New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Istina da nije do njega, igra 40 minuta u prosjeku što je previše za svakog igrača i opet je Woodson kriv za to. Frustracije, divne frustracije
Igramo gore nego kada je D'antoni bio trener.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Usput, Felton igra večeras. Nisam siguran da li je 100% spreman. Felton treba napadati reket KONSTANTNO i ne driblati loptu u prazno.
Tina Cervasio @TinaCervasio 4m
#knicks Raymond Felton will dress. Woodson says he is not 100% healthy but is probable to play vs #Clippers tonight.
Chris Broussard @Chris_Broussard 1h
Sou.rces: Cavs shopping Dion Waiters. They've spoken w/Chi, NYK & Philly. No deal imminent. Waiters is open to being traded.
Ne treba nam novi JR, dosta nam je i ovaj.Tommy Beer @TommyBeer 18m
FWIW, Dion Waiters is one of just 10 players averaging over 12 FG attempts per game & shooting below 39% this season.
J.R. Smith & Raymond Felton are 2 of the players that are also in that club by the way.
Nisam ja rekao da su Amare i Felton krivi za sadasnje igre, vec da dok je tu Amare sa ugovorom od 20 milki, a on vise nikada nece biti ni pola igraca kakav je bio, i dok je Felton prvi pley mi necemo biti ozbiljna ekipa, i zaboravio sam jos JRa.
Naravno da je Woodson kriv za nasu igru, oko toga i nema rasprave nikakve uopste.
Mi smo trenutno prosjek lige, ali ne igramo ni na tom nivou.
Naravno da je Woodson kriv za nasu igru, oko toga i nema rasprave nikakve uopste.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Buraz moj, da ga nismo potpisali ne bi došao Melo sigurno, a i Chandler (to je neki dan izjavio i Dolan u prvom intervjuu nakon 6-7 godina).DejaNMG je napisao/la:Nisam ja rekao da su Amare i Felton krivi za sadasnje igre, vec da dok je tu Amare sa ugovorom od 20 milki, a on vise nikada nece biti ni pola igraca kakav je bio, i dok je Felton prvi pley mi necemo biti ozbiljna ekipa, i zaboravio sam jos JRa.
Felton da uđe u formu i da bude zdrav biće dobar kao i prošle godine što je bio. On i Chandler su bili ubitačni u PnRu dok se nismo vratili na izolacije.
Dzabe je sve to buraz, kad mi od njega sad nemamo nikakve koristi, on je rak ove ekipe.
Sto se tice Feltona, sklon je povredama, u svemu je solidan, ni u cemu dobar, za mene pley ispod prosjeka u ovoj ligi.
Sto se tice Feltona, sklon je povredama, u svemu je solidan, ni u cemu dobar, za mene pley ispod prosjeka u ovoj ligi.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Brate, imali smo koristi u bliskoj prošlosti, da tad nismo imali koristi, ne bi ni sad imali jer ne bi imali isti tim
Ali otom, potom. Najvažnije je da večeras dobijemo, mada teško će biti 
Nocas jos jedna sramota, necu ni gledat, sutra kad ustanem snimak pogledam ako ne bude bas razvaljivanje, sagledam Netse i spavanje, ili Heat-Cavs. 
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
@Carlo dosao bi ti Melo sigurno, i da niste imali Amare-a, jer je njega zena otjerala iz Denvera i bilo je ili LA ili NYK, a posto LALi nit su imali para nit su imali koga da trejduju, NYK je bio jedina realna opcija...
Ma ništa to, daj broj mobitela da te ja budimDejaNMG je napisao/la:Nocas jos jedna sramota, necu ni gledat, sutra kad ustanem snimak pogledam ako ne bude bas razvaljivanje, sagledam Netse i spavanje, ili Heat-Cavs.
@JHam, ma brate i to je pitanje, sumnjam da bi Melo došao u onakvu ekipu
- SheldonCooper
- Kontakt:
Krivci za ovakvo stanje Knicksa:
Dolan , on može otpustiti trenera, dovesti novog , on daje pristanak na dolazak/odlazak igrača.... on je kriv što je Woods još uvijek trener on je ostavio JR jer molim te lijepo njih dvojica se druže,igraju golfa zajedno. Na račun toga je i JR-ov brat u Knicksima.
Woods, čovjek koji je svoje najbolje izdanje imao nakon što je sjeo na klupu umjesto D´Antonia i tu sezonu je završio odlično, da nije bilo povreda na kraju možda bi se i moglo parirati Heatu. Prošlu sezonu je dobro vodio ekipu gledajući pobjede (što i jest najbolje) ali se sve svodilo na izolaciju i na individualni kvalitet to je ekipu i koštalo u PO. Camby je bio povrijeđen pola sezone a onu drugu polovicu sve jedno nije igrao, Cope također nije dobijao minute koje je zaslužio.
Igrači, Amare sa svojim ugovorom opterećuje SC 20X više nego što doprinosi . JR budala koja forsira šut i ima jednu dobru pa pet katastrofalnih utakmica. Felton je solidan play ali samo solidan, ekipi koja ima Mela,Bargnania pa i JR-a treba play koji će dijeliti asistencije a ne glumiti Westbrooka. Ekipi koja cilja na vrh treba puno bolji play.
Ova ekipa nema backup centra, tačnije strašan loš izbor pod koševima. Samo jedan centar Chandler, Bargnani čovjek kome odbrana nije jača strana i dva igrača koja su ograničena zbog svog fizičkog stanja (Amare i Martin). Chandler se povrijedio i onda gledamo ovo što gledamo. Melo se na početku sezone troši preko 40 minuta po utakmici.
To da li bi Melo došao da nije bilo Amarea, da li bi Chandler došao.... to je sve šbbkbb. New York je primamljiv većini igrača i ne sumnjam da npr. nije Melo došao da u ekipu nebi dušao neki drugi superstar i dovukao neke nove sa sobom. Ukoliko bi Melo napustio ekipu i otišao u LA (kao što neki novinari misle da bi moglo biti) u Knickse bi došao neki drugi superstar 1000%
Dolan , on može otpustiti trenera, dovesti novog , on daje pristanak na dolazak/odlazak igrača.... on je kriv što je Woods još uvijek trener on je ostavio JR jer molim te lijepo njih dvojica se druže,igraju golfa zajedno. Na račun toga je i JR-ov brat u Knicksima.
Woods, čovjek koji je svoje najbolje izdanje imao nakon što je sjeo na klupu umjesto D´Antonia i tu sezonu je završio odlično, da nije bilo povreda na kraju možda bi se i moglo parirati Heatu. Prošlu sezonu je dobro vodio ekipu gledajući pobjede (što i jest najbolje) ali se sve svodilo na izolaciju i na individualni kvalitet to je ekipu i koštalo u PO. Camby je bio povrijeđen pola sezone a onu drugu polovicu sve jedno nije igrao, Cope također nije dobijao minute koje je zaslužio.
Igrači, Amare sa svojim ugovorom opterećuje SC 20X više nego što doprinosi . JR budala koja forsira šut i ima jednu dobru pa pet katastrofalnih utakmica. Felton je solidan play ali samo solidan, ekipi koja ima Mela,Bargnania pa i JR-a treba play koji će dijeliti asistencije a ne glumiti Westbrooka. Ekipi koja cilja na vrh treba puno bolji play.
Ova ekipa nema backup centra, tačnije strašan loš izbor pod koševima. Samo jedan centar Chandler, Bargnani čovjek kome odbrana nije jača strana i dva igrača koja su ograničena zbog svog fizičkog stanja (Amare i Martin). Chandler se povrijedio i onda gledamo ovo što gledamo. Melo se na početku sezone troši preko 40 minuta po utakmici.
To da li bi Melo došao da nije bilo Amarea, da li bi Chandler došao.... to je sve šbbkbb. New York je primamljiv većini igrača i ne sumnjam da npr. nije Melo došao da u ekipu nebi dušao neki drugi superstar i dovukao neke nove sa sobom. Ukoliko bi Melo napustio ekipu i otišao u LA (kao što neki novinari misle da bi moglo biti) u Knickse bi došao neki drugi superstar 1000%
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Katastrofična utakmica. 80 poena dati u NBA utakmici je premalo da bi ikoga pobjedio. Ranije rekoh da ofanziva stagnira i to je to. Smith, Amare, Artest PRELOŠI. Dakle, katastrofa. Ostali također nikoga ne treba ni pomenuti.
Jedini koji su zadovoljili su Melo, Bargnani, Martin i Felton. Ostalo katastrofa.
Čekamo promjene jer ćemo nastaviti gubiti ako ne dođe do njih.
Sedmi poraz zaredom, NAJDUŽI NIZ PORAZA OD FEBRUARA 2010. !
Jedini koji su zadovoljili su Melo, Bargnani, Martin i Felton. Ostalo katastrofa.
Čekamo promjene jer ćemo nastaviti gubiti ako ne dođe do njih.
