Ako je zadnji igrac svaki faul s ledza je po pravilu crveni.Ozil10 je napisao/la:zar svaki faul s ledja ,ako je zadnji igrac, nije crveni?Donnie Darko je napisao/la:Možda zato što je sudija pogriješio?
Ah da, pardon, na trenutak sam zaboravio da u Engleskoj sudije ne griješe.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
da jeste bio ,tacno ali sudija nije zeli da kvari utakmicu iako je trebao .. U ovoj utakmici pobjeda je trebala i jednim i drugima..ali opet kako koji sudija gledaDonnie Darko je napisao/la:Po pravilu je to crveni karton. Ako je izgledna prilika naravno.
Čekaj, nisam baš upućen, koji crveni karton je sporan?
sporan je penal nad CR i ovaj nad mesijem
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa dobro, posao sudije nije da ne kvari utakmicu. Valjda ces se slozit sa mnomOzil10 je napisao/la:da jeste bio ,tacno ali sudija nije zeli da kvari utakmicu iako je trebao .. U ovoj utakmici pobjeda je trebala i jednim i drugima..ali opet kako koji sudija gledaDonnie Darko je napisao/la:Po pravilu je to crveni karton. Ako je izgledna prilika naravno.
Čekaj, nisam baš upućen, koji crveni karton je sporan?
sporan je penal nad CR i ovaj nad mesijemjedan je bio drugi nije i tako to
Sto se tiče penala. Evo neko moje viđenje, a inače nisam previše subjektivan. Penali koliko god su slični, toliko su i različiti i po meni se ne mogu porediti. Demichelis je prvobitno napravio kontakt van kazenog, ali pošto je u pitanju bio klizeći start kontakt je bukvalno nastavljen i u kaznenom prostoru. Svako ko ima oči to može vidjeti. Ako želi naravno. Sad, u pravilima mislim nema ništa specifično napisano za takvu situaciju, već samo za povlačenje igrača koje se nastavlja u kazeni prostor, i u toj situaciji faul. Po meni je to veoma diskutabilna situacija, i može se svirati penal, a i ne mora, čisto do sudijskog uvjerena, i po meni ni u jednoj situaciji ne bi napravio grešku. A crveni je svakako morao pokazati, jer je Messi zaustavljen u situaciji gdje bi izašao 1 na 1 sa golmanom.
Dok je Ronaldo fauliran van kaznenog prostora i to je to. Alves nije klizao u kazneni, već ga je samo udario po nozi, očigledno van kaznenog prostora. A pošto ni Alves ni Ronaldo u toj situaciji nisu bili najbliži golmanu, a nit bi bila pretjerano izgledna situacija za Ronalda da je prošao jer su ga zatvarali po jedan igrač Barcelona sa obje strane.
Real je više oštećen u prvoj utakmici protiv Barcelone, kada im nije penal dosuđen. U drugoj utakmici, realno, oba tima su podjednako oštećena. Penal nad Ronaldom ni u kojem slučaju nije regularan, a do prvog penala Barcelone nije trebalo doći jer je Neymar bio u ofsajdu, minimalnom, ali ofsajdu.
i kako su onda isto osteceni kad je za taj penal ramos dobio i crveni, ne moze biti jednako ni da se na glavu nasadis, o tome se radi, da nije bilo crvenog ni pola muke ali bio je i taj crveni je kasnije odredio cijeli tok meca, cuj isto penal i penal i crveni
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
O tome ja danima i govorim,i pored tog penala Madrid bi pobijedio ali to malenco nije mogao dopustiti te je dao i crveni Ramosu a onda i onaj penal za Andersovo zabijanje u dva igrača koji stoje ispred njega.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ma bjezi ba samo je na ovom forumu izjednaceno sviranje penala i sviranje penala iz akcije koja se nije smjela desiti i jos davanje crvenog kartona za to, shvatam ja da smo na ovoj temi tu da se prepucavamo ali na kraju krajeva treba imati neki obraz i bar malo biti realan jer ovo nema smisla, cuj eto isto osteceni i iste greske, da daj molim te, sto nema smisla jednostavno nema smisla
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:ali na kraju krajeva treba imati neki obraz i bar malo biti realan jer ovo nema smisla

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
taj gif ti ide ekstra kao dokaz tvrdnje "sumnjiv penal = akcija koje nije trebalo biti i crveni u nastavku iste"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja pročitah dio tvog posta u kome spominješ realnost i to Madridisti. Vjeruj da sam na trenutak pomislio da je 1. april. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
i postuje me barbarez 
Mislim da nije bilo bas zabijanje koliko je onaj drugi koljenom udario Inijestu kod tog penala. Ako imas negdje snimak postavi da svi to vidimo.madridist je napisao/la:O tome ja danima i govorim,i pored tog penala Madrid bi pobijedio ali to malenco nije mogao dopustiti te je dao i crveni Ramosu a onda i onaj penal za Andersovo zabijanje u dva igrača koji stoje ispred njega.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo slijep ili ignorantan čovjek može reći da ono nad Iniestom nije penal. Čuj zabio se u dvojicu
[youtube][/youtube]
1:31:52
1:32:00
Iz koje ugla se bolje vidi udarac Alonsa? Ili je možda Iniesta zabio svoju nogu u Alonsovu? Mislim o čemu pričamo koji klinac?
