Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
eo rođothe scouser je napisao/la:Nek' je i nas konačno odčepilo. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, i malo oživjeti ovu sezonu, prošli smo tri realno vrlo teška meča (Arsenal, City, United), i bodovni deficit je bio i očekivan, doduše ne ovoliki, ali sad smo se uigrali
. Treba istaći i sjajnu konkurenciju u veznom redu ; Gerrard, Sahin, Allen, Shelvey, Suso, Lucas ( Lucas kada ozdravi, a što ne i Henderson, čini se da malo dolazi sebi
). Nisam gledao utakmicu, nadam se da ću uhvatiti neku reprizu ili da će neko staviti neki download link
Eh, hvala puno roleCarlo je napisao/la:eo rođothe scouser je napisao/la:Nek' je i nas konačno odčepilo. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, i malo oživjeti ovu sezonu, prošli smo tri realno vrlo teška meča (Arsenal, City, United), i bodovni deficit je bio i očekivan, doduše ne ovoliki, ali sad smo se uigrali
. Treba istaći i sjajnu konkurenciju u veznom redu ; Gerrard, Sahin, Allen, Shelvey, Suso, Lucas ( Lucas kada ozdravi, a što ne i Henderson, čini se da malo dolazi sebi
). Nisam gledao utakmicu, nadam se da ću uhvatiti neku reprizu ili da će neko staviti neki download link
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 29-09-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
zahvaljujem, baš sam tražio maloprijegaston je napisao/la:http://www.mrworldpremiere.net/2012/09/ ... ode-3.html treca epizoda, uzivajmo
ekstra, a ko ima arenu sport 3 neka gleda tamo jer je i slika bolja, a i komentatori.FCL je napisao/la:Četvrtak 4. Oktobar 2012, Na BHT 20:55 Nogomet: Evropska liga, LIVERPOOL-UDINESE
BeyKopites je napisao/la: Uostalom, kome da se žalimo, Fergusonu !?
jašta nego fergusonuBeyKopites je napisao/la:Ovo što na SS.ba govore o Rodgersu i Suarezovoj reputaciji, sve to stoji !
Ali suci moraju biti objektivni po tom pitanju i nekoliko takvih uzastopnih grešaka bi se po meni trebale sankcionisati.
Brate ako je penal, dosudi, ako nije odmah žuti zbog simuliranja a ne ovako ; " Suarez je pao, mogu se opozvati na njegovu reputaciju divera i nedosuditi penal ".
Uostalom, kome da se žalimo, Fergusonu !?
This Is Anfield @thisisanfield
Mark Clattenburg has not refereed a Man United game since he oversaw their 6-1 defeat by Man City at Old Trafford.
This Is Anfield @thisisanfield
Former Premier League referee Jeff Winter was not given another Man United game for 2 years after sending off one of their players.
i evo zanimljivog članka:This Is Anfield @thisisanfield
In his career as a Premier League referee, Howard Webb has awarded 18% of penalties he has given to Man United. 18% to ONE club, in 9 years.
rekoh da se nadovežem, da nije došao dječak @neo ne bih ja ovo ni postaviorio_Ferdy88 je napisao/la:@Carlo, mislim da naziv teme nije United već Liverpool
A i tebe je vidim teško napalitiCarlo je napisao/la:rekoh da se nadovežem, da nije došao dječak @neo ne bih ja ovo ni postaviorio_Ferdy88 je napisao/la:@Carlo, mislim da naziv teme nije United već Liverpool
ma ide mi čovjek već duže vrijeme na živce, da je neko drugi možda bih i preskočio postrio_Ferdy88 je napisao/la:A i tebe je vidim teško napalitiCarlo je napisao/la:rekoh da se nadovežem, da nije došao dječak @neo ne bih ja ovo ni postaviorio_Ferdy88 je napisao/la:@Carlo, mislim da naziv teme nije United već Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.