Sedmi poraz zaredom, NAJDUŽI NIZ PORAZA OD FEBRUARA 2010. !
ESPN Stats & Info @ESPNStatsInfo 17m
This is the 1st time that Carmelo Anthony has played for an NBA team that has a 7-game losing streak in games in which he played
znam da je mozda previse ovaj potez ali mislim da je vrijeme za drasticne promjene u knicksima, trade sve sto moze otici u trade, ni jedan jedini igrac neka ne ostane pod zastitom, pa cak i melo ma koliko to na prvu lose izgledalo, ova ekipa je izgubila ono nesto, igraci u istoj kao da se ne vole vise, ne mogu smisliti jedni druge, kod ekipa se na mukama trebaju pokazati jedinstvo, volja, zelja, kod knicksa (trenutno) toga nema ni u tragovima, mislim da imate igrace za koje na trzistu mozete dosta dobiti, samo trebate napraviti prave pakete, dobar ugovor plus los ugovor pa traziti ponude i tako stalno dok ne urodi plodom, ovo mi izgleda kao veoma dobar plan za ekipu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma što je najgore, Melo i Stoudamire (prvenstveno ovaj drugi) su ugovorČINAMA vezani i za narednu sezonu. Ne trebam ni napominjati da Stoudamire treba dobiti 23 miliona dolara. Jbt, pa sljedeće sezone će na plate otići 5 miliona više negoli ove.
A fakat je činjenica da dosta toga ne štima. Hemije više nema, tačno k'o da je riječ o 5 likova iz 5 različitih mafijaških porodica (dobro, nisam daleko od istine
) koji sabotiraju jedni druge. Tako mi Knicksi izgledaju u ovom trenutku.
Početak je sezone, ne treba nikog otpisivati (posebno ne na sablasno slabom Istoku), tako da je sve moguće. Jbt, jedva se sjetih da su Knicksi već amnestirali Billupsa; baš sam se zapitao što to ne urade sa Amareom.
A fakat je činjenica da dosta toga ne štima. Hemije više nema, tačno k'o da je riječ o 5 likova iz 5 različitih mafijaških porodica (dobro, nisam daleko od istine
Početak je sezone, ne treba nikog otpisivati (posebno ne na sablasno slabom Istoku), tako da je sve moguće. Jbt, jedva se sjetih da su Knicksi već amnestirali Billupsa; baš sam se zapitao što to ne urade sa Amareom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
upravo tako, mafijaski, igraju zajedno a vidis isto kao da se ne podnose, ugovor koji amare ima je suvisno i komentarisati, naravno zasluzio da je igrama u prijasnjem klubu ali sta mu se sve desilo u knicksima stvarno ne znam, da se sastavljao scenario u kojem neko moze proci najteze moguce iduci bi bio samo da umre ono 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
O kakvim ba vi mafijama pričate
Čuj igrači ne vole jedni druge
O čemu vi pričate? Naša igra na terenu ne funkcioniše i tu igrači nisu krivi koliko Woodson koji ima zadatak da ih usmjeri. Nažalost, on nije spreman, nit' sposoban za to tako da će ovo trajati sve dok on ne dobije otkaz, a to može potrajati do februara-marta kako je krenulo.
Čuj igrači ne vole jedni druge
http://www.nydailynews.com/sports/baske ... -1.1531026" onclick="window.open(this.href);return false;
Raja se šprda s Dolanom
Usput, pokrenula je online peticija da Dolan proda MSG, ali to je nemoguće. Svakako dobar pokušaj, bar da Dolan vidi još jednom da nije poželjan.
Raja se šprda s Dolanom
Usput, pokrenula je online peticija da Dolan proda MSG, ali to je nemoguće. Svakako dobar pokušaj, bar da Dolan vidi još jednom da nije poželjan.
Knicksi su u igri za Waitersa
Odlican igrac... Gledao sam Pacerse par puta Cope nema neku znacajnu ulogu u timu, steta sto je otisao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sta ocekujete veceras?? Ja ocekujem da Melo opet nakon poluvremena napusti dvoranu ko i prosli put...
Zbog cega bi je napustio? Prosli put je bila u pitanju povreda koljena, a nakon te utakmice nije igrao par tekmi. Sa ispade Melo napustio dvoranu jer se prepo i nije mogao igrati zbog pritiska.JHam je napisao/la:Sta ocekujete veceras?? Ja ocekujem da Melo opet nakon poluvremena napusti dvoranu ko i prosli put...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.