Po meni je ovo prava slika naseg skolstva i onih koji pokusavaju izigravati pametnjakovice a za to nisu jos spremni...

Slika je dakle izucena sa slike gdje se jasno vidi da je u tom trenutku lopta upucena ka golu, a linija koja je povucena po liniji sesnaesterca je samo prenesena do igraca Olimpica koji je najblize prema golu...

Mene je stid s kim ja ulazim u raspravu...
http://www.zaslike.com/files/s5rxuhjjd9421jz8qrem.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije ofsajd naravno, samo opticka varka. Evo dokaz:

mujoisuljo je napisao/la:
Hahahahahahahaha, da nije malo ukrivo????
MrWhite je napisao/la:
Neka postavi cijelu sliku, trenutak kad lopta se predaje, pa neka onda povuce liniju ali paralelnu sa linijom šesnaesterca, a ne paralelnu sa Avazovim tornjem.....pa cemo onda pricati o tome jel ofsajd ili ne....
selam alejk
aS_Roma je napisao/la:ovo paralelno sa linijom šesnesterca ???
pa brate dragi gdje je ovo paralelno svega ti ???
I druga stvar fali glavni dio slike da vidimo kad je lopta upucnea prema Hadzicu,a ovdje se to ne vidi znaci svi sad napamet bubate i naglabate da je u ovom trenutku isla lopta prema njemu, tako da ne vidim sta pemtujete, kad budete imali sliku prilikom zadnjeg pasa postavite, pa cemo razmatrati, kad vam je to toliko bitno.
hz033 je napisao/la:Prema snimku koji sam vratio 50 puta, nekako bi zaključio da nije bilo offsidea. A druže prema tvojoj slici , nemožeš zaključiti ama baš ništa, a linija je paralelna kao što toranj stoji uspravno u Pizi

plavetniloo je napisao/la:Nije bio offside, ne peri ljude bezveze, kakva je to linija, živ bio?
Svrki je napisao/la:Ma pusti ove dilitante:D Ova linije nije fino povucena, ali i da je povuces vidis da je ofsajd, kakvi oni.
Head je napisao/la:Ako je ova linija paralelna sa linijom sesnaesterca onda sam ja rodjeni Kakanjac.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM