Sa ovakvom igrom mozete se uhvatiti za usi i skakati, jedino ako ne planirate kupoti jos 10 utakmicacesc4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Dovoljno je 5Iceplayer je napisao/la:Sa ovakvom igrom mozete se uhvatiti za usi i skakati, jedino ako ne planirate kupoti jos 10 utakmicacesc4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()
![]()
![]()
www.nkbratstvogracanica.com
Zar si zaboravio levatu da smo mi Podgrmeču mećali po cenera i opet Jedinstvu pustili u Gračanici za opstanakIceplayer je napisao/la:Sa ovakvom igrom mozete se uhvatiti za usi i skakati, jedino ako ne planirate kupoti jos 10 utakmicacesc4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()
![]()
![]()
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Al pričate gluposti. Budućnost i Bratstvo igraju pošteno za sad, i neka uđu tako, makar ne uzimaju sudije i penale u 90+
Turbina da proda utakmicu Bratstvu, a među zadnjim na tabeli, 5 utakmica bez pobjede i sa gol razlikom 0-10, i prodali odjednom.. prodali da ispadnu, cejf im.
Turbina da proda utakmicu Bratstvu, a među zadnjim na tabeli, 5 utakmica bez pobjede i sa gol razlikom 0-10, i prodali odjednom.. prodali da ispadnu, cejf im.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Zar si zaboravio levatu da smo mi Podgrmeču mećali po cenera i opet Jedinstvu pustili u Gračanici za opstanakForlan je napisao/la:Sa ovakvom igrom mozete se uhvatiti za usi i skakati, jedino ako ne planirate kupoti jos 10 utakmicaIceplayer je napisao/la:[quote="cesc4"
Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prvi![]()
![]()
Haha eto nek ste nas te sezone pustili, ali ste nas prosle kamenovali
Dušmanska posla dragi BenjoBenjo_AFC86 je napisao/la:Al pričate gluposti. Budućnost i Bratstvo igraju pošteno za sad, i neka uđu tako, makar ne uzimaju sudije i penale u 90+![]()
Haha eto nek ste nas te sezone pustili, ali ste nas prosle kamenovaliIceplayer je napisao/la:Zar si zaboravio levatu da smo mi Podgrmeču mećali po cenera i opet Jedinstvu pustili u Gračanici za opstanakForlan je napisao/la:Sa ovakvom igrom mozete se uhvatiti za usi i skakati, jedino ako ne planirate kupoti jos 10 utakmicaIceplayer je napisao/la:[quote="cesc4"
Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prvi![]()
![]()
Loše igramo u pm al nas niko nemože pobijediti
već 8.utakmica.
Taj je protjeran iz Bihaca, ljudi ga ovdje mrze...
Pogledaj penal za Bratstvo u ČapljiniBenjo_AFC86 je napisao/la:Al pričate gluposti. Budućnost i Bratstvo igraju pošteno za sad, i neka uđu tako, makar ne uzimaju sudije i penale u 90+![]()
a kako igraju nije nikakvo čudo,,,
Jedino što u prilog ide počasnom predsjedniku je taj trokut u borbi za Premijer ligu on je tu jedini na dobitku..
Čuo sam da je vas počasni predsjednik u povratku iz sanskog mosta viđen u prijedoru na kafi sa hodžom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Opet se ledeni pomamio ko i prosle godine ..naviknut ces se brate jos ako ne udjete pa ako budete se naredne godine sa njima borili ledeni ce biti u elementucesc4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Neki problem ? Ko je tebe sta pitao...SaltCityAttack je napisao/la:Opet se ledeni pomamio ko i prosle godine ..naviknut ces se brate jos ako ne udjete pa ako budete se naredne godine sa njima borili ledeni ce biti u elementucesc4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()
Ako uđemo dobro i jest,jedino će mi biti žao dušmana a ako ostanemo u ovoj ligi opet ćemo ako treba pustit Jedinstvu da ostaneSaltCityAttack je napisao/la:Opet se ledeni pomamio ko i prosle godine ..naviknut ces se brate jos ako ne udjete pa ako budete se naredne godine sa njima borili ledeni ce biti u elementucesc4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()
Prijedsednik nije bio u Sanskom mostu jer sam ga ja lično vidio u Gračanici na dženazi.Jest viđen sa hodžom FadilomAlterEgo je napisao/la:Čuo sam da je vas počasni predsjednik u povratku iz sanskog mosta viđen u prijedoru na kafi sa hodžom.
Izvinjavam se Ziheru i ostalima na ovom postu. U nevakat sam ga procit'o i odgovorio kako sam odgovorio.cesc4 je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Ti si fakat pacijent. Sta sam sad napisao, idiote jedan? Jesu li vec sudile sudije iz PL u DK? Jesu. Jel' mogu suditi dvaput'? Ne mogu.ziher je napisao/la:E moj Zoom nije ni tebi lahko zivota mi, pa bolan nije Vama iz Lukavca kriv ni Gosk ni Mladost ni Bratstvo niti bilo ko drugi, sami ste krivi sto ste zaostali u utrci za PL. Pa nijedna ekipa koja ima toliko kikseva kuci ne moze se nadati prvom mjestu. Sad kad ste sami sebe ukopali onda plasiras kojekakve price okolo. Rekoh ja tebi ako imas takve dokaze kao sto pricas, pravac tuzilastvo pa neka oni gone koga treba
Skini mi se vise s k.urca, zamisli da si kengur i od.j.ebi u troskoku, bolesnik jedan.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk![]()
![]()
![]()
Fakat treba bit lud da Zoom-a uspijes iznervirat
Druze, treb'o si me vidjeti u Gorazdu na klupi kakav sam bio...k'o bubica
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Moj Diego, možda ne mislimo na istog, jel počasni predsjednik brkati gospodin koji vedri i oblači, ja na njega mislim.
Stvarno bi volio da vi udjete, kada mi ne mozemo, ali nema sanse , vi ocigledno niste upuceni sta se sve cini u Federalnom savezu kako bi njihovi podmazivaci prosli kroz cilj na prvoj poziciji,,,Volio bih da grijesim ali mislim da se dzaba nadate, ova polusezona je zavrsena jos prije nego li je pocela, nazalostcesc4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()
Zoom brate nema problema znamo mi da se ti dajes 100% u posao i da u danasnji vakat covjeka samo stvari izbacuju iz takta. Samo lagano
Evo ALEREGO je "ČUO" da je Brko viđen u Prijedoru da sa hodžom pije kafu i uzima zapisesodaacm je napisao/la:Stvarno bi volio da vi udjete, kada mi ne mozemo, ali nema sanse , vi ocigledno niste upuceni sta se sve cini u Federalnom savezu kako bi njihovi podmazivaci prosli kroz cilj na prvoj poziciji,,,Volio bih da grijesim ali mislim da se dzaba nadate, ova polusezona je zavrsena jos prije nego li je pocela, nazalostcesc4 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli ko ce na kraju biti prviIceplayer je napisao/la:Haha i vi zelite u PL pa po ovome videu podgrmec vas malo reci satrao, golman vas spasio da ne izgubite jedno 5 golova razlike![]()
![]()
Ma nema veze i sa zapisima i bez zapisa samo gazi dalje
Idemo ludo , idemo jako...vidim ove slike od Jedinstva, ljudi se zale zbog
grube igre Gradine u subotu , a i onaj potez protiv Radnickog....onu 10-tku
Gradininu ,sehic ja mislim,
treba max.salamiti u subotu
Idemo ludo , idemo jako...vidim ove slike od Jedinstva, ljudi se zale zbog
grube igre Gradine u subotu , a i onaj potez protiv Radnickog....onu 10-tku
Gradininu ,sehic ja mislim,
treba max.salamiti u subotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.