Ne zelim unistavati ovu temu spamom, pa ako zelis i dalje diskutovati predji na temu EPL

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Imaš realne šanse da postaneš drugi na mojoj listi 'ignore',poslije čuvenog Makavelija.Samo tako nastavi.neo je napisao/la:BeyKopites je napisao/la: Uostalom, kome da se žalimo, Fergusonu !?![]()
Kompleksasi i nakon pobjede u prosloj utakmici nisu zaboravili poraz kuci od Untieda
Nicim izazvan, bez ikakve potrebe on spomije Fergusona
Znas kome ces se zaliti ? Zali se svom divnom Suarezu, koji je simulirao, koji simulira, i koji ce simulirati!
U potpunosti shvatam sudije, jer kada nisu 100% sigurni da li je penal nad Suarezom, ili reicmo Nanijem, uvijek ce odbaciti taj penal nego ga dosuditi zbog njihovih reputacija....
Hvala i veliki respect za Vas!smopiBVB je napisao/la:Gledo sam vas juce,doduse na preskake ali dovoljno![]()
Svaka cast,cestitke za pobjedu i naravno...vidim zadovoljni ste Nurkom sto mi je drago cuti!Nek pokaze sta je naucio na Westfalenu,i naravno napreduje-ima uz koga
Ali što ti moraš da svakom loncu budeš poklopac? Mi na ovoj temi imamo pravo da spominjemo koga hoćemo, i kada god hoćemo. Ne moraš svaki put kada neko spomene United citirati i valjati gluposti.neo je napisao/la:BeyKopites je napisao/la: Uostalom, kome da se žalimo, Fergusonu !?![]()
Kompleksasi i nakon pobjede u prosloj utakmici nisu zaboravili poraz kuci od Untieda
Nicim izazvan, bez ikakve potrebe on spomije Fergusona
Znas kome ces se zaliti ? Zali se svom divnom Suarezu, koji je simulirao, koji simulira, i koji ce simulirati!
U potpunosti shvatam sudije, jer kada nisu 100% sigurni da li je penal nad Suarezom, ili reicmo Nanijem, uvijek ce odbaciti taj penal nego ga dosuditi zbog njihovih reputacija....
Last time Tottenham won at Old trafford. Liverpool won the Leaugue.
If you know what i mean....donCorleone1892 je napisao/la:Da se vratimo na temu..
Šta sve ovi Englezi neće pronaći:
Koji paradoksFCL je napisao/la:U21 - Liverpool vs Fulham 3-0 (Joe Cole,Morgan,Adorjan)
Za Llorentea će u januaru biti prava pometnja. On je bio voljan napustiti klub još ljetos, ali klub ga nije želio pustiti jer nisu dobili odgovarajuću ponudu. Mislim da Llorente nije niti jednom bio startet u ligi ove sezone (valjda i to nešta govori). Strašan je to napadač, ali nešta sumnjam da će završiti na Anfieldu. Po meni, Juve je prvi favorit za njegovo dovođenje. Oni su trenutno sila od ekipe u svakom smislu, ali napadač kalibra Llorentea bi svakome dobro došao, pa tako i njima. Iskreno se nadam da će Brendan probati da ga dovede. Ušao je u posljednju godinu ugovora pa cijena vjerovatno ne bi prelazila 20 miliona eura. Liverpool od odlaska Torresa očajnički treba pravog klasičnog špica.EBSCO je napisao/la:Evo sad čitam da je danas Bielsa otjerao Llorentea sa treninga i da je Llorente dosta nezadovoljan, trebalo bi ovo iskoristit u januaru.
Ihh Cavani...King Kenny je napisao/la:Ljorente je strasan igrac to stoji ali msm da bi za ovaj stil igre Liverpoolu bolje pasao neki napadac tipa Villa,Sanchez,Cavani,Lavezzi...puno su pokretljiviji od Fernanda ali je ovaj mozda bolji u zavrsnicia i sumnjam da cemo ga dovesti,prije bi rekao da ce Brendan oko bacit ponovo na holandsku ligu i dovesti nekog za par milioncica
.
treba dovesti villu na posudbureds je napisao/la:Ihh Cavani...King Kenny je napisao/la:Ljorente je strasan igrac to stoji ali msm da bi za ovaj stil igre Liverpoolu bolje pasao neki napadac tipa Villa,Sanchez,Cavani,Lavezzi...puno su pokretljiviji od Fernanda ali je ovaj mozda bolji u zavrsnicia i sumnjam da cemo ga dovesti,prije bi rekao da ce Brendan oko bacit ponovo na holandsku ligu i dovesti nekog za par milioncica
.
To što si napisao je istina, ali opet sumnjam da neko ne bi volio vidjeti Llorentea u Liverpoolu. Ali otom potom. Govorim čisto onako, mislim da od toga nema ništa. I svakako se slažem da je bolje baciti oko na prije svega Eredivisie. Za malu lovu se mogu dovesti strašni igrači. Samo neka Rodgersa tu. Sve će to izaći na dobro.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.