FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 00:04

thulkazal je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:

EDIT: Uoči razliku ...

[img]https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/s720x720/11260580_10155615681495089_7284389508921890338_n.jpg?oh=d1dad1d8f5f9a5a99d7848f628badd72&oe=55C10193[/img]
To je Jupp jedan i neponovljivi.Čuj ti klauna Messi je nezaustavljiv, pa koliko je ono Messi zabio golova u duelima protiv Chelsea.
Nije ono problem to imati na umu i razmišljati o tome ali kao trener kojeg zovu genije, najveći taktičar i psiholog današnjice izjaviti to na PK i ne razmišljati o psihi svoga tima i timskom duhu, e to je problem ...

Nula od psihologa ✓
Ne baš dobar taktičar ✓ (ako ništa ne leži Bayernu)
TVRDOGLAV ✓
Ne poštuje Bayern kao klub ✓
Marketinška kokoš ✓

Neki treneri su otpuštani i za manje ali očigledno da upravi u kojoj glavnu riječ vode "maramaš" KHR i bankar Hofner je dovoljno samo marketing ... Sportski uspjeh ma nema veze ...
+1, cim su uletili ekonomisti tu se samo misli na pare. Cesto se sjetim i navodim primjer kad je Kale upitan za neki novac od transfera rekao da mu trebaju za plate, da igraci imaju velike plate, tu sam vidio koliko je sati. Da ne bi povrede Javia potrosili bi 20 mil sto je za ovakav klub jedna mizerna i u startu pogresna cifra. Bez para nema muzike, moze te trenirati Ernst Happel i Rinus Michels odjednom kad ne ulozis nema rezultata (vidi Barsa, Real)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 maj 2015, 00:07

Besic je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Scholl je napisao/la:Koga umjesto katalonca?
Kloppa ili eventualno Anchelottija
FAVRE
Nije loš. Perspektivan trener, pred kojim je dosta uspjeha u budućnosti, a Bayern bi mu baš bio veliki izazov.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 13 maj 2015, 00:10

Ne bi bio los ni Loew
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 00:14

dirkules je napisao/la:Ne bi bio los ni Loew
Wanabe Pep samo s malo manje tvrdoglavosti, ali za nijansu samo. Ako ce Lowa, nek onda ostane Pep.

Pep ce ostati, djabe palamudimo. Bolje da se bacimo na igrace. Vec jedna fula, Depay.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 13 maj 2015, 00:20

proFCB je napisao/la:
A sad svi katalonci mogu srat i pjevat koliko hoce, PROSLI STE DALJE, ZASLUZENO, CESTITAMO VAM, ali zahvaljujte dragom Bogu i svim svetcima u koje vjerujete sto Bayern na raspolaganju nije imao Ribery-a, Robben-a i Alabu. Masakrirali bi vas opet!!!
Štbkbb
Masakrirali bi nas samo da je Messi opet bio povrijeđen, mada i to sumnjam jer sada imamo još dvije zvijeri u napadu. Svaki ozbiljniji napad i gol je visio u zraku. Ova pobjeda je totalno nebitna, drugo poluvrijeme se samo privodilo kraju. U Bayernu najbolje znaju, ali ipak Pep će vjerovatno ostati nauštrb ovih povreda, mada se mora priznati da igra previše otvoreno protiv ovakvog tria. LP sa njim možete osvojiti ako ne naiđete na Madrid ili na Barcu sljedeće godine sa ovakvim pristupom.
Mes Que Un Club

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 maj 2015, 00:27

hule_barca je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
A sad svi katalonci mogu srat i pjevat koliko hoce, PROSLI STE DALJE, ZASLUZENO, CESTITAMO VAM, ali zahvaljujte dragom Bogu i svim svetcima u koje vjerujete sto Bayern na raspolaganju nije imao Ribery-a, Robben-a i Alabu. Masakrirali bi vas opet!!!
Štbkbb
Masakrirali bi nas samo da je Messi opet bio povrijeđen, mada i to sumnjam jer sada imamo još dvije zvijeri u napadu. Svaki ozbiljniji napad i gol je visio u zraku. Ova pobjeda je totalno nebitna, drugo poluvrijeme se samo privodilo kraju. U Bayernu najbolje znaju, ali ipak Pep će vjerovatno ostati nauštrb ovih povreda, mada se mora priznati da igra previše otvoreno protiv ovakvog tria. LP sa njim možete osvojiti ako ne naiđete na Madrid ili na Barcu sljedeće godine sa ovakvim pristupom.
To da se Bayern boji Barce ili Reala je smiješno. Bayern ima bolji omjer od oba kluba, i može biti prvak kada god hoće. Ovaj put im se nije dalo, ali su se uvijek vraćali jači nakon poraza. Švabo je to. Kod njih nema kukanja, samo red, rad i disciplina. Pep je dosta poremetio Bayern, ali budi siguran slijedeći put neće biti ovako.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 13 maj 2015, 00:28

Scholl je napisao/la:Koga umjesto katalonca?
Moram odgovorit iako u zadnje vrijeme samo citam forum.
Kratko i jasno, Heynckesa ;)
Pep ako vrijedi 17 miliona, Jupp vrijedi 100! :D

Drago mi je da ima i onih koji su zadovoljni vecerasnjom predstavom. Volio bih da sam i ja medju njima..
U prvoj utakmici nismo imali prave sanse osim jedne Lewandowskog, a Barcelona je vec u prvih 15 minuta stvorila nekoliko stopostotnih gdje su odmah mogli povesti. Posle sam citao ovdje kako Bayern nije imao srece jer su na kraju primili tri gola.
Ajde neka bude, nismo imali srece na kraju, a to sto smo imali srece na pocetku to necemo racunati :D

U ovoj veceras utakmici pobijedili jesmo, ali kako? Sve mi se cini da je Barcelona u drugom poluvremenu prikocila malo. ;)
Stvari se nebi drasticno promijenile da su igrali i Robben i Ribery jer ovdje je rak rana propusna odbrana ili visoko postavljena, kako hocete a to nas prati otkako je Spanac na klupi Bayerna. Napad jednostavno ne moze ni postici golova koliko odbrana moze da primi. To i ne dolazi do izrazaja kada igramo protiv ekipa koje daleko zaostaju kvalitetom iza nas, ali Boga mi kada nasuprot sebe imamo jednog ravnopravnog protivnika onda zavrsi tako kako zavrsi ovo sa Barcom...
Puno je 5 komada primiti u dvomecu za ekipu kakva je Bayern.
Ako rezimiramo i proslu sezonu, Spanci sa kojima je Bayern uvijek imao pozitivan bilans, koje je Bayern sramotio sa sedmicama, na kraju ispadose daleko mocniji od Bayerna. :oops:
Prosele sezone Real 5 komada, ove sezone Barca 5 komada. Puno brate sto jes jes :)

Poz za sve, pisemo u neka bolja vremena!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 13 maj 2015, 00:30

AlemC85 je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Štbkbb
To da se Bayern boji Barce ili Reala je smiješno. Bayern ima bolji omjer od oba kluba, i može biti prvak kada god hoće. Ovaj put im se nije dalo, ali su se uvijek vraćali jači nakon poraza. Švabo je to. Kod njih nema kukanja, samo red, rad i disciplina. Pep je dosta poremetio Bayern, ali budi siguran slijedeći put neće biti ovako.
Nije mi cilj da kažem da se Bayern boji španaca. Naprotiv, više se španci plaše Bayerna. Želim da kažem da sa ovakvim pristupom Pepa, ako ostane na klupi i sljedeću sezonu, LP možete osvojiti samo ako izbjegnete špance radi atomskih napada na ovakvu taktiku Pepa. Svih 5 golova su bili prejeftini za polufinale baš kao i prošle godine.
Mes Que Un Club

