FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Meni je krivo samo zbog tog njegovog pristupa lafo neki perfekcionista kakav on i perfekcionizam mourinho i ancelotti su doktori nauka za njeg. Koliko mi je ogadio fudbal ne mogu svoj Bayern rahat gledat a mislio sam tako poslije utakmice u Barceloni
ISKRENO NAVIJACU VECEREAS U OSTATKU TEKME ZA BARCU DA NAS NABIJE DO KRAJ,PA I DA MI ONOU KATALONSKU PREVARU OD TRENERA NOGIRAMO .
MRSSSSSSSSSSSSSS KERRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUU IZ SVETIIIIIINJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MRSSSSSSSSSSSSSS KERRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUU IZ SVETIIIIIINJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- FranckRibery
- Kontakt:
Aferim sve sto si rekaosekerbay je napisao/la:pa et, ja sam ih spremo i objasnjavo taktiku. ja sam reko rafinji i bernatu da pogledom ispracaju mesija i nejmara ostavljajuci boatenga i medhija same protiv najjace navale na svijetu
ako spansko vnago i u narednoj sezoni nastavi gurat lama u sredini i bernata na beku, zelim mu otkaz do kraja septembra

Ma ne da su doktori i vise od toga ,za ostatak postaFranckRibery je napisao/la:Meni je krivo samo zbog tog njegovog pristupa lafo neki perfekcionista kakav on i perfekcionizam mourinho i ancelotti su doktori nauka za njeg. Koliko mi je ogadio fudbal ne mogu svoj Bayern rahat gledat a mislio sam tako poslije utakmice u Barceloni

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Eto ja sam mu da jos jednu sansu da nas tare i bruka.sekerbay je napisao/la:pa et, ja sam ih spremo i objasnjavo taktiku. ja sam reko rafinji i bernatu da pogledom ispracaju mesija i nejmara ostavljajuci boatenga i medhija same protiv najjace navale na svijetu
ako spansko vnago i u narednoj sezoni nastavi gurat lama u sredini i bernata na beku, zelim mu otkaz do kraja septembra
PEP je napisao/la:ISKRENO NAVIJACU VECEREAS U OSTATKU TEKME ZA BARCU DA NAS NABIJE DO KRAJ,PA I DA MI ONOU KATALONSKU PREVARU OD TRENERA NOGIRAMO .

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj sto smarasGefufna je napisao/la:PEP je napisao/la:ISKRENO NAVIJACU VECEREAS U OSTATKU TEKME ZA BARCU DA NAS NABIJE DO KRAJ,PA I DA MI ONOU KATALONSKU PREVARU OD TRENERA NOGIRAMO .

a brate men je najjače što ti je nick ''PEP''PEP je napisao/la:ISKRENO NAVIJACU VECEREAS U OSTATKU TEKME ZA BARCU DA NAS NABIJE DO KRAJ,PA I DA MI ONOU KATALONSKU PREVARU OD TRENERA NOGIRAMO .
šta vam je ljudi smirite se, bio je red da budemo yebani včrs, sreća pa sam se istuširo prije ovog seksa
- Nerminovic
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dade ga Robbie, konacno 

- FranckRibery
- Kontakt:
Eto bolan na sta smo spali frajer odmara luisa suareza cuva ga za atletico u polufinalu LP, eto gdje nas je odveo briljantnim idejama. Na dan kad bude otisao iz Baye ja slavim, pep dabogda ti za lijeka trebalo sta si mi sa zivcima uradio
- Nerminovic
- Kontakt:
Idemo po jos jedan, valja zavrsiti sezonu sa pobjedom i onda se fino poselamiti sa Peponjom. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Samo se pep moze smijati kada ispadnes u polufinalu od barce :S
Ja sam 100% ubjeden da on leti iz bayerna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam 100% ubjeden da on leti iz bayerna
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
tomica 3-2 

- Nerminovic
- Kontakt:
Ponosan sam, stvarno ljudi igraju i to sa srcem 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ako nista, barem cemo ispasti koliko toliko sacuvanog obraza ako zadrzimo ovaj rezultat.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
da je ovo jupov bayen, yebali bismo im nanu naninu
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
a sto sudija jede vnago
peponja daj cakiju majku him yebem
peponja daj cakiju majku him yebem
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako nista, pobjeda. 

Ja bi mu pljusku prije dao za ovo nego za taktiku. Neka mu baci i dr*icu u svlačionici.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.