Jedina situacija u kojoj je Real oštećen je centimetarski ofsajd Neymara prilikom prvog penala za Barcu, poslije čega je Ramos izmisli potpuno novi level debilizma.
Mislim u redu je čak i reći da je Real malo više oštećen, ali u pizdu materinu pa vi pokušavate predstaviti kao da je Real jedini oštećen, i to u 50 situacija u najmanju ruku.
Dok iz nekog razloga pravdate Realov penal jer je za Barcu u potpuno nevezanoj utakmici sviran sličan penal. Sjećate se situacije kada nije dosudjen cenimetarski ofsajd za nekoga?
[youtube][/youtube]
1:31:52
1:32:00
Iz koje ugla se bolje vidi udarac Alonsa? Ili je možda Iniesta zabio svoju nogu u Alonsovu? Mislim o čemu pričamo koji klinac?
Jedina situacija u kojoj je Real oštećen je centimetarski ofsajd Neymara prilikom prvog penala za Barcu, poslije čega je Ramos izmisli potpuno novi level debilizma.
Mislim u redu je čak i reći da je Real malo više oštećen, ali u pizdu materinu pa vi pokušavate predstaviti kao da je Real jedini oštećen, i to u 50 situacija u najmanju ruku.
Dok iz nekog razloga pravdate Realov penal jer je za Barcu u potpuno nevezanoj utakmici sviran sličan penal. Sjećate se situacije kada nije dosudjen cenimetarski ofsajd za nekoga?
@donnie kako ti se da ?
Pa bit ce opet lobotomacki mozak, sugavi klubic i slicne price
Pa bit ce opet lobotomacki mozak, sugavi klubic i slicne price
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A jeste smorili sa sudijama ,Boze sacuvaj damn
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Donnie,yebeš oštećenje obje strane u kojem svaki puta Madrid ostaje sa igračem manje a barci se opraštaju čist penal i crveni u predzadnjem clasicu,nabijem takav "podjednaki" kriterij.
Nadam se da će barca biti žestoko oštećena u nekoj od važnih tekmi koje su pred njom pa da onda postamo o podjednakom kriteriju.
Nadam se da će barca biti žestoko oštećena u nekoj od važnih tekmi koje su pred njom pa da onda postamo o podjednakom kriteriju.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kako uzivam u izjavama pacenika
Sta poraz uradi
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinh ... ovi/128560" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinh ... ovi/128560" onclick="window.open(this.href);return false;
hajd sve, al' prijatelj Granerobparena je napisao/la:Kako uzivam u izjavama pacenikaSta poraz uradi
![]()
bparena je napisao/la:Kako uzivam u izjavama pacenikaSta poraz uradi
![]()
Cak i da je istina u sto sumnjam,tacno je ,debili su to .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Mah , kao da to nije istina. Mourinha su u Interu i Chelseaju igraci maksimalno postovali, nazivali ga ocem i bili spremni umrijeti za njega dok je u Realu odmah naletio na probleme. Eto vidjelo se sta Iker uradi.
Jebote koliko ste zatupljeni
Murinja mogu poštovati samo intelektualne amebe poput Lucia,Cambiasa,Eta i sličnih.
Murinja mogu poštovati samo intelektualne amebe poput Lucia,Cambiasa,Eta i sličnih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.