Ma kokain i Latini kralju, iso sam prije nonstop na MLS tekme i bio tamo gdje su ti vatreni navijaci, na poluvemenu su navuku lindja i deri niko ne stojiakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:13Atlanta ima ma najjacu atmosferu u MLS-u, skoro pa juznoamericko navijanje
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 nov 2022, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav jadnik

- Beduin
- Kontakt:
U Portugalu samo kad bi krenuo sa Leaom i Brunom na krilima, odmah bi to bila druga domenzija.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:53Francuzi imaju najbolji krilni par na turniru, to će biti prevaga.
U Portugalu mi se ne sviđaju dizelaši u napadu, prespora reorezentacija.
Englezi su poslije Srba najveći fudbalski luzeri i sa njima nikada nisi na sigurno.
Nijemci su opasni, imaju dobar napad ali to se treba fini uklopiti.
Favelaši su također mentalno jako slabi i ne bih se smio u njih uzdati.
A ovako jedan na klupi, drugog zavaljuje u vezu pa kroz tekmu rotira po krilima... jos da je Jota tu pa da igra laznu 9ku umjesto Rone, e to bi vec bilo to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prije operacija mnogi od nas.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Gordialbion
- Kontakt:
Zamolio bih za vise postovanje prema narodu koji je gadzan nato bombama i koji ie pretppio traktorijadu
Mislim da nisi u pravu, ali svakom svoje.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:19Nemaju elitne igrače i npr. Brazilu se ne bi dogodila ista stvar kao što je njima protiv Japana.armando je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:07Zbog čega? Zato sto su iskontrirani protiv Japana i što su kažnjeni za silne promašaje. Protiv Španije egal utakmica, čak su i bili bliže pobjedi iako su u završnici izjednačili.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:50Njemačka je već pokazala da ih se ne smije stavljati u najuži krug favorita.
Odbrana nije bajna, škripi na bekovskim pozicijama. Ostalo top, ako postavka bude dobra i igrači na nivou.
Italija, da samo nju pomenem, desetljećima se provlačila i kilavila kroz grupu pa i poslije kroz eliminacije, pa vazda dođu do kraja
Možda i mogu daleko, ali čini mi se da ima psr jačih reprezentacija, i igrački i taktički.
Što se tiče prve rečenice.
Priznajem jedino Fryncusku kao jaču reprezentaciju, jer da su kompletni i da imaju pravog trenera mogli su poslati dvije repke i da obje budu u finalu. Toliko o dominaciji.
Ostale vrh ekipe su u par deka.
Švabe sko prođu vjerovatno na Vatrene. Težak meč za obje ekipe. Ko prođe udara na Portugalske firgose. Hrvati protiv njih imaju očajan učinak, dok ih Švabe redovno tamburaju.
Ako se sve poklopi, semifinale minimum, pa poslije šta bude
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Ne kažem da npr. Kimmich nije elitni igrač nego da njihov skup od 26 igrača nije među npr. 5 najboljih skupova na prvenstvu, ne kažem da nemaju niti jednog elitnog pojedinca. 
A složit ćeš se da i Brazilci i Portugalci sigurno imaju bolju momčad.

Ne vjerujem da je ovo sto FoSte govori bilo prije 10 godina.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma kod Srba je problem IQDavidMoyes je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:22ma naisao slucajno negdje na fejsbuku inace ne koristim drustvene mreze toliko pa nisam bas u tokuarmando je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:17Jao Bato ali kasniš kao voz za ŠidDavidMoyes je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:15Danas sam prociato negdje da je neki sprski fudbaler imao aferu sa suprugom od nekog kolege iz reprezentacije zna li neko nesto vise o tome? da li je istina? ako jeste mislim da su Srbi završili svoje ucesce na ovom turniru.![]()
![]()
Ali zanimljivo koliko Srbi imaju te tendencije da imaju afere sa zenama od kolega iz reprezentacije jel ono i onaj nesretni Ljajic nesto slicno uradio? nevjerovatno zaista.
Njima je jedna osoba sa jednom Tv kućom napravila to da svi moraju imat tetovazu na vratu i neku curu koja je izoperisana i to je neki standard života kojem svi teže.
Oni u svojoj državi samo govore o drugim okolo sebe i hrane se tom mrznjom da komentatori ne mogu utakmicu komentirati bez nacionalizma.
Jos ih vise boli sto se drugi na to ne obaziru
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 29 nov 2022, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Brazilskom Asmiru Suljiću odjednom i klime smetaju, do jučer po favelama u japankama igro
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nisam to ni razmatrao, jer je besmisleno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:29Ne kažem da npr. Kimmich nije elitni igrač nego da njihov skup od 26 igrača nije među npr. 5 najboljih skupova na prvenstvu, ne kažem da nemaju niti jednog elitnog pojedinca.
Samo kreneš od jedinice i vidiš ko stoji između vratnica, tu priča prestaje.
Nego više na to da se svakome može desiti loš dan, pogotovo u grupnoj fazi. To smo valjda apsolvirali kroz istoriju.

