Eto kako ti pritisci na ovim prostorima daju rezultate.
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
A danas penal lo stilo Zvezdanaesterac.
- alan_kardec
- Kontakt:
Penal je diskutabilan, blago rečeno. Pošto sam gledao tekmu preko neta, slika nije bila baš najboljeg kvaliteta, tako da ne bih dalje da komentarišem taj dio. Vidjećemo šta će u narednim danima reći, prije svega Đurić
i sudijska komisija.
Odbrana smiješna. Petković i Krneta
, Savićević užasan, Dauda opet dobre situacije promašuje. Vile su nas pronosale par puta, OFK je zaslužio bod.
Za sada smo prvi, Partizan sa Spartakom na poluvremenu 0:0.
Odbrana smiješna. Petković i Krneta
Za sada smo prvi, Partizan sa Spartakom na poluvremenu 0:0.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kao sto @alan rece, penal je u najmanju ruku diskutabilan!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Može da se svira, a i ne mora. Pritisci vjerovatno jesu uticali na sudiju ali i sam igrač OFK-a reče da je bilo kontakta. U svakom slučaju, razlog više da se Tole, Stepanović i ostali zauvijek odstrane, da se svako kolo ne pretvara u cirkus.MaGiCa je napisao/la:A danas penal lo stilo Zvezdanaesterac.
http://www.****.com/vesti/na-da ... ideo/66225" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
e to je vakat bio, a biće opet. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakav je kod vas bio Marko Vesovic kao desni bek ???
Borben (mada se najviše borio sa aut linijom), jako brz, prilično uporan, solidan u defanzivi, bez nekog velikog smisla za fudbal i katastrofalan centaršut.
Vesovic ajmo reci zahvalan igrac! Braoolyo je dosta toga tacnog rekao, ali za nase prilike uopste nije los i mislim da bi bio dobro pojacanje za Sarajevo... 
Što, je l' se to nešto povezuje sa Sarajevom ili...? Bio bi vjerovatno najbolji bek lige. Samo u Zvezdi je imao 130k evra godišnje, ne vjerujem da mu Sarajevo može dati ni približno toliko.
Da da, povezuju ga sa Sarajevom, zato je ovaj i pitao...
http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... %9Aovi%E6a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... %9Aovi%E6a" onclick="window.open(this.href);return false;
**** ti mene ako je on u Zvezdi ikada vidio te pare.braoolyo je napisao/la:Što, je l' se to nešto povezuje sa Sarajevom ili...? Bio bi vjerovatno najbolji bek lige. Samo u Zvezdi je imao 130k evra godišnje, ne vjerujem da mu Sarajevo može dati ni približno toliko.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Samo ove godine mu je isplaćeno preko 100k, ali mu se duguje za prethodne sezone. Za sve Zvezdine igrače se znaju tačni iznosi plata, ako se dobro sjećam, a sjećam se, Vešović prema ugovoru dobija oko 130k.Rooney88 je napisao/la: **** ti mene ako je on u Zvezdi ikada vidio te pare.Puno brate, s obzirom koliko se pise o losoj finansijskoj situaciji na Marakani tolika plata, ako je tacno ovo sto ti napisa naravno, bi bila apsurd.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Jel' moguće da vas ova Vojvodina svaki put oplodi na Marakani, ili je neki dogovor za vikend sad? Ne ide mi u glavu svaki put vam uvale po tri komada 
Grbavica naš je Hram!!!
Vojvodina je kao klub mnogo bolje organizovan i ima tim koji igra moderniji i lepsi fudbal i od Zvezde i od Partizana, ali se njima najmanje pomaze iz "sive zone uticaja", a i luzeri su nakon svih godina kupljenja mediokriteta i 3. mesta u prvenstvu - pa zato kiksiraju lakse protiv ostatka lige.
To ti je objasnjenje, @RP.
Moguce je kao sto vidis, ali je u pitanju i dogovorRiverPlate je napisao/la:Jel' moguće da vas ova Vojvodina svaki put oplodi na Marakani, ili je neki dogovor za vikend sad? Ne ide mi u glavu svaki put vam uvale po tri komada
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ne znam ili je to što kažeš ili se igrači Zvezde useru u gaće kad vide igrače VojvodineMaGiCa je napisao/la:Vojvodina je kao klub mnogo bolje organizovan i ima tim koji igra moderniji i lepsi fudbal i od Zvezde i od Partizana, ali se njima najmanje pomaze iz "sive zone uticaja", a i luzeri su nakon svih godina kupljenja mediokriteta i 3. mesta u prvenstvu - pa zato kiksiraju lakse protiv ostatka lige.
Baš ću pratiti sad preko vikenda!Moguce je kao sto vidis, ali je u pitanju i dogovor
Grbavica naš je Hram!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Na današnji dan prije 22 godine, Crvena zvezda je postala nezvanični klupski prvak svijeta pobjedom nad prvakom Južne Amerike, čileanskim Colo Colom, 3:0. Strijelci, Jugović 2x i Pančev.
[youtube][/youtube]
p.s.
Sinoć pobjeda nad Vojvodinom, penal nad Savićevićem čist.
[youtube][/youtube]
p.s.
Sinoć pobjeda nad Vojvodinom, penal nad Savićevićem čist.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
[youtube][/youtube]
Pecnik, Nine i posebno Dzoni dominiraju.

Pecnik, Nine i posebno Dzoni dominiraju.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Na ovog mi Mamić vec sada stavio klauzulu u ugovor od minimum 10-ak mil evra, a nasi slijepci ce ga slati po raznim Sopotima, Borcama...jer je konkurencija prevelika u vidu Onjila, Asamoaha...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Klinac inace sabija u U17 konkurenciji, a tek 23-eg ovog mjeseca puni 16. god...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Klinac inace sabija u U17 konkurenciji, a tek 23-eg ovog mjeseca puni 16. god...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.