_____

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
niko ne govori da smo ga preplatili,osim rize.puno je 5 mil za njegaCarlo je napisao/la:Nuri Šahin - 4 nastupa, 3 gola, 3 asistencije
Šahin je majstor nad majstorima, ne samo da je on siguran kada ima loptu kod sebe nego sam i ja siguran da neće dati pogrešan pas ili izgubiti loptu. Čovjek je dao gol i asistirao je Suarezu kod trećeg golaDamir_BvB je napisao/la:Drugovi Redsikako mi je odigrao Sahin u svetom crvenom dresu ovu utakmicu ? Nazalost nisam mogao gledat utakmicu ... YNWA !
Odlično je odigrao, kao i svi, uvjek se nađe na pravom mjestu kad treba. Šta reći za ovo danas? fantastična utakmica, nadam se da ćemo ovako nastaviti. Suarez potvrdio klasu, a Skrtel još jednom pokazao da je kiks igrač. Wisdom je već sada duplo bolji igrač od Flanagana. Suso majstor, kao i Allen.Damir_BvB je napisao/la:Drugovi Redsikako mi je odigrao Sahin u svetom crvenom dresu ovu utakmicu ? Nazalost nisam mogao gledat utakmicu ... YNWA !
brate nema se tu sta kombiniratiCarlo je napisao/la:Iskombinovaće Brendan nešto. Vjerujem da će igrati Šahin, Gerrard, Lucas i Allen zajedno
Da, i Rodgers je u jednom intervjuu rekao da ćemo tek kada se Lucas vrati na svoju poziciju a Allen prebaci na Sahinovu/Jonjinu poziciju vidjeti koliko je Allen dobar i dinamičan igrač. Što se tiče pojačanja i konačnog plasmana, sumnjam da se mozemo priključiti u sami vrh, prerano je još za to, 6-8. mjesto je realnost. Puno je vaznije da Rodgers ovih 6-7 novih mladih igrača uklopi na seniorsku razinu koji imaju domete i kvalitetu da postanu materijal za LP u budućnosti ili tko zna, već i u idućoj sezoni.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sa Lucasom na terenu bi i Allen bio slobodniji da pokaže kakav je majstor sa loptom. I pored odličnih pasova ima odličan dribling i završnicu. U januaru 3 pojačanja i imamo tim za sami vrh.
WBA u gostima, City kući, Arsenal kući, Sunderland u gostima, United kući. Svaka utakmica teška. Slijedi teška utakmica protiv Stoke, ali sa ovom igrom od danas mislim da ih možemo glat uzeti.
Nekako da se držimo u top 8 recimo do januara, pa uz određena pojačanja možda i možemo do samog vrha. Obavezno dovesti golmana, lijevog beka, a valjda bude i nešto love za pojačanje koje će popraviti realizaciju. Ne zaboravimo da se Walcott, Sturidge pa i Llorente mogu dovesti po jako niskoj cjeni obzirom da im ističu ugovori. Na golu bih volio vidjeti Stegena.
Stegen - Glen.Skrtel.Agger.? - Allen.Gerrard.Sahin - Sterling.Suarez.?
Mislim da je ovaj tim itekako sposoban da se uključi u borbu za sami vrh. Danas, istina, igrasmo protiv Norwicha, ali nikada lakše nismo dobili relativno lošiji tim premier lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.