Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Lulića u repki nema od BP i Rumuna a vi možete svi svirati qrcu koji mislite drugačije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako se ne varam jedino dobro sto je uradio u toku ovih kvalifikacija je onaj sut protiv grcke i nista vise nisam zapamtio ni 1 prodor ni 1 ubacaj nista ....
Ništa, samo taj šut, zaslužio je klupu u februarskom terminu...,
to mu je bila ubjedljivo najbolja utakmica za repku, ostale su prosijek mada nije bio ni los protiv francuza.. Gledao sam Lulica ove sezone i stvarno je opao u formi, nema vise tih prodora, nije imao asistencija A da ne pricamo o golovima..zizu1991 je napisao/la:Lulića u repki nema od BP i Rumuna a vi možete svi svirati qrcu koji mislite drugačije.
Pjanić danas opet odličan.....
- _karabaja_
- Kontakt:
E jbg, sad smo poceli ko Hrvati sa Modricem.Batko je napisao/la:Pjanić danas opet odličan.....
Pjanic solidan i nista vise kao i svi ostali na terenu, ovo ako je odlicno onda ne znam sta je prosjek. Nas je al malo realnosti ne skodi.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Bravo!_karabaja_ je napisao/la:E jbg, sad smo poceli ko Hrvati sa Modricem.Batko je napisao/la:Pjanić danas opet odličan.....
Pjanic solidan i nista vise kao i svi ostali na terenu, ovo ako je odlicno onda ne znam sta je prosjek. Nas je al malo realnosti ne skodi.
Ne treba nam to.. Pjanic nista specialno kao i Roma do sad.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Solidno je odigrao do sada, čak je na početku utakmice imao par grešaka i nepotrebno izgubljenih lopti, al se kasnije povratio. Vidjeti ćemo šta nosi drugo poluvrijeme.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mozda nije odlican,ali je najagilniji igrac Rome,Engleski komentator ne prestaje da hvali Pjanica i njegovu kontrolu lopte.sajo10 je napisao/la:Bravo!_karabaja_ je napisao/la:E jbg, sad smo poceli ko Hrvati sa Modricem.Batko je napisao/la:Pjanić danas opet odličan.....
Ne treba nam to.. Pjanic nista specialno kao i Roma do sad.
http://lsh.lshunter.tv/static/popups/12 ... 14770.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- skyisthelimit
Veličanstven,brilijantan,razmišlja sekundu brže od svih ostalih na terenu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- velez_mostar
- Kontakt:
Fenomenalan igrac!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije los Pjanke, trudi se
. Dobro je odigrao ovo poluvrijeme.
Pjanic vec zadnjih mjesec dva pocinje da koristi ''mucenje''od treninga Zemke ala Magath sto su Miske i Dzeko onomad isto bili iskoristili.Pjanic je prije dva tri dana bio i upitan zbog lakse povrede,tako da je ovo jos izrazenije.
Vise mi ide na zivce sto pojedinci vazda furaju na fazon realnosti i da hraknu naseg igraca nego realnosti sa druge strane jastuka i predju preko onog ''Bosnjo ce ti sve oprostiti ali uspijeh ne''.
Inace igra Rome ide ko u onoj pjesmi Corbe o Amsterdamu ''svuda guzva,frka i krkljanac,nemas pojma ko je ovje Romanac
''
Vise mi ide na zivce sto pojedinci vazda furaju na fazon realnosti i da hraknu naseg igraca nego realnosti sa druge strane jastuka i predju preko onog ''Bosnjo ce ti sve oprostiti ali uspijeh ne''.
Inace igra Rome ide ko u onoj pjesmi Corbe o Amsterdamu ''svuda guzva,frka i krkljanac,nemas pojma ko je ovje Romanac
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Naravno da je odličan , to kaže i ovaj Englez sto prenosi....Narsvno, ništa specijalno nije napravio, ali prelijepa dodavanja vise puta i dva tri puta efektne primanja lopte....Gubio i grijesio jeste ali najmanje od svih igrača, i to je dio igre....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nekoliko perverznih primanja lopte, ali i nekoliko prodatih lopti zbog lošeg prijema. Teren nije baš u najboljem redu, no na to se ne treba izvlačiti. Šteta za onaj korner kada je pogodio Tottija na drugoj stativi, jer bi to bio jedan od boljih golova. U svakom slučaju, Pjana u posljednje vrijeme igra briljantno. Vjerujem da će u 2. poluvremenu biti još bolji kako bi opravdao one novinske članke glede njegove karijere.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pjanic ne moze ni u romi da bude glavni igrac a kamoli da to ostvari u vecem klubu
bh hrvat je napisao/la:Pjanic ne moze ni u romi da bude glavni igrac a kamoli da to ostvari u vecem klubu
GROHOTOM SE SMIJEM
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pjanic je u drugom extra dobar..Dijeli lopte ko dedo mraz poklone 
Najvise prijetnji ka protivnickom golu idu od asistencija Pjanica,pa vi mislite sta hocete.