PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

shzna
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la shzna » 06 dec 2016, 19:47

jurisicduska je napisao/la:A Sarajevo je najveći klub jer je najveći dio svoje historije bilo najtrofejniji klub iz Bosne i Hercegovine. Vrlo jednostavno.

Vi ste imali neka ispadanja, čekali prvi trofej duže, veći dio svoje historije niste bili trofejniji, primjere možete tražiti u tom da poslije rata Liverpool nema titula ali je najveći engleski klub i nikad neće Čelzi bit veći od Liverpoola.
Niti će 'Pool biti veći od Uniteda, zar ne?
A po svim parametrima bolji od vas, pa i po Evropskom uspjehu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 dec 2016, 19:47

jurisicduska je napisao/la:A što se tiče trofejnosti Sarajevo je puno više godina držalo primat u tom nego što vi držite i u pono jačoj ligi nego što je ova danas. Treba uzeti u obzir da ste imali nekih 24 godine više da uzmete 2 (3- ja priznajem Bosnu u svim njenim oblicima, da se ko ne uvrijedi za legitimnost trofeja) trofeja tako da ništa strašno. To je jedna godina sa dobrim rezultatima i to se stigne. Možda već ova.
Pošteno. Slažem se. Treba sve to sabrati pa sumirati.
Trenutno; najviše trofeja, najveća posjeta, najviše fanova na društvenim mrežama. Ti parametri mogu dati konačan odgovor na vječno pitanje; Ko je, trenutno, najVeći i najTrofejniji klub u BiH.

Evo ja tipujem na Želju.

Pošteno?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 dec 2016, 19:47

shzna je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Pisa Slavko direktno po shznainom celu .
shzna je napisao/la:Po kojim parametrima je FKS najveći klub?
Ako ne želiš biti, kako kažeš, zapishan, odgovori. :kafa:
Evo duska ce za mene
jurisicduska je napisao/la:A Sarajevo je najveći klub jer je najveći dio svoje historije bilo najtrofejniji klub iz Bosne i Hercegovine. Vrlo jednostavno.

Vi ste imali neka ispadanja, čekali prvi trofej duže, veći dio svoje historije niste bili trofejniji, primjere možete tražiti u tom da poslije rata Liverpool nema titula ali je najveći engleski klub i nikad neće Čelzi bit veći od Liverpoola.
Uz bitnu razliku da Liverpool ima na desetine vise trofeja od Chelsea a vi samo 2. I to u ovoj ligi. :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 06 dec 2016, 19:47

Raonffa je napisao/la:
Više trofeja ima Željo, više pobjeda ima Željo, Željo ima svoj stadion (koliko toliko bitan parametar), Željo ostvario veći uspjeh u Europi... Ja stavrno ne kontam kako Sarajevo može biti veći klub, na stranu zayebancija, budimo realni.
Vidis da moze! Hahahahahahahhahahaha

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 dec 2016, 19:48

Rokoko87 je napisao/la:Niko im ne može zabraniti činjenicu da se tješe i da ne mogu prihvatiti istinu.

Čuj možda već ove godine stignu, strašno.
Što ne bi stigli? Imamo realne šanse na oba fronta.

Imate i najviše klikova na oficijelnoj stranici i to napiši ko argument. Na društvenim mrežama ste odnedavno to nešto, a broj članova govori sam za sebe. To se gleda a ne klik.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 dec 2016, 19:49

Nisam ni mislio Totti da možeš nešto smisleno odgovoriti jer si intelektualni invalid.
Raonffa je napisao/la:
Više trofeja ima Željo, više pobjeda ima Željo, Željo ima svoj stadion (koliko toliko bitan parametar), Željo ostvario veći uspjeh u Europi... Ja stavrno ne kontam kako Sarajevo može biti veći klub, na stranu zayebancija, budimo realni.
Mitomanija pitarska.

Prati, hej, oni fol 'Pool a mi Čelzi. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 06 dec 2016, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 06 dec 2016, 19:49

Da, samo što se kod nas računa od 2015. pa evo tek 2016. godina a kod vas od zadnje utakmice teleće glavuše

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 dec 2016, 19:51

Gdje si intelektualac nisam te prepoznao :urnebes:

I ono nekom da kaze da je mitoman :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 06 dec 2016, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 06 dec 2016, 19:51

Skuplji nas istok od njihovog kluba i kaze mi smo veci :D Da mi je pitarski mozak,lakse bi nekako ovaj svijet svatio.....

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 dec 2016, 19:51

Kakva argumentacija doktora sa Gorice. :lol:

Oni Liverpool. Gasi sve! :urnebes:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 dec 2016, 19:52

jurisicduska je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Niko im ne može zabraniti činjenicu da se tješe i da ne mogu prihvatiti istinu.

Imate i najviše klikova na oficijelnoj stranici i to napiši ko argument. Na društvenim mrežama ste odnedavno to nešto, a broj članova govori sam za sebe. To se gleda a ne klik.
Kako se odjednom podiže ljestvica tako visoko?
Ima još da se igra, oba kluba su u naletu, ne možemo otpisati Mađare, bit će zaista zanimljivo, ali ja ne prihvatam takve unaprijed donesene zaključke.
Odjednom na duplu krunu ciljate, iako je to za vas misaona imenica dugo godina. :kafa:

Polahko duška, polahko.

