napisao/la: gojkovic,mesanovic,diatta iz zvijezde,rahmanovi
Igrači koji nisu ništa bolji od trenutnih osim možda Jasmina Mešanovića. S' obzirom da od naredne sezone cilj nije druga polovina tabele, siguran sam da će opet biti zanimljivo kada savez i službeno proglasi prelazni rok otvorenim.
Nego da vidimo kojim to igračima (po trenutnom stanju) ističe ugovor na kraju sezone, jer bi se tu mogli tražiti igrači koji bi mogli unaprijediti igru ekipe:
Joco Stokić (Borac)
Srđan Stanić (Željezničar)
Nemanja Bilbija (Sarajevo)
Anel Hebibović (Velež)
Aladin Šišić (Domžale)
Saša Strujić (Wolfsburg II)
Dino Međedović (Wolfsburg II)
Gordan Bunoza (Dinamo Bukurešt), možda nerealno očekivanje, nismo još na tom nivou.
Eldin Hadžić (TuS Koblenz)
Admir Softić (TuS Koblenz)
Tomislav Tomić (Željezničar)
Nevem Laštro (Osijek)
Ognjen Krasić (Tobol), bio već u Slobodi
Nino Pekarić (Vojvodina)
Uroš Korun (Domžale)
Miha Blažić (Koper)
Elvedin Džinić (Rudar Velenje)
Dušan Savić (Zhetysu)
Pitanje je do kada Ibričić ima ugovor sa Vardarom... :D
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 23 apr 2015, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 23 apr 2015, 20:55

Nisam od onih koji svakodnevno ovdje pišu,o Slobodinoj ovakovoj ,onakvoj igri,Sad kad smo obezbijedili opstanak moram da ovo kažem.Ako sebi mislimo dobro Sloboda ne smije biti mjesto igračima koji nisu igrali godinu i više .igračima koji nisu imali minutažu .starijim igračima i tako dalje.Ja iskreno nisam zadovoljan ovim što nam se prikazuje.Tu je najmnje kriv Husref,a najviše onaj ko nam opet takve igrače dovodi.Sad namjerno neću govoriti imena,a imam ih nekoliko koji su nam jako potrebni.Mi ako želimo biti među prvie četiri ekipe,mi moramo dovesti najmanje 7-8 igrača.ali igrača koji imaju rezultate iza sebe,Mislim da ovo više nema smisla.

P.S.Ono čega sam se najviše bojao je ne daj Bože povreda Zebe,Sve je bilo na njegovim plećima.Mi moramo misliti ,i dovsti igrače njegovog kalibra,jer on ako ne bi igrao mi smo nuuulllaa ljudi zapamtite,

Ove što svakodnevno kude Efendića .neka se prvo pitaju šta nam rade krila,zadnji vezni.Momak izgara na terenu,,igra srcem i sad protiv Želje je po meni ,zaslužio najveću ocjenu,

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 apr 2015, 20:57

sad nam slijede dvije domaće tekme protiv Viteza i Drine, dvije ekipe koje se bore za opstanak, sa 6 bodova bismo faktički obezbjedili opstanak, tako da očekujem da naša ekipa napreduje u igri i pokaže približnu igru kao protiv Travnika i Slavije :kafa: prvo protiv Viteza, pa Drina, samo bez potcjenjivanja :salut:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 apr 2015, 21:32

danas na EP pumpi u slavinovicima vidim Ahmetovica....covjek vozi passat cc....ispod cekica..nije ispod 60 milja da j e b e rak raka :D :D ...men se cini da je on uz Benku haman pa najbolji sa keshom u ovoj ligi :D :D ...vecina nam igraca ove buranije od lige pokaznu od kluba dobije...i to u ovim gradovima...ovi klubovi sa sela i gradica ni to ne daju nego se pjeske samara :urnebes: :urnebes:
sto se tice sljedece sezone realno nama za evropu treba brat bratu 7 igraca...pa vi pricajte o kosturu ekipe u ovoj sezoni....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 apr 2015, 21:37

Sace Joksimovic doc i rec kako trebamo vratit Borogovca :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 apr 2015, 21:52

NKMramor je napisao/la:
Igrači koji nisu ništa bolji od trenutnih osim možda Jasmina Mešanovića. S' obzirom da od naredne sezone cilj nije druga polovina tabele, siguran sam da će opet biti zanimljivo kada savez i službeno proglasi prelazni rok otvorenim.
Nego da vidimo kojim to igračima (po trenutnom stanju) ističe ugovor na kraju sezone, jer bi se tu mogli tražiti igrači koji bi mogli unaprijediti igru ekipe:
Joco Stokić (Borac)
Anel Hebibović (Velež)
Aladin Šišić (Domžale)
Gordan Bunoza (Dinamo Bukurešt), možda nerealno očekivanje, nismo još na tom nivou.
Nevem Laštro (Osijek)
Nino Pekarić (Vojvodina)
Uroš Korun (Domžale)
Miha Blažić (Koper)
Dušan Savić (Zhetysu)
Dostavis li kad ove spiskove do Tite :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 apr 2015, 21:55

NKMramor je napisao/la:
Joco Stokić (Borac)
Anel Hebibović (Velež)
Aladin Šišić (Domžale)
Nevem Laštro (Osijek)
Nino Pekarić (Vojvodina)
Uroš Korun (Domžale)
Miha Blažić (Koper)
Dušan Savić (Zhetysu)
od ovih 18 najmanje 12 nema al bas nikakve sanse da dovedes.... :yawn: :yawn: ....mogao si ubacit i kediru,milera,radamela :urnebes: :urnebes:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 apr 2015, 22:08

staragarda je napisao/la: od ovih 18 najmanje 12 nema al bas nikakve sanse da dovedes.... :yawn: :yawn:
Eh onda...
Heller je napisao/la:...trebamo vratit Borogovca :mrgreen:

Jbg, onda to ide na način da jednog prosječnog igrača zamijene drugim, to mi nema logike i neće ići tako sigurno. ;)

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 23 apr 2015, 22:59

Tomic ide na kraju sezone u inostranstvo. Da je htio igrat u ovoj ligi, ostao bi u Želji
Željezničar živimo !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 apr 2015, 23:01

staragarda je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Joco Stokić (Borac)
Anel Hebibović (Velež)
Aladin Šišić (Domžale)
Nevem Laštro (Osijek)
Nino Pekarić (Vojvodina)
Uroš Korun (Domžale)
Miha Blažić (Koper)
Dušan Savić (Zhetysu)
od ovih 18 najmanje 12 nema al bas nikakve sanse da dovedes.... :yawn: :yawn: ....mogao si ubacit i kediru,milera,radamela :urnebes: :urnebes:
nismo imali sanse ni za zebu,ahmezovica,ciru i td....para vrtiiii braco ;)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 apr 2015, 23:04

katakomba je napisao/la:Tomic ide na kraju sezone u inostranstvo. Da je htio igrat u ovoj ligi, ostao bi u Želji
zeba isto tako.u bih samo za zelju moze igtat :yawn:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 apr 2015, 23:09

katakomba je napisao/la:Tomic ide na kraju sezone u inostranstvo. Da je htio igrat u ovoj ligi, ostao bi u Želji
Tomic na kraju sezone ide gdje mu ponude najvise kesha i najbolje uslove bas kao i ostalih 19 miliona fudbalera na svijetu...ne dipr PONOVO na ovoj temi :roll: :roll: ...ljudi dijete rodjeno prodaju za kesh u 21. vijeku a da eto Tomic smijesni iz jos smijesnije lige ostane u selji...ne provaljuj se

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 23 apr 2015, 23:24

Koji je Zeba majstor. Kad gledas kako igra imas osjecaj da igra sa pola snage, a i takav je u top 3 igraca lige.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 apr 2015, 23:39

Jbt sta ovog pustaju da piše po temi ako već postoje neka pravila. Jest da ne provocira, al eno mu opšte diskusije i opleti

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 apr 2015, 23:42

Šuška se da je Azmir uspostavio neki kontakt s Tomićem :) Nego, ja nikako nisam zadovoljan dosadašnjim učinkom Bekića. Nema žara, borbe, ne ponaša se kapitenski na terenu, privatizirao loptu. Zeba, Ivetić i Kiso jucer super odigrali...
Niko, niko, samo Sloboda

