PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Uostalom niste se hvalili vec pokusavali ismijavat nas ostale, valjda umislili da igrate na alianz areni pred 80k dusa...
@shzna 4 godine and counting....
@shzna 4 godine and counting....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dovoljno da se odvojimo još više i potvrdimo dominaciju i ove sezone, kao i što smo to uradili i prošle sezone.MortemHz je napisao/la: Ima jos 14 kola
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
vaš je međed pokušao ismijati nas, a vi imate manju posjetu
Tvoj post je čista tautologija, ponavljaš jedno te isto.Memara je napisao/la:Dobio van terena da se ukrade par minuta jer vas je Krupa stisla. Odraz nemoci plave nejaci se najbolje ogleda u tom da se kjosevski valja pri rezultatu 1:0 protiv Celika najgore ekipe lige sa igracem vise. Plava nejac.
Dajem ti roka par dana da dobro osmisliš više postova kako ne bi završavao ovako kako ti samo znaš.
Svjestan sam toga kao i svi drugi koji se ponose time.MortemHz je napisao/la:Ima jos 14 kolaRokoko87 je napisao/la:Velika je milja moj Toti, pogotovo zasta naše uslove, tako da ti post nema smisla.FrancescoTotti je napisao/la:Covjek bi rekao prosjek im 10 milja po utakmico, il bar 7 kao mi prosle godine. A oni se klebere na 5 milja, iako smo odmah ita njih. Uz to kod njih nekakva euforija, tribine, igracine, filozofija, i opet u prosjeku milju vise od nas koji smo se probudili tek prije cetiri kola.
Kako vas je tuzno gledat sa strane ocm
To jeste za odobravanje i za hvalisanje, ne vidim u čemu je problem?
Ne sumnjam da će i na kraju ostati ista konstalacija snaga i da će se broj još više povećati, pogotovo u ligi za prvaka.
Vidjet ćemo sve, samo mi nemaju smisla ovakva prozivanja, čuj samo milju više imaju?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Smrdo jedan plavi zadnji vam dali na vasoj raspaloj sugaviciHarisharis je napisao/la:Kad ste zadnji put dali go plavoj nejaci,koliko ono ima tekmi?Memara je napisao/la:Dobio van terena da se ukrade par minuta jer vas je Krupa stisla. Odraz nemoci plave nejaci se najbolje ogleda u tom da se kjosevski valja pri rezultatu 1:0 protiv Celika najgore ekipe lige sa igracem vise. Plava nejac.
-
Harisharis
- Kontakt:
Mislio sam na Gradski stadion?
Dali su ljudi ljetos jedan gol, u zadnjih pet utakmica jedan gol, to je respektabilna statistika. Ne tako davno su znali i ne opucati na gol za 90. minuta derbijaHarisharis je napisao/la:Kad ste zadnji put dali go plavoj nejaci,koliko ono ima tekmi?Memara je napisao/la:Dobio van terena da se ukrade par minuta jer vas je Krupa stisla. Odraz nemoci plave nejaci se najbolje ogleda u tom da se kjosevski valja pri rezultatu 1:0 protiv Celika najgore ekipe lige sa igracem vise. Plava nejac.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemoj misliti pametniji ste kad Miske umjesto vas misli. Sta imas ti mislit, prati zvanicnu.
Zaista to djeluje frapantno za jedan klub koji je najtrofejniji i najveći klub u jednoj državi. Mi, navijači Željezničara, definitivno nismo zadovoljni. Ali, npr. našim komšijama je minimalac nekih 7 godina.FrancescoTotti je napisao/la:@shzna 4 godine and counting....
To counting možeš staviti na kraju sezone kada se se bude sve sumiralo. Mi još šanse imamo čak i za duplu krunu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
Harisharis
- Kontakt:
O nama makar neko misliMemara je napisao/la:Nemoj misliti pametniji ste kad Miske umjesto vas misli. Sta imas ti mislit, prati zvanicnu.
Harisharis je napisao/la:O nama makar neko misliMemara je napisao/la:Nemoj misliti pametniji ste kad Miske umjesto vas misli. Sta imas ti mislit, prati zvanicnu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
saće se kenćooo javit iz belgije skajpom i častit vas čomorom
- jurisicduska
- Kontakt:
Zadnjih 10 godina na Grbavici, Sarajevo ima 4 pobjede a Željezničar 3.
