AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

maldini3
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la maldini3 » 25 jun 2017, 23:27

Odalke vam vise snaga da pratite ovaj cirkus. Raiola nece dozvoliti produzenje ugovora i to je svima jasno. Idemo dalje evo citam danas Keita jos nije odustao od prelaska kod nas samo ceka da vidi koliko je klub ozbiljan. Bas ovi danasnji igraci nemaju mjere kad je bezobrazluk u pitanju. Cuj on procjenju ozbiljnost Milana
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 26 jun 2017, 00:26

Ovaj cirkus zadnjih par dana je samo smišljena taktika debelog krmka ne bi li malo izgladio odnos sa navijačima i klubom, i kako bi ga klub prodao ovo ljeto. Izgleda da nisu bili ni svjesni kako je Milan ozbiljan sa stavom da će mali Dolla presjediti na tribinama čitavu godinu dana. Tek kada su postali svjesni te situacije počeli su se vaditi, te kao on želi ostati, i roditelji su da ostane, navodno raskinut će suradnju sa debelim krmkom. Sve je ovo smišljeno od strane debelog. Sa debelim prekinuti svaki kontakt, a Dolarumu poslati na tribine godinu dana kao poruku svim budučim zvijezdicama da niko nije iznad Milana i da Milan ne prodaje svoj ugled za pišljivih 40 miliona koliko bi mogli dobiti ovo ljeto.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2017, 00:45

nextterrain je napisao/la:Sad je objavio da su mu prohakani profili na društvenim mrežama :rol:

Postoje već tragikomično, kao neka sapunica
a sad je deaktivirao instagram profil, sad pokušavao ući i ne može :rol:

definitivno svojim ponašanjem ne da ne zaslužuje novi ugovor nego je sazreo za tribine i doživotni izgon iz kluba za njega i raiolu.
taman se čovjek bio malo smekšao na njega, te kriv raiola što je propao dogovor te on i roditelji žele da ostanu u milanu i da potpiše taj ugovor, da bi se na kraju ispostavilo da su čak i to bile smišljene igrice od početka :facepalm:

možda mu se moglo halaliti što je prvi put ispao budala, ali sad je prekrdašilo sve granice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 26 jun 2017, 00:55

Stvarno je ovo više prevršilo svaku mjeru. Gubili smo igrače koji su bili mnogo važniji za klub od nekog djeteta na golu. Hoćeš li produžiti ugovor? Neću. Ok. Ćao. Prodajemo te. Nakon svih ovih gluposti prodaj ga u treću ligu Estonije i završi sa tim.

Stvarno su nas Fassone i Mirabelli navikli da očekujemo nova pojačanja pa tako da ovaj period bez prinova izgleda prazan. Ove sad sedmice završite Contija. Biglia tj, Lazio ako hoće hoće ako neće idemo dalje. Iako nije loša ideja, ipak je ono puno para za Kalinića. Ali ako ga ipak hoće završajite i to pa se onda bacite na odstranjivanje onih kukolja kojih ima mnogo u timu. Očekujem događanja ove sad sedmice.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2017, 01:06

pa radi ovog malog bezobraznog derleta je stopiran merkato.

nije sad neka katastrofa jer imaju još dva mjeseca, ali su željeli sklopiti 80% ekipe pred početak priprema jer ubrzo idu predkvalifikacione utakmice i sad je radi ovog nezahvalnog hajvana sve pomjereno i prolongirano. :roll:
eto umjesto da se opušteno razmišlja koga dovesti, sad sa ovim konjem imaš neočekivano brigu više jer ko je mogao prognozirati da će se ovolika hajka dignuti oko njega i da ćeš pored svih problema morati još i golmana kupovati.

stvarno je prešao preko svih granica i više me stvarno ne interesuje ima li želju ostati ili ne, nadam se da je uprava dovoljno pametna da stane ovome u kraj i dovede perina.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 26 jun 2017, 09:06

Pretjeralo sa sa njim. Koga briga više? Ide ili ostaje, sad više nije ni bitno.
Digla se prašina oko njega kao da je Messi i kao da je ovom timu donio 10-ak trofeja.
Radi se "samo" o mladom, talenovanom golmanu. To je sve.

Nadam se nekim pojačanjima, ubrzo. Red je da ove sedmice završe Contia, bar taj dio sa Atalantom.
Sa Bigliom je definitivno propalo, vidjet ćemo kome će se okrenuti dalje.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 26 jun 2017, 09:56

Ono što mene smori jeste ono što je ostalo od Galijanija a to je da kad se zalijepimo za jednog igrača kao da drugi igrač na svijetu ne postoji npr Biglia, pa znaš kakav je predsjednik Lazia da neće spustit cijenu, zahvali se i okreni se drugim igračima zar je to tako tesko.

