Spasila nas Roma golom u devedesetoj...inace opet su moje "prijetnje" urodile plodom pa si tako i ti poentirao123456 je napisao/la:Nakon dugo dugo vremena Delfini su na prvome mjestu.Bravo momci bravo kapitenu.Joj kad bi te prodali bili bi multi multi milioneri.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Obecanje je obecanjeadnan24 je napisao/la:Spasila nas Roma golom u devedesetoj...inace opet su moje "prijetnje" urodile plodom pa si tako i ti poentirao123456 je napisao/la:Nakon dugo dugo vremena Delfini su na prvome mjestu.Bravo momci bravo kapitenu.Joj kad bi te prodali bili bi multi multi milioneri....ja postizem svoj drugi "doppelpack" u nizu tako da mi je sad cijena tolika da me bas niko ne moze priustiti(cak ni Man.City)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Donnie Darko
- Kontakt:
šjo dva gola za preokret
mislim da mi je ovo prvi put da uvaljam dva krompira 
- __Liedson__
- Kontakt:
Ovo je jedno od najefikasnijih kola,ako ne i najefikasnije...u 15 utakmica postignuto je 60 golova! (4 po utakmici)
Za svaku pohvalu.
Za svaku pohvalu.
..Pivopije-La Vechia 2:2 FT ..steta,samo bod kuci,ali opet kada se pogleda da je cijelo kolo gotovo gostujuce,dobro smo i prosli
..cestitke Megamonu na doppelpacku
Bravo, bravo momci. Ja sam ovo kolo bio jako blizu pogodaka, bice bolje sledeci put sa moje strane. Napokon opet u vrhu.123456 je napisao/la:Obecanje je obecanjeadnan24 je napisao/la:Spasila nas Roma golom u devedesetoj...inace opet su moje "prijetnje" urodile plodom pa si tako i ti poentirao123456 je napisao/la:Nakon dugo dugo vremena Delfini su na prvome mjestu.Bravo momci bravo kapitenu.Joj kad bi te prodali bili bi multi multi milioneri....ja postizem svoj drugi "doppelpack" u nizu tako da mi je sad cijena tolika da me bas niko ne moze priustiti(cak ni Man.City)
A nije mi se ostajalo prazna novcanika.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Megamon
- Kontakt:
Ebo ga belaj pa hocete li vi sta ubostimuhovic je napisao/la:..Pivopije-La Vechia 2:2 FT ..steta,samo bod kuci,ali opet kada se pogleda da je cijelo kolo gotovo gostujuce,dobro smo i prosli![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mislish United-FK Gusteri 1:3 FT
Važna pobjeda Guštera, jer je pobjeda izborena nad direktnim konkurentom za opstanak, u ovom trenutku
. Svaka čast momci @apocalyps i @elninho_resTO, danas smo bili složni i svako po jedan go za ovu pobjedu. Sad nam dolaze Vukovi Zla, pa da pokušamo napokon uvezati par dobri rezultata za redom 
Važna pobjeda Guštera, jer je pobjeda izborena nad direktnim konkurentom za opstanak, u ovom trenutku
Jos da se nisam zahebavao sa Barcelonom...
Posvecujem sve golove Torresu uz pjesmu:
[youtube][/youtube]
Posvecujem sve golove Torresu uz pjesmu:
[youtube][/youtube]
Zola in, Zola passes, Zola scores !
..jbg,meni se neda nesto u zadnje vrijemeMegamon je napisao/la:Ebo ga belaj pa hocete li vi sta ubostimuhovic je napisao/la:..Pivopije-La Vechia 2:2 FT ..steta,samo bod kuci,ali opet kada se pogleda da je cijelo kolo gotovo gostujuce,dobro smo i prosli![]()
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ja odma posle utakmice Intera pogledao sve rezultate i kod tebe bilo Inter 2:1 a sad 2:0, moguce je da nisam dobro vidioDonnie Darko je napisao/la:šjo dva gola za preokretmislim da mi je ovo prvi put da uvaljam dva krompira
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cestitke Boscu i Interisti, cestitke Zelenim Zmajevima. 
Cestitke kapitenu addebisiju na jedinom golu u derbiju 3. lige, FC Premier ostaje na prvom mjestu i povecava prednost nad svojim pratiocima na 4 boda 

Cestitke i Johnyx95 za postignuta 4 gola, ovo je mislim prvi put da sam vidio da je nego postigao toliko golova na jednoj utakmiciJohnyx95 je napisao/la:Parovi za goste:
Chelsea-Wigan 3:1
Lorient-Sochaux 1:1 GOOL
Inter-Chievo 2:0 GOOL
Hamburger-Dortmund 1:1 GOOL
Ath.Bilbao-Real Madrid 0:3 GOOL
Interista za oproštaj gol, a mi smo napokon pobijedili.OTNYS_YNWA je napisao/la:Cestitke Boscu i Interisti, cestitke Zelenim Zmajevima.
- legenda reala
- Kontakt:
Koji ste na tabeli ,sad dobijate pojačanje ima da uđemo u drugu ligu ,za dvije sezone najavljujemo titulu prvakaBosco je napisao/la:Interista za oproštaj gol, a mi smo napokon pobijedili.OTNYS_YNWA je napisao/la:Cestitke Boscu i Interisti, cestitke Zelenim Zmajevima.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mojne ko Torres da se provališlegenda reala je napisao/la:Koji ste na tabeli ,sad dobijate pojačanje ima da uđemo u drugu ligu ,za dvije sezone najavljujemo titulu prvakaBosco je napisao/la:Interista za oproštaj gol, a mi smo napokon pobijedili.OTNYS_YNWA je napisao/la:Cestitke Boscu i Interisti, cestitke Zelenim Zmajevima.![]()
![]()
ipak ste dobili najače pojačanje u ovom trenutku
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Svaka cast kapitenu, idemo u cvajtudefender je napisao/la:Cestitke kapitenu addebisiju na jedinom golu u derbiju 3. lige, FC Premier ostaje na prvom mjestu i povecava prednost nad svojim pratiocima na 4 boda
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Cestitke Topnicima na sjajnoj tekmi . 4 4 na kraju , neda nam se pobjeda

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zao mi je sto @Interista ide ali mi je drago sto smo dobili sigurno odlicno pojacanje @legendu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.