Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Stevanovicu 90 min u pobjedi Servette nad prvoplasiranim Young Boys 2-1
Ima li neki Sandzaklija da objasni taj fenomen naroda iz te regije?
Zasto biraju Srbiju u 99% slucajeva prije BiH, a puno ih Sarajevo i BiH? Kakav je to bolesni stokholmski sindrom u pitanju, koja mutacija?
Malo mi fali da zamrzim te ljude zbog licemjerstva.
Zasto biraju Srbiju u 99% slucajeva prije BiH, a puno ih Sarajevo i BiH? Kakav je to bolesni stokholmski sindrom u pitanju, koja mutacija?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ima ,al ne znam mozes li ti to ukapirati...šalim se ,al ovako ozbiljno mislim da je lični interes broj 1 ,i totalni neinteres ljudi iz BIH za njih(nas),mada kod dosta ljudi postoji osecaj da nas Bosanci ne vole mada mene bas briga hoces li nas ti i slični mrzeti ...forgempp je napisao/la: ↑01 apr 2023, 22:49Ima li neki Sandzaklija da objasni taj fenomen naroda iz te regije?
Muzurovic(selektor),Spahić,Medunjanin,Kolašinac,Hajrović,Gredic,Gojak,,Ziljkic,Duljevic....
-
- Kontakt:
Pa sta Masovicu znaci sto je peta opcija u Srbiji? Nije cak dobio ni poziv na SP. Vecu bi korist imao kod nas kao standardan stoper u reprezentaciji
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Klubovi iz Sa bi trebali malo poraditi na skautingu jer je u Beogradu dosta klinaca samo iz Pazara ,a u Sarajevu ja mislim nema niko ,mada sarajevski klubovi ne mogu skautirati po Bih a ne dalje .Beogradski klubovi dovode klince vrlo rano i kad upadnu u taj sistem ,krenu u omladinske selekcije gotovo je ,tako rade i sa ovim iz RS-a prvo ih dovedu u klubove
-
- Kontakt:
Inace Srbi vas obozavaju za razliku od naspazzarac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:10Ima ,al ne znam mozes li ti to ukapirati...šalim se ,al ovako ozbiljno mislim da je lični interes broj 1 ,i totalni neinteres ljudi iz BIH za njih(nas),mada kod dosta ljudi postoji osecaj da nas Bosanci ne vole mada mene bas briga hoces li nas ti i slični mrzeti ...forgempp je napisao/la: ↑01 apr 2023, 22:49Ima li neki Sandzaklija da objasni taj fenomen naroda iz te regije?
Muzurovic(selektor),Spahić,Medunjanin,Kolašinac,Hajrović,Gredic,Gojak,,Ziljkic,Duljevic....
To što je trenutno peta opcija ne znači da će zauvijek biti peta opcija.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:29Pa sta Masovicu znaci sto je peta opcija u Srbiji? Nije cak dobio ni poziv na SP. Vecu bi korist imao kod nas kao standardan stoper u reprezentaciji
-
- Kontakt:
Upravu si, moze napredovati do trece opcije...pa cak i Gudelj koji nije stoper ima prednost na stoperskoj poziciji u odnosu na njega. Pavlovica i Milenkovica necu ni spominjati jer su nedodirljivi u zadnjoj linijiSpahic98 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:31To što je trenutno peta opcija ne znači da će zauvijek biti peta opcija.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:29Pa sta Masovicu znaci sto je peta opcija u Srbiji? Nije cak dobio ni poziv na SP. Vecu bi korist imao kod nas kao standardan stoper u reprezentaciji
Kako ce igrati za BiH ako ga niko ne zove ...Ne moze sam da se pozove .Mada je on sam imao koristi što je rano otisao u BG jer se dobro radi u mladim kategorijama i tako stigao do BL.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:29Pa sta Masovicu znaci sto je peta opcija u Srbiji? Nije cak dobio ni poziv na SP. Vecu bi korist imao kod nas kao standardan stoper u reprezentaciji
Treca opcija u Srbiji > prva opcija u BIH19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:35Upravu si, moze napredovati do trece opcije...pa cak i Gudelj koji nije stoper ima prednost na stoperskoj poziciji u odnosu na njega. Pavlovica i Milenkovica necu ni spominjati jer su nedodirljivi u zadnjoj linijiSpahic98 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:31To što je trenutno peta opcija ne znači da će zauvijek biti peta opcija.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:29
Pa sta Masovicu znaci sto je peta opcija u Srbiji? Nije cak dobio ni poziv na SP. Vecu bi korist imao kod nas kao standardan stoper u reprezentaciji
Ma i nas boli neka stvar za njih i za njihovim dresom ,interes.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:31Inace Srbi vas obozavaju za razliku od naspazzarac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:10Ima ,al ne znam mozes li ti to ukapirati...šalim se ,al ovako ozbiljno mislim da je lični interes broj 1 ,i totalni neinteres ljudi iz BIH za njih(nas),mada kod dosta ljudi postoji osecaj da nas Bosanci ne vole mada mene bas briga hoces li nas ti i slični mrzeti ...forgempp je napisao/la: ↑01 apr 2023, 22:49Ima li neki Sandzaklija da objasni taj fenomen naroda iz te regije?
Sto li ...pazzarac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:10mada kod dosta ljudi postoji osecaj da nas Bosanci ne voleforgempp je napisao/la: ↑01 apr 2023, 22:49Ima li neki Sandzaklija da objasni taj fenomen naroda iz te regije?

