Hahaha a ko garantuje da Vi niste jedan od njih ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:09Ovdje ima masa pitara, koji se pretvaraju da su naši navijači.
Hvala Bogu na ovoj situaciji, pa smo iste sada uočili i znamo sa kime u budućnosti ne trebamo voditi nikakvu diskusiju, bar na temi FKŽ.
Ugasi ih Vico! Nek ti ga Mirvah dobro obali, nije da će mu teško pasti..ne bi mu bio prvi put![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iskreno i ja sam po jednom postu na temi PLBiH prokuzio da on vjerovatno nije navijac naseg kluba…Maniacs1987 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:19Hahaha a ko garantuje da Vi niste jedan od njih ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:09Ovdje ima masa pitara, koji se pretvaraju da su naši navijači.
Hvala Bogu na ovoj situaciji, pa smo iste sada uočili i znamo sa kime u budućnosti ne trebamo voditi nikakvu diskusiju, bar na temi FKŽ.
Ugasi ih Vico! Nek ti ga Mirvah dobro obali, nije da će mu teško pasti..ne bi mu bio prvi put![]()
Pišete gluposti, plava porodica je pravi navijac, da ste na forumu malo duže znali bi to
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sacuvaj me boze malih sisa i pitarluka u borbi za reprezentaciju
Ako nista marketing nam je na visokom nivou.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
A jeko ti papane pa da dođeš i "prokužiš" ko je navijač našeg kluba, a ko nije?lakilone je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:23Iskreno i ja sam po jednom postu na temi PLBiH prokuzio da on vjerovatno nije navijac naseg kluba…Maniacs1987 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:19Hahaha a ko garantuje da Vi niste jedan od njih ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:09Ovdje ima masa pitara, koji se pretvaraju da su naši navijači.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- MocMahale444
To za masu pitara zna se na koga se to odnosilo.
Isto se tako moze reci da on nikad nije napisao nista protiv sudija i saveza, vec samo kontra SM.
Isto se tako moze reci da on nikad nije napisao nista protiv sudija i saveza, vec samo kontra SM.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Šta znaju levati, Plava Porodica živi Ž.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ne tako davno. Pa su se i ovdje pitari smijali i šale pravili kako "žena ne može biti malo trudna".
Zadnja izmjena: MrAmarOsim, dana/u 14 mar 2024, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Gdje ste vi bili kad je yebavao majke u pp zbog podrske misketu 

Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Smijesno je i citati ovakve stvari. Najgore stvari u zivotu su bezobrazluk i neznanje.
Nije problem lupiti ili pogrijesiti,ali nekoga ko svoje zivce radi Zelje kida 10 i vise godina,nazvati pitarom je u najmanju ruku zalosno.
Bice gore, sto rece jedan moj poznanik.
Nebitne gluposti, jedino bitno je da se masovno ide u Zapadni, mozda bas neka od narednih gostovanja bude i prvi bod.. 

Fk Željezničar.
- Bersaga
- Kontakt:
Druže pogledaj svoje postove za vrijeme utakmice Sarajevo-Borac i poslije. Ovoliko ni pitari sami sebe nisu branili, samo realan budi. Ako si zaključio po jednom postu da nije navijač Želje onda si ti pitar 1/1 ako ćemo tako gledati.lakilone je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:23Iskreno i ja sam po jednom postu na temi PLBiH prokuzio da on vjerovatno nije navijac naseg kluba…Maniacs1987 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:19Hahaha a ko garantuje da Vi niste jedan od njih ?avalPacidoroP je napisao/la: ↑14 mar 2024, 20:09Ovdje ima masa pitara, koji se pretvaraju da su naši navijači.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ona jurisicduska smiješna ispada sa svojim postovima u odnosu na @lakilone-a.. nas pljuje ako ne dignemo glas protiv 'nepravdi na štetu FKS', a njih brani životom.Bersaga je napisao/la: ↑15 mar 2024, 01:53Druže pogledaj svoje postove za vrijeme utakmice Sarajevo-Borac i poslije. Ovoliko ni pitari sami sebe nisu branili, samo realan budi. Ako si zaključio po jednom postu da nije navijač Želje onda si ti pitar 1/1 ako ćemo tako gledati.
@irfo @strikewarzone @barba..džaba krečite novim botovima. Na žalost, sve više novih accounta, na kraju ispadnu da nisu navijači FKŽ.
Ako nekoga zanima ciji sam ja to navijac, neka mi se javi u pp, uz par slika, sve ce mu biti jasno. S druge strane, ne zanima mene ni Sarajevo, ni to sto su ispali iz kupa, nek ispadnu i iz lige sto se mene tice. Ovdje nije rijec o Sarajecu, vec o bh fudbalu, ako vas ne zanima stanje na bh terenima, ako vam je svejedno, meni Boga mi nije i naravno da cu podrzati ovo.
Spominjete korona titulu, nekakve dzenaze i ostale gluposti, koje nemaju veze sa ovom situacijom, bas me zanima da li biste podrzali da su ovo pokrenuli Zrinjski ili Siroki.
Pored nas ovakvih, neprijatelj nam ne treba.
Srecom ima i zdravog razuma, vecina raje i jednog i drugog kluba je za podrsku, osim naravno na ovom forumu, mada nista cudno, zar ne…
Spominjete korona titulu, nekakve dzenaze i ostale gluposti, koje nemaju veze sa ovom situacijom, bas me zanima da li biste podrzali da su ovo pokrenuli Zrinjski ili Siroki.
Srecom ima i zdravog razuma, vecina raje i jednog i drugog kluba je za podrsku, osim naravno na ovom forumu, mada nista cudno, zar ne…
Nije problem podrzati, ne govore ti ljudi to ,vec vidis li ti kad je to tempirano ili se pravis bas glup pa kao da spasite vi BH FUDBAL. To veze nema da se nesto radi peije sezone ili da je to pokrenula neka velicina, neko neutralan. Vec hadalj koji pere pare i koji gkeda kako svoju guzicu da spasi a alibi mu je to da spasi. Pa kako bas KAD JE NJEGOV KLUB POPUAIO KUP I PAO NAN6 MJESTO DA SPASAVA? Sto ga nije spasio kad igrac sarajeva vrati loptu prema golmanu a igrac tuzle uzme prije njega i zabijengol i POMOCNI DIGNE OFSAJD???? Tad je bilo ispisat cemo ligu, megabpojacanja, mi smo divovi izvolite se branite. Nemaju oni sta koga pozivsti, niti je Velez pozivo vec su navijaci u tunelu palili auta. U Sirokom nalupali sudiju.
Pola legendi im visi po danu fudbala u rsu a ti bi kao da im pomognes. Pa brate bolje i da nisi Manijak takav kakav jesi.
Pola legendi im visi po danu fudbala u rsu a ti bi kao da im pomognes. Pa brate bolje i da nisi Manijak takav kakav jesi.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ti si jarane bolestan i bespotrebno se ulizujes navijacima fks. Ovdje je rijec iskljucivo o sarajevu i njihovim interesima. Klub koji objavljuje tiktokove hips don’t lie se ne moze odjednom boriti protiv sudijske nepravde i to bas u utakmici u kojoj dobiju penal nakon sto pomocni ne dize metarski offside. Ti zivis u zabludi i vjerujes kako se moze sa Zeljinim salom otici na njihov zapad i gledati derbi, a kad ti se kaze da su dijete sa posebnim potrebama istjerali i napali, onda ces ti to pravdati sa pricom kako su to pojedinci i da nisu svi isti.lakilone je napisao/la: ↑15 mar 2024, 07:31Ako nekoga zanima ciji sam ja to navijac, neka mi se javi u pp, uz par slika, sve ce mu biti jasno. S druge strane, ne zanima mene ni Sarajevo, ni to sto su ispali iz kupa, nek ispadnu i iz lige sto se mene tice. Ovdje nije rijec o Sarajecu, vec o bh fudbalu, ako vas ne zanima stanje na bh terenima, ako vam je svejedno, meni Boga mi nije i naravno da cu podrzati ovo.
Imamo vecih problema u svojoj avliji i ove njihove “borbe” nas ne trebaju ni zanimati
Yebo pitare i njihovu laznu isceniranu borbu. Imaju li nasi puleni treninge zna li iko. Dolaze li redovno, moze li se skontat kakva je situacija oko njih...
To mene zanima i boli.
I da, dosta puta se ne slazem sa @plava porodica al nas je sto posto.
To mene zanima i boli.
I da, dosta puta se ne slazem sa @plava porodica al nas je sto posto.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: knoa, Lokomotifa i 38 gostiju.