Zadnjih 10 godina na Koševu Sarajevo ima 2 pobjede a Željezničar 1.
Samo kažem. Što znači da u zadnjih 10 godina Sarajevo ima više pobjeda i na Grbavici i na Koševu ako iz ovog gore slučajno to niste mogli da shvatite.
Samo kažem. Što znači da u zadnjih 10 godina Sarajevo ima više pobjeda i na Grbavici i na Koševu ako iz ovog gore slučajno to niste mogli da shvatite.
i opet imate manje pobjeda 
Imat će i kone ako uspiju odoljeti ponudama za Dulju, šuška se da su dosezale čak i do 400 hilj pardon 4 miliona.shzna je napisao/la:Zaista to djeluje frapantno za jedan klub koji je najtrofejniji i najveći klub u jednoj državi. Mi, navijači Željezničara, definitivno nismo zadovoljni. Ali, npr. našim komšijama je minimalac nekih 7 godina.FrancescoTotti je napisao/la:@shzna 4 godine and counting....
To counting možeš staviti na kraju sezone kada se se bude sve sumiralo. Mi još šanse imamo čak i za duplu krunu.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 06 dec 2016, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa normalno da samo milju vise imate, jel znas u brojeve?
5444 je samo za milju vise od 4444.
U nastavku sezone cemo mi za raliku od pocetka imat dosta vecu posjetu, znate sta se desavalo kod nas pocetkom ove sezone, to je uveliko uticalo na euforiju kod raje. U drugoj polusezoni, uz nova pojacanja, aktivnu trku za titulu, sumnjam da cete moci u bilo kojem slucaju imat vecu posjetu od nas. Posebno u prilog nam ide jos jedan derbi na kosevu, kosevu koje ce u ovom slucaju sigurno bit daleko punije nego zadnji put.
@shzna taj tvoj najtrofejnini klub ima samo 2 pehara vise od FK Sarajeva, kao sto kazes, moze se izjednacit vec na kraju sezone, zato ne prdi kao da ste milan u najmanju ruku
5444 je samo za milju vise od 4444.
U nastavku sezone cemo mi za raliku od pocetka imat dosta vecu posjetu, znate sta se desavalo kod nas pocetkom ove sezone, to je uveliko uticalo na euforiju kod raje. U drugoj polusezoni, uz nova pojacanja, aktivnu trku za titulu, sumnjam da cete moci u bilo kojem slucaju imat vecu posjetu od nas. Posebno u prilog nam ide jos jedan derbi na kosevu, kosevu koje ce u ovom slucaju sigurno bit daleko punije nego zadnji put.
@shzna taj tvoj najtrofejnini klub ima samo 2 pehara vise od FK Sarajeva, kao sto kazes, moze se izjednacit vec na kraju sezone, zato ne prdi kao da ste milan u najmanju ruku
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Harisharis
- Kontakt:
Znas li jos kakvih medjusobnih statistika,npr one manje vazne kao broj titula ili ukupni broj pobjeda?jurisicduska je napisao/la:Zadnjih 10 godina na Grbavici, Sarajevo ima 4 pobjede a Željezničar 3.
- jurisicduska
- Kontakt:
Vi se nešto kur.č.ite tim kad je neko zadnji put dobio i tako, kad smo zadnji put gol dali. Samo kažem da nije baš tako.
-
Harisharis
- Kontakt:
Moze nam sejurisicduska je napisao/la:Vi se nešto kur.č.ite tim kad je neko zadnji put dobio i tako, kad smo zadnji put gol dali. Samo kažem da nije baš tako.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta bi ti radije birao, 7 ili 50 godina?shzna je napisao/la:Zaista to djeluje frapantno za jedan klub koji je najtrofejniji i najveći klub u jednoj državi. Mi, navijači Željezničara, definitivno nismo zadovoljni. Ali, npr. našim komšijama je minimalac nekih 7 godina.FrancescoTotti je napisao/la:@shzna 4 godine and counting....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.