Conti je gotova stvar samo se čeka da dodje sa prvenstva i bitno je da tamo prosje bez povrede:)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 26 jun 2017, 10:37

Mislim da se dosta radi iza kulisa, kao sto je slucaj sa Silvom bio, polako rijesit ce se sve, nekako je Zmija usporila sve, ali vjerujem upravi da ce dovesti jos par igraca :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2017, 11:36

mora se dovesti makar veznjak do početka priprema jer im za mjesec dana več počinje prva ovosezonska utakmica, ako ne može biglia onda ga batali i okreni se drugome jer ne može hudnik kessie igrati sam među našim kvaziveznjacima.

contija i silvu još ne računam, yebi ga nisu se u gore nevrijeme mogli desiti ovi kupovi i takmičenja jer će propustiti čitave pripreme sa ekipom (moraju dobiti odmor makar 2-3 sedmice) i to baš novajlije kojima su te pripreme bile vrlo bitne.
sreća pa eto imamo iole dobre zamjene u vidu bacce i abatea, ne bi trebalo predstavljati problem proći prve tri utakmice pretkola EL.

e još ako ponovo propadne pregovor sa donarumom, radi kojeg se sve ovo odužilo... :facepalm: :facepalm:

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 26 jun 2017, 14:05

Calhanoglu u Milanu za 20-30mil :think:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 26 jun 2017, 14:08

gambler1899 je napisao/la:Calhanoglu u Milanu za 20-30mil :think:
upravo čitam. Ako je tačno bilo bi to pravo pojačanje, ali to bi i značilo da od Jamesa Rodrigeza nema ništa. Hakan bi nam pravo dobro došao.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 26 jun 2017, 14:11

Mislim da su previše značaja dali gov.norumi,ima dobrih golmana ,(Perin,,) za male ,uslovno rečeno ,pare. Trebalo je nastaviti pregovore za druge igrače. Bigila ako bi, ima još igrača njegovih kvaliteta. Za sad je dobar prelazni rok. Uz Conti-a i još dva na sredini i jedno krilo, ekipa je grom u odnosu na prošlogodišnju. I sa nestrpljenjem sad čekam arena sport i prenose
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2017, 14:18

ma od hameza ionako ne bi bilo ništa, obični mokri snovi iako su šanse za njegov prelazak u milan bile oko 5% i to samo jer ga je agent htio gurnuti u milan.

hakan bi bio vrhunsko pojačanje, nešto što još čekamo od odlaska kake :tokralju: :tokralju:

sad je problem što izvor nije baš najrelevantniji, ali ako pretpostavimo da je istina onda sa njim, contijem i bigliom (?) bi definitivno kompletirali merkato, čak ni ne treba niko drugi osim 2-3 back up igrača.
forsberg ili keita bi bili neki bonus, ali nije neka hića što se krila tiče.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 26 jun 2017, 14:29

Izvor je relevantan, vecinom su u pravu. Super mi je Hakan, moze proci :ljepota:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 26 jun 2017, 14:37

Mene samo brine što je ako se ne varam propustio čitavu zadnju polusezonu zbog suspenzije.Koliko je to ostavilo uticaja na njega pitanje je.

I Di Marzio potvrdio ove navode.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2017, 15:03

e sad je lakše kad je di marzio potvrdio :mrgreen:

ma nije nikakav problem što je propustio pola godine kad je u pitanju kvalitetan igrač, pogotvo jer nije bila povreda u pitanju nego nešto drugo, ja njega već dugo prizivam u milan i sad ću dumrem ako dođe :tokralju:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 jun 2017, 15:03

Sa Hakanom bi dobili jos nesto,opasnost po protivnika kad imano slobodan udarac,lik je ubica iz slobodnjaka :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2017, 15:15

sad imamo hakana i rodrigueza sa slobodnjake plus silva za penale :mrgreen: e odavno nismo ovakav izbor imali, puno znači imati igrača koji iz ničega može postići gol poput miralema i hakana.

znači ovo sad mjenja formaciju u 4231, nju najviše volim :opaopa: dovesti contija i bigliu/poljaka i to je to, nije moglo bolje.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 jun 2017, 16:10

E ovo bi bilo pojacanje, Montela ce da bude na slatkim mukama sto se tiče prvih 11. Vjerujem da neće bit problema oko cijene sa Bayerom, za Milanovo peto pojacanje ovog ljeta :D

Ali kako odmjerena pojačanja, svaka cast upravi na radu i profesionalizmu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 26 jun 2017, 16:14

U istom danu se spominju i Calhanoglu i Kampl iz Bayera. Calhanoglu može, ovog drugog ni pod razno. Izgleda da turčina namjeravaju da prodaju tako da bi to bio dobar potez. Ako su bili ozbiljni za Forsberga kao što je izgleda on ozbiljan u namjeri da dođe u Milan i to bi trebali brzo da završe dok se neko drugi nije njega sjetio i krenuo u akciju.

Sretan rođendan jednom od najvećih; Paolo Maldini.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []