A debila majko hahhahah pa sad ti covjek pokaza da ne mozeHarisharis je napisao/la:Moze nam sejurisicduska je napisao/la:Vi se nešto kur.č.ite tim kad je neko zadnji put dobio i tako, kad smo zadnji put gol dali. Samo kažem da nije baš tako.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Polahko samo. Diši.FrancescoTotti je napisao/la:Pa normalno da samo milju vise imate, jel znas u brojeve?
5444 je samo za milju vise od 4444.
U nastavku sezone cemo mi za raliku od pocetka imat dosta vecu posjetu, znate sta se desavalo kod nas pocetkom ove sezone, to je uveliko uticalo na euforiju kod raje. U drugoj polusezoni, uz nova pojacanja, aktivnu trku za titulu, sumnjam da cete moci u bilo kojem slucaju imat vecu posjetu od nas. Posebno u prilog nam ide jos jedan derbi na kosevu, kosevu koje ce u ovom slucaju sigurno bit daleko punije nego zadnji put.
@shzna taj tvoj najtrofejnini klub ima samo 2 pehara vise od FK Sarajeva, kao sto kazes, moze se izjednacit vec na kraju sezone, zato ne prdi kao da ste milan u najmanju ruku
Samo hiljadu na našem prostoru je velika razlika, razumiješ li?
Ostaje da vidimo ostatak sezone, ja ne bih bio tako siguran u to da ćete imati drastično veću posjetu, ali sve će biti jasno na kraju.
Lijep pozdrav.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ja biram to da budemo najveći i najtrofejniji i da imamo stadion od kojeg pravimo ljepoticu.MortemHz je napisao/la: Sta bi ti radije birao, 7 ili 50 godina?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pa paša Željo u zadnjih 15 godina ima više pobjeda i na Koševu i na Grbavici.jurisicduska je napisao/la:Zadnjih 10 godina na Grbavici, Sarajevo ima 4 pobjede a Željezničar 3.
Zadnjih 10 godina na Koševu Sarajevo ima 2 pobjede a Željezničar 1.
Samo kažem. Što znači da u zadnjih 10 godina Sarajevo ima više pobjeda i na Grbavici i na Koševu ako iz ovog gore slučajno to niste mogli da shvatite.
Bolan u 15 godina samo ste nas dva puta dobili na Koševu, više mi pobjeda gore imamo od vas a nešta se qurčite
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 06 dec 2016, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- jurisicduska
- Kontakt:
Očigledno ne može, čim zadnjih 10 godina nemate bolji omjer.Harisharis je napisao/la:Moze nam sejurisicduska je napisao/la:Vi se nešto kur.č.ite tim kad je neko zadnji put dobio i tako, kad smo zadnji put gol dali. Samo kažem da nije baš tako.
Što se tiče ukupnog omjera nisam siguran da se unaprijed ogradim ja raspolažem ovim podacima :
UKUPNI OMJER
Broj utakmica: 129
Pobjede: 39
Remiji: 50
Porazi: 40
Gol-razlika: 155:158
Ako neko ima kakve drugačije nek postavi. Imate jednu pobjedu više.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ce neko biti najveci sa jednim trofejom u 50 godina tj. 70 kao i 10+ godina u nizim ligama?shzna je napisao/la:Ja biram to da budemo najveći i najtrofejniji i da imamo stadion od kojeg pravimo ljepoticu.MortemHz je napisao/la: Sta bi ti radije birao, 7 ili 50 godina?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nakon utakmice sa FK Sarajevomshzna je napisao/la:Ja biram to da budemo najveći i najtrofejniji i da imamo stadion od kojeg pravimo ljepoticu.MortemHz je napisao/la: Sta bi ti radije birao, 7 ili 50 godina?
