Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2012, 19:57

Allen je mašinerija! 8-)

_____

slika

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 sep 2012, 20:25

Nuri Šahin - 4 nastupa, 3 gola, 3 asistencije 8-)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 29 sep 2012, 20:31

Carlo je napisao/la:Nuri Šahin - 4 nastupa, 3 gola, 3 asistencije 8-)
niko ne govori da smo ga preplatili,osim rize.puno je 5 mil za njega :lol: :lol: :lol: :lol:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 sep 2012, 20:34

Drugovi Redsi :) kako mi je odigrao Sahin u svetom crvenom dresu ovu utakmicu ? Nazalost nisam mogao gledat utakmicu ... YNWA !
BvB Echte Liebe !!!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 29 sep 2012, 20:37

Napokon je covjek s vizijom dosao na mjesto trenera LFC-a. Imat ce LFC dobru buducnost ako covjeku osiguraju sredstva i puste mu potpunu slobodu u radu.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 sep 2012, 20:41

Damir_BvB je napisao/la:Drugovi Redsi :) kako mi je odigrao Sahin u svetom crvenom dresu ovu utakmicu ? Nazalost nisam mogao gledat utakmicu ... YNWA !
Šahin je majstor nad majstorima, ne samo da je on siguran kada ima loptu kod sebe nego sam i ja siguran da neće dati pogrešan pas ili izgubiti loptu. Čovjek je dao gol i asistirao je Suarezu kod trećeg gola :D Samo se nadati da ga povreda neće omesti, inače ruši sve redom :D

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 29 sep 2012, 20:42

Damir_BvB je napisao/la:Drugovi Redsi :) kako mi je odigrao Sahin u svetom crvenom dresu ovu utakmicu ? Nazalost nisam mogao gledat utakmicu ... YNWA !
Odlično je odigrao, kao i svi, uvjek se nađe na pravom mjestu kad treba. Šta reći za ovo danas? fantastična utakmica, nadam se da ćemo ovako nastaviti. Suarez potvrdio klasu, a Skrtel još jednom pokazao da je kiks igrač. Wisdom je već sada duplo bolji igrač od Flanagana. Suso majstor, kao i Allen.

Nadam se da ćemo prodati Downinga, a možda i Hendersona u januaru. Dovesti Walcotta i Llorentea.

Baš sad razmišljam šta raditi s Lucasom, ne vjerujem da će upasti u prvoj postavi ispred Allena i Sahina. U izmjeni imamo Shelveya, Susa i njega, tako da mislim da bi Henderson bio višak.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 sep 2012, 20:44

Iskombinovaće Brendan nešto. Vjerujem da će igrati Šahin, Gerrard, Lucas i Allen zajedno :D

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 sep 2012, 20:49

hvala na odg ... Ako samo bude igrao redovno bit ce on jos i bolji ;) ... A uz Gerrarda moze samo napredovat u mnogim segmentima igre ... Drago mi je za vas i zbog Nurija da se pocinje uklapat u veliki sveti klub sa Anfilda ...
BvB Echte Liebe !!!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 29 sep 2012, 21:15

Bit ce Sahin-aga dobar.2 tekme,3 gola.Dize se polako u formi.Utakmnica protiv Udinesea pada na moj 16.rodjendan tako da se nadam najboljem poklonu.Pobjedi.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2012, 21:20

Dobro je dok rezerve igraju, zato mi je na neki način i ok ta Europa liga, mada mi ne bi bilo BED i da ispadnemo. :mrgreen:

Pasalic
Kontakt:

Post Postao/la Pasalic » 29 sep 2012, 21:26

Carlo je napisao/la:Iskombinovaće Brendan nešto. Vjerujem da će igrati Šahin, Gerrard, Lucas i Allen zajedno :D
brate nema se tu sta kombinirati :D jednom je klupa.. najprije mislim da je to Lucas.. a i onako ima puno utakmica, tako da ce svi dobiti priliku i da ce svi biti zadovoljni.. samo da nam Sahin ostane.. valjda ce zavoliti Kop, navijace i shvatit koliko ga cijenimo i volimo :D

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 29 sep 2012, 22:03

Nema potrebe gurati svu četvoricu, sa Lucasom kada se oporavi treba polako, ne treba nam još jedna njegova ozljeda, bit će vremena i prostora za sve.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 sep 2012, 22:11

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2012, 22:49

Sa Lucasom na terenu bi i Allen bio slobodniji da pokaže kakav je majstor sa loptom. I pored odličnih pasova ima odličan dribling i završnicu. U januaru 3 pojačanja i imamo tim za sami vrh.
WBA u gostima, City kući, Arsenal kući, Sunderland u gostima, United kući. Svaka utakmica teška. Slijedi teška utakmica protiv Stoke, ali sa ovom igrom od danas mislim da ih možemo glat uzeti.
Nekako da se držimo u top 8 recimo do januara, pa uz određena pojačanja možda i možemo do samog vrha. Obavezno dovesti golmana, lijevog beka, a valjda bude i nešto love za pojačanje koje će popraviti realizaciju. Ne zaboravimo da se Walcott, Sturidge pa i Llorente mogu dovesti po jako niskoj cjeni obzirom da im ističu ugovori. Na golu bih volio vidjeti Stegena.

Stegen - Glen.Skrtel.Agger.? - Allen.Gerrard.Sahin - Sterling.Suarez.?

Mislim da je ovaj tim itekako sposoban da se uključi u borbu za sami vrh. Danas, istina, igrasmo protiv Norwicha, ali nikada lakše nismo dobili relativno lošiji tim premier lige.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 sep 2012, 22:59

Nisam gledala utakmicu, ali drago mi je da je ekipa, sudeci po vasim komentarima i rezultatu, jako dobro odigrala. Sad je laksi pogled na tabelu :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2012, 23:00

Reina krivac kod prvog gola, drugi neka ide na dušu Skrtela. Ostalo je odigrano do perfekcije.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 29 sep 2012, 23:04

Liverpool set to offer new contract to Suso. 8-)
Bravo uprava. ;)

Od 11 narednih utakmica 8 domaćih. :o
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 29 sep 2012, 23:30

norwic nastrado za sve one nesrece od pocetka sezone
& & ?
FC LIVERPOOL

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 29 sep 2012, 23:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sa Lucasom na terenu bi i Allen bio slobodniji da pokaže kakav je majstor sa loptom. I pored odličnih pasova ima odličan dribling i završnicu. U januaru 3 pojačanja i imamo tim za sami vrh.
WBA u gostima, City kući, Arsenal kući, Sunderland u gostima, United kući. Svaka utakmica teška. Slijedi teška utakmica protiv Stoke, ali sa ovom igrom od danas mislim da ih možemo glat uzeti.
Nekako da se držimo u top 8 recimo do januara, pa uz određena pojačanja možda i možemo do samog vrha. Obavezno dovesti golmana, lijevog beka, a valjda bude i nešto love za pojačanje koje će popraviti realizaciju. Ne zaboravimo da se Walcott, Sturidge pa i Llorente mogu dovesti po jako niskoj cjeni obzirom da im ističu ugovori. Na golu bih volio vidjeti Stegena.

Stegen - Glen.Skrtel.Agger.? - Allen.Gerrard.Sahin - Sterling.Suarez.?

Mislim da je ovaj tim itekako sposoban da se uključi u borbu za sami vrh. Danas, istina, igrasmo protiv Norwicha, ali nikada lakše nismo dobili relativno lošiji tim premier lige.
Da, i Rodgers je u jednom intervjuu rekao da ćemo tek kada se Lucas vrati na svoju poziciju a Allen prebaci na Sahinovu/Jonjinu poziciju vidjeti koliko je Allen dobar i dinamičan igrač. Što se tiče pojačanja i konačnog plasmana, sumnjam da se mozemo priključiti u sami vrh, prerano je još za to, 6-8. mjesto je realnost. Puno je vaznije da Rodgers ovih 6-7 novih mladih igrača uklopi na seniorsku razinu koji imaju domete i kvalitetu da postanu materijal za LP u budućnosti ili tko zna, već i u idućoj sezoni.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.