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Predrasude ,stereotipi...duga priča nije za ovaj forum,kao sto ne vole Crnogorce u BG,Hercegovce u ZG...mada ja vas simpatišem...upoznao dosta Bosanaca i po Srbiji i najbolji ljudi ( u Srbiji svi za sebe kazu da su Bosanci a tamo u BIH se bune na to)DaVinci je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:43Sto li ...pazzarac je napisao/la: ↑01 apr 2023, 23:10mada kod dosta ljudi postoji osecaj da nas Bosanci ne voleforgempp je napisao/la: ↑01 apr 2023, 22:49Ima li neki Sandzaklija da objasni taj fenomen naroda iz te regije?
Malo mi fali da zamrzim te ljude zbog licemjerstva.![]()
Sve je ovo off....al nek Sarajevo dovede kojeg talentovanog pionira ,kadeta garantujem da bi posle zeleo da igra za BiH....U nekoliko Bg klubova ima momaka samo iz Pazara u mladim kategorija
-
- Kontakt:
Stas to vam je tako
Ja sam se davno s tim pomirio
Cinjenica da oni tamo zive
Primjer Lana Pudar da je iz Sandzaka
Imala bi vec bazen u Beogradu
Njih tamo vjerovatno cijene, ti ljudi iz sportskog sektora Srbije
Tamo guraju i tatinog sina i onog sto nema marke
AliI najbolje ne sputavaju
Mi smo previse podjeljeni u BiH
Kad je sport u pitanju treba svi da pusemo istom stranom
Prvi put u 10,15 godina ce vecina premijerligasa imati solidne terene za europske standarde
To je porazavajuca cinjenica
Mora se graditi sve zivo
Onda ce ti svi zivi sami dolaziti
Ja sam se davno s tim pomirio
Cinjenica da oni tamo zive
Primjer Lana Pudar da je iz Sandzaka
Imala bi vec bazen u Beogradu
Njih tamo vjerovatno cijene, ti ljudi iz sportskog sektora Srbije
Tamo guraju i tatinog sina i onog sto nema marke
AliI najbolje ne sputavaju
Mi smo previse podjeljeni u BiH
Kad je sport u pitanju treba svi da pusemo istom stranom
Prvi put u 10,15 godina ce vecina premijerligasa imati solidne terene za europske standarde
To je porazavajuca cinjenica
Mora se graditi sve zivo
Onda ce ti svi zivi sami dolaziti
Jah, bas si uzeo ovaj forum kao neko mjerilo. Pusti to jarane. Ovdje ima forumasa (citaj djece s kompleksima) koji ne mogu da smisle sve koji su van granice bh. Ismijavali su mnoge dijasporce, pa i Anela. A sad kofol "bravo, svaka cast bla bla."
@igrajlopte 🐦
kakve sandze oni tursku najvise vole.. turska, sarajevo, srbija, pa tek onda im dode bih..
Prika te price da bosnjaci iz bosne nevole sandzaklije su takva glupost , ne mogu da vjerujem da ste se poprimili na to... jedini koji nevole sandzaklije su ove fgr jugobalije kojih nazalost ima 30- 40k u I oko centra sarajeva I kojima je vrhunac u zivotu to sto su se rodili u sarajevu I misle da su neka superiorna kasta zbog toga.. ta ista pascad mrzi bosnjake istocne bosne, mrzi krajisnike, mrzi Hercegovce, ljude iz srednje bosne itd.. krasi ih snishodljivost I poniznost prema srbima , mrznja prema religiji( islamu I katolicsnstvu) ,pluuvanje po svemu nasem a divljenje svemu srpskom... svrsavaju na to da ih neki vlah potapse po Ramenu u stilu " dobar si decko"... ako hoces da znas to su otprilike glasaci "nase stranke" koja bukvalno nepostoji van centra sarajeva tj nigdje drugdje ne prodze izborni prag..
A ti braci u sandzaku slobodno poruci da mi iz bosne njih volimo I pozovi jos momaka nek dodzu na ovaj forum... nedajte vlahadiji da vas iskoristava oni vas nikad nece prihvatiti kao svoje... za svakog bosnjaka sa trunom nacionalne svijesti vi ste neodvojivi dio bosnjackog bica...
Fino vam je Pazarac objasnio prije par sedmica (mjeseci) kada se spominjala ta priča oko Sandžaklija i igranja za Srbiju.
Čovjek je rekao da CZV i Partizan (oni posebno) rade dobar skauting po Sandžaku i NP, ponude toj djeci odlične uslove u BG-u i momci se kasnije razvijaju i igraju za omladinske selekcije Srbije.
Dok Bošnjak iz BiH za njih čuje kad debituju za Partizan ili naprave neki dobar transfer i onda ide pitanje "a što ne igra za nas", a ovamo mu Srbija i Partizan dali svaki mogući uslov u proteklih 5-10 godina.
A iz BiH, za sve te godine, dobije punu vreću selama.
Čovjek je rekao da CZV i Partizan (oni posebno) rade dobar skauting po Sandžaku i NP, ponude toj djeci odlične uslove u BG-u i momci se kasnije razvijaju i igraju za omladinske selekcije Srbije.
Dok Bošnjak iz BiH za njih čuje kad debituju za Partizan ili naprave neki dobar transfer i onda ide pitanje "a što ne igra za nas", a ovamo mu Srbija i Partizan dali svaki mogući uslov u proteklih 5-10 godina.
A iz BiH, za sve te godine, dobije punu vreću selama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"