LBJ MVP je napisao/la:Samire Bilbao kada ćemo igrati ja mogu danas do 6 pa onda idem na trening i možda kad dođem s treninga
budi online oko pola sest ako moze
Moderator/ica: Padovan
LBJ MVP je napisao/la:Samire Bilbao kada ćemo igrati ja mogu danas do 6 pa onda idem na trening i možda kad dođem s treninga
Valjda će tada moći sada dođem da biram server i neće daljesamir_tm87 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Samire Bilbao kada ćemo igrati ja mogu danas do 6 pa onda idem na trening i možda kad dođem s treninga
budi online oko pola sest ako moze
LBJ MVP je napisao/la:Valjda će tada moći sada dođem da biram server i neće daljesamir_tm87 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Samire Bilbao kada ćemo igrati ja mogu danas do 6 pa onda idem na trening i možda kad dođem s treninga
budi online oko pola sest ako moze![]()
LBJ MVP je napisao/la:Mislim da je server pao pa nikom ne može probaću uć probaj i ti
The server will be fixed soon as posible!samir_tm87 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Mislim da je server pao pa nikom ne može probaću uć probaj i ti
ne moze jbg, probat cemo onda veceras il sutra
http://forum.cropes.org/index.php?topic=9086.0ever je napisao/la:Ima neki PES6 goalserver GUI .. E sad kako funkcionise,ne znam,ali sam cuo za to,pa googlaj
Btw. stelno sam se drama,iako ni onda nisam lose igrao..Sad sam na nivou stare forme i pariracu ti,da znas![]()
Ono mi je bio tek drugi dan igranja nakon 4 godine
stavrno evo vec 3 ili 4 dan samo pada im serverToxicity je napisao/la:A kako odigrat kola kad ovaj bagavi server svako 30 minuta pada.. U pm ko ga napravi ovakvog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.