SLAVKO PETROVIĆ: SKANDIRANJE OD NAJBOLJIH NAVIJAČA U DRŽAVI JE BILO PRELIJEPO
Skandiranje na kraju utakmice je bilo prelijepo. To mi sigurno prija jer su ovo navijači najvećeg kluba u državi.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 06 dec 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jeste, ko ne zna ima google ili nesto slicno pa ce se i sam uvjeriti, normalno je da ne poznajemo svi historiju dobro.FrancescoTotti je napisao/la:shzna je napisao/la:Ja biram to da budemo najveći i najtrofejniji i da imamo stadion od kojeg pravimo ljepoticu.MortemHz je napisao/la: Sta bi ti radije birao, 7 ili 50 godina?SLAVKO PETROVIĆ: SKANDIRANJE OD NAJBOLJIH NAVIJAČA U DRŽAVI JE BILO PRELIJEPO
Skandiranje na kraju utakmice je bilo prelijepo. To mi sigurno prija jer su ovo navijači najvećeg kluba u državi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Po kojim parametrima je FKS najveći klub?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pisa Slavko direktno po shznainom celu .
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 06 dec 2016, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
A što se tiče trofejnosti Sarajevo je puno više godina držalo primat u tom nego što vi držite i u puno jačoj ligi nego što je ova danas. Treba uzeti u obzir da ste imali nekih 24 godine više da uzmete 2 (3- ja priznajem Bosnu u svim njenim oblicima, da se ko ne uvrijedi za legitimnost trofeja) trofeja tako da ništa strašno. To je jedna godina sa dobrim rezultatima i to se stigne. Možda već ova.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 06 dec 2016, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Znači riječi jednog čovjeka su dovoljno da to bude istina?FrancescoTotti je napisao/la:shzna je napisao/la:Ja biram to da budemo najveći i najtrofejniji i da imamo stadion od kojeg pravimo ljepoticu.MortemHz je napisao/la: Sta bi ti radije birao, 7 ili 50 godina?SLAVKO PETROVIĆ: SKANDIRANJE OD NAJBOLJIH NAVIJAČA U DRŽAVI JE BILO PRELIJEPO
Pitarska logika.
Ovako, i da to Petrović doista misli, dok pravi rezultate kakve pravi i dok održava red i mir u svlačionici, za mene će to ostati nebitna činjenica.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
Harisharis
- Kontakt:
Hajd makar imate vise navijaca na fb

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Uostalom Sarajevo je rijetko u svojoj historiji bilo u drugoj ligi, za razliku od manjeg sarajevskog kluba sa grbavice!
EVO OPET UZIMAJU FB LAJKOVE KAO ARGUMENT

EVO OPET UZIMAJU FB LAJKOVE KAO ARGUMENT
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 06 dec 2016, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
I na gostovanjima...Harisharis je napisao/la:Hajd makar imate vise navijaca na fb![]()
nemaju ni tu, jedino na šipu i kobiljoj glavuši imajuHarisharis je napisao/la:Hajd makar imate vise navijaca na fb![]()
FrancescoTotti je napisao/la:Pisa Slavko direktno po shznainom celu .
Ako ne želiš biti, kako kažeš, zapishan, odgovori.shzna je napisao/la:Po kojim parametrima je FKS najveći klub?
- jurisicduska
- Kontakt:
A Sarajevo je najveći klub jer je najveći dio svoje historije bilo najtrofejniji klub iz Bosne i Hercegovine. Vrlo jednostavno.
Vi ste imali neka ispadanja, čekali prvi trofej duže, veći dio svoje historije niste bili trofejniji, primjere možete tražiti u tom da poslije rata Liverpool nema titula ali je najveći engleski klub i nikad neće Čelzi bit veći od Liverpoola.
Vi ste imali neka ispadanja, čekali prvi trofej duže, veći dio svoje historije niste bili trofejniji, primjere možete tražiti u tom da poslije rata Liverpool nema titula ali je najveći engleski klub i nikad neće Čelzi bit veći od Liverpoola.
Više trofeja ima Željo, više pobjeda ima Željo, Željo ima svoj stadion (koliko toliko bitan parametar), Željo ostvario veći uspjeh u Europi... Ja stavrno ne kontam kako Sarajevo može biti veći klub, na stranu zayebancija, budimo realni.shzna je napisao/la:Po kojim parametrima je FKS najveći klub?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Niko im ne može zabraniti činjenicu da se tješe i da ne mogu prihvatiti istinu.
Čuj možda već ove godine stignu, strašno.
Čuj možda već ove godine stignu, strašno.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.