Za Portugeze sam ti reko šta mislim.
Brazil ....i kad pomeneš to ime isto ti dođe kao ono vaše its coming home. Jer njima treba vratiti loptu na centar, vječiti umjetnici i zaluđenici u ovu igru. Ta čarolija je nažalost u velikom padu, naki šminkeri kolo vode. Kolo vode, ali većinom nizbrdo.
Dakle, samo France priznajem kao apsolutnu moć. Ona je sada oskrnavljena povredama i predvodi je kloc koji ovu generaciju ne potentira na pravi način, tako da i oni nisu sasvim sigurni da će doći do kraja i osvojiti.
Jest vala...kriv za skoro sva 3 gola.armando je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:44Nisam to ni razmatrao, jer je besmisleno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:29Ne kažem da npr. Kimmich nije elitni igrač nego da njihov skup od 26 igrača nije među npr. 5 najboljih skupova na prvenstvu, ne kažem da nemaju niti jednog elitnog pojedinca.
Pa proći će kobasice skupinu i to samo zato jer se Japan osramotio kod costa rice a vi postavljate kao da je Brazil

- Madagaskar
Nije jedini koje se zalio na tobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:41
Brazilskom Asmiru Suljiću odjednom i klime smetaju, do jučer po favelama u japankama igro
Joj likova. I da jeste kriv jel se to samo sad trenutno gleda klasa i sadašnja predstava?Rosicky je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:46Jest vala...kriv za skoro sva 3 gola.armando je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:44Nisam to ni razmatrao, jer je besmisleno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:29Ne kažem da npr. Kimmich nije elitni igrač nego da njihov skup od 26 igrača nije među npr. 5 najboljih skupova na prvenstvu, ne kažem da nemaju niti jednog elitnog pojedinca.
Pa proći će kobasice skupinu i to samo zato jer se Japan osramotio kod costa rice a vi postavljate kao da je Brazil![]()

Naprimjer, jedan anonimus uđe, zabije dva - tri gola i odmah je elitni igrač. Dok s druge strane stoji golman koji 15ak godina važi za jednog od najboljih, neodbrani obranljivo

moja četvorica jarana su se prehladili dole. nahajcaju klimu u svakom zatvorenom prostoru na 16stepeni uključujući i buseve i metro. oznojiš se na suncu i uđeš na minus … prehlada garantovana, mi nismo naviknuti na tako nešto
-
- Kontakt:
Ma Neuer je elita, ali pogledaj obranu. Mislim da bi za dva obrambena iz Hrvatske sigurno bilo mjesta u obrani Njemačke. Vezni je red također na našoj strani, a mislim da bi i Perišić imao mjesta tamo. Ne bih rekao ni da su od nas bolji, a ne smatram da smo mi baš među 6-7 najboljih, tako da ne vidim Nijemce među najboljim ekipama. Mogu biti pritajni favorit, ali nikako jedan od glavnih.
Misliš da biste bili favorit protiv Njemačke? Ja mislim da bi ipak Njemačka bila favorit.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 nov 2022, 23:58Ma Neuer je elita, ali pogledaj obranu. Mislim da bi za dva obrambena iz Hrvatske sigurno bilo mjesta u obrani Njemačke. Vezni red također na našoj strani, a mislim da bi i Perišić imao mjesta tamo. Ne bih rekao ni da su od nas bolji, a ne smatram da smo mi baš među 6-7 najboljih, tako da ne vidim Nijemce među najboljim ekipama. Mogu biti pritajni favorit, ali nikako jedan od glavnih.
Razlog? Spori ste, baš ono jedna klasična dizelaška, troma ekipa. Ovo što je prolazilo protiv šuplje Kanade će možda proći i protiv raštimane Belgije, ali protiv prve ozbiljnije repke nemate šta tražiti, baš ogroman deficit u napadu.
Njemačka jeste izgubila od Japana, ali je trebala na poluvremenu bar za 3-4 gola razlike voditi, protiv Španije isto bili konkretniji i bolji.
Po prikazanom ste tu negdje sa Argentinom, samo što oni imaju Messija ybg, on uvijek nešto skonta

Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 30 nov 2022, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Beduin
- Kontakt:
Tako i u Dubaiju, ogromna razlika izmedju vanjske temperature i klimatizovanih prostorija. A klime su na svakom cosku. Pa u taxi kad sjednes hipotermija te uhvati.
Vjerujem da su i u Kataru odvrnuli klime, narocito sad zbog pojacanog broja turista i sportista, u zelji da im ugode i rashlade, a mi jednostavno nismo navikli na to.
I mene cesto su znali sinusi i grlo gandriti u Emiratima zbog klime.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.