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 23 apr 2015, 23:51

NKMramor je napisao/la:
staragarda je napisao/la: od ovih 18 najmanje 12 nema al bas nikakve sanse da dovedes.... :yawn: :yawn:
Eh onda...
Heller je napisao/la:...trebamo vratit Borogovca :mrgreen:

Jbg, onda to ide na način da jednog prosječnog igrača zamijene drugim, to mi nema logike i neće ići tako sigurno. ;)[/q

Da li je po tebi prosječan igrač koji je kao lijevo krilo drugi strijelac ekipe,najbolji asistent ekipe,biran nekoliko puta u "NJemačkoj" u tim sedmice,,o njemu se sve najbolje piše,Iako su maale šanse da nam dođe,ja sanjam da nam takav tip ograča dolazi na Tušanj,a ne oni koji su došli da se prodaju preko Slobode,ili da uzmu lovu,,a vidjeli terena nisu po godinu dana, i više,

P.S.Nisam imao namjeru zbog tog momka kojeg svako ko ga je upoznao, jednostavno zavoli i cijeni,ali onako se pitam pa zar baš tavi ljudi mogu , tooooliko mogu biit pokvareni,pišući o nekome laži ,a ne znaju o kome se radi.a ovamo opet nameću igrače tipa onih koje imamo trenutno,a znamo koliko vrijede,

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 apr 2015, 00:02

Uozbilji se, momak igra u 7. ligi.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2015, 01:03

Ovaj sastav je dobar, samo treba ispostovat ono za stopere i dovesti da budu stubovi odbrane. To je pola posla u ovakvoj logi.. Prvo sto si u mogucnosti da izadjes visoko gdje oni udalje protivnicke igrace od tvog gola, drugo sto si opasan na bitan segment kornere, a svoje mozes braniti.

Onda Efendic slucaj izgubljen u vremenu i prostoru. Jeste gledali protiv Zelje? Kako samo ispada, kakva igra gdje zabijes glavu u pod i trcis, igra bez imalo mozga i naprijed i nazad. Treba nam dostojan bek.

Treba nam isto jedan dobar napadac koji ce da dobija duele i bude blize protivnickom golu.

Mehidic - igrac za Federalne lige. Prije Zeljinog gola nesto solira i izgubi loptu. Dere se na ostale kad mu nesto kazu, a u nastavku akcije primismo gol gdje covjek opet voza koga nego Efendica. Et po meni njih dva bas su ono bezveze..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2015, 01:50

nekom se i efendic i mehidic svidjaju,ali nemogu igrati samo na borbenost i zelju..obojica treba jos da sazriju kao igraci..
ako mislimo medju prva tri,ili kupom do evrope,oni moraju na klupu..bekic me nije inpresionirao dosad,iako ima veliki kvalitet i potencijal.ali mora malo razmisliti sam sasobom rascistiti neke stvari.ahmetovic je zvijer,to znamo svi,ali ocigledno ima frajer nesporazum sa musemicem...sto se mene tice,ako sloboda pobjedjuje,neka presjedi do kraja karijere na klupi,ako trener smatra da mu netreba.
musemic je vec trazio ono sto mu treba za evropu,neki prvi kontakti su ostvareni,postoje indicije da ce i ovo oko medenih kasika zavrsiti dobro po nas,ovih karika :D
o tom potom,ako sve krene kako treba,jer smo kao klub jos u turbulentnom vremenu,ovo bi moglo biti naskuplje poslijeratno ljeto u prelaznom roku sto se nas tice,jer samim napadom na vrh,izbjecemo borbu za opstanak,pa valjda nam se posreci da i ostvarimo.
imamo relativno mladog trenera,iskusnog,jednog od najboljih u ligi,koji je vec bio u vrhu,osvajao titule,zna kako ide...
imamo covjeka koji moze da mu ispuni svaku zelju,i dovede igraca kojeg pokaze prstom.. :kafa:
ali mene dusa boli i za drugim stvarima...danas sam citao na slobodinoj,i fukare stranici na fcb komentare naseg MMA borca...drug mi je,znamo se,sramota da jedan odgojen fin mladic,priznat i gradu i grupi,tako pise.
volio bi da jednom sjednu za sto i rijese to,jer kako stvari stoje imacemo sila klub,al **** ga,nije to to,bez huka sa sjevera. :?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []