NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Svaštara
Jesu "sje.bali" zvanicnu stranicu NBA-a.Ne moze covjek naci ni jednostavan box score vise...

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja od 2012. nisam ušao na njihovu stranicu da bih pogledao box score. ESPN je mnogo ljepši i pregledniji.NEZALAGANJE je napisao/la:Jesu "sje.bali" zvanicnu stranicu NBA-a.Ne moze covjek naci ni jednostavan box score vise...![]()
A i Basketball Reference je također bolja, i to mnogo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ja nekako navikao,ali mrzim te neke stalne promjene....Donnie Darko je napisao/la:Ja od 2012. nisam ušao na njihovu stranicu da bih pogledao box score. ESPN je mnogo ljepši i pregledniji.NEZALAGANJE je napisao/la:Jesu "sje.bali" zvanicnu stranicu NBA-a.Ne moze covjek naci ni jednostavan box score vise...![]()
A i Basketball Reference je također bolja, i to mnogo.
filip13 je napisao/la:http://nbacro.com/los-angeles-lakers/nb ... 1617-26561
samo sam ovo procitao i dosta mi je. potpis mozgova nema smisla ni iz jednog jedinog razloga. ni kolicina novca, ni duzina ugovora, a ni kvaliteta igraca.Dakić i Lazarušić o post-Kobe Lakersima.
Između ostalog poslušajte:
– Deng, Mozgov i zašto potpisi imaju smisla
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The NBA and National Basketball Players Association have made significant progress toward a new Collective Bargaining Agreement, and there is strong optimism among officials on both sides that a deal could be finalized in the next several weeks, league **** told The Vertical.
Fantasticne vijesti s obzirom da je jos jedan lock out,nakon ove sezone,prijetio.

Fantasticne vijesti s obzirom da je jos jedan lock out,nakon ove sezone,prijetio.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The most likely course of action as of now in this murky, sad situation, per **** all around it: The Heat wait until after March 1 to waive Bosh, so that he is not eligible to appear in the postseason for any team that signs him. At that point, Bosh’s mammoth salary would vanish from Miami’s cap sheet, freeing Riles to plop his rings in front of one or two stars this summer.
Nema nimalo ljudskosti kod ovog Rileya,samo biznis.Kakvo tretiranje prvo Wadea,pa onda i Bosha...Bas me zanima koji ce to superstar htjeti otici dole!??
Nema nimalo ljudskosti kod ovog Rileya,samo biznis.Kakvo tretiranje prvo Wadea,pa onda i Bosha...Bas me zanima koji ce to superstar htjeti otici dole!??
Kakve ublehe
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nisam pratio OC ima haman 2 godine, hvala sto si me podsjetio.BernardBarnjak je napisao/la:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- branimir85
- Kontakt:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Jedna od boljih analiza. Samo nemoj da mi neko počne sr.at što sam ovo postavio, interesanstno je i ne trebamo istu raspravu opet ovdje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa postavio si valjda s namjerom da se raspravalja po 143284326 put o tomeLillard je napisao/la:
Jedna od boljih analiza. Samo nemoj da mi neko počne sr.at što sam ovo postavio, interesanstno je i ne trebamo istu raspravu opet ovdje.
normalno da moze lebron imati bolju karijeru nego MJ... samo u za to trebaju jos 4 titule u kojima ce biti glavni igrac, sto je - nemoguce (jer, znas, GSW i, znas, za 4 godine ce imati 35)
uglavnom, mike odmah na pocetku usra video.
argument mu je : do 31 godine lebron je bio u 7 finala, a michael u 3... on kao plus stavlja to sto je lebron izgubio 4 finala, a jordan 0
da opravda to, on ismijava MJ-a sto je gubio u prvoj rundi, u polufinalu i finalu konferencije... naravno ne spominjuci da je igrao protiv jedne od top5 ekipa svih vremena (birdovi celticsi) i bad bodysa iz detroita, dok su lebronu na putu po istoku stajali... znate vec kakve su im smijesne ekipe stajale na putu
na kraju kao argument vadi da ce lebron nakon 21 godine imati bolje ukupne brojke od michaela (no shit sherlock!)... ko ebe prosjeke...
glupost da je lebronova najbolja sezona bolja od jordanove necu ni komentarisati
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.