Kako je ono išao potpis kod @Mortema :hmmmmm:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 dec 2016, 19:55

Meni je dovoljan argument taj da mi klub zbog namjestanja rezultata nije izbacivan u drugu ligu, i da mi najveca legenda kluba nije dobijala zabranu igranja fudbala zbog namjestanja rezultata. Vidis uprkos tome mi ne pravimo mitove o nekoj 'filozofiji i nacinu zivljenja' pa onda pricamo nekome da su mitomani.

Intelektualac sa lobotomije :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 dec 2016, 19:55

Najveći argument su titule, međusobni dueli i uspjesi u Europi (pd kojih Željo ima najveći INO uspjeh, Sarajevo je par puta više igralo neke play offove ako je to relevantno).

Dakle Željo, od tri parametra, bolji je u minimalno dva, tako da ono priče o ispadanju, dužini vremena koliko je ko bio najtrofejniji klub itd okačite mačku o rep.

Do isto kao da kažem da je argument zašto je Željo veći taj da je Željo u 3,4 sezone osvojio pet trofeja (od toga jednom duplu krunu, odbranio titulu prvaka) i da je to nešto što Sarajevo vrlo vjerovatno nikada neće uspjeti ostvariti. Mislim, smiješno je izdvajati određene periode kada se govori o ovoj temi.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 06 dec 2016, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 dec 2016, 19:55

Ne znam čemu vrijeđanje. Vi tačno niste za dijaloga. Imate sve argumente na svojoj strani i ne možete da odbranite nikakvu tezu. To je baš neinteligentno s vaše strane. Hajd sa Neandertalacem bi se dalo pričati ali sa vama ostalim bogami neću, niste kapacitet za normalnu i civilizovanu diskusiju.

Bagrcavi ne ciljam ja ni na šta, da ti objasnim šta sam htio reći, to je toliko zanemariva razlika u trofejima da se stigne za jednu godinu, 365 dana, razumiješ. Nije to 15 ili 20 trofeja. Jedna pobjeda više također nije 20 pobjeda više.

Dobro nam ide u zadnje vrijeme do neki dan ste imali 4 više trofeja sad 2, lagano se topi ta prednost. Želim da kažem ako se nastavi ovako da bi uskoro mogli pričati sa drugačijim osnovama. To da ste trofejniji od nas vam niko ne može osporiti ali isto tako se ne može osporiti da je Sarajevo bilo trofejnije u puno jačim i zahtjevnijim vremenima i puno više godina nego što ste vi sad.

Sarajevo je igralo ligu prvaka protiv Mančestera 1/8 finala i uvijek je to veći uspijeh nego Kup uefa , kup uefa je takmičenje za klubove koji ne mogu da se plasiraju u ligi prvaka ili ispadnu iz lige prvaka u grupama danas.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 06 dec 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 06 dec 2016, 19:56

Rokoko87 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:

Kako se odjednom podiže ljestvica tako visoko?
Ima još da se igra, oba kluba su u naletu, ne možemo otpisati Mađare, bit će zaista zanimljivo, ali ja ne prihvatam takve unaprijed donesene zaključke.
Odjednom na duplu krunu ciljate, iako je to za vas misaona imenica dugo godina. :kafa:

Polahko duška, polahko.

Kako je ono išao potpis kod @Mortema :hmmmmm:
Misliš 70 ili 75 zavisi kod koga

zelja mu je bila da mu tim osvoji duplu krunu

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 06 dec 2016, 19:57

Raonffa je napisao/la:Najveći argument su titule, međusobni dueli i uspjesi u Europi (pd kojih Željo ima najveći INO uspjeh, Sarajevo je par puta više igralo neke play offove ako je to relevantno).

Dakle Željo, od tri parametra, bolji je u minimalno dva, tako da ono priče o ispadanju, dužini vremena koliko je ko bio najtrofejniji klub itd okačite mačku o rep.

Do isto kao da kažem da je argument zašto je Željo veći taj da je Željo u 3,4 sezone osvojio pet trofeja (od toga jednom duplu krunu, odbranio titulu prvaka) i da je to nešto što Sarajevo vrlo vjerovatno nikada neće uspjeti ostvariti. Mislim, smiješno je izdvajati određene periode kada se govori o ovoj temi.
:njanjanja: :opaopa:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 dec 2016, 19:58

Raonffa je napisao/la:Najveći argument su titule, međusobni dueli i uspjesi u Europi (pd kojih Željo ima najveći INO uspjeh, Sarajevo je par puta više igralo neke play offove ako je to relevantno).

Kraj.

Možemo li sad o tom ko ima ljepši, svoj, stadion?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 dec 2016, 19:59

Najtrofejniji
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 dec 2016, 20:00

Sarajevo je puno više godina trofejnije nego Željezničar. Kako to da preskočite svaki put ?

Jel isto bit 30 godina trofejniji ili 10. Nije naravno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 06 dec 2016, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 dec 2016, 20:01

'Golemi' ste nema sta :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []