PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
manijaci jesu to u toku kakvi dani poezije na temi il sta vec... 
Vrhunac u karijeriHrasno1921 je napisao/la:Potvrdjujemirfo je napisao/la:Valjal kostic tuzlaci? Trebo bi ovih dana u sarajevo na pregovore
![]()
Duguju mu nekoliko plata i premije, tako da ne ocekujem nekih vecih problema oko raskida ugovora, nakon vikenda znat cemo nesto vise, ipak nije isto igrati u slobodanki i Zelji, zna to i on da bi mu bio vrhunac karijere ...
Uspio je momak onda u zivotu sto jest jest
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Stislo ih sa svih strana, do jucer mislili da mogu konkurisati i biti u vrhu lige a sad strahuju od Sloge

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
zasto je rahmetli Zrinjski onomad otjerao Filipa Arezinu?Zna li neko da mi kaze,tacan razlog?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
jer je imao liberalna uvjerenja. Mi kao ozbiljan i konzervativan politicki klub si takve stvari nismo mogli dopustiti.Majkl je napisao/la:zasto je rahmetli Zrinjski onomad otjerao Filipa Arezinu?Zna li neko da mi kaze,tacan razlog?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Drugim rjecim uprava Zrinjskog saznala da je Arezinin djed bio u partizanima.Rigoletto je napisao/la:jer je imao liberalna uvjerenja. Mi kao ozbiljan i konzervativan politicki klub si takve stvari nismo mogli dopustiti.Majkl je napisao/la:zasto je rahmetli Zrinjski onomad otjerao Filipa Arezinu?Zna li neko da mi kaze,tacan razlog?
-
narodniheroj
- Kontakt:
Jeli moguće da su onoliki proljevi od navijača na Slobodinoj temi
Šta je ono sunce ti žarko, proglasiti ih jedno desetoricu nestalima, zaglivili u sisinom pakašu
Franto, Slavinovici i chinaglia čuvaju čast i obraz kluba, grupe i grada ostalo "nestali"
Šta je ono sunce ti žarko, proglasiti ih jedno desetoricu nestalima, zaglivili u sisinom pakašu
Franto, Slavinovici i chinaglia čuvaju čast i obraz kluba, grupe i grada ostalo "nestali"
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Tocno tako. s druge strane, djed benjamina colica je bio u ustasama pa on moze igrati.HElo je napisao/la:Drugim rjecim uprava Zrinjskog saznala da je Arezinin djed bio u partizanima.Rigoletto je napisao/la:jer je imao liberalna uvjerenja. Mi kao ozbiljan i konzervativan politicki klub si takve stvari nismo mogli dopustiti.Majkl je napisao/la:zasto je rahmetli Zrinjski onomad otjerao Filipa Arezinu?Zna li neko da mi kaze,tacan razlog?
- IlProfessore
- Kontakt:
Vi ste neozbiljni crnokošuljaški klub sa istim takvim navijačima (jedino što ta rulja sa stajanja, ruku na srce, ima mentalitet za razliku od mnogih u državi)Rigoletto je napisao/la:jer je imao liberalna uvjerenja. Mi kao ozbiljan i konzervativan politicki klub si takve stvari nismo mogli dopustiti.Majkl je napisao/la:zasto je rahmetli Zrinjski onomad otjerao Filipa Arezinu?Zna li neko da mi kaze,tacan razlog?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
frapiran samIlProfessore je napisao/la:Vi ste neozbiljni crnokošuljaški klub sa istim takvim navijačima (jedino što ta rulja sa stajanja, ruku na srce, ima mentalitet za razliku od mnogih u državi)Rigoletto je napisao/la:jer je imao liberalna uvjerenja. Mi kao ozbiljan i konzervativan politicki klub si takve stvari nismo mogli dopustiti.Majkl je napisao/la:zasto je rahmetli Zrinjski onomad otjerao Filipa Arezinu?Zna li neko da mi kaze,tacan razlog?
Kod vas Amazon jedini cuva cast i obraz kluba.narodniheroj je napisao/la:Jeli moguće da su onoliki proljevi od navijača na Slobodinoj temi![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bar imamo klubavenija je napisao/la:
Jos malo i kljuc u bravu
- brkatasomina
- Kontakt:
Šta se događa lebdeće čestice vam pamet pomutile. Otkuhat vas treba u vreloj vodi da ta čađa spane s vas. Kululele zenicanin zajebaje saraljiju o zagađenju grada...jadni araapi đe dolaze 
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
- Osttribine
- Kontakt:
Nemoj tako, samo dok oporezuju kladionice i statut usvoje, pravac grupna faza LSSarajlijica1946 je napisao/la:Bar imamo klubavenija je napisao/la:![]()
Jos malo i kljuc u bravu
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cekaj samo dok pocnu da pune stadion 
gledaj fine have, ne treba vam do travnja iz podruma izlazitavenija je napisao/la:
- TobeYarabi
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
Bravo majmune evo ti banana. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.