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 00:42

AlemC85 je napisao/la:
hule_barca je napisao/la: Štbkbb
Nije mi cilj da kažem da se Bayern boji španaca. Naprotiv, više se španci plaše Bayerna. Želim da kažem da sa ovakvim pristupom Pepa, ako ostane na klupi i sljedeću sezonu, LP možete osvojiti samo ako izbjegnete špance radi atomskih napada na ovakvu taktiku Pepa. Svih 5 golova su bili prejeftini za polufinale baš kao i prošle godine.
Sta ces kad je Pep takav. Kad ga upoznas onda ti i bude lakse. On hoce da dominira, hoce da impresionira, hoce da zadivi sve. Jednostavno hoce ili je htio da napravi igru na koju bi svi svr... Bio ja na tragu toga kad je imao Robbena a pogotovo Alabu. Alaba mozda ne izgleda kao bitan kotacic a nemjerljivo je bitan. Otom druge prilike. Pep nije takticar niti pragmatik, a da bi prosao Reala i Barsu to moras da budes. Htio je da svojim novom masinom unisti ono sto je on napravio. Jednostavno ovaj duel je uzeo licno i zbog toga je porazen. Ono sto on hoce nekad ce mu i uspijeti, dali s Bayernom ili ne ostaje da vidimo.

Ja necu uzimam ozbiljno podbadanja sa kolegama na forumu zbog prestiza ili vec pa da iz toga izadju frustracije prema timu; barem se trudim; kritikujem najvise upravu ali im i vjerujem, pa ako su za Pepa onda idemo dalje...cemu feustracije za ono sto ne mogu da uticem.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 00:42

AlemC85 je napisao/la:
hule_barca je napisao/la: Štbkbb
Sta ces kad je Pep takav. Kad ga upoznas onda ti i bude lakse. On hoce da dominira, hoce da impresionira, hoce da zadivi sve. Jednostavno hoce ili je htio da napravi igru na koju bi svi svr... Bio ja na tragu toga kad je imao Robbena a pogotovo Alabu. Alaba mozda ne izgleda kao bitan kotacic a nemjerljivo je bitan. Otom druge prilike. Pep nije takticar niti pragmatik, a da bi prosao Reala i Barsu to moras da budes. Htio je da svojim novom masinom unisti ono sto je on napravio. Jednostavno ovaj duel je uzeo licno i zbog toga je porazen. Ono sto on hoce nekad ce mu i uspijeti, dali s Bayernom ili ne ostaje da vidimo.

Ja necu uzimam ozbiljno podbadanja sa kolegama na forumu zbog prestiza ili vec pa da iz toga izadju frustracije prema timu; barem se trudim; kritikujem najvise upravu ali im i vjerujem, pa ako su za Pepa onda idemo dalje...cemu feustracije za ono sto ne mogu da uticem.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 maj 2015, 00:44

Divan prizor i strašna atmosfera od najboljeg "igrača" Bayerna u ovom dvomeču. Svaka čast!
Nije išlo, onih 15-ak minuta iz Barcelone se teško stiže, mada se to znalo i prije početka večerašnjeg meča. Večeras je to izgledalo mnogo bolje, postigli se golovi, prijetilo se, bolje stajali ali...ostaje pitanje čega li je to plod? Drago mi je da su momci ipak pokazali karakter i večeras održali riječ. Dali su sve od sebe i časno ispali.
Na kraju svega, ne znam kako da ocijenim sezonu. da je to neki stari Bayern, bila bi solidna, danas je to neuspješna i pored titule+2 polufinala(i drago mi je da smo na tom nivou).
Ne pišem često pa da onda i ne duljim mnogo, Barci čestitke i sve najbolje u finalu a mi se okrenimo ODMORU(napokon) i planovima za narednu sezonu.
Mia San Mia!!!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 maj 2015, 00:54

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Divan prizor i strašna atmosfera od najboljeg "igrača" Bayerna u ovom dvomeču. Svaka čast!
Nije išlo, onih 15-ak minuta iz Barcelone se teško stiže, mada se to znalo i prije početka večerašnjeg meča. Večeras je to izgledalo mnogo bolje, postigli se golovi, prijetilo se, bolje stajali ali...ostaje pitanje čega li je to plod? Drago mi je da su momci ipak pokazali karakter i večeras održali riječ. Dali su sve od sebe i časno ispali.
Na kraju svega, ne znam kako da ocijenim sezonu. da je to neki stari Bayern, bila bi solidna, danas je to neuspješna i pored titule+2 polufinala(i drago mi je da smo na tom nivou).
Ne pišem često pa da onda i ne duljim mnogo, Barci čestitke i sve najbolje u finalu a mi se okrenimo ODMORU(napokon) i planovima za narednu sezonu.
Mia San Mia!!!
Respekt Bayernu i njegovim navijacima za ovo na kraju :thumbup:

Do 75 minute su napadali i vjerovali u neka cuda i svaka im cast za to :thumbup:

Mislim da ste dobro odigrali ove dvije tekme, bez obzira na povrede nekih bitnih igraca... veceras ste i zasluženo pobjedili jer ste htjeli da obradujete svoje navijace (iako smo mi povukli rucnu i htjeli umrtviti utakmicu u drugom poluvremenu - to nije moglo protiv Bayerna, jer se nisu dali da upadnu u takav ritam).

Ne želim da vas smaram braneci Pepa i da vam idem na živce oko toga :stop: OK necu - samo cu reci da je Barcin napadacki trio dosad zabio haman 100 golova, da je zadnju utakmicu izgubila prije 3 mjeseca , a zadnji put primila gol prije više od mjesec dana, to jest bez primljenog gola u zadnjih 7-8 utakmica (zadnji rezultat sa primljenim golom 3-1 pobjeda nad PSG u LP).

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 maj 2015, 01:22

muamerc je napisao/la:
dirkules je napisao/la:Ne bi bio los ni Loew
Wanabe Pep samo s malo manje tvrdoglavosti, ali za nijansu samo. Ako ce Lowa, nek onda ostane Pep.
Postoji ipak značajna razlika, jer Loew zna igrati na kontre, prepustiti loptu protivniku i razbiti ga kontrama, dok Pep to ne zna.

Loew je uspješno pokazao kako se igra protiv Messija i Ronalda, jer u duelima na velikim takmičenjima, ta dvojica igrača Elf-u nisu zabili niti jedan gol(pisao sam o tome već nakon prve utakmice protiv Barce). Prije osvajanja titule s Njemačkom, Loew je kritikovan ovdje na temi njemačke reprezentacije i zbog određenih stvari je to bilo s pravom. Ja sam neke kritike podržavao, a u određenim stvarima sam ga branio i pored svojih mana, pa i određenih propusta, čovjek je pokazao da je veliki trener.

Nije ni da Pep nije dobar trener, nije da on baš nije ništa postigao s Bayernom, ali oko većine razloga zbog kojih se on kritikuje se ovdje većina forumaša slaže.
Odbrana, defanziva je u oba susreta bila pogrešno postavljena. Protiv Messija je postavka igre bila pogrešno postavljena, jer pisao sam već Messiju se dozvoljavalo da primi loptu, pa se onda pokrivao prostor. To je fatalno protiv takvog igrača.

Šema napada Barce, koji su joj bili uspješni je bila dosta slična.....Npr. problem je kod nas počinjao u vrhu napada. Naši krenu s presingom, ali to ne bude pravi presing (nekakav polupresing , neobjašnjivo nešto), ne idu do kraja, onda ter Stegen(ili neko drugi iz zadnje linije Barce) samo ispuca loptu do sredine, tu jedan Barcin igrač skače (naša 2 se na njega zalijeću, a iza ostaje prazan prostor) prosljeđuje loptu glavom i onda ona dolazi do Suareza ili nekog drugog, taj igrač (Suarez ili drugi) kreće direktno prema Neueru i nastaje 100 % prilika. Ili malo drugačiji scenario, Suarez prolazi po strani, ubacuje u sredinu i npr Neymar (večerašnji primjer) zabija gol.

Ovdje imamo lanac grešaka i lanac krive postavke. Kao prvo, naprijed s presingom ne uspjevaš osvojit loptu, a poslije se lako svi redovi našeg tima zaobiđu i čak nekada jednostavnim dubinskim pasom ili pasom do same sredine terena. A tu skoro na sredinu istrčavaju dvojica naših igrača (a Barcin igrač mirno glavom proslijedi loptu, jer ova dvojica naših kasne), a pozada ostaje jedan, koji tamo negdje sa sredine mora doći vamo na desnu stranu da stigne npr Suareza.

Večeras je bilo i dosta dobrih stvari, ekipa je pokazala moral, želju, nije se predavala i već u prvih dvadesetak minuta se moglo zabiti 2-3 gola i možda bi se uspjelo ovo nadoknaditi. To je sada šta bi bilo, kad bi bilo. Sva ta priča opustila se Barca u drugom ne pije vode, jer golove je Bayern mogao zabiti već u prvom, pa bi onda vidjeli šta bi se pričalo. Ali naravno da je preokret večeras malo realan, jer pobjeda u ovom duelu, prolaz u finale je naivno prokockan u prvom susretu. A večeras je Pep bolje postavio ekipu, ali faktički u defanzivi ponovio iste greške...Ekipa za ovo večeras zaslužuje respekt, jer momci su ginuli, borili se, dali sve od sebe.
Mi imamo evidentan problem, da očigledno postoji problem u razumijevanju između Pepa i ekipe (ne govorim o jezičkim barijerama). Jednostavno ima dosta igrača koji ne mogu shvatiti Pepovu filozofiju. Pep isto tako mislim da s pojedinim igračima puno manje priča, ja imam osječaj da on s Goetzeom opšte ne komunicira u dovoljnoj mjeri. A mladi igrač treba da ima podstrek, da ga se miluje, motiviše...

O nekim pozitivnim stvarima ne moramo mnogo govoriti sada, kada je Pep u pitanju, ali ja ponavljam, meni je ključni problem, kako se naivno na ovakvom nivou golovi primaju, kako je olako izgubljena utakmica u Barceloni, krajnje naivno. Isto tako, ako bolje razmislim, pod Pepom niti jedan igrač faktički nije napredovao, niti je bilo koji napredovao ili da je uopšte izbačen iz omladinskog pogona. Ja sam tu pogotovo očekivao od jednog Gaudina, drastične korake naprijed.

@muamerc: Malo si prestrog prema Uliju....Ja sam na tu temu prije pisao. S ovom temom se generalno treba oprezno ponašat, jer jednom sam nešto napisao, pa je skoro ispalo da subjektivno odobravam njegova djela. Uli jeste počinio krivično djelo, to svakako stoji i to jeste za osudu. Ali u ovom slučaju se ne može o njemu govoriti baš kao kriminalcu u klasičnom smislu. Čak i na ovim prostorima je vrlo tanka linija između pojma izbjegavanja plaćanja poreza i utaje poreza (ovo drugo je krivično djelo). Kod Ulija je procijenjeno da je utajio porez, tako je sud presudio. Međutim, uvijek treba posmatrati težinu krivičnog djela i kome su nanesene posljedice. Za izbjegavanje plaćanja poreza, pogotovo kod stavljanja novca na banke u inostranstvu (tj izvan Njemačke) njemačko zakonodavstvo dozvoljava da se prijestupnik sam prijavi, izmiri obaveze prema državi i nema niti istrage dalje, a pogotovo ne krivičnog gonjenja. Kod Ulija je utvrđeno da se kasno prijavio (između ostalog). Isto tako za porez koji je on izbjegao da plati, postoji situacija kada taj novac držiš u njemačkoj banci, u domaćoj iz njemačke perspektive, taj porez ti faktički odbija sama banka i uplaćuje poreznoj upravi. A ukoliko ti novac držiš u stranoj banci (znači ponavljam govorim sada iz perspektive njemačkog državljanina) onda moraš taj porez sam prijavit. Komplikovano, ali sada ne mogu ići u detalje, pokušao sam objasnit prostijim rečenicama. :) I još jedna bitna činjenica, Hoeness je vratio državi sav novac (utajeni porez) plus odslužit će zatvorsku kaznu (koja mu je već sada samo djelimična), u potpunosti je rehabilitiran, a djelo nema takve posljedice po društvo da bi na njega trebalo gledati kao na obićnog, klasičnog kriminalca i da mu ne bi trebalo dozvoliti da obavlja poslove u klubu. Platio je visoku cijenu i ta će se priča završiti. I nije to sada samo moje mišljenje, nego je mišljenje mnogih u Njemačkoj, da čovjeka nakon toga svega i ne treba posmatrati kao kriminalca. Naravno da je Hoeness i kroz humanitarne djelatnosti dao puno državi, davao često dobar primjer svom narodu.... ;)
Ali opet ponavljam: Hoeness jeste počinio krivično djelo i to jeste za osudu. Samo sad da ne ispadne da se Uli bavio organizovanim kriminalom i da ne ispadne kao on pokrao svoj narod i okorjeli je krimos.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 01:30

