Kemo ga nagrdi.

U pravnoj drzavi bi dobio sve sto pise na papiru kao sto ce i dobit.suhakrpa je napisao/la:Da je ovo pravna država Sušić nebi dobio nikakvu naknadu zato što je smijenjen i još bi morao vratiti Savezu sve plate koje je primio od potpisivanja novog ugovora.
Kemo jede da ne kazem sta. Sto su pi.. novinarske sutile sve do danas, jedva da su i sinoc imali normalan stav.vedator je napisao/la: Kemo ga nagrdi.
Nisu smjeli jer im ne bi dao izjave.Fozgen je napisao/la:Kemo jede da ne kazem sta. Sto su pi.. novinarske sutile sve do danas, jedva da su i sinoc imali normalan stav.vedator je napisao/la: Kemo ga nagrdi.
Cast izuzetcima ali malo ih je .
ne vjerujem ja da ce on dobiti sve iz ugovora. nije taj ugovor napisan da se nsbih nije zastitila. sam pape govori o teoretskim sansama sto jasno dokazuje da je plasman na ep ozbiljno ugrozen i vjerujem da je upravo u ugovoru i napisano da mu se moze dati ostavka bez obestecenja ako je plasman ugrozen.Raul_64 je napisao/la:U pravnoj drzavi bi dobio sve sto pise na papiru kao sto ce i dobit.suhakrpa je napisao/la:Da je ovo pravna država Sušić nebi dobio nikakvu naknadu zato što je smijenjen i još bi morao vratiti Savezu sve plate koje je primio od potpisivanja novog ugovora.
Nije si sam ponudio ugovor.
Sabinho, Calcio i Virtu4l - 3 papetoljupca cije usne i Papetov anus imaju ozbiljnu vezu.Sabinho je napisao/la:
Bas zato sto ovo i jeste pravna drzava Pape ce dobiti i posljednju marku koju je potpisao, osim ako nema neka klauzula ili se on odrekne. Polako sa tim terminima, to sto si ti napisao je anarhija.suhakrpa je napisao/la:Da je ovo pravna država Sušić nebi dobio nikakvu naknadu zato što je smijenjen i još bi morao vratiti Savezu sve plate koje je primio od potpisivanja novog ugovora.
vjerujes, al u stvari nemas pojma sta pise u ugovoru. cak ni Pape nije toliko lud da potpise takav ugovordžakailibu je napisao/la: ne vjerujem ja da ce on dobiti sve iz ugovora. nije taj ugovor napisan da se nsbih nije zastitila. sam pape govori o teoretskim sansama sto jasno dokazuje da je plasman na ep ozbiljno ugrozen i vjerujem da je upravo u ugovoru i napisano da mu se moze dati ostavka bez obestecenja ako je plasman ugrozen.
MostaracVelezovac je napisao/la:Sabinho, Calcio i Virtu4l - 3 papetoljupca cije usne i Papetov anus imaju ozbiljnu vezu.Sabinho je napisao/la:
evo ti jedna aktuelnijaSabinho je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.