Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Opet svi ispred teleta dobivaju sansu
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- storm_raider
- Kontakt:
Ne shvatam pitanje, definisi. Vucevic ima 22 godine i igra centra, poziciju koja se najkasnije razvija i koja zenit dozivi tek oko 27-28 godine. U najjacoj ligi svijeta zabija u prosjeku 12 poena i ima preko 11 skokova. I, jos uvijek ima nevjerovatan prostor za napredak. Njega i Pekovica me je najvise strah na EP kada budemo protiv Crne Gore igrali, znajuci da nam je defanzivni skok najveca boljka. Je li jasnije?Adibhf88 je napisao/la:Jel se talentom smatra onaj ko se prebrzo razvio ili izrastao (a da pri tome ne moze pogodit obruc) ?storm_raider je napisao/la:Iz Buducnosti. Jedan od najvecih talenata s Balkana u posljednjih 10 godina na svojoj poziciji.Adibhf88 je napisao/la:Odakle je stigao ovaj Vucevic u Orlando? Centar?
http://www.***SPAM***.me/basketball/o ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false; (ODLICAN STREAM - YES TV)
Sport je lijek za tijelo i duh.
I mene zanima, evo i večeras za 9 minuta 8 poena i 5 skokova.storm_raider je napisao/la:Adibhf88 je napisao/la:
Ne shvatam pitanje, definisi. Vucevic ima 22 godine i igra centra, poziciju koja se najkasnije razvija i koja zenit dozivi tek oko 27-28 godine. U najjacoj ligi svijeta zabija u prosjeku 12 poena i ima preko 11 skokova. I, jos uvijek ima nevjerovatan prostor za napredak. Njega i Pekovica me je najvise strah na EP.
Pozz raja da se prijavim samo.. Ceka se Mirza...
Hm, pa mislio sam na njegovu visinu, jer nisam primijetio da je bas efikasan, ili da ima izgradjenu poziciju za sut (ledjima ka kosu) itd... A znaci crnogorac... pa bgm bit ce zanimljivo na EP.Ne shvatam pitanje, definisi. Vucevic ima 22 godine i igra centra, poziciju koja se najkasnije razvija i koja zenit dozivi tek oko 27-28 godine. U najjacoj ligi svijeta zabija u prosjeku 12 poena i ima preko 11 skokova. I, jos uvijek ima nevjerovatan prostor za napredak. Njega i Pekovica me je najvise strah na EP.
Imao je on skoro oko 27-28 skokova u jednoj utakmici (ako se ne varam), zato i pitam kakav je sa efikasnoscu...u svakom slucaju hvala na odg.
Kindže, kindže...
Ali, opet je pitanje hoće li obojica igrati na EP. Bila su obojica i prije dvije godine pa smo ih dobili, mada su obojica napredovala za dvije godine.Adibhf88 je napisao/la:Hm, pa mislio sam na njegovu visinu, jer nisam primijetio da je bas efikasan, ili da ima izgradjenu poziciju za sut (ledjima ka kosu) itd... A znaci crnogorac... pa bgm bit ce zanimljivo na EP.Ne shvatam pitanje, definisi. Vucevic ima 22 godine i igra centra, poziciju koja se najkasnije razvija i koja zenit dozivi tek oko 27-28 godine. U najjacoj ligi svijeta zabija u prosjeku 12 poena i ima preko 11 skokova. I, jos uvijek ima nevjerovatan prostor za napredak. Njega i Pekovica me je najvise strah na EP.
Imao je on skoro oko 27-28 skokova u jednoj utakmici (ako se ne varam), zato i pitam kakav je sa efikasnoscu...u svakom slucaju hvala na odg.
- storm_raider
- Kontakt:
Mirza bi veceras morao da dobije 15 minuta. Orlando je jedna od najlosijih ekipa. Ovdje jedino sto vrijedi je Nelson i mladi Vucevic. Turkoglu vec godinama nije odigrao dobru utakmicu. Valjda i ovaj ziceras tako razmislja...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Baš su sad napravili razliku kad je Kardsahian unutra. 
Ne mogu vjerovat da ovi ucmali Netsi nekog razbijaju. 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, anel77, armin, BosnaSTL, brcak108, deni_TM87, denisov, el-fighter, Fecox, Gigabyte, GoRaN, grgr, High, inja87, JTS, kaurma, kristian, L'Avvocato, mirza_9, NG1, storm_raider, tzboy i 45 gostiju. 
Imaju nešto deblji plus. Ako ovako ostane, velike su šanse da Mirza uđe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Selam i pozdrav svima.Koliko nas je sad na temi? Nije ni cudo sto je Magic onako los kad imaju cetri bjelca na parketu
protiv njih Brooks izgledao kao Jordan.
nisam siguran da li se ovdje više "slavi" loš potez Kardashiana ili koševi Telke 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- skyisthelimit
Bukva ima 5 skokova za 8 minuta i 2 poena sa linije slobodnih bacanja uz šut iz igre 0/3
Daj Mirzu !
Mada je vjerovatniji Evans nakon time-outa.
Daj Mirzu !
Mada je vjerovatniji Evans nakon time-outa.
sta ces kad znamo,,,kako Mirza dobit minutazu,,,jedino ako lose igra Hump a bogami i EvansJTS je napisao/la:nisam siguran da li se ovdje više "slavi" loš potez Kardashiana ili koševi Telke
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
bogami, razbise Netse neki dan oni teksaski bijelci + kinez i onaj vehabijaBosnaSTL je napisao/la:Selam i pozdrav svima.Koliko nas je sad na temi? Nije ni cudo sto je Magic onako los kad imaju cetri bjelca na parketuprotiv njih Brooks izgledao kao Jordan.
Evo ga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.