Da Efe to stoji, ali ne mogu opravdati to dijelo i da mu se opet davaju vazne funkcije u klubu. Ne znam, ne znam sta je sve ispalo i sta je sve Uli mislio i kako se to dijelo tretira ali znam da nije platio porez a to je novac koji se daje socijali, koji se daje onima ko ga nema i ko nema da jede. Zivot nije Bayern, nije bitan Bayern ni Uli Henes vec jedna porodica, jedna osoba koja nema i kojoj mozda drzava daje od tih para da prezivi. Zbog toga ja ne mogu preci preko tog djela a da ne govorimo koliku je mrlju Bajern fasovo; jedina sreca je da nije ni na kakav nacin Bayern u tome uvestvovao jer bi ga gledali u Cvajti danas.

Ulivaca
Kontakt:

Post Postao/la Ulivaca » 13 maj 2015, 06:42

Doista čudan osjećaj, barem meni. Ima još par kola bundeslige, već osvojen tanjir, što je uvijek veliki uspjeh, ali ništa više na vidiku. Nema CL, nema Pokala, i ovih ostalih par igara ne znače ništa konkretno... neka barem bude interesantan prelazni rok. I tko zna, prve sezone Pep započeo sa 4141, druge sa 343, možda slijedeće sezone pripremi nešto novo u vezi formacija, i prestane biti toliko tvrdoglav i naivan.
FC Bayern -/- THE Ohio State University

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 maj 2015, 09:08

povraca mi se, pleme mu spansko. on se uci na bayernu. vazda ganja rezultat. i ono ponizavanje gocea...
al izgleda da ce se mali probudit. onih 6-7 min. koje je odigrao, vidjeli smo gocinja kakav je bio u domuzistanu.
osim ako ga gvardo ne syebe a velike su sanse.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 maj 2015, 09:08

Sve u svemu kad pogledas ispali smo na glup i naivan nacin. I dalje smatram da smo bolji kolektiv od ovih padavicara .

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 13 maj 2015, 10:45

Kad smo Mourinha ili Ancelottija, Juppa Fergija itd neke vrhunske trenere culi da kaze da je Messi nezaustavljiv ? Necemo nikad cuti i nismo nikad culi jer oni znaju pripremiti psihicki, takticki ekipu, a ovaj to ne zna jer je isto ovako prosle godine pricao kako je Real bolji od nas. On jednostavno ne vjeruje u pve igrace i kako onda da igraju? Konstantno rotiranje igraca ne dovodi nicemu, opet smo gledali neki pokusaj 442 451 ne znam vise ni ja koje formacije. Nicemu nije dosljedan, previse eksperimentisanja, gubljenje identiteta Bayerna. Kad smo gledali u sezoni Bayern u ovoj formaciji ? Nismo nijednom. Kako onda da u jednoj od najbitnijih utakmica ti izvedes igrace sa nekom taktikom koju nijednom u sezoni nismo igrali. Zasto to radi ? nece on nikad biti najbolji trener. I opet ce nam se ponoviti ovakve utakmice i sljedece sezone. Ocekujte poraze od Leverkusena, Dortmunda Wolfsburga u gostima isto tako i u LP jer nece nista promijeniti. Zivi bili pa vidjeli

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 maj 2015, 11:15

Philip lahm je isto izjavio da ih je nemoguce zaustaviti. ... Sta reci kakav manjak samopouzdanja. Za cijelu ekipu
Kad trener i kapiten ne vjeruju da se moze. Umjesto da traze rjesenja oni traze izgovore.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 maj 2015, 12:39

Jeli trenerski MAG iz KATALONIJE otišao nisam od sinoć ništa pratio. KATALONAC MOLIMO TE IDI i da nas je onaj Mirko Slomka u predhodna dva polufinala u LP vodio manje bi se osramotili. Možda bi bilo i jedno finale u ove dvije godine. Idi treniraj naftaše bilo iz Londona, Pariza ili Mančestera, oni imaju para i slabo se razumiju u tvoje taktičko strategijske karafeke. SAMO IDI Katalonac.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []