Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
klupa će biti njegova
alonso i kroos tandem 

Ja nigdje nisam vidio da je Eduardo napao Mamića, već Kovača, isto tako ne vidim da Luka brani Mamića već Kovača, ja isto ne branim Mamića (koji je u ovoj priči nebitan) već Kovača. Tko mu je menadžer također je nebitno jer Lukino ime nešto znači u svijetu nogometa, ne radi se ovdje o Marcelu Brozovići ili Duji Čopu pa da po nalogu Tate daju intervjue.Seaman je napisao/la:vide se da nemaš pojmakennyM je napisao/la:kako glupi ljudi ima to je čudoSeaman je napisao/la:lukica šuti i puši tati. Šta ima Luka s Mamićem, čovjek ima milijune igra u najvećem klubu na svijetu i mora se ulizivat Mamiću, radi čega? zašto? Čovjek je rekao svoje mišljenje i tako većina normalnih navijača misli da je Eduardo pojeo **** napavši Niku Kovača
sin od mamića mu menađer formalno da zaobiđu propise,a u stvarnosti je tata mu pravi menađer i mora tati davati 25% place
audere est facere!
Joe!
Joe!
- BurningLegion
- Kontakt:

Lijepo da Iniesta ima dobro misljenje o momku.

još jedna prevara dobro omotana u celofan 

- BurningLegion
- Kontakt:
Stari moj jesi ti ogorcen na hrvatske igrace. Nijedan maltene ne valja, jer eto nisu u stanju imati reprezentativni uspjeh, a vecina u najvecim svjetskim klubovima za multimilijunske cifre i sto vec ne. Ne slazem se ni ja sa stotinu stvari, ni s HNSom ni stanjem u hrvatskom reprezentativnom nogometu, al treba biti realan i reci da momci igraju u svojim klubovima odlicno i da su zahvaljujuci radu i talentu dosli gdje jesu i da moras bas dobro pristran biti da to marginaliziras.
Rubin je predstavio pojačanja za novu sezonu, a među njima je i mladi hrvatski internacionalac Marko Livaja. nakon što je nosio dres Intera i Atalante, Livaja je napustio Serie A i preselio u Rusiju...
U Rubin je stigao kao pojačanje, u klubu su mu uručili "desetku" i sada je na njemu da opravda povjerenje.
"Znam dosta o Rubinu. U Italiji sam dosta pratio i rusku ligu jer su mnogi Hrvati igrali u Rusiji. Bio sam ponosan kada je stigla ponuda Rubina, znam da je to klub koji je dva puta bio prvak Rusije i ostvarivao odlične rezultate u Europi. Dat ću sve od sebe da uspijem i opravdam uloženo povjerenje", rekao je Livaja na predstavljanju.
Rubin je predstavio nove igrače koji bi trebali pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva, a osim Livaje predstavljeni su i Vladimir Djadjun, Magomed Ozdoev, Šota Bibilov, Maksim Kannunikov i Aleksandr Filjcov.
Novu sezonu Rubin otvara 1. kolovoza susretom protiv moskovskog Spartaka.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ako se ne uozbilji u roku odmah (u sto sumnjam) nece nikad ni pola onog sto je mogao ostvarit.
- BurningLegion
- Kontakt:
Sto bi bila steta jer je uz Rebica mogao ciniti novi, moderni i jaki napad HR reprezentacije.
Kod: Označi sve
http://www.jutarnji.hr/lovren-pomogao-bolesnoj-bebi--hvala-ti--dejane--kad-smo-u-banci-vidjeli-stanje-racuna--ostali-smo-bez-teksta----/1210178/
FIFA ljestvica, kolovoz 2014. godine:
1. (1) Njemačka 1736
2. (2) Argentina 1604
3. (3) Nizozemska 1507
4. (4) Kolumbija 1495
5. (5) Belgija 1407
6. (6) Urugvaj 1316
7. (8) Španjolska 1241
7. (7) Brazil 1241
9. (9) Švicarska 1218
10. (10) Francuska 1212 ...
14. (14) Italija 1069
15. (16) Kostarika 1023
16. (17) HRVATSKA 964 ...
53. (53) Norveška 512 ...
72. (72) Bugarska 429
73. (73) Azerbajdžan 413 ...
150. (150) Malta 143
Dobar je svaki napredak, al' ova kvalifikacijska grupa sto slijedi je vrlo opasna?
1. (1) Njemačka 1736
2. (2) Argentina 1604
3. (3) Nizozemska 1507
4. (4) Kolumbija 1495
5. (5) Belgija 1407
6. (6) Urugvaj 1316
7. (8) Španjolska 1241
7. (7) Brazil 1241
9. (9) Švicarska 1218
10. (10) Francuska 1212 ...
14. (14) Italija 1069
15. (16) Kostarika 1023
16. (17) HRVATSKA 964 ...
53. (53) Norveška 512 ...
72. (72) Bugarska 429
73. (73) Azerbajdžan 413 ...
150. (150) Malta 143
Dobar je svaki napredak, al' ova kvalifikacijska grupa sto slijedi je vrlo opasna?
Bugarska i Azerbejdzan na strani su vam jako nezgodni,trebace 100% odigrati za pobjede.
U ligama petice Hrvatska ima samo 15 igraca,a Srbija cak 40. To je ogromna razlika.
orada je napisao/la:U ligama petice Hrvatska ima samo 15 igraca,a Srbija cak 40. To je ogromna razlika.

Smo 15, ok...
Kog troluješ ti?orada je napisao/la:U ligama petice Hrvatska ima samo 15 igraca,a Srbija cak 40. To je ogromna razlika.
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Ako sam dobro izbrojao,Engleska 2 igraca,Spanija 3,Francuska 1,Italija 4 i Njemacka 5.
Aj trolcino napusti ovu temu
Lillard je napisao/la:Aj trolcino napusti ovu temu
Ja ne trolam nego dajem doprinos temi kad iznosim podatak da Hrvatska ima 15 igraca u ligama petice.
sa 15 izborili ono sto neki nisu uspjeli sa 40 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.