@Zundule Zundule
Kako si pogodio, ali ne mogu ja samo vidim Vicine lopovluke. Gdje god pogledam vidim ih. I vidim ljude koji umjesto sporta uživaju u kradama i otimačinama. Pomagaj vjeverico ako Boga znaš.Vjeverica777 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:04Nije tema ali je zaista tužno za vidjeti da netko živi takvim životom kao ti. Šteta da ti je okupacija to tko je koji na tabeli pa u svemu vidiš nacionalnu retoriku. Vjerojatno si prištav, depresivan i tužan, nemaš nekog privatnog života, nesretan si svojim poslom i bijednom plaćom a uz to želiš da su na prvim mjestima sve Bošnjački klubovi a nisu. Nije tema tvoja napaćenost ali rješava se toga, privatni sati kod psihologa. Šta ima veze, ali shvatit ćeš tada ljepotu ovoga života i cijeniti ćeš samoga sebe i neke važnije prioritete.
Rekao sam ti, imaju za to stručni ljudi. Psiholozi. Obrati se njima, i trebao bi naći smisao životajasta je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:11Kako si pogodio, ali ne mogu ja samo vidim Vicine lopovluke. Gdje god pogledam vidim ih. I vidim ljude koji umjesto sporta uživaju u kradama i otimačinama. Pomagaj vjeverico ako Boga znaš.Vjeverica777 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:04Nije tema ali je zaista tužno za vidjeti da netko živi takvim životom kao ti. Šteta da ti je okupacija to tko je koji na tabeli pa u svemu vidiš nacionalnu retoriku. Vjerojatno si prištav, depresivan i tužan, nemaš nekog privatnog života, nesretan si svojim poslom i bijednom plaćom a uz to želiš da su na prvim mjestima sve Bošnjački klubovi a nisu. Nije tema tvoja napaćenost ali rješava se toga, privatni sati kod psihologa. Šta ima veze, ali shvatit ćeš tada ljepotu ovoga života i cijeniti ćeš samoga sebe i neke važnije prioritete.
Muslimana ima u džamijama, vjerovatno.
Nisam znao da su četništvo i ustavštvo vjere?
Hvala ti na lijepim savjetima, pokušat ću. Gdje bude taj smisao na stadionu, forumu, kladionici, u lopovskom savezu?Vjeverica777 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:12Rekao sam ti, imaju za to stručni ljudi. Psiholozi. Obrati se njima, i trebao bi naći smisao životajasta je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:11Kako si pogodio, ali ne mogu ja samo vidim Vicine lopovluke. Gdje god pogledam vidim ih. I vidim ljude koji umjesto sporta uživaju u kradama i otimačinama. Pomagaj vjeverico ako Boga znaš.Vjeverica777 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:04
Nije tema ali je zaista tužno za vidjeti da netko živi takvim životom kao ti. Šteta da ti je okupacija to tko je koji na tabeli pa u svemu vidiš nacionalnu retoriku. Vjerojatno si prištav, depresivan i tužan, nemaš nekog privatnog života, nesretan si svojim poslom i bijednom plaćom a uz to želiš da su na prvim mjestima sve Bošnjački klubovi a nisu. Nije tema tvoja napaćenost ali rješava se toga, privatni sati kod psihologa. Šta ima veze, ali shvatit ćeš tada ljepotu ovoga života i cijeniti ćeš samoga sebe i neke važnije prioritete.
Selam ahbabu mojandol je napisao/la: ↑13 nov 2022, 16:29Vi ste vrlo vjesto izbjegli poraz ovog vikenda. Nasi bi sigurno slavili najmanje 2 razlike. A u martu se zna sta nas ceka kad krene cuveno zeljino plavo prolecesvrakino1921 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 16:17Ne daj se filijalo
Da Vas pobjedimo i u gostima
Hocu reci da nas pustite bez puno srkleta
Sto se trudiš glupim ljudima objasnjavat razliku izmedju vjere i poganstva .
Misliš Bošnjaka?
"Antipolitika"
Ma ja ,lapsus lingveferroviere87 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:25Misliš Bošnjaka?
Glupane jedan Muslimane ima preko milijarde na svijetu trebaš napisati Bošnjak fašistu jedan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:33Ma ja ,lapsus lingve
Mislim kako iz "takve "komponentne nema ljudi pa se Beus i Vico za sve pitaju?
Bosanaki katolik si ti, ups lapsus lingveAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 17:33Ma ja ,lapsus lingve
Mislim kako iz "takve "komponentne nema ljudi pa se Beus i Vico za sve pitaju?
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, MrkiMedo i 41 gost.